![]() |
#271 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() Swoją drogą, podobno w modzie są teraz warkocze dobierane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Marcelinko rośnij zdrowo! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziki Zachód ![]() Fajny ten kolorek! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
no tż tylko na dzisiaj pojechał, ale tak czy siak ustalają urlopy a później trzeba jeździć bo coś tam...w piątek znowu musi pojechać bo musi wf zaliczyć a termin jest do końca jego urlopu
![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Norma fosfatazy jest od 98 do 279 więc powyżej normy (tak jak wszytsko), bo Aspat do 38, alat do 41.
A o tej fosfatazie to nic konkretnego na necie nieznalazłam, oprócz jakich przytłaczających info o nowotworach, wiec nie czytam co się będę schizować. Guciu mój małż w gorącej wodzie kompany, a ja musze zawsze przemyśleć, nie wiem gdzie to mieszkanko będziemy kupować, może się przeprowadzimy. A jakoś ten czas z teściami pod jednym dachem przetrzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Pisałam troszkę z Ktosią
![]() Fizycznie czuje się w miarę dobrze, gorzej psychicznie, bo hormony szaleją... Jest zakochana w Marcelince ![]() No i niestety nie wiadomo kiedy wychodzą... Także laski trzymać kciuki, oby jak najszybciej! |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
czesc....ale skwar........u mnie strasznie wieje i się własnie zachmurzyłio.....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Masakra jaki upał ale choć wiaterek wieje ![]() ![]() ![]() ![]() Rosi co za imię ![]() Ania trzymam kciuki Marta, Baja też muszę sobie jakąś laminarkę kupić. Bo teraz w koszulki wkładałam aby mi się nie poniszczyło. Stokrotko zdrówka życzę ![]() Coś jeszcze miałam napisać.. ale to zaraz w k. |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis juz dzwonie po auto złomie ile za niego dostane ![]() mam nadzieje, ze na szkolenie zdazyłas Cytat:
ale duszno!!!
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
ja niektórych klientów u mnie w pracy nie rozumiem jeden miał takie widzimisie że wybiegł ze sklepu obrażony i na skargę do centrali zadzwonił
#281 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie przypomniałam:
Dzieci dziś miały pracę plastyczną na temat najlepsze ze wspomnień z piątkowej wycieczki, czyli co im się najbardziej podobało. Chłopcy rysowali autobus i na nim napis PKS. Tylko mieli problem, bo słychać"PeKaeS" więc im literuję jak to zapisać i mówię: - P- jak pomidor, K - jak książka i S jak.... samolot. Na co jeden mój uczeń mówi," proszę pani a jeszcze może być S - jak sex" padłam.... Co do tego co rysowali to był głownie właśnie autokar , ze dwie osoby narysowały teatr a połowa ... mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
O jak tak to ja tez poproszę
![]() Chętnych znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
spoko, spoko zapraszam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko dłuuuga by była i nie wiem czy by wystali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to jakoś nie szokuje, brat mojego taty miał na imię Emilian, ale wszyscy mówili do niego Milan, nie wiem dlaczego w końcu zdrobniale raczej powinno być Emil, no ale tak wołali, więc się osłuchałam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
raz sie zyje nie?
![]() dzieki kochana ![]() ![]() tak jest ![]() dodaje kolejne zdjecie z imprezy ![]() z kaktusem, kowbojka i indianka ![]()
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no już zobaczyłam jacy ludzie są niektórzy to mi się w głowie nie mieszczą takie cyrki odprawiają Cytat:
ażtyle lodów ![]() ![]()
![]() |
#292 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie to rewelacja bo pomoce i dzieci dotykają i wieszam na tablicy korkowej więc szpilki pinezki i nic się z tym nie dzieje, no i estetyczne jest bo po iluś dotknięciach przez dziecko, przenoszeniach przeze mnie itd było by to tragiczne a tak jest ładne trwałe i spełnia swe zadanie ![]() India trzymam kciuki żebyś za auto dostała jak najwięcej ![]() a na spotkanie zdążyłam ![]() byłam na szkoleniu - ponad 5h poza domem (z dojazdami) ale się za młodym stęskniłam.. chwilkę się pobawiliśmy i poszedł spać.. czuje niedosyt bu... ale szkolenie super, wprawdzie pobłądziłyśmy trochę po Gliwicach i w jedną i w drugą stronę bo przyjechałyśmy i wyjeżdżałyśmy z 2 miejsc.. no ale.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() India - to mi najlepiej wychodzi ![]() ![]() Żabcia - super! Naprawdę widać że waga idzie w dół. Cytat:
Rosette u mnie włączają nawet jak jest zimno więc zazwyczaj targam ze sobą kurtkę i szalik, bo się lodówka robi w środku, a rano moja tolerancja na zimno jest baaardzo niska. W ogóle w końcu przyszły mi zamówione książki i teraz mam kłopot - co tu czytać najpierw ![]()
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() chętnie, chociaż nie pamiętam gdzie mieszkasz ![]() Cytat:
![]() Ale fajna burza u nas była i leje od 3 godzin, fajnie, bo mi działkę podlało ![]() ![]()
![]() |
#295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za autko duzo nie dostane, na zlomie 300 daja, a ci co daja wiecej nie chca dac zaswiadczenia wiec niech mnie cmokną. ale wlansie byl facet obejrzal "trupka" i chcial go brac od razu za 400zł ;p ale nie sprzedałam, powiuedziałam, ze w czwartek moge to zrobic, bo jeszcze chce pojezdzic ![]() Cytat:
![]() Guciu co z Tobą? wszystko ok?
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
nie wybrzydzaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Martuś mówisz, ze folie 10zł... a na ile one Ci starczają? na ile stron a4? to znaczy ile ich tam jest? a jak masz np. mniejszy obrazek to tniesz tą folię?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie wrocilam z lidla i przytachalam 2 czteropaki calsberga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, które brały udział w promocji Dove odebrałyście już swoje mini-żele? Mi jakoś do nich nie po drodze... wczoraj byłam i kiosk był zamknięty, a dziś miałam iść to się rozpadało... na szczeście przedłużyli odbieranie do 19.06 Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-06-06 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko tż z zaliczeniem nie ma problemu, zawsze na 5, ale w tym roku wyznaczyli termin od 16 maja do któregoś tam czerwca a w tym czasie tż jest na urlopie akurat i to nie z własnej woli czy na własną prośbę
![]() ![]() ehh za nami ciężki dzień...Lila w ciągu dnia spała tylko 2 godziny, ze mną na spacerze i nic poza tym...wisi na cycu a jak ją odkładamy to pośpi 5 min i krzyczy. Nie wiem co jej jest. Nie pręży się, kupki normalnie robiła, bączki puszcza. Pewnie ta pogoda. Cały dzien upał i duszno, mnie bolała głowa a dopiero co przestało lać. Taka burza była że szok. Ale powietrze się ochłodziło i Lila w końcu zasnęła. Mam nadzieję że pośpi w nocy bo się obie inaczej wykończymy.
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
I powiedz jeszcze że to wszystsko dla męża i sama nie ruszysz
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.