|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
tak patrze na te wasze terminy i kurcze sypnie nam sie troche porodow za chwile
ale fajnie takie nowe bobaski ogladac a moze urodza 2 w jednym terminie
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Dania zamierzam mu juz w tym tyg podac i zobaczyc reakcje i czy mu bedzie smakowalo.w razie czego zmienie na inne gdyby nie chcial pic,a stac raczej nic sie nie powinno.mleko w koncu mi takie pediatra przepisala
![]() Karina inaczej sobie tego nie wyobrazam ![]() swoja droga mieli na co patrzec |
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Madzik, a sukienke znalazłaś taką jak planowałas?
Duże robicie to wesele?? My mielismy byc 2 dni temu na weselu w pl.......dobrze ze nie kupowaliśmy biletów wczesniej bo i tak z tego nic by nie wyszło. Wysłałam moją bartową z kartką i totolotkami aby do skrzynki rodziców pana młodego wrzuciła....... Totolotki miała kupić podwójne dla młodych i dla mnie (w razie gdyby oni wygrali to ja tez ) i coś ona sie nie odzywa..... mam nadzieje ze nie przygarnęła sobie moich (szczesliwych) kuponów....
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciesze sie bo wiecej bym chyba nie dala rady przymierzac-strasznie to meczace ![]() a wesele na okolo 90 osob czyli takie jak planowalam
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kiedyś widziałam jak mamusia w restauracji położyła dziecko na stoliku i zmieniła mu pieluchę i to jest dla mnie nie do zaakceptowania, bo po pierwsze dookoła są inni ludzie i coś jedzą i widok kupy nie jest im raczej w tym momencie specjalnie potrzebny Po drugie to za chwilę ktoś przy tym stoliku będzie jadł.
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem już nakarmić, ale z przewijaniem to można wyjść do łazienki...
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W restauracji w której pracuje zdarzyło się raz jak babka usiadła przodem do ludzi i wywaliła ogromnego cyca i karmiła..... (nawet sobie pieluchą tego cyca nie zakryła) A maż jej siedział sobie tyłem do wszystkich, gdyby tylko zamienili się miejscami nikt specjalnie by nawet nie zauważył.... Jak dla mnie bardzo nieapetyczny widok....a muzułumaninowi który z nami pracuje mało oczy z orbit nie wyskoczyły... Znalazłam w końcu opce jak zeskanować zdjęcie ale dalaej nie potrafię go przerobić......mam dość tego tż komputera nic nie moge w nim znaleźć!! |
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
Luii faktycznie jakby włosy było widać
Wybraliście imię?Justa zrobiłam kilka zdjęć i jestem cała mokra, patrz jak się poświęcam
|
|
|
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
No dobrze, to najpierw zdjęcie brzucha, ciemne, bo właśnie jakaś chmura nadciągnęła
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
A teraz zdjęcia ubranek, tyle mam na 56, chyba nie za dużo co?
|
|
|
|
#2082 | ||
|
Zadomowienie
|
teraz była "okazja" - ale powiem Ci szczerze, że nie wiem, czy się wybiorę w taką trasę. To jest 3-4 h jazdy, a jeszcze upały czy coś ...Trochę to dla mnie męczące... Musimy się spotkać jak urodzę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i jestem upierdliwa czasami ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- karina widzę, że zakupy w tesco były
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
A to wszystko jest na 62
Na razie nic więcej nie kupuję Mam jeszcze 3 rzeczy, które się na zdjęcia nie załapały.
|
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba zartujesz. Ja bym pewnie jeszcze dokupiła Wróciłam z SR poćwiczyłam pooddychałam i teraz k.. mnie brzuch boli A wykład o diecie ciężarnych. Super w 32 tc to trochę późno. Pani próbowała mnie przekonać że grill jest zbyt ciężkostrawny a winogrona mają za duzo cukru w sobie i wogóle że powinno ograniczyć się spożywanie soli. Może i ma racje ale winogrona uwielbiam, a grilla już się umówiłam na piątek a bez soli nie lubię jeść KARINA zakupy pierwsza klasa
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-06-06 o 18:33 |
||
|
|
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
luii córcia śliczna macie już jakieś imię?? kasiek sól odradzana ze względu na to, że zatrzymuje wodę w organizmie. Ja też teraz powinnam mieć dietę bezsolną i staram się ograniczać sól - trochę lepiej się czuję. Winogrono sama jem, a właśnie dzisiaj kumpel przywiózł nam 2 kg swojskich truskawek i właśnie połowy już nie ma no i pozazdrościłam Wam i też wrzucę swoją fotkę (pewnie bo z profilu, żeby rozstępów nie było widać
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
Serio?? Nie, ja już nic nie kupuję
A właśnie, bo pisałaś, że macie duże zakupy zrobić, to co jeszcze maci kupić?No weź, to teraz o tych winogronach mówisz jak ja od początku ciąży już ze 40kg ich zjadłam Pewnie całego opakowania lodów też nie można na raz? ![]() Justa chudo i brzuchato, a jak miało być??
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Starczy spokojnie!Wogóle to witam się i DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA ŻYCZENIA! Tak na marginesie to życzę sobie jeszcze synka Po chrzcinach jestem padnięta. Cały dzień chce mi się spać, nie wiem czemu,bo aż tak się nie narobiłam. Poza tym nie przyszła 1/3 osób zaproszonych o jakbym wiedziała to zrobilibyśmy je w domu. Ale chyba dobrze było. W kościele L zaczęła płakać na początku bo była głodna,a w domu nie chciała. Wyszłam na zachrystię i jej dałam. Potem płakała,bo był czas jej spania. Musiałam wyjść za dwór i ją uspałam i potem u tatusia na rękach przespała już do końca mszy, nawet polanie wodą jej nie ruszyło. Obudziły ją dzwonki ministrantów. Fotograf nam robił zdjęcia,ale będą dopiero za 2 tyg,więc narazie nic nie pokażę, chyba,że wezmę od szwarga,bo coś cykał. Mysia- Oli super dziewczynka! Lulka-Zuzia piękna! Luii-nie wiem co widać na tym usg,ale też jest śliczne ![]() No i piękne brzuchy dziewczyny!!!
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2011-06-06 o 18:46 |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
no nie wiem, może ten brzuch już taki ogromny jest, że nawet moje cycki przy nim na małe wyglądają
karina a spakowałaś już torbę do szpitala??
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
DORCIA nie najlepiej,dostałam znów antybiotyk,to juz 3raz.Jestem pół przytomna i ciagle bym tylko spała.Moja Julka strasznie kaszle,mało się nie udusi,jak moj tz rejestrował mnie rano to i ją do jej lekarza,o 8 rano dostała 37 numerek i baba w rej kazała przyjść o 11,poszłam o 12 i dopiero wchodził 25nr,czekałam 45 min i ciągle dochodziły jakieś wcześniejsze numery twierdząc że miały przyjść koło 13.Nagle zrobiło mi się slabo i mało nie padłam,nikt mnie nie puścił więc pojechaliśmy do domu i jutro znowu
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Nie, bo nie mam torby jeszcze
Poza tym dopiero w następną środę będzie na SR co trzeba do torby zabrać A Ty już masz spakowaną?Asia współczuję, musisz się czuć fatalnie, oby tylko do porodu przeszło. Mokra mam 17 kg na plusie
|
|
|
|
#2092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
czekam na promocje toreb w biedronce
|
|
#2093 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze moj tz zabrał laptopa i pisze z komórki a tu mało znaków można no i zdjęć nie widzę,może później jak dam radę i laptop wróci do domu to was poogladam
chyba mam gorączkę a brzuch twardy jak kamień:-( dajcie troche tego deszczu bo u nas ani kropli od dawna,ja juz nie wyrabiam w ten upał:-S
|
#2095 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam zdecydowanie wiecej. Ja przy większosci mam napisane nie 56 tylko 0-3 miesiaca wiec to chyba takie 56/62. Cytat:
My tu gołe pokazujemy a ty taki ubrany nam prezentujesz
|
|||
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy mi te zdjęcia nie wychodzą tak żeby brzuch był na środku. Na dole to ja mam stopy i one szczuplutkie nie są, bo każda postanowiła zmagazynować po 2 litry wody na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak a propos to uzależniłam się od nich w ciążyPoza tym oddali nam dziś kase za tapety ale że u nas w mieście brakuje już sklepów gdzie byłyby ładne i pewne postanowiliśmy że zostawiamy tą co jest tylko naklejki rzucimy na bąble a resztę i tak meble zasłonią Tyle nerwów a zostaje wersja nr 1
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mówili coś o arbuzie? Bo ja właśnie zjadłam 1/4 arbuza i chyba za chwilę eksploduję. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

ale fajnie takie nowe bobaski ogladac 

A plany faktycznie masz bogate, mnie ostatnia wycieczka do Ikei solidnie zmęczyła... Tyle, że miałabyś to z głowy.

daj jej
05.06.2010
Poza tym dopiero w następną środę będzie na SR co trzeba do torby zabrać