|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Ja nie przepadam za upałem, wolę, jak jest chłodno
|
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrezygnowałam na jej rzecz bo to jest to co mnie satysfakcjonuje . ![]() chłodniej może byc jak się za bardzo nagrzeje
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
nie dotrwałam do licencji , bo zrezygnowałam po pierwszym roku dlatego że ochrona również wymaga wkładu własnego i nauki.
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musi to być praca, którą się da pogodzić ze szkołą
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2917 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Witam popołudniową porą
wracałam sobie pieszo z pracy(zawsze wracam ze swoim lubym,ale dziś zawiózł"teściową" na wieś ) więc szłam 'nożnie' i mnie zlał deszcz,a jak trzaskały pioruny,założyłam słuchawki żeby nie słyszeć teraz się suszę w domku,przyszły z allegro te dwa pękacze,złoty i czerwona miedź,narazie nie będę testować na łapach bo mam szafir i nie pasuje żaden na to ten złoty fajny,taki brudny,jak złoto ze srebrem zmieszane![]() Cytat:
![]() Okulary...ja mam świetny wzrok póki co,nawet jeszcze go komp nie zepsuł ale nie udało jej się![]() Dziś braciszek ma urodziny,może cosik a mam smaka,dawno nie piłam
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-06 o 16:09 |
|
|
|
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... no może jeszcze czymś kosmetycznym co by się w kosmetykach pobabrać na takich zajęciach ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2919 |
|
vel Turkusoowa :)
|
a proszę:
http://allegro.pl/ap-lakier-pekajacy...638937809.html ja skorzystałam z oferty 2w1,ciut taniej wyszło: http://allegro.pl/ap-pekajacy-lakier...646393648.html ten sprzedawca ma też inne typu 4+1,7+2 itp.Jeszcze mi dali gratis w pudełeczku złote takie do naklejania na paznokcie w kształcie króliczka playboya
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie jakoś nie wyobrażam nie skończyć studiów, po prostu bardzo tego chcę, a dziecko dopiero po, więc jak będę mieć 25 lat albo i więcej
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie obronisz już i będziesz mgr to będziemy bić ci brawo, a teraz nie ma co oceniać wyborów innych- bo można kogoś obrazić- na studia jest też zawsze czas
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie boisz się dentysty tak jak ja, bo nie ma drugiej takiej panikary...ostatnio nawet tak się bałam, że powiedziałam mężowi, że wolałabym urodzić trzecie dziecko hihi...żebym tylko sobie nie wykrakała Poznałam jednak super lekarza i zmobilizowało mnie to do kolejnych wizyt![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Ja wczoraj wypiłam jedno duże piwo z sokiem imbirowym(pod parasolami w słońcu) i tak mi się zakręciło w głowie że hoho...ale kilka lat nie piłam prawie nic (może łyka czasami... )...dzieci...
|
||
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
zalotnica możemy sobie podać łapki, ja się też panicznie boję dentysty. Do tego stopnia,że jak siadam na fotelu to od razu jest mi słabo i jestem mokra ze strachu.
W zeszłym roku trafiłam na fajnych stomatologów na klinice, jeździłam co tydzień, wyleczyli mi wszystko co mogli, a nawet dałam sobie wyrwać ósemkę i dodatkowego zęba ( bo ja jestem taki typ że nawet zębów mam za dużo)- i nawet nie bolało. I powiem szczerze, że mimo że się ze mną obchodzili jak z jajkiem, jak tylko coś zaczynało boleć od razu mi dawali znieczulenie to nie wiem kiedy następny raz odważę się na taką pełną "reperację" szczeny. A powiem tak, jak szłam z moją córą do dentysty to szukałam jakiegoś przyjaznego stomatologa i gabinetu, znalazłam taką starszą Panią doktor, gabinet miała kolorowy- podłoga zielono- zółta, fotel różowy- pokazała każde urządzenie, dała do łapki, każde wiertełko pokazała, pilniczki- moje dziecię dało sobie za jednym razem zrobić aż dwa zęby bez żadnego znieczulenia. Podejrzewam,że gdyby kiedyś były takie gabinety i tacy dentyści to dziś bym nie miała stracha przed wizytą |
|
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam zawód który mnie samą realizuje i sprawia duzo wrajdy , niechce i nie chciałam nigdy chodzić do pracy za kare . Mówisz że dziecko po , życie kochana jest mega różne nigdy nie wiesz co bedzie za rok za dwa ? Kim będziesz i co będziesz robić . Ciągle mi nawiązujesz do tego dziecka , że ty po tych wszystkich formalnościach , a ja już mówiłam że moje życie potoczylo sie zupelnie inaczej , dla innych młodo wyszłam za maż za szybko decyduje się na dziecko , ale skoro mam środki i stabilną sytuacje życiową np wiem że po macierzynskim mogę wrócic do pracy , to dlaczego mam swojego babska z mężem odwlekać ? Studia hmm wiele osób je konczy i są bez pracy , teraz studia niczego ci nie gwarantują kochana . Jeżeli bym miala kiedyś na nie pójść to na kierunek który naprawdę czuję a nie po to abym miała te wyższe wykształcenie . Chciałąbym wiedzieć pewnie w życiu tak jak Ty to wiesz , zazdroszczę , aczkolwiek czasem realia są inne niż nasze własne założenia . I trzeba miec kawałek marginesu w nim . Tyle. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-06-06 o 19:56 |
||
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mamo chyba zartujesz z tą babeczką ? ![]() podziwiam Cie kochana za tego dentyste ja idę jak już z bólu nie umie wytrzymać
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słonko ale ja sie na Ciebie ani przez sekundkę nie zdenerwowałam Piontka za to że się zgadzamy
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bardzo szkoda każdej takiej osoby jest mi szkoda bo tragiczna śmierć jest najgorsza . Ty to dostałaś bonus od życia Ci powiem z tym dentystą
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym nie miała problemu z zębami to tez bym sie nie bala- najbardziej co mnie przeraza to sama wiadomość, ze cos nie jest tak dobrze jakbym chciała, np. jak ostatnio miałam: musieli mi usunąć zęba "6", chociaż był prawie zdrowy(miałam malutką plombę), ponieważ okazało sie ze pękł mi ząb razem z korzeniem i podzielił się na 2 części. Gdybyście widziały jak ryczałam u dentysty
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja mama w ciąży ze mną pracowała w laboratorium z groźnymi środkami chemicznymi bo do dentysty to ciągle biegałam, ale mnie to nie uchroniło przed złem---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Współczuję |
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie za każdym razem współczuje jak zmierzam do tego sadysty
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-06 o 20:42 |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę sie pochwalić, że dziś taki gorący dzień a mnie na gotowanie wzieło, obiad z dwóch dań i ciasto na deser zrobiłam
![]() Jakie odżywki byście poleciły do włosów(niekoniecznie Avonowe)???...ja jak na razie najbardziej zadowolona jestem z Pantene Aqua Light, a ostatnio kupiłam nowego Garniera i jest beee...obciąża mi włosy... ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Ja jak czuję zapach dentysty to już się trzęsę i myślę żeby uciekać...ale to u mnie jest tak jak despa pisała przez złe wspomnienia... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

To ja też ponarzekam
a on w ogóle nie jest przewiewny 

zrezygnowałam na jej rzecz bo to jest to co mnie satysfakcjonuje .
ale nie udało jej się
a mam smaka,dawno nie piłam 

... no może jeszcze czymś kosmetycznym co by się w kosmetykach pobabrać na takich zajęciach

ale mój czas nadszedł niestety