|
|
#4831 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
Nastepnym razem napiszę-I'm married woman,bye bye fiucie ![]() Może być?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4832 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój P. od początku twierdzi, że to al kaida
|
|
|
#4834 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a takich jest sporo niestety - moja ciotka ma takiego wielbiciela z urlopu w Turcji, dziwię jej się, powinna być mądrzejsza ale ja jej nie bede uświadamiać ![]() oglądała kiedyś taki w niemieckiej tv reportaż " dla dorosłych" o fenomenie seks turystyki - szok serio
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-06 o 20:51 |
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
telefon nam w domu rozwaliło
musiało podczas burzy, bo po południu działał, a teraz aparat do wywalenia, na starym działa. I to mimo tego, że linię mamy podziemną... Wniosek: zawsze podczas burzy wyłączać urządzenia z wszelkich gniazdek. (jak dopsz, że zawsze kable od neta i laptopa wyciągam) Cytat:
![]() Kolorowych snów i bezpiecznej nocy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 20:59 |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4838 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fiecie co..mierzyłam dzis poliastyczna kiece i nawet zupełnie nie czarnom
ofkors była na mnie niedopasowana w tali...tzn góra była za długa kokufa! masakra byc takim niziołkiem ...nom.....zara wkleje jom do albuma...tylko sie nie smiac z opuszczonych gaci
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27338360]Nie. No aj się pokfalić chciałęm i w ten sposób nabić leveli na Wizażu.
[/QUOTE]Na czy zmiany pracujesz czy dwie? Cytat:
Cytat:
Czymaj się tam Cześć madzik, co u Ciebie? Jakieś nowości? A jeśli nie ma nawet jakichś nowości to może napisz o jakichś starościach, o których jeszcze nie pisałaś. Byłoby fajnie ![]() Ufff na jednym oddechu to napisałam wszystko ![]() PS A już tak ładnie się rozkręciłaś i znów się skręciłaś.. ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
A bo się zamkłam w sobie znoffu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam jeszcze rzec, że Ksiądz ma fajną muzykę
Sam film to zwykłe ✂✂✂udu i przerost efektów nad treścią, ale muzyka z tymi chórkami może się podobać, jak ktoś lubi takie klimaty ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QWsYe...eature=related
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:13 |
|
|
|
#4842 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kto chce i moze moze podglądac i sieu smiac ha!
![]() a fogle to sobe wpadam w doła i wysłałam mauza po cytrynkeu
|
|
#4843 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Polly sukienki nie są złe, ale niestety nie leżą idealnie, trzeba by coś przerobić z górą.
|
#4844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
(tak wiem nie lubisz/nie chcesz )
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że telefon dziś wywaliło, tom zdziwiona ![]() A kiedyś nam dzwonek do drzwi spaliło w burzę ![]() zaraz spadam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Buzi też kcesz? ![]() Cytat:
![]() Ta fioletowa za duża wg mnie ![]() Ta druga już lepiej, ale i tak sugerowałabym szycie ![]() Ja szyłam, znaczy ma krawcowa kilka sukienek mi i byłam prawie w 100 % zadowolona, prawie ![]() A i jeszcze jedno - czy te sukienki muszą mieć taki krój, wydaje mi się, że Cie poszerzają na dole? Nie mogą być takie obścisłe, proste ? W takiej dopasowanej do ciała byłoby Ci dobrze Ja np takich nie mogę nosić, jedynie góra może być dopasowana
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4847 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom..pisałam ze nawet całkiem nie lezy ![]() tzn ta fioletowa lezy akurat tak ze nic by sie poprawic nie dało-ja po prostu jestem taka gruba ![]() ale mi sie ta fioletowa nie podoba ![]() Cytat:
ale jej sie nie da przerobic , trzebaby skrócic ramiona, podciąc pachy....no i dekold by mi wyszedł pod gardłem,a dekold z tyłu do połowy głowy ![]() ale kurna zaczęłam rozwazac uszycie czegos takiego jak ta kolorowa sukienka
|
|
|
#4848 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Spoo ma rację, może niepotrzebnie ograniczasz się do tego fasonu?
|
#4849 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Póki nie ciąga ich za ogon to i koty są miłe ![]() To może pokaż mu tę fotkę i powiedz, że wszyscy żyją i dobrze się mają... Cytat:
2. wygooglowałam sobie kto zacz. Nooo fajne foty ![]() Zaszczyt to dla mnie zaiste ![]() Rób rudość ![]() Cytat:
Cytat:
Fioletowa fajna, ta druga jakaś taka jak fartuszek. |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie ✂✂✂✂a nie mogą byc obcisłe bo mi sie zad nie miesci! ile razy mam powtarzac ze mam dużą dupe???? a w fioletową ledwo sie wcisnełam i oddychac w niej nie mogłam i w cyckach mnie prawie ze cisła-wiec nie jest za duza-ja po prostu nie jestem takim szkieletem jak sie wszystkim wydaje ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- i tak mam podkolanówki bo szukam sukienki za kolano i mierząc do skarpetek wygladam bardziej jak debil ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- nie nie ma racji i te sukienki mnie wyszczuplają-moja dupa jest duzo wieksza niz sie wydaje na tych zdjęciach
|
|
|
#4851 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Polly się wkurzyła i krzyczy jak ja |
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad2. Tak, tak, tak
|
|
|
#4853 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
jak jesteś drobna ja bym Cie ubrała w coś lejącego a la silk, bez tych odcięć w pasie, bo Cie skracają. Może asymetryczne ramię, albo jakaś szarfa czy szal do tego. Kolor albo zdecydowany typu czerwony, kobalt, fuksja albo mocna zieleń. wysokie buty i coś na głowie ale ja nie Trinny ani Susanna
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możliwe... ![]() Cytat:
jego koleżanki latają co miesiąc do Turcji (jednej się dziwie, bo prześliczna jest... ) a koledzy do Tunezji, ale nie co miesiąc... cześć ![]() co do cytrynek, kolega ostatnio wysłał pracownika po colę i 3 cytryny, bo miał pić whisky z kontrahentem pracownik kupił coca colę i napój zbyszko 3 cytryny ![]() Polly - jak spojrzałam na miniaturki, to mi się silnie skojarzyły (zwłaszcza fioletowa) z japan style - i może to dobry trop,, bo tam może z rozmiarówką byś lepiej trafiła moim zdaniem w jasnej ładniej - fajny krój...
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już nie będę doradzać ...
![]() Tak to jest chcieć dobrze ![]() Ale ok rozumiem, każdy ma jakieś ale do swej figury i w sumie wie najlepiej w czym mu najlepiej Chyba ![]() Chciałam wstawić do albumu moje "chude" zdjęcie w jedynym możliwym fasonie, ale już zrezygnowałam, może kiedyś, wtedy byście zobaczyły co to jest mieć problem... z zadem, wzrostem, oudami, łydami, brzuchem kuniec tematu z mej stłony
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-06 o 21:38 |
|
|
|
#4856 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
taaa odezwała się ta, co nosi M ( bo L za duuuże) ![]() daj fotę, to nie zostawimy suchej nitki
|
|
#4857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie gadaj goopot - przecież widać, że się materiał nie opina, tylko luźno sterczy, aż się fałdy robią Co jak co, ale jak wygląda za mały opięty ciuch to ja wiem ale jak tam sobie chcesz, to dalej wszystkim wmawiaj, że masz taaaaki wielki tyłek Cytat:
to do roboty - jak taki beznadziejny leń i menda społeczna jak ja może chuść przez dietę i codzienne zapierniczanie z ćwiczeniami, to każdy może poprawić choć trochę ![]() toto chcę, na drzwiach do pokoju sobie pierdyknę ![]() http://www.rockmetalshop.pl/product-...-NOW-092-.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:47 |
||
|
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale qrcze kolega akurat musiał chcieć czy cytryny
||
|
|
|
#4859 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Turek zablokowany
![]() Wiesz co,Polly?Kieca kiecą,ale nie myślisz np o zmianie fryzury? To też by dużo dało
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M noszę może na górze, a na dole co najmniej L
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

Nastepnym razem napiszę-I'm married woman,bye bye fiucie 

co kce oddać a nawet pozbyć się ostatecznie kota- bo się dziecko urodziło
kcesz?