|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
śpijcie dobrze dziewczyny, ja spadam się wtulić w TŻ i zasnąć. Bo jutro całe 12godzin w pracy.
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zazdroszczę, że masz TŻta obok
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:57 |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mi ciepła nigdy za wiele także byłby plus jeszcze
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
przytulanek dla mnie nigdy za wiele, także wiesz
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Bylebyście się nago nie tulili
Kot, kocyk, przytulas i ja się rozpuszczam... A też ciepłolub jestem ![]() Kiedyś on spał nago z kołdrą dosłownie na kostkach, ja w grubej piżamie i z grubą kołdrą pod szyją
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja też zawsze kołderka pod szyje, bo inaczej nie usnę.. Żeby był skwar to muszę być czymś przykryta i tyle![]() Idę spać dziewoje bo padam na twarz, bo wczorajszej przepłakanej nocy Śpijcie dobrze
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:25 |
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jak jest gorąco to daję TŻtowi buziaka i tyłkiem się do niego odwracam, a jak on próbuje się przytulić to jestem zła jak osa
|
|
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się nie mogę przytulić do mojego TZ bo nie można mnie dotknąć. Bąble mi wylazły i boli jak cholera.
|
|
|
|
#852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zauważyłam też, że cięzko jest nam zasnąc jak jesteśmy przytuleni. Zwykle dajemy sobie buziaka, mówimy dobranoc i ja się odwracam tyłkiem bo lubię mieć swoją przestrzeń w łózku Oboje nie jesteśmy przyzwyczajeni spać z kimś i dlatego tak![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Ja też lecę spać, Dobranoc |
|||
|
|
|
#853 | ||||
|
Konto usunięte
|
A po jakiemu napisałam?
Chodziło mi o to, że może tata mi kupi w ramach urodzinowego prezentu kilka książek S. Kinga, żebym miała co czytać Cytat:
![]() ![]() opij dobrze! ![]() Cytat:
![]() Gratuluje!Cytat:
musze się przykryć po szyje, bo inaczej nie zasne a TŻ ode mnie ucieka bo mu gorąco Mam nadzieję, że się wyśpisz ![]() Cytat:
w sensie z tymi nerwowymi jak byliśmy we Włoszech na wakacjach to taki ukrop był, ze masakra, spaliśmy przykryci cieniutkim prześcieradłem i całą noc mieliśmy włączony wiatrak a ja non stop chodziłam podenerwowana, bo nie nawidze się pocić! I też się odwracam tyłkiem, bo nie mogę zasnąć z nikim twarzą w twarz nie lubię jak ktoś na mnie dmucha w nocy bo mnie to wkurza! ![]() więc ja odwracam się tyłkiem do TŻ, on się do mnie przytula a jak zasnę to on się odwraca na drugi bok i śpi nieraz jak się odwróci za wcześnie to mnie budzi i jestem zła ![]() Dzień dobry Dziewczynki
|
||||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na łyżeczki. No, czasem TŻ śpi na drugim boku[ja w zasadzie tylko na prawym sypiam przez moje "nożne" problemy] to się tyłkami przytulamy ![]() Dzień dobry, kochane moje. Lecę na uczelnię, a wieczorem z mamą i siostrą do teatru-z okazji dnia matki i dnia dziecka
|
|
|
|
#855 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Kobietki!
Kolejny dzień męczarni zaczęty. Co najlepsze nawet spałam. Kilka razy się obudziłam, ale spałam. Kurcze chciałabym, żeby to moje cierpienie się już skończyło, ale muszę cierpieć za swoją głupotę. Mój TŻ chciał iść spać do drugiego pokoju, bo bał się, że mi coś zrobi, ale ostatecznie położył się obok. W pewnym momencie na śpiku chciał się przytulić, ale wyczułam w porę. Chyba jeszcze tak całkowicie osobno nie spaliśmy. Zawsze jak nie on, to ja się tulę do niego. Kiedyś to nie usnął, jak nie przytulił się do cyca, albo chociaż trzymał, kiedy spał ze mną.
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Znam ten ból Smaruj penthanolem nawet co 15 minut, i w końcu przejdzie.Napisałam wczoraj wyje*biście długiego posta... po czym mój net miał awarię... no normalnie myślałam, że mu wszystkie kable pogryzę Randka z Tż była cudowna ). Potem poszliśmy na lody (chociaż T ż-et był bardzo niepocieszony, że szybciej mnie nie zaciągnął do wyrka no ale... pełen dom ludzi bo ciocia przyjechała, noł łejjj:P). Byliśmy w kawiarni i poszliśmy na spacer po parku, było cudnie. Około 18 pojechaliśmy do naszej ukochanej knajpki na placki po zbójnicku Około 19 w domku, oglądałam zdjęcia z Bułgarii i słuchałam relacji. Następnie następują elementy cenzurowane My znowu z datą ślubu kombinujemy Ale spokojnie spokojnie mamy jeszcze tylko miesiąc, żeby wymyślać. Potem lecimy zaklepywać salę...A i... po kilku weselach na których byłam w okolicy... Poważnie zastanawiam się nad wese.lem z kucharką i sprawdzoną ekipą kelnerek. Trzeba samemu zrobić zakupy spożywcze, ale dla mnie to akurat nie problem (zakupy robi się etapowo, coś później coś szybciej, a to moje wesele więc będzie mnie nawet to cieszyło.) Z jednej strony jest to tańsza opcja. Tyle, że czynnik decydujący to dla mnie jedzenie... wesele niby menu bogate, ale jak na 6 os 3 mają ochotę na roladę np... to zabraknie bo na półmisku z mięsem są dwie... Często surówki sałatki podane na malenkich salaterkach... niby jest... ale tak naprawdę na 2 os a nie jak jest przewidziane na 4/6... No i obsługa... ja jestem dość wymagająca (a może i nie???) ale nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie jedna część sali zaczyna jeść 2 danie a 1 nie dostała jeszcze rosołu (a byłam na takim weselu)... Mam sprawdzoną kucharkę, która ma swoją obsadę pomocnic kelnerek itd... Wszystkie te młode dziewczyny znam, wiem, że są obrotne, sympatyczne, miłe i naprawdę świetne jako kelnerki. Kucharka gotuje przepysznie, ustala z tobą menu, robi Ci listę zakupów, i jeśli bierzesz ją z całym sztabem to o nic poza zrobieniem tych zakupów nie musisz się martwić... Nawet sale w okolicy mam z możliwością własnej kucharki... Ładna, w zeszłym roku odremontowana... Siedzę i się głowię. A teraz do robotki uciekam.
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nad kucharką z ekipą się zastanawiam, też mam sprawdzoną ekipę. U mojej siostry szykowali na wesele. To prawda, że jest wtedy dużo jedzenia, dużo woęcej niż w restauracji. Pamiętam jak 3 lata temu miałam 3 wesela - 2 w super restauracjach i jedno takie typowe wiejskie, w sali. N atym ostatnim się najlepiej bawiłam. Jedzenia był przesyt, a po tamtych w restauracjach wróciliśmy głodni, w szczególności po jednym, gdzie 200 za osobę się płaciło i to 3 lata temu. Do mnie przemawia też fakt, że dużo taniej wychodzi, a chcemy trochę oszczędzić na wydatkach. |
|
|
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kucharki to ja nie mam żadnej sprawdzonej i jak już wcześniej pisałam mam złe wspomnienia dlatego ta opcja odpada. Ale jeżeli Wy macie kogoś poleconego to jak najbardziej. To na pewno jest tańsza opcja Dzień dobry dziewczynki Dzisiaj chyba też będzie ukrop. Wczoraj miała być burza a tylko chwilkę pokropiło i koniec![]() Dzisiaj dzień z Tż-tem a po południu do gina
|
||
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie dzisiaj chłóóóóód. 20st. niby jest słońce ale tak jakoś dziwnie ;P w koncu jest czym oddychać! a wczoraj poszłam spotkać sie z koleżankami, wypiłyśmy prawie 0,5l bolsa (we 3) w drinkach ofc one biedne dzisiaj do pracy a ja dalej się lenię. pojadę sobie z TŻ po jakieś części do auta, on później do pracy, to sobie wrócę z W-wy autobusem i może w końcu pojadę do rossmana ![]() i kurcze nie lubię takiego nic-nie-robienia.
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
aga512152, NAUGHTYxANGEL, gratuluję Wam kochane
![]() Cytat:
|
|
#861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Kurcze mój TŻ mnie nie widział w takim stanie jeszcze. Raz po małym piwie z sokiem chodziłam wężykiem jak byliśmy na jakimś festynie
|
||
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() co do spania, to ja też zasne tylko jak jestem do TŻ dupcią odwrócona ![]() Ja jestem prawie przez cały rok odkryta, tak mi gorąco. Nawet w zime nie zasnę jak nie będę miała nóg odrtytych, dodam, ze śpie w którkich spodenkach w zime, a nie w długiej piżamie ![]() a teraz tak jak Pan Bóg stworzył hihiCo do wesela z kucharką to u Nas jest też taka sala sprawdzona, kucharka to dobra znajoma TŻ mamy, jak jego brat brał ślub to jedzenia zostało od groma, oczywiście było pyszne no i wzięła o 1,5 tysiąca mniej niż na począrku chciałą ma swoje kelnerki, obsługa naprawdę dobra no i w tej cenie one stroją sale![]() No My jak na urlop pojedziemy to będziemy ogladac różne sale. ZObaczymy co z tego będzie ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- A ja Wam powiem że zanim zaczęłam byc z Moim TŻ to lubiałam chodzić częśto na imprezy i sobie dosyć wypić. Bardzo się przy nim zmieniłąm, popalałam sobie papieosy, a teraz nawet dymu nie lubie ![]() a nie wiem czy Wam wogóle pisałąm, że My jesteśmy z tej samej miejścowości, znamy się od małego, nienawidziliśmy sie kiedys;p no i w Polsce mieszkamy ok 30 m od siebie i to jeszcze naprzeciwko siebie;D hehe
|
|
#863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On mnei tego nauczył bo lubi się do ciałka przytulić. Jak sama śpie to zawsze w piżamach. Nie zapomnę jak zawsze piżamy próbowałam założyć, to wszystkie mi zabierał i wyciągałam wszystkie po kolei z szafki i wszystkie na karniszu lądowały, żebym nie mogła dosięgnąć. I rano nei wiem jakim cudem na karniszu zostały spodenki od piżamy i moja siostra się pyta a co to tam jest
|
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe a co jej powiedziałąś??
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Już nie pamiętam. Wiem, że to nei trzymalo się kupy co powiedziałam, ale siostra nie srążyła dalej tematu na szczęście
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja team kiedys miałąm taką sytuację, ze mój mały bratanek grzebał mi w torebce i wyjął gumke... Rozpakował wziął go buzi i poszedł do mojejo mamy i pyta "babcia dlaczego ta guma jest taka twarda, nawet balonów nie da z niej zrobić..."
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale Martuchna nie jest nową PMką
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz jak mieszkamy razem zaczyna mi przebywanie z nim powszednieć chociaż jak jedzie np do domu na weekend, to cieszę się jak głupia jak wraca ![]() Masakra, mam full roboty w robocie, w dodatku w taki upał nie chce mi się totalnie Ja chcę na studia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie będę pisała, jak moja mama na mnie spojrzała...
hehe
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój śpioch TŻ jeszcze śpi i to na dodatek w moim łóżku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

Kot, kocyk, przytulas i ja się rozpuszczam... A też ciepłolub jestem
Śpijcie dobrze

Oj, chyba slabo
Szczerze, zadnego stresu nie mialam, tylko tak troche na 5 minut przed moim wejsciem 

w drinkach ofc