|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
Poza tym wczoraj się tak zesmażyłam na słońcu że wszystko mnie piecze smaruję się tylko żelem po opalaniu.
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
plecy tak mnie pieką, że wytrzymać się nie da. smaruje balsamem nawilżającym dove, ale po takim raku skóra raczej na pewno zlezie u nas na razie nawet nie zapowiada sie, żeby miało lać. Gorąco jak w piekle może schudnę, bo czuję, że się topię
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak byłam mała zawsze tak robiłam jaka radocha była przyślij tutaj trochę tej ulewy bo też by się przydało. Jestem akurat na stancji i siedzę w gorącym bloku, nie mam balkonu i nawet nie mogę wyjść więc powoli się rozpuszczam... Niech pada, przynajmniej będzie czym oddychać
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-06 o 18:52 |
|
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
byłam na przymiarce,jeszcze nie skonczoina ale juz cos widac na dole bedzie jeszcze koronka ktora bedzie nieco ,tak okło cm wystawała nizej,poza suknie na razie suknia jest podpieta szpilkami dekold juz chyba taki zostawie jak myslicie nabiera jakis kształtow powoli?moze wolgle byc?
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo lepiej wygląda niż na pierwszym zdjęciu, ładnie się układa i super podkreśla talię. dekolt zostaw
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ona ma pod spodem jakieś koło? Mam wrażenie, że dół powinien trochę bardziej się rozszerzać.Ja za tydzień mam II przymiarkę i mam nadzieję, że suknia już będzie dopasowana, bo chciałabym w końcu zobaczyć, co gorset zrobi z moją figurą ![]() A lista gości zaczyna nam się kurczyć... Dzisiaj się dowiedziałam, że chrzestna z Niemiec nie przyjedzie, ale w sumie nawet mnie to cieszy, bo za nią nie przepadam, a super prezentu też się nie spodziewałam Póki co zostaje 57 osób, zobaczymy co dalej - termin potwierdzeń mamy do 10 czerwca, a potem będziemy dzwonić do zapominalskich
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
ma koło ale poprosiłam o takie mini
zeby nie była całkiem oklapnieta ,ale zalezało mi na takiej sukni która np porusza sie na wietrze i przy chodzeniu ,takiej naturalnej i nieprzesadzonej,ale bałam sie ze bedzie nudna i dlatego tak kombinuje z ta koronką
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dekolt jest jak dla mnie perfekt. Sukienka tez, fajne takie male koło. Ja chyba tez takie będę miała. Już w sobotę przymiarka
|
|
#4692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze przyda sie przed moim ślubem. Zdradźcie jakie piosenki wybrałyście na pierwszy taniec? Bo ja nie wiem co robić... mój TŻ trochę obawia sie tańców Edytowane przez la margerita Czas edycji: 2011-06-07 o 00:40 |
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy Nat King Cole - Fascination. A w środę druga lekcja pierwszego tańca... mam nadzieję, że będzie lepiej, niż na pierwszej |
|
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w czwartek pierwsza przymiarke !
|
|
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A koronka na dole... Mówisz o tej wewnętrznej warstwie? Osobiście zostawiłabym ją gładką. Może być za dużo tej koronki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koniecznie! ![]() A my dziś idziemy do USC. Mam nadzieję, że załatwimy od ręki, choć podobno u nas jest tak, że się przychodzi i dopiero umawia na konkretny termin. Jakby to miało trwać 3 godziny
|
|
#4697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- i to podając głupie powody. Szczególnie boli mnie, że już teraz wiem, że 2 koleżanki raczej nie przyjdą i mimo tego, że teraz zapewniają że będą to na pewno coś wymyślą żeby nie iść. Przykre to bo ze względu na dużą rodzinę, musiałam bardzo ograniczyć znajomych i zaprosiłam tylko tych najbliższych wg mnie a mam wrażenie, że niektórym zrobiłam tylko wielki problem tym zaproszeniem
|
|
#4698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie rób zdjęcia
![]() Chwal się fotkami ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zadomowienie
|
u nas też dziwne powody podają odmawiając - ostatnio jedna z bliższych ciotek TZ zadzwoniła i powiedziała "coś nam wypadło" z czego znamy się b.dobrze i wiem że nic nie wypadło, poza tym kuzynka (jej córka) sama powiedziała że to jakaś głupia wymówka i nie wie o co chodzi, więc namawia ją do zmiany zdania.. fajnie jakby przyszli - ale dzwonić i prosić się nie będziemy.
Cytat:
byliśmy i w czwartek idziemy na drugie spotkanie. umawialiśmy się telefonicznie, nie wiem jak jest u was ale nas umówiła na "za 3 dni" |
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Pragnę się pochwalić, iż USC załatwione
), nazwisko dzieci też Niech TŻ zna moje dobre serce Całość zajęła nam jakieś 15 minut, pani była baaardzo miła, życzyła nam szczęścia, takie tam. W poniedziałek poradnia
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swoją drogą nie wiedziałam, że to już trzeba podawać w USC. myślałam, że dopiero po ślubienie śmiejcie się, ale przyznam się Wam że założyłam już sobie maila na nowe nazwisko a tak na wszelki wypadek, żeby nikt mi nie zajął pierwszy mój taki bardziej oficjalny mail przyda się do podawania w cv ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- aaby przez Ciebie z ciekawości musiałam sprawdzić nk i facebooka no i na facebooku narazie nie ma ni jednej ale na nk sa aż 2 laski z takim samym imieniem i nazwiskiem jak moje nowe na szczęście mają inne panieńskie więc nikt mnie nie pomyli
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poczta... Nie śmiejcie się, ale właśnie pobiegłam na gmaila i jak zobaczyłam, że jest wolny adres, to... założyłam
|
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kto pierwszy ten lepszy trzeba być zapobiegliwym teraz adresy rozchodzą się w trymiga ja też na gmailu a natchnęło mnie do założenia tego maila to, że śmiałam się do siostry, że jej 4-letni synek biedaczek zanim dorośnie będzie miał problem z dorwaniem normalnego adresu bo już wszystko będzie pozajmowane
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-07 o 17:33 |
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny... Wlazłam sobie na gmaila, wypróbowałam wszystkie kombinacje imienia, nazwiska i kropki i nie ma nic, co mogłoby być bez cyferek
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam, już nic mi nie przychodzi do głowy... Chyba trzeba będzie zmienić męża na takiego z mało popularnym nazwiskiem :P
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo pewnie drugiego takiego jak Twój TŻ nigdzie nie znajdziesz ale zawsze możecie oboje zmienić nazwisko na zupełnie inne albo niech mąż przejdzie na Twoje niech on się martwi o maila a co my rodzimy dzieci, niech oni też się trochę poświecą ![]() dobra, zmykam się uczyć bo jutro zerówka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

smaruję się tylko żelem po opalaniu.

plecy tak mnie pieką, że wytrzymać się nie da. smaruje balsamem nawilżającym dove, ale po takim raku skóra raczej na pewno zlezie

dużo lepiej wygląda niż na pierwszym zdjęciu, ładnie się układa i super podkreśla talię. dekolt zostaw
zeby nie była całkiem oklapnieta ,ale zalezało mi na takiej sukni która np porusza sie na wietrze i przy chodzeniu ,takiej naturalnej i nieprzesadzonej,