|  2011-06-06, 22:34 | #4891 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dot.: Scent Bar XXVIII

oby   dupsko i bebzon mi letko schudły, to już nie mam na co aż tak bardzo marudzić  żeby jeszcze cycki tak równomiernie do rejszty chudły  a nie, że 2 rozmiary większe od tyłka  i ffyglądam jak...  pół doopy zza cycka  fejs się zryćkał  albo pisałaś, a nie dodałaś, bo mi się żadne powiadomienie o komentarzu nie pokazało   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:37 | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:37 | #4892 | 
| perfumowy zawrót głowy Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Maju a ile w sumie kg schudłaś?

__________________ Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice   | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:37 | #4893 | |||||
| Mother of Cats Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: BB 
				 | 

Cytat: 
  To absolutnie świetna nowina  Zresztą trudno się dziwić, że się barowe obrazki spodobały, zdziwiłabym się, gdyby było na odwrót  Cytat: 
  Koniec końców, żadnej ze "Sztuk..." nie dostałam  Cytat: 
  ). Cytat: 
  O to, to!      Siedziałam i się wgapiałam. Zawołany TŻ powiedział "To jest Zdjęcie" (wyraźnie było słychać, że "Z" jest wielkie  ) Cytat: 
  A poza tym źle mi. Mam ochotę siąść w kąciku i poryczeć. Może przejdzie... | |||||
|     | 
|  2011-06-06, 22:37 | #4894 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Dementuję,nie działa   Kolano mnie rwie,na zmianę pogody  I loków prawie nie ma,po kapieli w wannie  Ale myślę nad tym rudym,oj myślę   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:37 | #4895 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

Cytat: 
  gratuluję   Cytat: 
  , ale pocieniowane doprowadzały mnie do szału  to w oku, to w ryju   
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | ||
|     | 
|  2011-06-06, 22:38 | #4896 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:38 | #4897 | |
				 | 

Ej no to jest cios poniżej.... kolan   I zapytuję się - ile masz luzu w nogawkach znaczy się w oudach w tych spodniach   Cytat: 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:38 | #4898 | |
				 | 

10 jeszcze dwa  do Bolkowa 6,5 tyg, to dam radę  Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:40 | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:39 | #4899 | |
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat: 
  nie rozumiem co ma fryzura do wyglądu kiecy na figurze i jaki ma zrobić efekt i jakiego efektu nie ma teraz? oblukan, duuuuuży i robi wrażenie  właśnie się zastanawiam czy mogłam go już widzieć na wystawie w zeszłe lato, jeśli tak to chyba się idę schować z moją sklerozą 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:40 | #4900 | |
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
 ✂✂✂any fejs  , ale chyba dodałam bo ficiauam jak wskoczył pod limbonika  ...no cusz fejzbok to zuo 
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:40 | #4901 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

niech idzie z tym na zakłady bukmacherskie   Polly - Ty idź po prostu do fryzjera wcześniej na próbę i niech Ci zrobi fryzurę nie pałetającą sie prostownice polecam - bedziesz mieć włosy "ruszające sie razem" w jednej fali ino dobre ściecie jest poczebne in da first place | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:42 | #4902 | |
| never say no to panda | 

tego jeszcze nie wiem... się okaże   Cytat: 
  tylko mam pewien niedosyt, bo koniec sugeruje wyraźnie, że ciąg dalszy na pewno nastąpi a wizualnie to połączenie steampunka, cyberpunka i takie orwellowskiej antyutopii (z wampirami i łowcami wampirów w roli głównej - oczywiście główny zły jest taki, że mię ślinka ciekła za każdym razem, jak się pojawiał) normalnie dla mnie mniodzio  a mnie jeszcze 8  idę zrobić kurczaka na pocieszenie   
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-06 o 22:44 | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:44 | #4903 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
  I narzekania Polly,że wygląda na osobę bez dowodu osobistego  ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Nie,rozprostowały sie znacznie i do jutra nie dotrwają  To u mnie norma   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:45 | #4904 | 
| perfumowy zawrót głowy Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Flo, Spoo    czuję się lżej Maju - jesteś moim wzorem do naśladowania   
				__________________ Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice   | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:45 | #4905 | |
				 | 

Cytat: 
  treściwie już tak se  I te ambitne dialogi: - Dobrze strzelasz, nadawałbyś się na Księdza - Dzięki - Nie popadaj w samozachwyt!   damy radę  no to sru do roboty - w kupie raźniej idzie  e, Panda to dopiero ma imponujące wyniki   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:47 | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:45 | #4906 | |
				 | 

Cytat: 
    ja tam chodzę i pytam ich o byle co - bo som łądni i fajni coponiektórzy - ćwicze se na nich  2.   ja mam zdjecie juz na kompie dla potomnych i dla reszty - Red obiecuję ze copyrajtowo sie zachowam nie bedę z niego czerpać korzysci materialnych 3. no mi szczelił last łikend co sie okazałło było dziś ( bo bezprzewodowe działła) 4. uuuuuuuuu - czasem cza | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:47 | #4907 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:50 | #4908 | |
				 | 

Cytat: 
  aha i win róp rudy róp - ja cieu widzem - choc ja tylko fotkowo ale jak na żyfca potfierdzom to rudy do zielonych soczystych spodni Promod - piękne buhahahaha jak jest cudnie chłodno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:51 | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:51 | #4909 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ today's rain is tomorrow's whisky | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-06-06, 22:51 | #4910 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
    Cytat: 
  ale to nie ułani    Cytat: 

__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | ||||
|     | 
|  2011-06-06, 22:52 | #4911 | ||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat: 
 co do kiecy, jak nie w talii to może przeciąć w poziomie w zaszewkach i w tym miejscu skrócić? zresztą nie wiem, jak nie jest bardzo droga to może kupić i dać do przerobienia? kiedy masz tak w ogóle tę okazję, jeszcze czas czy już panika? Cytat: 
 to nie do końca zrozumiałam, do mnie jednak czasem trzeba dużymi literami 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | ||
|     | 
|  2011-06-06, 22:52 | #4912 | |||
				 | 

to teraz ja               Cytat: 
  kurcze jak te spodnie ze mnie spadną (a wracają) to ide dać na msze  ad2. nie pamiętam  ale problem leżał  wyżej  jesteś za✂✂✂ista, więc dasz, na 1000%    Cytat: 
  a zawiśnie    bo zazdraszczam jakby co  Cytat: 
  ad2. włosy ruszające siu som piękne  , serum biowaxa takie robi   
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-06 o 22:58 | |||
|     | 
|  2011-06-06, 22:52 | #4913 | ||
				 | 

Mężu się nie podoba   To w razie czego se powieszę przy wejściu do kibla    Zrobiłaś mi poniedziałek, wtorek i środę  To idąc tym tokiem rozumowania wyglądam jak 2 dupy zza cycka  Nieee dooopa  Jak pół cycka zza dwóch doop  Cytat: 
  I dla Cię  Cytat: 
  Ja se próbowałam za ucha wkładać   x 1000   Starczy? <ociera pot z czoła>   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-06 o 22:54 | ||
|     | 
|  2011-06-06, 22:56 | #4914 | 
| Zakorzenienie | 

Idę spać bo już masakrycznie grzmi u nas! Dobranoc  
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-06-06, 22:57 | #4915 | |
				 | 

i jak cżłowiek dopasuje sukienkę w tyłku, to w cycu brakuje kilkunastu cm, żeby i się zapiąć, a jak weźmie większą, że się zapnie, to na brzuchu i tyłku wisi i powiewa  a mam tyle samo cm na górze co i na dole - więc jak te złamasy szyją?  Cytat: 
  albo w jednej sukience, jak siostry syjamskie   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-06 o 23:03 | |
|     | 
|  2011-06-06, 22:58 | #4916 | 
| Zakorzenienie | 

Nic nie poczułam, ale szczerze doceniam    
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2011-06-06, 23:00 | #4917 | |
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

nom...i jakbym tylko miala go gdzie wsadzic to bym brała  serio wpasował sie w moj spaczony gust  Cytat: 
 w październiku  , ale juz widze ze nic nie bedzie z tych zakupów w skleach, nawet jak jest cos ładnego to nie pasuje ze względów wyzej wymienionych czyli talia i proporcje góry do dołu, ewentualnie cos takiego jak ta fioletowa bym mogła znaleźć, bo to ma podwyzszoną talie czyli na mnie jest nie podwyzszona tylko w tali  a fogle to jeszcze jedną wam wkleje  w wiezowce  z ciekawości zmierzyłam   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | |
|     | 
|  2011-06-06, 23:04 | #4919 | |
				 | 

Cytat: 
 w takich chwilach załuje ze nie mam bogatego męża - bym se wybrała na urodzinki mófisz? mnie po odżywce dove i prostownicy - same z siebie moje takie nie som nigdy bo cienkie jak puch i rozjaśniane - dlatego aj muszę tunningować Pa - tym co poszli   Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-06 o 23:06 | |
|     | 
|  2011-06-06, 23:06 | #4920 | |||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
   Cytat: 
       W cycu?  No to fakt tam mi spadały    
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

musiało podczas burzy, bo po południu działał, a teraz aparat do wywalenia, na starym działa. I to mimo tego, że linię mamy podziemną...
 musiało podczas burzy, bo po południu działał, a teraz aparat do wywalenia, na starym działa. I to mimo tego, że linię mamy podziemną...