Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 20:52   #2941
sarraa
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Ty sobie nie wyobrażasz , a ja hmm po co miałam je konczyc wydać mase kasy a potem nie pracować w zawodzie bo źle bym się na tym stanowisku czuła ?
Znalazłam zawód który mnie samą realizuje i sprawia duzo wrajdy , niechce i nie chciałam nigdy chodzić do pracy za kare . Mówisz że dziecko po , życie kochana jest mega różne nigdy nie wiesz co bedzie za rok za dwa ? Kim będziesz i co będziesz robić .
Ciągle mi nawiązujesz do tego dziecka , że ty po tych wszystkich formalnościach , a ja już mówiłam że moje życie potoczylo sie zupelnie inaczej , dla innych młodo wyszłam za maż za szybko decyduje się na dziecko , ale skoro mam środki i stabilną sytuacje życiową np wiem że po macierzynskim mogę wrócic do pracy , to dlaczego mam swojego babska z mężem odwlekać ?
Studia hmm wiele osób je konczy i są bez pracy , teraz studia niczego ci nie gwarantują kochana . Jeżeli bym miala kiedyś na nie pójść to na kierunek który naprawdę czuję a nie po to abym miała te wyższe wykształcenie .
Chciałąbym wiedzieć pewnie w życiu tak jak Ty to wiesz , zazdroszczę , aczkolwiek czasem realia są inne niż nasze własne założenia . I trzeba miec kawałek marginesu w nim . Tyle.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Każdy ma swoją ściężkę i tą zdolność do podejmowania dezycji właściwych czy nie właściwych , wszystko życie zweryfikuje
Ja mam nadzieję, że dostanę się na studia bezpłatne, a dziecka bym teraz naprawdę nie chciała, gdyby było to by się jakaś wielka tragedia nie stała, ale i tak wolałabym nie. Nie potrafię żyć wg zasady niech mnie życie zaskoczy, wolę mieć plany i marzenia, być może przez to będę się częściej rozczarowywać, ale trudno i tak będę sobie planować

A do dentysty uwielbiam chodzić, idę zawsze nawet za małą kropką, muszę mieć wszystkie zęby zawsze zdrowe

Edytowane przez sarraa
Czas edycji: 2011-06-06 o 20:55
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 21:20   #2942
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
ja kocham dentystę i mogłabym chodzic cały czas, ale nie ma potrzeby..
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
A do dentysty uwielbiam chodzić, idę zawsze nawet za małą kropką, muszę mieć wszystkie zęby zawsze zdrowe
Jejku nawet mi nie mówcie o dentyściemam dwa zęby do wyrwania i od lat się nie mogę wybrać,pan doktor ostatnio chciał mi je wyrwać bez prześwietlenia i się nie dałam ostatnio trochę się oswoiłam z dentystą,grunt to zacząć chodzić,ja już miałam robioną koronkę,kilka plomb,i w sumie mam fajnego pana dentystę,i aż tak się go nie boję już...zaczynam się oswajać powoli

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Muszę sie pochwalić, że dziś taki gorący dzień a mnie na gotowanie wzieło, obiad z dwóch dań i ciasto na deser zrobiłam
Jakie odżywki byście poleciły do włosów(niekoniecznie Avonowe)???...ja jak na razie najbardziej zadowolona jestem z Pantene Aqua Light, a ostatnio kupiłam nowego Garniera i jest beee...obciąża mi włosy...
hmm...takie do spłukiwania chcesz? ja jestem bardzo zadowolona z Gliss Kur,taki jasnoróżowy mam,z kaszmirem mam też Dove w wielkiej tubie ale coś za dużo jej chyba nakładam,bo właśnie obciąża włosy,nie mogę jej dopłukać
Co tam pysznego gotowałaś? Ja w weekend wreszcie coś ugotuję(w domu nie gotuję,mieszkam z rodzicami i mama gotuje) ale u faceta lubię pichcić,zwłaszcza teraz jak "stara"pojechała

w sobotę po pracy idę sobie na "babskie samotne wyjście" nic wielkiego,raz czy dwa tak sobie zrobiłam i mi się spodobało centrum handlowe,zakupy,potem coś zjeść i autobusem do domu tak to zawsze się ktoś ze mną wlecze,a ja lubię sama Planowane sklepy to Yves Rocher,Rossmann,nie wie co jeszcze i pewnie McDonalds
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 21:23   #2943
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja mam nadzieję, że dostanę się na studia bezpłatne, a dziecka bym teraz naprawdę nie chciała, gdyby było to by się jakaś wielka tragedia nie stała, ale i tak wolałabym nie. Nie potrafię żyć wg zasady niech mnie życie zaskoczy, wolę mieć plany i marzenia, być może przez to będę się częściej rozczarowywać, ale trudno i tak będę sobie planować

nie zrozumialaś , nie napisałam że żyje " niech mnei życie zaskoczy " tylko chodziło mi o to że nawet bardziej dobitne plany życie potrafi zniszczyć w sekundę .
Planuj sobie ile chcesz , to twoje życie mi kij w oko do niego

A to ty jeszcze na studia sie nie dostałaś ?

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-06 o 21:25
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 21:37   #2944
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
nie zrozumialaś , nie napisałam że żyje " niech mnei życie zaskoczy " tylko chodziło mi o to że nawet bardziej dobitne plany życie potrafi zniszczyć w sekundę .
Planuj sobie ile chcesz , to twoje życie mi kij w oko do niego

A to ty jeszcze na studia sie nie dostałaś ?
No jestem po maturze teraz, a wyniki matur dopiero 30,06
Stary 2011-06-06, 21:41   #2945
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jejku nawet mi nie mówcie o dentyściemam dwa zęby do wyrwania i od lat się nie mogę wybrać,pan doktor ostatnio chciał mi je wyrwać bez prześwietlenia i się nie dałam ostatnio trochę się oswoiłam z dentystą,grunt to zacząć chodzić,ja już miałam robioną koronkę,kilka plomb,i w sumie mam fajnego pana dentystę,i aż tak się go nie boję już...zaczynam się oswajać powoli

hmm...takie do spłukiwania chcesz? ja jestem bardzo zadowolona z Gliss Kur,taki jasnoróżowy mam,z kaszmirem mam też Dove w wielkiej tubie ale coś za dużo jej chyba nakładam,bo właśnie obciąża włosy,nie mogę jej dopłukać
Co tam pysznego gotowałaś? Ja w weekend wreszcie coś ugotuję(w domu nie gotuję,mieszkam z rodzicami i mama gotuje) ale u faceta lubię pichcić,zwłaszcza teraz jak "stara"pojechała

w sobotę po pracy idę sobie na "babskie samotne wyjście" nic wielkiego,raz czy dwa tak sobie zrobiłam i mi się spodobało centrum handlowe,zakupy,potem coś zjeść i autobusem do domu tak to zawsze się ktoś ze mną wlecze,a ja lubię sama Planowane sklepy to Yves Rocher,Rossmann,nie wie co jeszcze i pewnie McDonalds
Ja właśnie z tym Gliss Kurem to mam problem bo zapach mnie męczy...a one wszystkie tak samo pachną...??? Zawsze tylko takie do spłukiwania używam
Gotowałam zupe pomidorową, ziemniaki z kurczakiem w sosie śmietanowo-ziołowym i sałatą, no i papieskie kremówki...pycha...ja to uwielbiam makarony z warzywami, kasze...a mój mąż tylko ziemniaki z mięsem by w kółko wcinał...a nie chce mi się dwóch drugich dań robić...
Jejku jak ja Ci zazdroszczę...mi się marzy takie popołudnie, a tu cały czas z dziećmi i mężem...no ale wkrótce sobie odbije...a zakupy tez najbardziej lubię robić sama
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 22:00   #2946
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
No jestem po maturze teraz, a wyniki matur dopiero 30,06
ja myślałam ze Ty jestes na studiach skoro tak już daleko sięgasz wzrokiem , no to w takim razie powiem Ci tak dostań się , przejdz je , zdaj a potem wrócimy do tematu i twoich planów

Maleństwo moje
Stary 2011-06-06, 22:01   #2947
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś byłam w Rossmannie i jutro też idę Fajne mają chusteczki do higieny intymnej, a teraz jeszcze są w promocji za niecałe 3 złote, więc muszę Mamuśce zrobić zapasik mały W McBełcie dziś byłam z Młodą - ona shake truskawkowy, a ja krążki ziemniaczane (pycha!) Jutro idę z tą wkurzającą znajomą, bo czeka nas ganianie z obiegówkami, a nie chcę jej do siebie zapraszać na obiad Mam ochotę na "6 for 2" Latałam dziś jak głupia i zapomniałam o najważniejszym Miałam sobie kupić baletki w Diversie Jutro idę, nie popuszczę im!
Wyczaiłam u siebie Ziemniaczaną Izbę, ale nikt nie chce ze mną iść Benek nie ma czasu, ale nie daruję mu!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 22:33   #2948
musso4
Zakorzenienie

witam wieczorkiem moja córa dała nam dzisiaj popalić, postanowiła nie spać w dzień, bo nie, myślałam, że chociaż wieczorem padnie wcześniej niż o 23, padła, przed chwilą
należę do nielicznego grona lubiących dentystę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 22:48   #2949
Sarunieczka

Cytat:
Ja właśnie z tym Gliss Kurem to mam problem bo zapach mnie męczy...a one wszystkie tak samo pachną...??? Zawsze tylko takie do spłukiwania używam
Gotowałam zupe pomidorową, ziemniaki z kurczakiem w sosie śmietanowo-ziołowym i sałatą, no i papieskie kremówki...pycha...ja to uwielbiam makarony z warzywami, kasze...
mniam mniam,pomidorowa,ale tylko z ryżem kocham kurczaka mogę jeść codziennie,świnka i krówka mogą dla mnie nie istniećteż kocham potrawy z makaronem,mięskiem,warzyw ami,ogólnie kocham pomidory,ogórki i marchewkę

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam w Rossmannie i jutro też idę Fajne mają chusteczki do higieny intymnej, a teraz jeszcze są w promocji za niecałe 3 złote, więc muszę Mamuśce zrobić zapasik mały W McBełcie dziś byłam z Młodą - ona shake truskawkowy, a ja krążki ziemniaczane (pycha!) !
Chusteczki Facelle,tak? kocham je malutkie,w sam raz do małej i super zapach,noszę je zawsze przy sobie
W Macu kurczak McNuggets z sosem słodko-kwaśnym albo McWrap to moje debeściaki

zrobiłam sobie własnie peeling mordki,i siedzę z maską Tajski Kwiat Lotosu
Stary 2011-06-06, 23:06   #2950
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Chusteczki Facelle,tak? kocham je malutkie,w sam raz do małej i super zapach,noszę je zawsze przy sobie

Tak, te
Ja kocham ich sos śmietanowy
Lecę spać, bo jutro z rana mam szkolenie. Kolorowych!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 23:12   #2951
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Kupiłam sobie przed chwilką sukienkę do pracy/ na niedzielę, bo postanowiłam sobie, że zacznę elegancko się ubierać. W szafie praktycznie mam same sportowe ciuchy.

http://allegro.pl/danvera-sukienka-s...636677109.html

Wzięłam wzór 7 z dołem czarnym oraz bez rękawków.
Stary 2011-06-06, 23:36   #2952
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Tak, te
Ja kocham ich sos śmietanowy
Lecę spać, bo jutro z rana mam szkolenie. Kolorowych!
Kolorowych
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie przed chwilką sukienkę do pracy/ na niedzielę, bo postanowiłam sobie, że zacznę elegancko się ubierać. W szafie praktycznie mam same sportowe ciuchy.

ładnaoooo i jest wybór długości...super...bo większość sukienek na all ma ok.85 ch a ja muszę mieć koło 100 cm(przed samo kolano)
Ja nie wytrzymałam i wziełam tę sukienko-tunikę oraz top u tego samego sprzedawcy:
http://moda.allegro.pl/nowosc-cudna-...647206238.html
http://moda.allegro.pl/top-bluzka-ko...642570268.html

dobrze że tak tanio,ale kiedyś pójdę z torbami,serio

lecę spać,dobrej nocki
Stary 2011-06-06, 23:45   #2953
sheryl
szeryfcio

Mnie też dzisiaj podlało

Cytat:
pamiętam jak moja kuzynka-przyjaciółka była mała i tak strasznie chciała nosić okulary i godzinami siedziała przed samiutkim telewizorem żeby sobie popsuć oczy ale nie udało jej się
Ja też jak byłam mała, bardzo chciałam nosić okulary i oszukiwałam w gabinecie, że nie widzę tego, co jest na tablicach Wzięto mnie więc na dokładniejsze badania i okazało się, że wadę mam minimalną, normalnie jeeszcze nie namacalną, ale pewnie z czasem by wyszła większa. Nosiłam zatem okularki przykładnie przez rok i od tamtej pory idealne oczy i sokoli wzrok.
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
zalotnica możemy sobie podać łapki, ja się też panicznie boję dentysty. Do tego stopnia,że jak siadam na fotelu to od razu jest mi słabo i jestem mokra ze strachu.
To i ja wam podaję łapkę Boję się dentysty jak diabeł święconej wody a to wszytko przez traumatyczne przeżycia z dzieciństwa.
Stary 2011-06-07, 00:08   #2954
sarraa
Zakorzenienie

Wy nie chodzicie do dentysty przez traumatyczne przeżycia, a ja chodzę, bo miałam bardzo obrazowego pana z biologii, który kochał swój przedmiot i jak raz wyłożył, że od jednego zęba może się cały organizm zainfekować, jak się to zaniedba to już chodzę regularnie
Stary 2011-06-07, 00:24   #2955
Oja 84
Zadomowienie

dziewczyny muszę Wam się pochwalić, że właśnie zrobiłam swoje pierwsze w życiu zakupy na all! kupiłam dwie pary legginsów mam nadzieję, że nic nie schrzaniłam, że kasę dobrze wysłałam i ze szybko dojdzie i że będą pasowały i że nie dostanę negatywa żadnego na starcie
a pisałam do tych co wystawiali ten wybielacz do zębów i te spinki unoszące włosy-wstawiałam tu linki bo prosiłam Was o radę- i pytałam ich ile wyniesie wysyłka tych 2 rzeczy ale nie dostałam odp choć pisałam do nich w sobotę może nie chcą mi sprzedać jako początkującej

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 00:24   #2956
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie jakoś nie wyobrażam nie skończyć studiów, po prostu bardzo tego chcę, a dziecko dopiero po, więc jak będę mieć 25 lat albo i więcej
oj, żeby życie było takie proste ja przerwałam studia 2 kierunki, bo miałam ciążę zagrożoną i dopiero teraz na nie wracam od października i to tylko na jedne jak na razie. Ale żadne studia nie dadzą mi tego, co daje mi moje dziecko. Na studia zawsze jest czas, chociaż przyznaję, że z dzieckiem jest trudniej. Ale jak miałam 19 lat to myślałam pewnie podobnie jak Ty. Rescue21 dobrze Ci napisała, życia się nie da zaplanować, ono i tak wybiera często za nas.
Cytat:
Ja ostatnio też wydałam sporo na okulary, ale warto było
Na pewno nie boisz się dentysty tak jak ja, bo nie ma drugiej takiej panikary...ostatnio nawet tak się bałam, że powiedziałam mężowi, że wolałabym urodzić trzecie dziecko hihi...żebym tylko sobie nie wykrakała Poznałam jednak super lekarza i zmobilizowało mnie to do kolejnych wizyt
heh też wolę następny poród niż wizytę u dentysty, w szczególności, ze na razie nie mogę być znieczulana
Cytat:
Muszę sie pochwalić, że dziś taki gorący dzień a mnie na gotowanie wzieło, obiad z dwóch dań i ciasto na deser zrobiłam
Jakie odżywki byście poleciły do włosów(niekoniecznie Avonowe)???...ja jak na razie najbardziej zadowolona jestem z Pantene Aqua Light, a ostatnio kupiłam nowego Garniera i jest beee...obciąża mi włosy...
Ja lubię z pantene ekspresową odżywkę, świetna jest taka w tubce odwróconej, już chwilę jej nie miałam muszę kupić. Z avonu planet spa morze martwe i elseve wygładzającą taką pomarańczową. Garnier ogólnie mi nie pasuje też. Gliss kur też jest niezły regenerująca z pomarańczową nakrętką chyba.
Cytat:
Gotowałam zupe pomidorową, ziemniaki z kurczakiem w sosie śmietanowo-ziołowym i sałatą, no i papieskie kremówki...pycha...ja to uwielbiam makarony z warzywami, kasze...a mój mąż tylko ziemniaki z mięsem by w kółko wcinał...a nie chce mi się dwóch drugich dań robić...
Jejku jak ja Ci zazdroszczę...mi się marzy takie popołudnie, a tu cały czas z dziećmi i mężem...no ale wkrótce sobie odbije...a zakupy tez najbardziej lubię robić sama
Heh mój też by tylko mięcho i ziemniaki wsuwał, ale z córką mamy warzywno - makaronową przewagę a popołudnia sama nie spędziłam od 1,5 roku też, bo zawsze moja Lusia coś tam, a na zakupy uwielbiam jeździć z moją mamą, zawsze mi doradzi i jeszcze coś kupi nawet
Cytat:
ja robiłam peeling i mm w tym samym czasie

Cytat:
Kolorowych

ładnaoooo i jest wybór długości...super...bo większość sukienek na all ma ok.85 ch a ja muszę mieć koło 100 cm(przed samo kolano)
Ja nie wytrzymałam i wziełam tę sukienko-tunikę oraz top u tego samego sprzedawcy:

lecę spać,dobrej nocki
Super ciuszki i tanie ma ten sprzedawca, dzięki za linka
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 00:50   #2957
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Wy nie chodzicie do dentysty przez traumatyczne przeżycia, a ja chodzę, bo miałam bardzo obrazowego pana z biologii, który kochał swój przedmiot i jak raz wyłożył, że od jednego zęba może się cały organizm zainfekować, jak się to zaniedba to już chodzę regularnie
eee, to to ja wiem, i programy medyczne się ogląda, i Discovery.... tam to są przemawiające do wyobraźni obrazki.... ale to nic nie daje. Trauma większa niż potencjalny strach przed śmiercią zainfekowanego przez ząb organizmu. Chociaż cały czas siedzi to w głowie, owszem. Dopiero wizja starzejących się zębów (i ewentualnej bezzębnej starości) zmotywowała do wizyty i wzięłam się za nie.Trza było dorosnąć (zestarzeć się)

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a pisałam do tych co wystawiali ten wybielacz do zębów i te spinki unoszące włosy-wstawiałam tu linki bo prosiłam Was o radę- i pytałam ich ile wyniesie wysyłka tych 2 rzeczy ale nie dostałam odp choć pisałam do nich w sobotę może nie chcą mi sprzedać jako początkującej
Oj to nieładnie z ich strony, nieprofesjonalnie
Edit: A widziałaś jakie ma komentarze? Ile negatywów? Między innymi za brak kontaktu, za niejasność kosztów przesyłki, wyłudzanie, kazanie dopłacania nawet do tej największej kurierskiej...
Ja bym się już go obawiała.....

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-06-07 o 00:58
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 02:34   #2958
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Oj to nieładnie z ich strony, nieprofesjonalnie
Edit: A widziałaś jakie ma komentarze? Ile negatywów? Między innymi za brak kontaktu, za niejasność kosztów przesyłki, wyłudzanie, kazanie dopłacania nawet do tej największej kurierskiej...
Ja bym się już go obawiała.....
trochę ma tych negatywów ale to jest jakieś 1,5% wszystkich komentarzy. Zresztą na tą jedną rzecz co mnie interesowała już się aukcja skończyła a te spinki znalazłam gdzie indziej-na innej aukcji

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ----------

kurczę otworzyłam dużego desperadosa, nie umiem go dopić tylko coraz więcej rzeczy bym kupiła na all widziałam fajne doczepiane włosy to jest chyba powód żeby niedopijać tego piwa tylko wyłączyć kompa i iść spać

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 07:47   #2959
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry laseczki

Cytat:
a proszę:
http://allegro.pl/ap-lakier-pekajacy...638937809.html
ja skorzystałam z oferty 2w1,ciut taniej wyszło:
http://allegro.pl/ap-pekajacy-lakier...646393648.html
ten sprzedawca ma też inne typu 4+1,7+2 itp.Jeszcze mi dali gratis w pudełeczku złote takie do naklejania na paznokcie w kształcie króliczka playboya
ja wczoraj kupiłam mamie białego pękacza z vipery (byłam wczoraj w tczewie u babci, więc musiałam pobiec do jakiejkolwiek drogerii zobaczyć, co tam mają ) ... cena: 13 zł za szt. więc tanio i fajnie pęka już próbowałyśmy wczoraj a to miało być do prezentu pod koniec czerwca ... ale nie wytrzymałam

Cytat:
Ja sobie jakoś nie wyobrażam nie skończyć studiów, po prostu bardzo tego chcę, a dziecko dopiero po, więc jak będę mieć 25 lat albo i więcej
oj życie pisze różne scenariusze .... też jestem tego przykładem

Cytat:
ja zamówiłam sobie tą maseczkę: http://www.paatal.pl/wlosy/maski_i_k...l_classic.html
jak tylko dostanę paczkę (wczoraj nadana w firmie kurierskiej) to zdam relację, bo jestem strasznie ciekawa opinie ma dobre
ale Wy już chyba nawet o niej pisałyście? to o ta chodziło, jak pisałyście "WAX"??

QRWA!! u mojego bąbla w przedszkolu jest mononukleoza oby tylko nie złapał

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-06-07 o 07:49
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 08:09   #2960
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
mniam mniam,pomidorowa,ale tylko z ryżem kocham kurczaka mogę jeść codziennie,świnka i krówka mogą dla mnie nie istniećteż kocham potrawy z makaronem,mięskiem,warzyw ami,ogólnie kocham pomidory,ogórki i marchewkę

Super, dobrze wiedzieć, że warto kupić te chusteczki...mam Rosska na osiedlu i często zaglądam...chyba za często
Ja wczoraj robiłam maseczkę z glinką Solutions...szkoda że jej już nie ma- super oczyszcza! Nakłada się ją na suchą buzię i masuje minute(ma takie szorskie drobinki) a potem wysycha 15minut i buzia extra

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:

Ja niby powinnam nosić takie fasony, ale czułabym się w niej jak w ciąży(mam lekko wystający brzuszek, choć niektórzy twierdzą że tak tylko sobie wmówiłam...;P)...wybrałaś najładniejszy wzór

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Kolorowych

lecę spać,dobrej nocki
Jak dostaniesz tą sukienkę koniecznie zrób fotkę, bo bardzo mi się podoba...a nie ma tam żadnego zdjęcia na modelce... Bluzeczka ładna, ale nie na moją figurę...

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
oj, żeby życie było takie proste ja przerwałam studia 2 kierunki, bo miałam ciążę zagrożoną i dopiero teraz na nie wracam od października i to tylko na jedne jak na razie. Ale żadne studia nie dadzą mi tego, co daje mi moje dziecko. Na studia zawsze jest czas, chociaż przyznaję, że z dzieckiem jest trudniej. Ale jak miałam 19 lat to myślałam pewnie podobnie jak Ty. Rescue21 dobrze Ci napisała, życia się nie da zaplanować, ono i tak wybiera często za nas.

heh też wolę następny poród niż wizytę u dentysty, w szczególności, ze na razie nie mogę być znieczulana

Ja lubię z pantene ekspresową odżywkę, świetna jest taka w tubce odwróconej, już chwilę jej nie miałam muszę kupić. Z avonu planet spa morze martwe i elseve wygładzającą taką pomarańczową. Garnier ogólnie mi nie pasuje też. Gliss kur też jest niezły regenerująca z pomarańczową nakrętką chyba.

Heh mój też by tylko mięcho i ziemniaki wsuwał, ale z córką mamy warzywno - makaronową przewagę a popołudnia sama nie spędziłam od 1,5 roku też, bo zawsze moja Lusia coś tam, a na zakupy uwielbiam jeździć z moją mamą, zawsze mi doradzi i jeszcze coś kupi nawet

ja robiłam peeling i mm w tym samym czasie

Super ciuszki i tanie ma ten sprzedawca, dzięki za linka
Ja też uważam że na naukę zawsze znajdzie się czas...ja skończyłam szkołe i urodziłam dzieci, ale nie wykluczone że jeszcze pójdę się uczyć
Ta expresowa odżywka Pantene to taka do spłukiwania...? Ja tego Elseve żółtego też lubie
Czemu nie możesz być znieczulana...? ...ach ja ciekawska...
Stary 2011-06-07, 08:34   #2961
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

dzień dobry kochane ;* ojjj dzisiaj czeka mnie nocka w pracy , jak ja tego nie lubie

Co do dentysty i znieczuleń to mój mąż ma największą kare , jest uczulony na ketonal a każde znieczulenie ten lek posiada , także musi sie trzymać przy każdym bólu bez znieczulenia

dzisiaj dostałam fotki z zawodów męża , pochawlę się jak mogę , właśnie wyciska 171 kg po czym opuścił sztangę i zemdlał jak sobie przypomne to znowu chce mi się płakać

na drugim zdjęciu mina mojego lubego przy targaniu sztangi chyba 185 kg było pieje z tych jego min zawsze

a trzecie to takie nasze wspólne po zawodach ( ale z 2009 roku )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1240218.jpg (139,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5888.jpg (68,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6080269.jpg (190,0 KB, 72 załadowań)

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-07 o 08:59
Stary 2011-06-07, 09:03   #2962
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry kochane ;* ojjj dzisiaj czeka mnie nocka w pracy , jak ja tego nie lubie

Co do dentysty i znieczuleń to mój mąż ma największą kare , jest uczulony na ketonal a każde znieczulenie ten lek posiada , także musi sie trzymać przy każdym bólu bez znieczulenia

dzisiaj dostałam fotki z zawodów męża , pochawlę się jak mogę , właśnie wyciska 171 kg po czym opuścił sztangę i zemdlał jak sobie przypomne to znowu chce mi się płakać

na drugim zdjęciu mina mojego lubego przy targaniu sztangi chyba 185 kg było pieje z tych jego min zawsze

Fajne fotki Taki duży,silny facet to i ból u dentysty zniesie... przy nim taka kruszynka jesteś...
Stary 2011-06-07, 09:06   #2963
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Fajne fotki Taki duży,silny facet to i ból u dentysty zniesie... przy nim taka kruszynka jesteś...
duzy silny facet a potrafi gorzej płakać niż Ja

Kruszynka hmmm to jeszcze bardziej " kruchsza jestem " teraz bo ta fotka jest troszkę stara , a mój Tomasz się rozrósł

Maleństwo moje
Stary 2011-06-07, 09:19   #2964
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

ale narobiłaś też właśnie kupiłam u tego sprzedawcy .. na avonowym gremialnie podnosiłyśmy sobie zamówienia a tutaj będziemy kupowały pasjami te same sukienki
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 09:42   #2965
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

http://www.groupon.pl/deals/rybnik?n...ampaign=Varies ide ide i jeszcze raz idę super oferta

Maleństwo moje
Stary 2011-06-07, 10:13   #2966
musso4
Zakorzenienie

witam

sarunieczka fajne ciuszki

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:

masz się czym chwalić
Stary 2011-06-07, 10:15   #2967
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
witam

sarunieczka fajne ciuszki

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

masz się czym chwalić

Co takie zaspane oczka ?

Maleństwo moje
Stary 2011-06-07, 10:19   #2968
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Co takie zaspane oczka ?
bo wstałam przed chwilą i sącze kawę moja córa długo spała, a ja razem z nią, korzystam jak mogę
Stary 2011-06-07, 10:23   #2969
theMonique
Zakorzenienie

a ja Wam powiem, ze mi sie spelnilo to co zaplanowalam jeszcze w dziecinstwie jak bylam mala to zawsze powtarzalam, ze chce byc mloda mama i udalo sie nawet w wiek idealnie trafilam bo lubie takie okragle cyfry i chcialam pierwszy raz zostac mama w wieku 20 lat, zeby byla taka fajna roznica wieku - ale zeby nie bylo! nie szukalam pierwszego lepszego zapladniacza
i studia udalo mi sie skonczyc z dzieckiem i mezem wiec jestem zadowolona

co do dentysty to kaplica... boje sie na maksa. pamietam jak zaraz po 18-stce musialam isc poleczyc troche uzebienie i szlam z mama bo sama za nic bym tam nie doszla a mialam wtedy taka faze, ze bylam punkowa (glany, cala na czarno) i mega smiesznie to wygladalo - z przodu mama a iles krokow za nia ja ryczaca przez cala droge

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/

Edytowane przez theMonique
Czas edycji: 2011-06-07 o 10:25
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:33   #2970
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też uważam że na naukę zawsze znajdzie się czas...ja skończyłam szkołe i urodziłam dzieci, ale nie wykluczone że jeszcze pójdę się uczyć
Ta expresowa odżywka Pantene to taka do spłukiwania...? Ja tego Elseve żółtego też lubie
Czemu nie możesz być znieczulana...? ...ach ja ciekawska...
Znieczulana być nie mogę, bo moja córka nie chce przestać ssać cycuszka jak na razie, dopiero jak ją odstawię to się wezmę za zęby dlatego. O taka ta odżywka http://znam.to/recenzje/10196/Ekspre...antene-Pro-V:-)
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ale narobiłaś też właśnie kupiłam u tego sprzedawcy .. na avonowym gremialnie podnosiłyśmy sobie zamówienia a tutaj będziemy kupowały pasjami te same sukienki
hehe żebyś wiedziała, a właśnie szukam sukienek, to myślę już nad tą i u tego sprzedawcy Sarunieczki jest też taka http://allegro.pl/sukienka-sukienki-...644350289.html i kilka fajnych koszulek znalazłam, ahh zbankrutuję chyba
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości