|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
A do dentysty uwielbiam chodzić, idę zawsze nawet za małą kropką, muszę mieć wszystkie zęby zawsze zdrowe
Edytowane przez sarraa Czas edycji: 2011-06-06 o 20:55 |
|
|
|
|
#2942 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
mam dwa zęby do wyrwania i od lat się nie mogę wybrać,pan doktor ostatnio chciał mi je wyrwać bez prześwietlenia i się nie dałam ostatnio trochę się oswoiłam z dentystą,grunt to zacząć chodzić,ja już miałam robioną koronkę,kilka plomb,i w sumie mam fajnego pana dentystę,i aż tak się go nie boję już...zaczynam się oswajać powoli![]() Cytat:
ja jestem bardzo zadowolona z Gliss Kur,taki jasnoróżowy mam,z kaszmirem![]() Co tam pysznego gotowałaś? Ja w weekend wreszcie coś ugotuję(w domu nie gotuję,mieszkam z rodzicami i mama gotuje) ale u faceta lubię pichcić,zwłaszcza teraz jak "stara"pojechała ![]() w sobotę po pracy idę sobie na "babskie samotne wyjście" nic wielkiego,raz czy dwa tak sobie zrobiłam i mi się spodobało centrum handlowe,zakupy,potem coś zjeść i autobusem do domu tak to zawsze się ktoś ze mną wlecze,a ja lubię sama i pewnie McDonalds
|
|||
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuj sobie ile chcesz , to twoje życie mi kij w oko do niego ![]() A to ty jeszcze na studia sie nie dostałaś ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:25 |
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotowałam zupe pomidorową, ziemniaki z kurczakiem w sosie śmietanowo-ziołowym i sałatą, no i papieskie kremówki...pycha ...ja to uwielbiam makarony z warzywami, kasze...a mój mąż tylko ziemniaki z mięsem by w kółko wcinał...a nie chce mi się dwóch drugich dań robić...![]() Jejku jak ja Ci zazdroszczę...mi się marzy takie popołudnie, a tu cały czas z dziećmi i mężem...no ale wkrótce sobie odbije...a zakupy tez najbardziej lubię robić sama
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam ze Ty jestes na studiach skoro tak już daleko sięgasz wzrokiem , no to w takim razie powiem Ci tak dostań się , przejdz je , zdaj a potem wrócimy do tematu i twoich planów
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W McBełcie dziś byłam z Młodą - ona shake truskawkowy, a ja krążki ziemniaczane (pycha!) Jutro idę z tą wkurzającą znajomą, bo czeka nas ganianie z obiegówkami, a nie chcę jej do siebie zapraszać na obiad Latałam dziś jak głupia i zapomniałam o najważniejszym Jutro idę, nie popuszczę im!Wyczaiłam u siebie Ziemniaczaną Izbę, ale nikt nie chce ze mną iść Benek nie ma czasu, ale nie daruję mu!
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
moja córa dała nam dzisiaj popalić, postanowiła nie spać w dzień, bo nie, myślałam, że chociaż wieczorem padnie wcześniej niż o 23, padła, przed chwilą![]() należę do nielicznego grona lubiących dentystę
|
|
|
|
#2949 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
i super zapach,noszę je zawsze przy sobieW Macu kurczak McNuggets z sosem słodko-kwaśnym albo McWrap to moje debeściaki ![]() zrobiłam sobie własnie peeling mordki,i siedzę z maską Tajski Kwiat Lotosu
|
||
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kocham ich sos śmietanowy Lecę spać, bo jutro z rana mam szkolenie. Kolorowych! |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie przed chwilką sukienkę do pracy/ na niedzielę, bo postanowiłam sobie, że zacznę elegancko się ubierać. W szafie praktycznie mam same sportowe ciuchy.
http://allegro.pl/danvera-sukienka-s...636677109.html Wzięłam wzór 7 z dołem czarnym oraz bez rękawków.
|
#2952 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wytrzymałam i wziełam tę sukienko-tunikę oraz top u tego samego sprzedawcy: http://moda.allegro.pl/nowosc-cudna-...647206238.html http://moda.allegro.pl/top-bluzka-ko...642570268.html dobrze że tak tanio,ale kiedyś pójdę z torbami,serio ![]() lecę spać,dobrej nocki
|
||
|
|
|
#2953 | ||
|
szeryfcio
|
Mnie też dzisiaj podlało
![]() Cytat:
Wzięto mnie więc na dokładniejsze badania i okazało się, że wadę mam minimalną, normalnie jeeszcze nie namacalną, ale pewnie z czasem by wyszła większa. Nosiłam zatem okularki przykładnie przez rok i od tamtej pory idealne oczy i sokoli wzrok. Cytat:
Boję się dentysty jak diabeł święconej wody
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Wy nie chodzicie do dentysty przez traumatyczne przeżycia, a ja chodzę, bo miałam bardzo obrazowego pana z biologii, który kochał swój przedmiot i jak raz wyłożył, że od jednego zęba może się cały organizm zainfekować, jak się to zaniedba to już chodzę regularnie
|
|
|
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny muszę Wam się pochwalić, że właśnie zrobiłam swoje pierwsze w życiu zakupy na all!
mam nadzieję, że nic nie schrzaniłam, że kasę dobrze wysłałam i ze szybko dojdzie i że będą pasowały i że nie dostanę negatywa żadnego na starcie![]() a pisałam do tych co wystawiali ten wybielacz do zębów i te spinki unoszące włosy-wstawiałam tu linki bo prosiłam Was o radę- i pytałam ich ile wyniesie wysyłka tych 2 rzeczy ale nie dostałam odp choć pisałam do nich w sobotę może nie chcą mi sprzedać jako początkującej
|
#2956 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przerwałam studia 2 kierunki, bo miałam ciążę zagrożoną i dopiero teraz na nie wracam od października i to tylko na jedne jak na razie. Ale żadne studia nie dadzą mi tego, co daje mi moje dziecko. Na studia zawsze jest czas, chociaż przyznaję, że z dzieckiem jest trudniej. Ale jak miałam 19 lat to myślałam pewnie podobnie jak Ty. Rescue21 dobrze Ci napisała, życia się nie da zaplanować, ono i tak wybiera często za nas.Cytat:
Cytat:
Cytat:
a popołudnia sama nie spędziłam od 1,5 roku też, bo zawsze moja Lusia coś tam, a na zakupy uwielbiam jeździć z moją mamą, zawsze mi doradzi i jeszcze coś kupi nawet![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2957 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
tam to są przemawiające do wyobraźni obrazki.... ale to nic nie daje. Trauma większa niż potencjalny strach przed śmiercią zainfekowanego przez ząb organizmu. Chociaż cały czas siedzi to w głowie, owszem. Dopiero wizja starzejących się zębów (i ewentualnej bezzębnej starości ) zmotywowała do wizyty i wzięłam się za nie.Trza było dorosnąć (zestarzeć się) ![]() Cytat:
![]() Edit: A widziałaś jakie ma komentarze? Ile negatywów? Między innymi za brak kontaktu, za niejasność kosztów przesyłki, wyłudzanie, kazanie dopłacania nawet do tej największej kurierskiej... Ja bym się już go obawiała.....
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-07 o 00:58 |
||
|
|
|
#2958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- kurczę otworzyłam dużego desperadosa, nie umiem go dopić tylko coraz więcej rzeczy bym kupiła na all widziałam fajne doczepiane włosy to jest chyba powód żeby niedopijać tego piwa tylko wyłączyć kompa i iść spać
|
|
#2959 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry laseczki
Cytat:
) ... cena: 13 zł za szt. więc tanio już próbowałyśmy wczoraj a to miało być do prezentu pod koniec czerwca ... ale nie wytrzymałam ![]() Cytat:
Cytat:
jak tylko dostanę paczkę (wczoraj nadana w firmie kurierskiej) to zdam relację, bo jestem strasznie ciekawa opinie ma dobre ale Wy już chyba nawet o niej pisałyście? to o ta chodziło, jak pisałyście "WAX"??QRWA!! u mojego bąbla w przedszkolu jest mononukleoza
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-06-07 o 07:49 |
|||
|
|
|
#2960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj robiłam maseczkę z glinką Solutions...szkoda że jej już nie ma- super oczyszcza! Nakłada się ją na suchą buzię i masuje minute(ma takie szorskie drobinki) a potem wysycha 15minut i buzia extra ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
Bluzeczka ładna, ale nie na moją figurę...![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() Ta expresowa odżywka Pantene to taka do spłukiwania...? Ja tego Elseve żółtego też lubie ![]() Czemu nie możesz być znieczulana... ? ...ach ja ciekawska...
|
||||
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane ;* ojjj dzisiaj czeka mnie nocka w pracy , jak ja tego nie lubie
Co do dentysty i znieczuleń to mój mąż ma największą kare , jest uczulony na ketonal a każde znieczulenie ten lek posiada , także musi sie trzymać przy każdym bólu bez znieczulenia dzisiaj dostałam fotki z zawodów męża , pochawlę się jak mogę , właśnie wyciska 171 kg jak sobie przypomne to znowu chce mi się płakać ![]() na drugim zdjęciu mina mojego lubego przy targaniu sztangi chyba 185 kg było a trzecie to takie nasze wspólne po zawodach )
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-07 o 08:59 |
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki duży,silny facet to i ból u dentysty zniesie... przy nim taka kruszynka jesteś...
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kruszynka hmmm to jeszcze bardziej " kruchsza jestem " teraz bo ta fotka jest troszkę stara , a mój Tomasz się rozrósł
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też właśnie kupiłam u tego sprzedawcy .. na avonowym gremialnie podnosiłyśmy sobie zamówienia a tutaj będziemy kupowały pasjami te same sukienki |
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.groupon.pl/deals/rybnik?n...ampaign=Varies
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() sarunieczka fajne ciuszki ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
masz się czym chwalić |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co takie zaspane oczka ?
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam powiem, ze mi sie spelnilo to co zaplanowalam jeszcze w dziecinstwie
jak bylam mala to zawsze powtarzalam, ze chce byc mloda mama i udalo sie ![]() i studia udalo mi sie skonczyc z dzieckiem i mezem wiec jestem zadowolona co do dentysty to kaplica... boje sie na maksa. pamietam jak zaraz po 18-stce musialam isc poleczyc troche uzebienie i szlam z mama bo sama za nic bym tam nie doszla a mialam wtedy taka faze, ze bylam punkowa (glany, cala na czarno) i mega smiesznie to wygladalo - z przodu mama a iles krokow za nia ja ryczaca przez cala droge
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-06-07 o 10:25 |
|
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

mam dwa zęby do wyrwania i od lat się nie mogę wybrać,pan doktor ostatnio chciał mi je wyrwać bez prześwietlenia i się nie dałam
ostatnio trochę się oswoiłam z dentystą,grunt to zacząć chodzić,ja już miałam robioną koronkę,kilka plomb,i w sumie mam fajnego pana dentystę,i aż tak się go nie boję już...zaczynam się oswajać powoli

Benek nie ma czasu, ale nie daruję mu!

ale nie udało jej się
może nie chcą mi sprzedać jako początkującej
Bluzeczka ładna, ale nie na moją figurę...
masz się czym chwalić