|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Jeszcze chwila i zglupieje (uwielbiam, jak moja grupa robi projekt na chwile przed oddaniem-teraz mail co minute i w kazdym inna wersja...i wez to sklejaj
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś wymyśliłam, że po śmierci zmieniamy się w wiewiórki. Miałam nawet do tego zupełnie poważną, przemyślaną teorię i uwzględniłam wiele wariacji na temat wiewiórczego życia. To nie koniec; potem zmieniamy się w mniejsze żyjątka - dlatego małych zwierząt nie wolno zabijać. Chyba później wymyśliłam, że przemieniamy się w rośliny. Czyli coś jak "z prochu powstaniesz...", ale ten proces obrotu w proch jest bardziej wydłużony
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też tak zawsze było... Więc ja zawsze na ostatnią chwilę robiłam sama...
Światełko w tunelu magisterki przybiera postać latarni
|
|
|
|
#3304 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Malla,
No właśnie... Nawet inni ćwiczeniowcy/doktorzy mówią, że jest to porywanie się z motyką na słońce, bo po semestrze marnej filozofii, to se można...
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się zrobi tu dziwnie przez chwilę - opowiedz o swojej fascynacji!
I jeszcze to, ale to dopiero może być dziwne Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-06-06 o 23:16 |
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I książkę o zaćmieniu słońca pisałamKomary gryzą, bo głodne są :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Pani Buka
|
dzień dobry! dziś będzie cięęężki dzień...
Cytat:
albo musiała mieć jakiś dziwny stan umysłu żeby coś wymyślić ![]() Cytat:
|
|
#3309 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3310 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A mojej ładniejszej połowy nie gryzą w ogóle, bo on nie mięsaty jak chodzi o jedzenie
No, pożaliłam się
|
#3311 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tak samo...ale damy rade!
![]() Cytat:
Ja w zeszlym roku stawialam na parapecie, w szeroko otwartym oknie i dawalo rade
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam od x-factora, skończyłam na http://www.youtube.com/watch?v=jPINn...eature=related
" Przy piecu stoła, krupnioki grzołaaaa, a łon jom majt majt, a łona sie śmioła Sianooo, sianooo, siaaaano musi być ! Jak nie ma siana nie ma kochania, siano muusi być"
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam nagrodę pocieszenia w konkursie Compeed
Szkoda, że nie sesję No i musiałam dziś zostać w domu, bo wczoraj ze mną to się cuda działy Oo
|
#3314 |
|
Zadomowienie
|
To znowu ja z ogłoszeniami parafialnymi
![]() W sobotę o 13:00 będzie fajny pokaz/warsztat masażu lodem w Meli-Melo. Wstep jest wolny ale trzeba się zapisać, bo ilość miejsc ograniczona. Fajna sprawa bo oprócz prezentacji rozległych zalet lodowej pielęgnacji - ujędrnia, zwalcza cellulitis, poprawia krążenie, opóźnia starzenie, likwiduje obrzęki, działa leczniczo na kontuzje i urazy..... itp., zaprezentowany zostanie sprytny, mały przyrząd, dzięki któremu łatwo i przyjemnie można się masować lodem samemu (lub nie samemu ) w domu, nie ryzykujac odmrożenia paluszków .
|
|
|
|
#3315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale mam zwariowanym dzień. i cały tydzień się taki zapowiada
![]() oddałam rano kompa facetowi który mi instalował tego antywirusa i powiedziałam żeby mi to naprawił. zajęło mu to 4h ale udało się nadrabiam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() praca też już napisałna nooooo przesadzam- II rozdział skończony![]() Cytat:
![]() ![]() złamanego?! myślałam że to tylko niegroźne kuku. i co masz gips albo szyne?Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
Boże dziewczyny (szczególnie studentki) ratujcie
). I jak się dalej okazało, osoby które mają ponad dwie nieobecności będą nieklasyfikowane z przedmiotu i automatycznie nie uzyskują zaliczenia, nie mają prawa przystąpić do egzaminu i tak dalej... Nie można odrabiać w żaden sposób. Doradźcie, co mam zrobić, bo jestem szczerze załamana ... ![]()
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Oznacza przymus wykupienia warunku i konieczność chodzenia na ćwiczenia od nowa w przyszłym roku
|
#3319 |
|
Copyraptor
|
Mało to uczciwe, ale może jakiś znajomy lekarz w rodzinie/wśród znajomych?
|
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
Gdybym tylko miała takie znajomości ...
![]()
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ewentualnie negocjacje z prowadzącym.
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno w Scanmedzie przy AGH jest lekarka, która specjalizuje się w wypisywaniu zwolnień wstecz
Mogłabyś spróbować, tylko moja sierota nie wie, co to za ulica ( chociaż już tam kilka razy był )
|
|
|
|
#3323 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Zadomowienie
|
A, to wiem
Akademicka to jest ulica. Spróbuję na pewno, już nic mi nie pozostaje chyba innego
|
#3325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaz wiadomo, ze niektorzy ustalaja sobie wlasne 'zasady'.O lekarce ze scan-medu tez slyszalam...porozmawiaj, tylko na spokojnie. Mozesz pojsc tez ponegocjowac z prowadzaca, moze uda sie, ze za jedna nieobecnosc masz napisac jakas prace akurat z tematu, ktory byl przerabiany na zajeciach, kiedy Cie nie bylo... |
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinno nie być możliwości odrabiania zajęć. Przecież to jest przywilej studenta, a oni po prostu sobie zarabiają na tym kasę. Zwłaszcza, że było mówione (więc pewnie masz świadków), że można być nieobecnym 3 a nie 2 razy. Można tego użyć, jako karty przetargowej, a jeśli nie, no to pozostaje lekarz...
|
#3327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje wam za radę, na pewno zamienię słowa w czyn i to jak najprędzej Będę monitorowała o postępach ;P Uff....
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
trust, pierwsze słyszę o obowiązkowej możliwości odrabiania zajęć
. Nie wiem w jaki sposób na tym uczelnia zarabia, skoro musiałaby zapłacić wykładowcy za te godziny.
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
U nas odrabiane (AGH) odbywało się, albo na zasadzie konsultacji w czasie dyżurów wykładowcy (czyli i tak miał za to płacone) lub poprzez napisanie pracy z tematu/ów wykładów/ćwiczeń, na których się nie było
I nigdy nikt nie powiedział "Nie, nie może pan/i odrabiać zajęć, tylko musi pan/i sobie wykupić warunek". No bez przesady...
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-06-07 o 17:23 |
|
|
|
#3330 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

I książkę o zaćmieniu słońca pisałam

No, pożaliłam się 

). I jak się dalej okazało, osoby które mają ponad dwie nieobecności będą nieklasyfikowane z przedmiotu i automatycznie nie uzyskują zaliczenia, nie mają prawa przystąpić do egzaminu i tak dalej... Nie można odrabiać w żaden sposób. Doradźcie, co mam zrobić, bo jestem szczerze załamana ...