|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cześć kochane! Brakuje mi Was w pracy, bardzo! No ale, że poblokowane jest to i owo, to nawet nie próbuję wejść na Wizaż.
![]() Dzisiaj stwierdziłam, że nawet lubię tą moją nową pracę, choć program jest dla mnie kompletnie nieczytelny i nie wiem kiedy ja się go nauczę No ale ludzie bardzo w porządku, więc myślę, że dam sobie radę. Byle tylko nie dać ciała w sprawach służbowych.Seniorita przykro mi bardzo Bardzo ładnego wieku Twoja babcia dożyła, no i nie ma co ukrywać, że zmarła w sposób w jaki wielu ludzi sobie życzy.Aaaby lanie po tyłku Ci się należy!!! Wiesz doskonale, że się o Ciebie martwimy, a Ty tu takie teksty piszesz! ![]() My dzisiaj z TŻ byliśmy u mojej mamy i pomagaliśmy przesadzać rośliny pnące, bo zmieniali jej ogrodzenie i dorobili pergolę pod pnącza no i jedno z nich mamie już nie pasowało, więc sobie wzięliśmy do swojego ogrodu ![]() A w ogóle jakoś w tym roku nie mam jobla na punkcie truskawek i w sumie nie mogę na nie patrzeć. Wystarczy mi po kilka truskawek na parę dni zerwane z własnego ogródka. Te sklepowe są fuj
|
|
|
|
#2312 |
|
kobieta za ladą
|
golden najważniejsze są ubranka,pieluszki ,chusteczki ,mydełko do kapieli
do pielengnacji pępuszka powinna dostać wytyczne w szpitalu--to łatwo dokupić no stress żadnej czapeczki pokąpielowej toć to lipiec będzie rożek zbędny moim zdaniem no chyba ze będą przykrywać jesienią do spania ![]() kilka flanelowych/tetrowych pieluszek bądz do przykrycia albo przeciw ulaniowo ![]() jeśli chce karmić naturalnie to poleciłabym osłonki na brodawki mlekiem mm kilka butelek i smoczki 0+ kuniec zeo innych rzeczy jak brat mobilny TO WSZYSTKO MOŻNA KUPIĆ w ciągu dnia lub godziny niech sie brat i bratowa nie stresują ja wiem jest parcie na kupowanie wszystkiego przed ale jak wszystko dostępne po co kupować na zaś ![]() aa oliwkę do ciała zadnych maczek ziemniaczanych czy innych zasypek bo to stosuje sie wtedy jak dziecko ma odparzenia a nie wcześniej ![]() brat niech jedzie do szpitala zobaczyć liste rzeczy potrzebnych na porodówkę ,każdy ma inne wymagania i na tej podstawie skompletują rzeczy o ręzcnikach nie będę pisać dla dziecka bo to każdy ma jakieś ręczniki w domu ![]() i cieniutki kocyk i to naprawdę tyle
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2011-06-06 o 22:29 |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:34 |
|
|
|
|
#2314 | |||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ale nadrukowałycie
![]() Cytat:
![]() Powodzenia jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kash, fajnie, że Ci się spodobało i kaska będzie Padam na ryj. Pogoda mnie umęczyła, wracałam to burza była. Później po rośliny (ok. 21) i heja grzebanko w szkłach Niedawno usiadłam, jeszcze TŻ pomogę i idę spaćkać.
|
|
|
#2315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Ci dobra kobieto pochwal sie jak osiagniesz upragniony efekt Cytat:
hej witaj Cytat:
jednak musze przyznac ze malo kto tak dlugo zyje moja babcia i dziadek nie zyja jakies 20 lat ( 2 dziadkow i jedna babcia w wieku okolo 60lat w tym samym roku umarli ) jedna babcia mi zostala 87 lat skonczy jedyna starsza osoba jaka znalam byla babcia kuzynki - dozyla 102 lat i tez umarla jak spala trzymaj sie kochana Cytat:
pochwal sie jak bedzie aparat w zasiegu reki Cytat:
co do wypijanych plynow ja wypijam jakies 2-3L dziennie a czasem i wiecej bywalo ze i 5L Paula szkoda ze ta opieka nie wypali ale z drugiej strony moze warto dac jakies ogloszenie albo poprzegladac ogloszenia z taka wlasnie praca wiadomo wszystko zalezy czy chcesz ale zawsze to pare groszy a mala by miala sie z kim bawic kalarepke tez zawsze na surowo jadlam tak prosciutko od babci z dzialki a pozniej ze swojego ogrodka mniam dodaja super masz z tymi zakupcami od rodzicow Lili az sobie zajrzalam co to ten Nose- Frida - niezly wynalazek i dzieciak tak nie wyje jak przy gruszce teacherka to ja juz kojarze ten sos ... tylko zazwyczaj go w proszku kupowalam dudi swietna masz corcie
|
|||||
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
jejciu jak mnie brzuchol boli
zasnąć nie mogę ... ;/ Z TŻ się pogodziliśmy tj. etap dochodzenia do zgody był baaardzo długi, były fochy, długie chwile ciszy, płacz ale była i rozmowa po ok. 2 godzinach było o 3000000000 % lepiej ... jakby tych ostatnich sprzeczek w ogole nigdy nie było
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja sie ciesze ze z tz-em nie mielismy zadnej sprzeczki
sikoreczka dobrze ze juz lepiej |
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Ja zawsze obiecuje sobie, ze postaram sie znalesc czas w ciagu dnia zeby do was wejsc, a potem sie okazuje ze nie moge sie wyrobić ![]() dzis prawdopodobnie bedziemy miec nowy narożnik a wczoraj wieczorem bylismy z tifim nad woda, i pierwszy raz pływał ale mu się podobało![]() Zaraz uciekam na badanie krwi, przyjmują od 7 a ja na 7.15 ide do pracy, ciekawe czy zdaze
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Kiepsko mi się dzisiaj spało, budziłam się co godzinę
![]() Tylko kawa może mnie teraz uratować. Miłego dnia
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dziewczynki moje ukochane, moje najbardziej SEKSOWNE PANIE DOMU NA ŚWIECIE mamy dziś ogromne święto! nasze pierwsze urodziny![]() sama nigdy nie uczestniczyłam w pogaduchach na żadnym forum tak też jeszcze bardziej chciałabym wam podziekować za ten wspólnie spędzony rok, bardzo mi pomogłyście w kilku bardzo ważnych sprawach dlatego dziękuje wam za to, że jesteście![]() dzis urodziny więc zabawy nadszedł czas![]() u mnie zabawa będzie później bądź też rozpacz bo o 17 mam egzamin ze statystyki tak więc prosze o kciuki
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
O to dzisiaj obowiązkowo imprezka
![]() ![]() Ja robie sałątke i muffinki
|
#2322 |
|
Konto usunięte
|
ooo no to faktycznie trzeba imprezę zorganizować!
najlepiej podwójną bo dziwnym trafem dzisiaj mija także mój 6 rok w obecnej firmie chciałam Wam tylko Kochane podziękować za wspólnie spędzony rok ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- a też sobie zmieniłam av na baardziej letni,a cooo |
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jutro zaczynamy remont Nie wiem no! Dziś obowiązkowo muszę nad tym popracować... ![]() Dziś u mnie coś pochmurnie. Mam nadzieję że nie będzie znów padać. Na obiad zupka grzybowa, zaraz muszę namoczyć podgrzybki. Dziewczyny! ale ten czas leci W związku z czym ![]()
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wtedy mnie to dosłownie przestraszyło, a teraz powiem Ci, że mogłabym się nad tym zastanowić. Praca, jak praca. A pieniądze podobno z tego niezłe (moja koleżanka kiedyś na zagranicznych pracowała i taką kasę trzepała że głowa mała). ![]() Cytat:
![]() ![]() Impreeeeeeeeeeeeeezka! ![]() Dziękuję Kochane, za ten spędzony rok ![]() Uwaga! Mam złość. ![]() Nie no, chrzanić złość. ![]() Żarcie mi się w torbie rozwaliło i w związku z tym właśnie zaliczyłam pranie. ![]() @ mogłaby serio przyjść, bo pączkuję trochę i w ogóle... no mogłaby przyjść. ![]() Chłodniej dzisiaj u mnie. Mam nadzieję, że wypada się do wieczora i będziemy mogli zaliczyć rower.
|
|
|
#2325 |
|
kobieta za ladą
|
matko to już rok
ja co prawda nie byłam od początku ale nie wiem od 4 częśći czy od 3 hmm?? a co tam załóżmy ze od początku NO WIĘC SZALONE KOBIETY LUBIE WAS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAARDZO każdą ściskam i przybijam piąteczke i oby więcej takich lat wspólnie spędzonych![]() ![]() u mnie też ciut chłodniej ale to dopiero początek dnia więc nie nastawiam sie na ochłodzenie ![]() na obiad prosto i szybko coby w garach nie stać tuńczyk w sosie carbonara i makaron
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Nie mogę uwierzyć, że to już rok. Jak ten czas leci Fajnie że jesteście I imprezka
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie wyłącznie w opcji przez telefon, kamerki ani spotkań live bym nie przeżyła ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Kraven a jak w ogóle narożnik i autko się spisują??
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie SPD... Kilka ogłoszeń parafialnych
![]() Na dzień dobry pragnę podziękować za setki pomysłów, jakimi przez miniony rok się dzieliłyście, zarówno na pyszne potrawy, dietetyczne obiadki, tanie życie, jak i dopranie białego kołnierzyka w koszuli Niezmiernie mi miło, że prócz naszej silnej grupy pod wezwaniem ( ) dołączają nowe osoby i co więcej - że część z nich zostaje z nami na dłużej Cieszę się, że nasz wątek nie stał się zamkniętą grupą wzajemnej adoracji i że wszystkie wzajemnie tak dzielnie się wspieramy ![]() Dziękuję Wam za miniony rok Kash, Ijii, kraven i Haniuli dziękuję za to, że mogłam poznać je osobiście I liczę, że nadchodzący rok będzie obfitował w niezliczone ilości wspólnych spotkań na żywo A wątek niech trwa! ![]() Wróćmy więc do szarej rzeczywistości... ![]() Dziękuję Wam wszystkim za troskę Poza tym z TŻem dość często się kłócimy. Oczywiście od razu dochodzimy do porozumienia, aczkolwiek najgorsze jest to, że kłócimy się o totalne głupoty. Mam nadzieję, że ten głupi okres szybko minie... Dodatkowo coraz bardziej boli mnie bark, aktualnie siedzę i ręka rwie mnie CAŁA! Od barku, poprzez ramię, łokieć, przedramię, aż do zdrętwiałych palców. Doszło do tego, że dziś chyba po raz ostatni prowadziłam, bo zwijałam się z bólu i prowadziłam tylko prawą ręką - co jest trudne mając manualną skrzynię biegów. Męczy mnie ten temat strasznie i martwi bardzo, zwłaszcza, że rtg barku nie wykazało kompletnie nic. A leki, które biorę, mam wrażenie, że tylko pogarszają. Dziś po pracy idę do lekarza. Zobaczymy, co powie (między jednym komplementem a drugim - byłyście kiedyś podrywane przez młodego przystojnego lekarza?! Całkiem przyjemne uczucie zwłaszcza, że jest się w stałym związku 6 lat To znaczy, że "jeszcze nie wypadłam z obiegu ). Poza tym za 1,5 m-ca ślub, a ja tyję na potęgę. Bo kilogram na plusie w tydzień to nie jest powód do radości ::: Ku**a, jak mnie boli bark To chyba tyle u mnie. W pracy bardzo się uspokoiło - miła odmiana po szalonych tygodniach. Choć czuję w kościach, że to cisza przed burzą... Na uczelni narzekać nie mogę - jak do tej pory (odpukać) sesja przebiega dość bezboleśnie. Mam jeszcze kilka egz przed sobą, ale miejmy nadzieję, że zbyt wiele na wrzesień nie zostanie. Niestety TŻ jest daleko w tyle i wkurza mnie z tym strasznie. Nie wiem, jak do niego przemówić i jak wpoić w niego choć szczyptę zapału czy chęci ![]() U Kłaków ok (jak już zdaję relację, to kompleksowo ). Niestety Hera nam strasznie linieje od kilku ładnych tygodni, w dodatku futerko bardzo jej zmarniało i zaczynamy podejrzewać, że to nie zwyczajne wiosenne zrzucanie futra. Musimy zatem zainwestować w witaminy, niestety chwilowo nie możemy ich nigdzie znaleźć (pomijam fakt ceny, 50zł ). Pragnę się też pochwalić, iż wczoraj wykupiłam ostatnie opakowania plastrów (120zł nie moje ![]() Jeszcze raz baaardzo Wam dziękuję za pamięć i troskę golden, chyba będę narzekać więcej i pisać takie głupoty, skoro grozisz natarciem SPD na moje mieszkanie ![]()
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
a bo mnie już trafia coś. spokojna jestem, jak mi coś nie pasuje to się po prostu nie odzywam, ale jak kolejna z rzędu nowa osoba po 2-5 postach księżniczkuje, to PO ROKU czytania takich fochów mną telepie przy każdym nowym. ja rozumiem, że każdy się uwagi domaga i chciałby być zauważany i może się źle czuje, jak nikt mu nie cytuje jego postów i nie odpisuje, ale bez przesady. piszemy tu dla siebie głównie, a na uwagę trzeba sobie po prostu zasłużyć i pisać na tyle często, żeby być w końcu zauważonym.
nie ogarniam nawet części forumowiczek, a co dopiero wszystkie, i to + nowe. jakbym chciała każdą cytować, to posta musiałabym w 9 odsłonach pisać (i kto by to wtedy czytał??? )staram się być miła (i się nie odzywam na takie posty, z reguły), ale jak mi jeszcze jedna nowa napisze, że ona dziękuje, bo nikt jej nie zauważa, że jesteśmy niegościnne albo cuś w ten deseń, to ... ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-06-07 o 09:47 |
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
i udanej imprezy swietujcie swietujcie -ja dzis nie pije no chybaze cos na gardlo bo 5 dni do urlopu a czuje sie jak niepowiem coja wstalam ale z lozka mi sie jeszcze nie chce wychodzic ... Nienawidze wylaczac tego glupiego alarmu a slychac ze jeszcze nikt nie wstal. Jedynie co mnie nie zadowala od rana to ze pogoda sie popsula jak zwykle kiedy mam wolne
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-07 o 09:08 |
|
|
|
#2332 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie mnie zabijcie bo życie mi niemiłe
Nic to. Zajmę się zaraz sprzątaniem i gotowaniem. Będę perfekcyjną PaniąDomu. A co! Jedyne co mi pozostaje. Czuję taką bezsilność i wybaczcie że mało co odpisuję/będę odpisywać na Wasze posty. Mogę dawać jedynie znak że żyję, choć wcale a wcale nie mam ochoty (na to drugie
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
golden dobrze gada, polać jej
![]() aaby zdrówka, może coś się wyjaśni, może jakas inna przyczyna bólu jest ![]() Chyba mam zły dzień
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
mamy roczek
wiecie co, w życiu nie pomyślałabym, że wytrzymam na jakimś forum tyyyyle czasu. że będzie mi się chciało tak z kimś gadać, o pierdołach i nie, i czytać Wasze posty. i jak brakło wizażu te parę razy (czy internetu) to naprawdę dramat był w 3-ch aktach ![]() **************** nooo Aaby Twoje szczęście, że się odezwałaś, bo ja tu akcję dywersyjną planowałam na kłótnie nie doradzę nic, sama mam takie fazy z P. Irenkaaa - wszystkie mamy święto
|
#2337 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() tu też sie pytam co sie dzieje ![]() ![]() abby
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
dudi no właśnie o to chodzi, że nic
![]() i sama nie wiem skąd ten nastrój ![]() może przejdzie, jak nie będę się na tym skupiać
|
#2339 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Mnie też. Właśnie chłepczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
łączę się z Tobą w cierpieniu. Ja mam spieprzony prawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zostawiłam wczoraj tel w samochodzie i musiałam się dzielnie sama obudzić ![]() Jeszcze dziś i jutro i łikend I za roczek Ja w sumie nie pamiętam odkąd tu jestem... chyba od VI albo VII części Ale świętuję, a co! ![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-06-07 o 09:31 |
||||
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popieram. Aaby Kochana, jak Cię tak bardzo boli, leki średnio działają, lekarz jest "miły" i zrobi dla Ciebie wszystko, to może kilka dni zwolnienia by się przydało.Może po prostu ten bark potrzebuje odpoczynku ciągłego, bo nawet prowadzenie czy inne podstawowe czynności mogą go obciążać. Znów muszę cholera czekać! Mam robotę z wprowadzaniem danych na nową stronę, a znalazłam błąd, więc znów czekam firmę która się tym zajmuje aż poprawia. ![]() Nienawidzę czekać!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.

No ale ludzie bardzo w porządku, więc myślę, że dam sobie radę. Byle tylko nie dać ciała w sprawach służbowych.
Bardzo ładnego wieku Twoja babcia dożyła, no i nie ma co ukrywać, że zmarła w sposób w jaki wielu ludzi sobie życzy.

jadę jutro do mojego domu rodzinnego a w środę pogrzeb.....miała 92 lata..tak mi smutno 

dlatego dziękuje wam za to, że jesteście
dzis urodziny więc zabawy nadszedł czas

ja co prawda nie byłam od początku ale nie wiem od 4 częśći czy od 3 hmm?? a co tam załóżmy ze od początku NO WIĘC SZALONE KOBIETY LUBIE WAS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAARDZO każdą ściskam i przybijam piąteczke i oby więcej takich lat wspólnie spędzonych