|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
dobra Amela wstała, jest ok, wysypki brak wiec pakujemy się i jedziemy. trzymajcie kciuki żebym znalazła sukienke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubuś chyba jeszcze długo będzie zasypiał przy mnie, mam nadzieję, że nie do 18-tki ![]() ![]() Cytat:
Przemko już sporo mówi ![]() ![]() Cytat:
![]() *** Małż rozłożył rowerek, okazało się, że jedna tulejka trzymająca koło jest węższa. Zrobiłam zdjęcie, napisałam do producenta i pan poprosił o adres i wyślą mi dobrą ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-06-07 o 08:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zu też cały czas zasypia przy mnie...w swoim łózeczku ale ja jestem w pokoju...póki co nie próbowałam wyjść, bo w ogóle mi to nie przeszkadza ![]() przy Nas się nauczysz ![]() no i super ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, ze ostatnio BARDZO rozszalał się z mową... Wszystko powtarza po mnie i zapamiętuje...
Wczoraj z niego śmiałam, bo wygłupialiśmy się na łóżku. On podniósł mi bluzę i odkrył mi brzuch i mówi ooo jest golas po czym przykrył mi brzuch i mówi nie ma golasa ![]() a potem kazał się rozebrać do pieluchy, skarpetki chciałam mu zostawić to sobie sam ściągnął i latał tak przez godzinę po domu mój mały golas ![]() śmiać mi się też chce bo moja teściowa ma na imię Leokadia a mówimy do niej Lusia... I tak czasem go wypytuje o imiona a on zamiast Lusia mówi siusia ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-06-07 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja też się nie wyspałam ![]() dziękujemy za wszystkie komentarze ![]() dzisiaj znów była kupa na podłodze ![]() ![]() lecimy na spacer ... Bartosz mnie ciągnie za rękę i woła "mamo, choć tu"! w trybie rozkazującym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() wczoraj bylismy jeszcze na poprawinach ale juz impreza byla na dworze przy ognisku tak na luzie ![]() czytalam was wieczorem ale nie mialam sily odpisywac ![]() usmialam sie z Zu jest przezabawna ![]() witam nowa mamusie Pandzie ![]() Skierko ciekawe co tak uczulilo Amelke ![]()
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e tam czepiasz się...10cm to całkiem sporo ![]() ![]() Dziewczyny jeśli chciałyście wziąć udział w testowaniu farb do włosów Wellaton to w klubie wrzucam link do ankiety ![]()
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Nie cytuje bo czasu nie mam, wpadam wam tylko powiedzieć że u mnie będzie druga córeczka
![]() ![]() ![]() Kiepsko z moją intuicją ![]() Nie mniej jest jak kiedyś marzyłam ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej wyprawki nie będziesz musiała zmieniać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe czyli nic nie dynda jednak ![]() za to już wszystko masz...i razem kiedyś będą mogły mieć pokój ![]()
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
o widzisz Kat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm, ja wolałabym, żeby zasypiał sam, no ale będę z Nim siedzieć, dopóki nie zniesie mojego wychodzenia bezboleśnie. W sumie wpadki wszędzie się mogą zdarzyć, skoro przyślą dobrą, to OK. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() *** Kuba był z Małżem na rowerze ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-06-07 o 10:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ma krzesełko i stoliczek, ale nie chce przy nim jeść. woli z nami Zresztą druga sprawa jest taka że on rzadko zje sam. Zawsze dostaje swoje sztućce, i dłubie nimi w talerzu. troszkę zje, a potem rozrzuca. Muszę go karmić jeszcze. Cytat:
![]() Cytat:
no to współczuję przeżyć... Mam nadzieję ze znalazłaś dla siebie coś fajnego? Cytat:
![]() ![]() Druga córcia na wątku... hmmm to ja pewnie będe mieć znowu chłopaka ![]() A my po spacerze. Jest tak koszmarnie duszno, że wróciłam tak zmęczona jak bym nie wiem co robiła.... A tu się trzeba za obiad brać... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze że doślą ![]() no co Ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Serio ![]() Korzystam z sezonu, niech je witaminy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno odejdzie wózek i łóżeczko, ale przy synku i to samo by było. Cytat:
![]() ale przecież nie mam żadnego "przeciw" Cytat:
![]() Otóż to-co ze snem i moją intuicją ![]() ![]() Napisz jak radzi sobie Kubasek na rowerku. Cytat:
![]() a jak byś wolała? ![]() u nas podobnie.Czekam na burzę ![]() Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
chyba nie będę Wam już zawracać gitary
![]() ![]()
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z kim ja po nocach gadać będę?? Posiedzisz z nami z miesiąc i będziesz w temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dzidziuś się droczy ![]() Nie wiem, to Jego trzecia przejażdżka, z Małżem był, a On to odpowiada "Dobrze" i tyle wiem ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dziękuje dziewczyny za wszystkie gratki ![]() ![]() ![]() Zajrzałam na chwilke ale szykuje obiad i zaraz musze uciekać. Pozniej jade z małym na plac zabaw bo juz od rana marudzi, ze chce na huśtawki ![]() Cytat:
![]() Ale teraz naprawde nie mam na to czasu. Cały dzien siedzimy w ogrodzie albo jestesmy gdzies w rozjazdach (ostatnio czesto do babci jezdze, jest sama i musze jej pomagac). Jak juz wracam to kąpie małego, i jak juz go uspie to zazwyczaj jest 22. Marze juz tylko wtedy zeby przytulic głowe do poduszki. ![]() Dzięki Kat ![]() Będzie Blanka ![]() Cytat:
![]() Napisałam tylko, ze szkoda mi pięknej pogody na siedzenie w domu. ![]() Zdecydowanie wole przebywac na świeżym powietrzu. Zimą to co innego... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Gratuluje córeczki. A imie juz wybraliscie??
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ano pewnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym niektórzy też pracują i nie mogą posiedzieć sobie na powietrzu ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-06-07 o 13:17 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko,nie podawałabym dziecku tych ciast z torebki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bartosz mówi:golącie (słyszę tam ą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z Damianem do szkoły chodzą dzieci z wielodzietnej rodziny:jest ich dziewięcioro ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wróciła córa marnotrawna ![]() Kasiu i Cass gratuluję córeczek ![]() ![]() ![]() ![]() Pandzia witaj ![]() ![]() ![]() Wojtusiu ja mam prawie identyczny rower, który wkleiłaś ![]() Karo i od razu odnośnie roweru. Ten miejski nie jest aż taki lekki do prowadzenia. Czasem jak z Małżem jeździmy na wycieczki rowerowe i zamieniamy rowerami to góralem płynę. Tu w miejskim niby są 3 przerzutki ale to nie to samo. Chociaż ja nie żałuję bo jest zdecydowanie wygodniejszy do jeżdżenia i w sumie na takim miejskim można więcej spalić ![]() Pewnie coś przeoczyłam ![]() Kawki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, własnie dostałam sms od Marty - są w domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-06-07 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zadomowienie
|
fajnie by było miec parkę. Ale ja na to zbyt wielkiego wpływu nie mam.
![]() ![]() Cytat:
![]() Tez pewnych żeczy nie rozumiem... One już maja swoje szyfry. A jednak staram się "wbić" w rozmowę ![]() Może poczytaj troszke z boku, jak będziesz miec coś do powiedzienia to pisz poprostu. Chocby uśmieszek... ![]() Idziemy do dziadków na poziomki <papa> |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
głodnemu chleb na myśli
![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie dlatego ja bym wolała jakieś przerzutki, bo zwłaszcza jak się dźwiga "na plecach" prawie 20 kg (dziecko + fotelik) to bywa ciężko ![]() ![]() SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-06-07 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
ładnie
![]() Cytat:
![]() ale wiesz... co innego jak ciąże kończa się powodzeniem itd. a co innego jak dzieci zaraz po urodzeniu umierają... albo ona roni... ostatnio non stop ![]() Szkoda mi jej i tych dzieciaczków które ... ehhh ![]() super ![]() *** dzisiaj nasza 3 rocznica ślubu ![]() Mąż pytał co chce... ale jest tyle wydatków, że nie chcę nic... to zapytał czy może zjemy dzisiaj jakąś kolację ![]() jak on coś ugotuje to ja chyba padnę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak już bywa,że intuicja czasem zawodzi ![]() Cytat:
![]() Bartoś ma straszną fazę na truskawki ![]() ![]() Bartoś teraz z południowego spania,obudził się z takim płaczem,że szok ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.