|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
tu jest wątek ogólnoodwykowy, ale kolorówka dłużej schodzi
![]() Edyto serdeczne gratulacje dbajcie o siebie!Nusia i jak poszło? u mnie tak sobie, wyniki w piątek pewnie ![]() Dagmariss witaj czekamy na listę/zdjęcia zbiorów
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam tak sobie, pewnie super Ja jutro mam pierwszego kolosa, a w czwartek drugiego i egzamin.
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no to jeszcze pozaciskam paluchy ![]() ze słuchania raczej zaliczę, z pisania to nigdy nie wiadomo jutro mam czytanie i mówienie, powinnam pozaliczać Nynko pokażesz pazurki pomalowane hello holo?
|
|
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze by było jakby miała chociaż z metr. współczuję tego jeżdżenia, ja mam 50km i to jednak spory wydatek, zwłaszcza po podwyżce cen biletów- z 2,50 na 7 w jedną stronę od czerwca zeszłego rokuCytat:
serdeczne gratulacje! :jupi :![]() Mi coś się wszystko wolno zużywa!a mam parę końcówek.
|
|
#2765 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witamy ![]() Cytat:
![]() Na pewno ok i jedno już do przodu. ![]() A, miałam jeszcze pisać: Luskap gratulacje za pracę!!
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no jak ja go mogłam nie kupić w maju, no jak?
zakochana jestem w tym lakierze... ![]() niestety musiałam skrócić pazury ![]() ze zużywaniem jakoś idzie, ale ciągle mam na coś ochotę...na razie zamówiłam sobie biżu i koszulkę, soczewki...duże wydatki jak dla mnie na raz ale już wiem, że trochę kosmetyków wpadnie w tym miesiącu teżdostałam od kuzynki 3 rzeczy z avonu , krem do rąk(to się zawsze przydaje), mgiełkę, bo jej zapach nie odpowiadał...i scrub do twarzy morelowy (dostała od konsultantki, ale nie chciała i mi dała)
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
no nie do końca, bo to właśnie praktyczna część dzisiaj i jutro, raczej nie podarują, ale przynajmniej się sprawdzę
zawsze z tego byłam dobra, w tym roku trochę trudniej jest
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zużyłam saszetkową maseczkę matującą.
|
|
#2769 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziewczny zróbcie coś żeby doba miała 48h
nie wiem w co ręce wsadzić...
|
|
#2770 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
kliknelam sobie zestaw miniatur sonii rykiel za niecale 40zl z odbiorem osobistym na merlinie
![]() a poza tym walcze z mgr :/ ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- nosek: ja bym wsadzila rece w egzamin przede wszystkim a rodzice musza przyjezdzac? nie moga np w nastepnym tyg?rozmowa kwalifikacyjna sie nie przejmuj, na pewno dobrze Ci pojdzie
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślałam, że dziś zużyję maseczkę Himalaya z miodli, a tu jeszcze coś tam zostało- jakieś resztki, to jeszcze na raz będzie jak rozetnę tubkę. Nie lubię wyrzyucać opakowania, jak jeszcze coś da się wybrać
![]() Cytat:
Nosku, no właśnie, może powiedz rodzicom, że masz młyn i zaproś za kilka dni
|
|
#2772 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję Wam |
||||
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam aktualizację z dwóch miesięcy- kwiecień-maj. Dawniej potrafiłam tyle a nawet więcej kupić w ciągu 1 miesiąca
Rare gold oddane teściowej Z perfum kupiłam tylko Avon TTA Romantic Voyage (są przepiękne i długotrwałe
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-06-07 o 14:59 |
|
|
|
#2774 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ciekawa teoria... Trzeba będzie przeprowadzić jakieś badania na ten temat ![]() No i gratuluję ciąży
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie jestem matematyczką bo pewnie da się z obwodu jakoś wyliczyć średnicę
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
W czerwcu idzie mi lepiej ze zużyciami
- szampon Venita do włosów blond (takiej beznadziei to jeszcze nie miałam - żel pod prysznic wiśnia i porzeczka Joanna Naturia (aż 300 ml )- hydrolat z kocanki z BU - masło do biustu Rebuild Ziaja (my love - papka do cery trądzikowej jadwigi - puder sypki do cery trądzikowej jadwigi (mój niezbędnik ![]() Poza tym zbliżają się zużycia: emulsji matującej Iwostinu (75 ml) i maseczki ściągającej z glinką zieloną Ziaja (używam jej już trzeci rok )Edytko ogromnie gratuluję Trzymam kciuki za wszystkie sesje i egzaminy. U mnie niestety jeden do tyłu (Topologia ... ). Nie będę się rozpisywać, bo siedzę w książkach. ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-06-07 o 16:25 |
|
|
|
#2777 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja zużyłam odżywkę zakwaszającą Farouk Biosilk
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozbroiłaś mnie. Obwód to 2*pi*r, gdzie r to promień okręgu, pi jest równe w przybliżeniu 3,14. Czyli jak masz dany obwód np. 120 cm to obliczasz średnicę d (=2r ):120=3,14*d Generalnie jak masz dany obwód to dzielisz przez 3,14 i masz średnicę. |
|
|
|
|
#2779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się później wynikami. ![]() Cytat:
Pokaż nam swoje zapasy!Cytat:
Gratuluję! Ciąża metodą na skuteczny odwyk? ![]() Cytat:
![]() Wyrwałam się dzisiaj z książek, pojechałam raniutko na fitness (tego mi brakowało! A teraz mam takie dziwne uczucie w buzi, no tak mi pusto między zębami.
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Edytkobardzo się cieszę Twoim szczęściem
aż się sama buzia śmieje, jak się czyta takie miłe rzeczy ![]() Nynko chyba na każdym będzie ładnie wyglądał, nie wiem, bo go O DZIWO! nie mam Nosku egzaminy chyba najważniejsze luska no jak na dwa miesiące to pięknie! ta pomadka to in the nude? (kupiłam ją dzisiaj i bardzo fajnie wygląda) a taka cena księżniczko dużo zużyć, a to dopiero początek miesiąca ![]() szkoda, że egzamin nie poszedł za resztęwłaśnie miałam pisać, że zaraz przyjdziesz i wyliczysz to koło aktogimko tak to ja pisałam, skaling był okropny ![]() u mnie poszło dobrze z tego co na razie wstępnie wiem: -słuchanie 2 błędy, czyli 13/15pkt (~87%) -czytanie 1 błąd, czyli 23/25pkt (92%) -mówienie, facet mówił, że same 4ki i 5tki postyawił, więc ok, ale jeszcze nie wiem -pisanie, nie wiadomo byłam w sklepie dzisiaj, kupiłam szminkę essence in the nude---podoba mi się, prawie jak usta, troszkę rozjaśnia, nie jest tępa wzięłam jeszcze odżywkę alterra morelową, bo kończy mi się loreal fioletowy (nie mam zapasów) reszta zakupów niekosmetyczne (końcówki do szczoteczki elektr, wyciorki, płatki kosmetyczne i takie tam) nie kupiłam lakieru, żaden mnie nie zauroczył, ale widziałam bell kraki i chyba kupię sobie 16 zł a nie mam pękacza żadnegotak mnie bolą plecy dzisiaj, że nie mogłam się podnieść z łóżka, nie wiem co się stało
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
księżniczko, gratuluję zużyć! I jak się spisuje emulsja matująca iwostin? Faktycznie dobrze matowi?
mali tak to in the nude właśnie i jest świetna- dobrze nawilża i nie podkreśla żadnych suchości. Dobrze Ci poszło!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-06-07 o 17:06 |
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ba, od czego matematyczka na wątku ![]() Z Twoim zbiorem jeszcze żadnego kraka? Tylko nie kupuj Essence, bo takiego badziewia świat nie widział. Cytat:
Wiesz co to nie jest ani emulsja ani matująca Powiedziałabym, że to taki mat zdrowy, że nos Ci się nie świeci jak latarnia, ale całkiem matowy też nie jest. Trudno to ocenić, musiałabyś sama wypróbować. Ale ogólnie spodziewałam się czegoś lepszego. Kiedyś miałam krem na noc z tej samej serii i byłam bardziej zadowolona. |
||
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka przyjemna bardzo w użyciu, szybko się zjada, ale to akurat nie problem dla mnie jeszcze mam Coralize me!, też ładna bardzo letnia, tylko, że ma drobinki...no dobrze poszło, ale najgorzej w ciągu 3 lat Księżniczko z essence wzięłam omyłkowo dla kogoś i w końcu go sprzedałam, badziewie może nie, ale wolę jak inaczej pęka trochę aaaa jeszcze mi się przypomniało, kupiłam sobie ścierę do buzi z douglasa
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby mi to było bardzo potrzebne to bym znalazła jak to wyliczyć ![]() Cytat:
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie mam żadnego pękacza
jakoś mnie nie kręcą...
|
#2786 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Rodzice musieli przyjechać, bo mieli ważną sprawę urzędową i nie mogli załatwić tego w innym terminie. Egzamin dzisiejszy poszedł dobrze, a teraz czekają mnie chyba dwie zarwane noce.
|
|
#2787 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A egzamin zdasz kiedy indziej, kciuki za ten i wszystkie inne. ![]() Cytat:
![]() Plecy nadal bolą?? Cytat:
Skup się może teraz bardziej na egzaminie? Rozmowa na pewno pójdzie Ci świetnie bez względu na wszystko, a później się pochwal co i jak.
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki, bylam dzisiaj w miasteczku, pochodzilam po sklepach i kupilam sobie farbe do wlosow i zrobilam
ciemny kasztan wyszedl slicznie, wlosy sa tak blyszczace. Szkoda mi bylo kasy na fryzjera wiec koncowki sama podcielam i jestem bardzo zadowolona. Pokaze wam jak tylko zrobie zdjecie. Nawet grzywe teraz zaczesalam sobie na bok i jest boczny grzyw ![]() Maliniarko slicznie ten lakier wyglada na krotszych paznokciach |
|
|
|
#2789 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam 4.5 (test na kompach), z poprzedniego miałam 3.5, także 4.0 w indeksie.Cytat:
![]() Jaką? I jak oceniasz? Cytat:
A za rozmowę ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że praca prawie skończona Cytat:
Oby tak dalej. zwłaszcza za puder.A jeśli tak, to masz jakieś nowe plany? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam jeden, czarny. Fajny, ale nie rewelacyjny, więc nie planuję zakupu kolejnego (na szczęście). Cytat:
Na pewno wszystko pójdzie dobrze.
|
|||||||||
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bolą, czy siedzę, czy leżę... i to nie tam gdzie zawsze, tylko w zupełnie innym miejscu i inny ból (mam dyskopatię promieniującą na nogę, ale podleczoną na tyle, ze nie jest bardzo uciążliwa ostatnio)Cytat:
średnią do tego poprawiłaś ![]() skórki miałam tutaj wycięta, ale różnie czasem, usuwam preparatem, a czasem wycinam (ale zwykle za głęboko wolę odsuwać na preparat jedną możesz sonbie kupić pomadkę ![]() a wiecie, że dzisiaj w douglasie był facet, zapytał czy w czymś mi nie pomóc, ja na niego podejrzliwym wzrokiem, a ten nawet nie mrugnął
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

dbajcie o siebie!
czekamy na listę/zdjęcia zbiorów

i dobrze by było jakby miała chociaż z metr. współczuję tego jeżdżenia, ja mam 50km i to jednak spory wydatek, zwłaszcza po podwyżce cen biletów- z 2,50 na 7 w jedną stronę od czerwca zeszłego roku
serdeczne gratulacje!
:jupi :
Czekają mnie 2 kolosy i zerówka. Kolosy jakoś pójdą mam nadzieję, ale zerówkę mam z matematyki finansowej, masakrycznie ciężki przedmiot
Bardzo bym chciała go zaliczyć i mieć z głowy.

nie wiem w co ręce wsadzić...

). Nie będę się rozpisywać, bo siedzę w książkach.