Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 10:02   #3211
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kurcze ja nadal szukam sukni i przez przypadek wpadłam na taką:
http://moda.allegro.pl/show_item.php...2+wys%C5%82any.

jak wiecie na imię mam JAGODA i chcę żeby był taki motyw przewodni na weselu: jagodowy tort i sala w fiolecie
bardzo tragiczna ta suknia??
Przymierzałam w salonie taką tylko z gładkim dołem
http://www.jasminestyle.pl/images/ph...b_l_T443-B.jpg
http://www.jasminestyle.pl/images/ph...b_l_T443-F.jpg
http://www.jasminestyle.pl/images/ph..._l_T443-B2.jpg
Za✂✂✂ista ta wstążka Z tyłu można ją puścić na długość trenu albo upiąć na tyłku.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:04   #3212
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Ale to chyba zależy od włosów - moje są tak bardzo proste, że o kręceniu ich bez mega mocnego lakieru się nie obędzie i to czasem nie pomaga bo po całonocnej imprezie już 3/4 jest rozprostowanych. W dodatku ja nie czuję się dobrze w upięciach, w których nawet minimalna część włosów wala się po szyi - z taką fryzurą wyglądam jak czeski piłkarz (jeśli wiecie o co chodzi )

Ps. Dziś mam równo 333 dni do ślubu
no to piona ślubujemy tego samego dnia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:05   #3213
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:

jak wiecie na imię mam JAGODA i chcę żeby był taki motyw przewodni na weselu: jagodowy tort i sala w fiolecie
Szczerze? Nie jest najpiękniejsza. Tzn. sam fason ładny, ale ten świecący fiolet wygląda moim zdaniem tandetnie.
Jesli chcesz dać motyw przewodni jagodowy, to zdecydowanie powinnaś to zaakcentować w dodatkach - może nawet i szarfa niech by była, ale na pewno nie w takim kolorze. Natomiast samą suknię jednak powinnaś mieć białą i do niej sobie dopasować, co trzeba

Swoją drogą wpisałam "suknia ślubna jagoda", żeby zobaczyć, co wyskoczy i zobacz, co znalazło http://www.sukniejagoda.pl/galeria.php i powiem Ci, że jak przejrzałam w galerii te projekty własne, to chyba sporo kiecek w Twoim stylu tam jest - eleganckich, a bogaciej zdobionych. Aż szkoda, że Wieliczka to taki kawał

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:08   #3214
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Pomysł z połączeniem imienia z kolorem bardzo mi się podoba Natomiast co do sukni, to nie podoba mi się ta fioletowa wstawka w dole. W dodatku zdjęcia są jakieś dziwne. Na jednym mam wrażenie jakby tył sukni był krótszy niż przód.

Tak sobie pomyślałam, że już niecałe 11 miesięcy nam pozostało... kiedy powiedzieliśmy, że chcemy w maju 2012, to wszyscy mówili co tak późno, czemu nie w 2011 itd. a teraz to już tuż tuż się robi.
Stary 2011-06-07, 10:14   #3215
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no właśnie jakoś straszna cisza ja siedzem się uczę

proszę jutro o kciuki około 14,30 i 19 mam dwa zaliczenia

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
u mnie całkiem chłodno, narazie...

szukam fryzurowych inspiracji na mają głowe bez welonu
znalazłam pare fotek

Póki co nr 3 najbardziej do mnie przemawia, nr 2 chcialabym ale nie wiem czy rozpuszczone włosy to dobry pomysł, poza tym moje nie sa takie geste jak modelki na fotce, nr 1 tez ok, ale przy butach na obcasie i 7 cm róznicy wzrostu mniedzy mna a Tż to chyba nienajlepszy pomysł
3 najładniejsza.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Dzisiaj Międzynarodowy Dzień Seksu
chyba nie dla nas... @@@

Cytat:

Szczerze nie podoba mi się ta fioletowa wstawka na spódnicy.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:15   #3216
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

mi sie ta jagodowa wstawka na dole nie podoba... ale ogolnie to nawet moze byc

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

a ten Narodowy Dzien Sexu to tez dzisiaj nie dla nas... @@@
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:15   #3217
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no to piona ślubujemy tego samego dnia
O popatrz! Nie zauważyłam
Wiesz, dopiero babeczka z zespołu,z którym podpisywaliśmy umowę zwróciła nam uwagę na "fajną" datę. Na początku nie wiedziałam o co jej chodzi a potem skumałam, że wybraliśmy dwie piątki Poza tym jak doda się cyfry z roku, to też daje 5

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 10:17   #3218
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
O popatrz! Nie zauważyłam
Wiesz, dopiero babeczka z zespołu,z którym podpisywaliśmy umowę zwróciła nam uwagę na "fajną" datę. Na początku nie wiedziałam o co jej chodzi a potem skumałam, że wybraliśmy dwie piątki Poza tym jak doda się cyfry z roku, to też daje 5
nam też mówili że fajna data w ogóle jak sie moja teściowa dowiedziala że pobieramy sie w maju to była zdziwiona i zaraz z tekstem że a bo w maju to się nie pobiera

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-07, 10:22   #3219
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

Ten kawałek fioletu w dolnej części wygląda jakby przez przypadek wszyty- jak łata. Bo sama sukienka całkiem ładna, na początku pomyślałam, że bezowa ale szkoda, że nie ma zdjęcia z przodu - wtedy faktycznie byłoby widać czy bardzo szeroka czy nie
Stary 2011-06-07, 10:23   #3220
jagodzia133
Zakorzenienie

mi to na dole też się nie podoba przypomina mi PMki z lat 80-90 .... ale właśnie zastanawiam się teraz nad suknią ze wstążką w pasie w odcieniu fioletu-wrzosu kurcze może pokombinuję i uszyję zobaczymy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:27   #3221
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
nam też mówili że fajna data w ogóle jak sie moja teściowa dowiedziala że pobieramy sie w maju to była zdziwiona i zaraz z tekstem że a bo w maju to się nie pobiera
Moja teściowa, to była wniebowzięta, że "wreszcie" ślub bierzemy - nie ważne kiedy, ale ważne, że w końcu
Natomiast co do nie brania ślubu w maju, to słyszałam wiele głupich zabobonów. Jeden z nich oczywiście mówi o braku literki r w nazwie miesiąca, a drugi bardziej hardcorowy, to brzmi następująco: w maju ślub - szybki grób. Niezłe, co?
A my na takie teksty odpowiadamy, że przecież przed EURO 2012 ma być koniec świata, to my chcemy zdążyć przed, aby zobaczyć jak to jest być mężem i żoną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 10:29   #3222
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Moja teściowa, to była wniebowzięta, że "wreszcie" ślub bierzemy - nie ważne kiedy, ale ważne, że w końcu
Natomiast co do nie brania ślubu w maju, to słyszałam wiele głupich zabobonów. Jeden z nich oczywiście mówi o braku literki r w nazwie miesiąca, a drugi bardziej hardcorowy, to brzmi następująco: w maju ślub - szybki grób. Niezłe, co?
A my na takie teksty odpowiadamy, że przecież przed EURO 2012 ma być koniec świata, to my chcemy zdążyć przed, aby zobaczyć jak to jest być mężem i żoną
hahahaha dobre.... ja tam nie wierzę w żadne zabobony i zaraz jej o tym powiedzieliśmy oboje.. maj to piękny miesiąc bo wiosna itd i nie mam zamiaru się przejmowac jakimiś zabobonami

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-07, 10:31   #3223
jagodzia133
Zakorzenienie

ja też w maju :P i nie wierzę w takie głupoty a nawet jak ma być ten koniec świata to też chcę przynajmniej poczuć przez 1 dzień jak to jest być mężem i żoną :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:33   #3224
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja też w maju :P i nie wierzę w takie głupoty a nawet jak ma być ten koniec świata to też chcę przynajmniej poczuć przez 1 dzień jak to jest być mężem i żoną :P
haha dokladnie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-07, 10:34   #3225
D0tk4
Zadomowienie

Witam dziewczyny! Nie bylo mnie tu z pare dni, bo taki mam zapierdziel w pracy, ze zostaje po godzinach. W sumie pracuje po kilkanascie godzin dziennie, bo duza kampania nam sie zbliza, ale ogolnie juz zaczynam wysiadac fizycznie, dlatego MEGA sie ciesze, ze jutro mam wolne

Plan jest taki, ze ide na wieeeeelkie zakupy, bo dzis dostalam pensje A wieczorem przylatuja rodzice TZ, bo za tydzien ma zakonczenie studiow i odebrnie dyplomu, wiec beda troche wczesniej, zeby sie popetac po miescie Trzymajcie kciuki, zebym z tesciami wytrzymala, hihi :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:37   #3226
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! Nie bylo mnie tu z pare dni, bo taki mam zapierdziel w pracy, ze zostaje po godzinach. W sumie pracuje po kilkanascie godzin dziennie, bo duza kampania nam sie zbliza, ale ogolnie juz zaczynam wysiadac fizycznie, dlatego MEGA sie ciesze, ze jutro mam wolne

Plan jest taki, ze ide na wieeeeelkie zakupy, bo dzis dostalam pensje A wieczorem przylatuja rodzice TZ, bo za tydzien ma zakonczenie studiow i odebrnie dyplomu, wiec beda troche wczesniej, zeby sie popetac po miescie Trzymajcie kciuki, zebym z tesciami wytrzymala, hihi :P

uuu tydzien z tesciami- ciezkie zadanie przed Tobą hehe:P Moj TZ bedzie mial to samo za 2,5 tygodnia, bo moi rodzice razem z rodzenstwem przyjedzaja hehe:P niech sie przyzwyczaja a co
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:39   #3227
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
mi to na dole też się nie podoba przypomina mi PMki z lat 80-90 .... ale właśnie zastanawiam się teraz nad suknią ze wstążką w pasie w odcieniu fioletu-wrzosu kurcze może pokombinuję i uszyję zobaczymy
Jakiś czas temu zamieszczałam moją wymarzoną suknie, która posiada wstążkę w pasie wiązaną z tyłu w kokardę. I z tego co się dowiedziałam od dziewczyny, która szyła właśnie ten model, to kolor wstążki można sobie wybrać. Wydaje mi się, że z kolorem nie będzie problemu, bardziej z wyborem sukni, do której taka wstążka będzie pasować.
Stary 2011-06-07, 11:09   #3228
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry laseczki

Cytat:
W umowie mam zapis że MUSZĘ mieć w dniu przymiarki buty które będę miała na slubie bo inaczej mi nie dopasują

Ło jesssu... co to za idiotyczny zapis :/ Jakiś kretyn go wymyślał - absurdalne :/ Dla mnie to jest oczywiste, że klientka decyduje jak długą chce mieć suknie - kobiety z salonu mogą delikatnie zasugerować jakie są standardy obowiązują (albo przedstawić swoje widzimisię :p) ale nie mogą narzucać swojego zdania :/ A jeśli chodzi o "niepozwalanie" mierzenia sukni, które podobają się klientce to już totalna bzdura I za nic w świecie nie dałabym na siebie włożyć kiecki która by mi się nie podobała :/ To ich ślub czy nasz :/?

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
W moim ulubionym salonie są wyprzedaże, także po powrocie umawiam się i lecę przymierzać
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Dziewczyny lecę kończyć pakowanie i chwilę się zdrzemnąć, bo dziś w nocy wylatujemy z TŻtem na wczaski Także kochane widzimy się dopiero 15-ego bo wtedy wracam Ale pewnie będę do was zaglądać w międzyczasie. Wizaż uzależnia

Ale macie fajniutko Życzę udanych wczasków Zaglądaj zaglądaj, bo będzie się działo

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
mi tez zadna dekoratorka nie bedzie stroic koscioła - szkoda kasy to tylko max godzinka a te pieniadze wole na cos innego, praktyczego wydac... ponizej macie zdjęcie jaki wystroj miala TZta kuzynka 4 lata temu... ładnie wyglądalo, ale to ja wolę miec kwiaty z przodu i kase w kieszeni ale to wesele to byla porazka... ona prala slub z Włochem... i bylo pół na pół Polaków i Włochow.. nie bylo ani zadnego zespolu,tylko na godzine przyszed jakis wodzirej i przeprowadzil 2 zabawy, jedzenie tez nie za bardzo.. (jedynie dzik byl pyszny), byl barman i kazdy tylko tam chodzil, bo nie bylo co robic.. Pan mlody tak sie schlał, ze nad ranem PMka nie mogla go znalzc... na to wesele poczlo tyle kasy, ze sie w glowie nie miesci... bo to bylo w lokalu w centrum Gdyni gdzie ceny są mega wysokie, ... Jej ojciec pracuje w Norwegii i on sie uwaza za niewiadomo co.. musiał poszpanowac.. dlugo moglabym o nim pisac.. ten slub to tez byl tylko przez niego, bo ta jego corka miala juz 1 dziecko z tym Wlochem a z drugim byla wtedy w ciąży... a teraz 4 lata po slubie ona z placzem przyjezdza do tatusia i mowi ze on ją zradza, ze nie ma go wogole w domu i ciągle imprezuje (jak to włoch) i ze mysli o rozwodzie a tatuś mówi ze trzeba myslec ze bedzie lepiej (katolik od siedmiu bolesci). No masakra. dobra rozpisalam sie nie na temat. wybaczcie

A tam nie na temat - wszystko jest na temat Mnie też trzęsie jak patrzę kiedy ludzie dziwnie sobie życie układają... Wiecie - różnie to bywa i ktoś bardzo złośliwy mógłby mi powiedzieć, że przecież nie mam pewności czy i mnie się nie posypie i w ogóle, ale mnie jakoś ciężko jest uwierzyć że przed ślubem ludzie nie znają się na tyle żeby wiedzieć do czego druga osoba jest ewentualnie zdolna... Ale tak jak patrzę na pary w moim otoczeniu, to często jednak bywa tak, że dziewczyna kochając mocno chłopaka rozgrzesza go ze wszystkich win ech... ciągle się kłócą no ale ciągną związek nie rozumiejąc, że absolutnie nic z tego w przyszłości nie będzie... No i słynny tekst: "on się zmieni..."

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
no właśnie jakoś straszna cisza ja siedzem się uczę
Cytat:

proszę jutro o kciuki około 14,30 i 19 mam dwa zaliczenia

Kciuki już włączone

Cytat:
u mnie całkiem chłodno, narazie...
Cytat:

szukam fryzurowych inspiracji na mają głowe bez welonu
znalazłam pare fotek

Póki co nr 3 najbardziej do mnie przemawia, nr 2 chcialabym ale nie wiem czy rozpuszczone włosy to dobry pomysł, poza tym moje nie sa takie geste jak modelki na fotce, nr 1 tez ok, ale przy butach na obcasie i 7 cm róznicy wzrostu mniedzy mna a Tż to chyba nienajlepszy pomysł

Wszystkie fryzurki ciekawe Ale faktycznie - Twoje argumenty przemawiają najbardziej za tą trzecią bez "dodatkowego mózgu" (mój tata tak nazywa wszystkie fryzury z tapirem na czubku głowy ) hehe Jak nie chcesz welonu to z ozdobą możesz konkretnie zaszaleć U mnie też odpadają rozpuszczone włosy bo fatalnie mi się układają i po godzinie tańców wyglądałabym jak zmokła kura... Będzie konkretny kok, włoski cały czas zapuszczam (już mam za łopatki, choć na dniach wypadałoby podciąć ze 3 cm bo pół roku już nie ścinałam - cały czas jakoś odkładam i tak wyszło :p) więc będzie co czesać Welon mieć będę na pewno i najchętniej z czubka głowy (fryzurę tak czy jak wtedy widać no i jak włosy są ułożone przy twarzy, na czubku także luz) i do tego chciałabym jakąś delikatną ozdóbkę ale wszystko wyjdzie w praniu - żeby nie przesadzić po prostu

Cytat:
Hej!
Cytat:

TZ mnie wkurza od rana, wlasciwie od wieczora udusilabym go ;P niech no tylko z pracy przyjdzie..

pierwsza fryzura jak dla mnie odpada, za duzy ten kokon
druga fryzura mi sie podoba, lubię takie, ale na wesele to tak tez chyba nie bardzo bo bedzie za gorąco, a wtedy sie rozplynie
trzecia moze byc, chociaz troszke za bardzo ulizana. Ale to zalezy od ksztaltu glowy... ja mam okrągłą i nie pasuje mi takie cos

wogole ostatnio widzę, ze coraz wiecej PMek ma kwiatka i welon. Moim zdaniem to dobre rozwaizanie, bo po oczepinach ta fryzura nie zostanie taka "gola", bo zostanie kwiatek a nie ma przez to balaganu na glowie o ile PMka nie przesadzi z iloscią kwiatkow

Tak jak pisałam wyżej - chcę oprócz welonu ozdóbkę, jeszcze nie wiem czy wstążka (fioletowa ) czy kwiatek, ale w każdym przypadku musiałoby to być z umiarem i smakiem, żeby nie wyglądać jak jakiś strach na wróble Zgadzam się więc z Tobą w całości

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Dziewczyny, nie bójcie się częściowo rozpuszczonych włosów!
Cytat:

Ja na każdą większa imprezę sobie coś takiego robię i to najwygodniejsza fryzura na świecie. A włosy mam bardzo długie i gęste. Uwielbiam tańczyć i jeszcze nigdy włosy nie przyklejały się do pleców,nie wisiały jak strąki!

Dzisiaj Międzynarodowy Dzień Seksu

Okropnie Ci zazdroszczę Moje są paskudne :/

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witajcie
Cytat:

co tak opornie Wam idzie z tymi postami? musimy nadrobić bo PM2011 idą jak burza

u mnie też dziś chłodniej a ja w spodenkach i marznę

odnośnie fryzurki to jak wcześniej pisałam napewno będę mieć francuski warkocz kwiatek i welon

odnośnie dzidziusia to w przyszłym roku w noć poślubną już będziemy się starać o ile moje zdrowie się polepszy i organizm będzie już sam funkcjonował poprawnie

kicia

Ciekawie będzie z tym warkoczem francuskim Ja też siedzę w spodenkach i też marznę (do tego siedzę w piwnicy więc tu zawsze jest chłodnawo) Szczerze życzę Ci zdrówka i powodzenia w dzidziusiowaniu

Cytat:
Cytat:
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=164506 2550&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%8 2any.

Mnie akurat średnio ta sukienusia podchodzi Góra z tymi zdobieniami i szarfa są bardzo fajne, ale nie podobają mnie się takie doły w sukniach - bezowate (bo dla mnie beza jest wtedy gdy fakturą przypominają bezę a nie że są np. puszyste i tiulowe ) - sprawiają wrażenie takich ciężkich i sztywnych, na pewno nie będzie się taka suknia leciutko nosiła i wirowała w tańcu Ale pamiętaj, że wszystko zależy od Ciebie I nieraz bywa tak, że suknia mi się kompletnie nie podoba ale dziewczynie pasuje i wtedy może mi się bardzo podobać w takowej

Cytat:
Przymierzałam w salonie taką tylko z gładkim dołem

O mamo A ta z kolei strrrrasznie mi się podoba ! Z gładkim dołem też pewnie fajnie wygląda Jak się w niej czułaś?

Cytat:
Cytat:

Kochana - zabobon faktycznie paskudny, najgorsza jest wersja: w maju ślub - szybki trup... a chodzi konkretnie o to, że w dawniejszych czasach ślub zawsze oznaczał to, że nowożeńcy szybciutko postarają się o potomka a ponieważ niegdyś trudno było o zapewnienie dobrych warunków mieszkalnych, ciepła i w ogóle, to to wtedy mnóstwo noworodków zamarzało na śmierć
Ale dajcie sobie spokój Mnie maj kojarzy się z kwitnącą akacją i zapachem traw A w literkę "r" to już w ogóle nie wierzę Jak ma się komuś nie udać to i tak to kiedyś wyjdzie - trzeba dbać o siebie nawzajem cały czas i tyle, a nie oddawać swój los w ręce jakichś zabobonów My mamy ślub w lipcu i jak rok temu moja jedna babcia się zmarszczyła, że nie ma "r" to TŻ bez zawachania wypalił: "jak to nie ma? RYPIEC" Babcia "padła na cyce"
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:28   #3229
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

jakas taka "bezowata" ta suknia
ale bardzo podoba mi sie Twój pomysł z motywem przewodnim
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 11:32   #3230
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

...tak w ogóle to wczoraj mieliśmy ten nas taneczny maratonik Bachata sensual, rueda de bachata (rewelacjaaaa! ) i salsa = łącznie ok 3,5 godziny wyszło bo się troszku przeciągnęło Na ostatnich zajęciach to już nam się żołądki do kręgosłupów przyklejały hehe Jednak trochę dreptani było No i jest tak jak podejrzewał mój TŻ - wystarczy że mamy wykupiony karnet na jeden kurs i resztę mamy za free (choć niby mamy to "odrobić" poprzez pokazy i rozdawanie ulot - no ale to sporadycznie bardzo tak sądzę) - więc i tak czuję się jakbym wygrała na loterii Płacimy w sumie tylko 140zł za miesiąc (łącznie oczywiście) a możemy chodzić na to czego tylko potrzebujemy Superaśnie... TŻcik mi się rozbrykał tanecznie A ja zrozumiałam, dlaczego dziewczyny (z tymi wymiataczkami włącznie) buciki taneczne zakładają tylko na imprezy a na zajęciach preferują baletki = jednak jak się więcej tańczy to stópki zaczynają to odczuwać - po 3 godzinach miałam 2 czerwone, spuchnięte paróweczki Pierwszą rzeczą jaką zrobiłam po przyjściu wieczorkiem do domku było otworzenie stronki all i zamówienie baletek

Ogólnie mówiąc, MEGA POZYTYWNIE!!!
A dziś prawdopodobnie ruszy (o ile się grupa zbierze) kizomba poziom 2 Rewelka
Stary 2011-06-07, 11:37   #3231
baskaeta
Zadomowienie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-06-08 o 19:57
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:40   #3232
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
...tak w ogóle to wczoraj mieliśmy ten nas taneczny maratonik Bachata sensual, rueda de bachata (rewelacjaaaa! ) i salsa = łącznie ok 3,5 godziny wyszło bo się troszku przeciągnęło Na ostatnich zajęciach to już nam się żołądki do kręgosłupów przyklejały hehe Jednak trochę dreptani było No i jest tak jak podejrzewał mój TŻ - wystarczy że mamy wykupiony karnet na jeden kurs i resztę mamy za free (choć niby mamy to "odrobić" poprzez pokazy i rozdawanie ulot - no ale to sporadycznie bardzo tak sądzę) - więc i tak czuję się jakbym wygrała na loterii Płacimy w sumie tylko 140zł za miesiąc (łącznie oczywiście) a możemy chodzić na to czego tylko potrzebujemy Superaśnie... TŻcik mi się rozbrykał tanecznie A ja zrozumiałam, dlaczego dziewczyny (z tymi wymiataczkami włącznie) buciki taneczne zakładają tylko na imprezy a na zajęciach preferują baletki = jednak jak się więcej tańczy to stópki zaczynają to odczuwać - po 3 godzinach miałam 2 czerwone, spuchnięte paróweczki Pierwszą rzeczą jaką zrobiłam po przyjściu wieczorkiem do domku było otworzenie stronki all i zamówienie baletek

pierwszy raz słyszę takie nazwy pooglądam potem na YT
Stary 2011-06-07, 11:44   #3233
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny tu jak zawsze gwarno i wesoło jak fajnie was poczytać pozdrawiam Was wszystkie

my na razie skupiamy się na rutynowych rzeczach o ślubnych przygotowaniach zapewne zacznę znów mysleć pod koniec tego roku gdy będzie tzreba zakupić skunię

Pozdrawionka i wszytskiego dobrego dla Was

U mnie jeszcze 368 dni
No to zaraz roczek stuknie! Nie wiem, czy to tak dużo czasu... Ja za półtora miesiąca będę chyba już miała stesa :p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 11:50   #3234
baskaeta
Zadomowienie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-06-08 o 19:58
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:50   #3235
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana - zabobon faktycznie paskudny, najgorsza jest wersja: w maju ślub - szybki trup... a chodzi konkretnie o to, że w dawniejszych czasach ślub zawsze oznaczał to, że nowożeńcy szybciutko postarają się o potomka a ponieważ niegdyś trudno było o zapewnienie dobrych warunków mieszkalnych, ciepła i w ogóle, to to wtedy mnóstwo noworodków zamarzało na śmierć
Ale dajcie sobie spokój Mnie maj kojarzy się z kwitnącą akacją i zapachem traw A w literkę "r" to już w ogóle nie wierzę Jak ma się komuś nie udać to i tak to kiedyś wyjdzie - trzeba dbać o siebie nawzajem cały czas i tyle, a nie oddawać swój los w ręce jakichś zabobonów My mamy ślub w lipcu i jak rok temu moja jedna babcia się zmarszczyła, że nie ma "r" to TŻ bez zawachania wypalił: "jak to nie ma? RYPIEC" Babcia "padła na cyce"
to w sumie może być MAJ -RAJ też pekny miesiąc

Cytat:

bardzo Ci zazdroszczę baletnico ty nasza ja już swojego TŻ namówiłam na kursik top może i on mi się roztańczy a Wam serdecznie gratuluję
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 12:10   #3236
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
pierwszy raz słyszę takie nazwy pooglądam potem na YT
Tylko z przymróżeniem oka proszę - nie każdy styling jest fajny

bachata (moja ulubiona parka taneczna)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dsiPtHXfFD0

kizomba
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Zp6hom94h6w

ruedy de bachaty w sumie tak "'dla podjarania" nie oglądałam - za bardzo kładę przy ruedzie nacisk na dobrą zabawę ale generalnie chodzi to to: http://www.youtube.com/watch?v=dpX2vspmKAs tylko wiadomo - sala podłużna, ludzi sporo to takie jajo im wyszło zamiast koła Ale jest super - wczoraj mieliśmy trochę ciężko, bo dołączyliśmy do grupy która miała już 4 zajęcia, ale faza jest niesamowita

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
sztuczka_magiczka wiesz co my przed cywilnym w ogóle sie nie stresowaliśmy najbardziej to nie mogliśmy się doczekać długooczekiwanych wakacji i powiem Ci że nie stresowalam się w ogóle ale jak byliśmy już w Urzędzie kiedy stanęliśmy naprzeciw siebie wypowiadając słowa przysięgi wierz mi że ścisnęło mnie w gardle i myslałam że się rozpłaczę na szczęście patrzyliśmy sobie głęboko w oczy i to było takie cudowne - z calego ślubu pamiętam bardzo dobrze ten moment i się nie popłakałam <jupi> mam nadzieję że tym razem będzie podobnie
Och no tak - przepraszam, zupełnie mi wyleciało z głowy żeście juz się pobrali Oj to pięknie musiało być Ale domyślam się, że taka przysięga w kościele przed samym Bogiem jednak inne emocje ze sobą niesie... Super, że tamtym razem dałaś radę powstrzymać łzy wzruszenia Ja właśnie się boję, że polegnę i mój cudny fioletowy makijaż spłynie niczym sok z gumijagód

Cytat:
to w sumie może być MAJ -RAJ też pekny miesiąc

bardzo Ci zazdroszczę baletnico ty nasza ja już swojego TŻ namówiłam na kursik top może i on mi się roztańczy a Wam serdecznie gratuluję
Dokładnie! MAJ - RAJ
Hehe dziękuję Kochana - spełniam się totalnie teraz i mój "syndrom niedoszłej baletnicy" odchodzi w niepamięć A na co namówiłaś TŻcika ?
Stary 2011-06-07, 12:16   #3237
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko z przymróżeniem oka proszę - nie każdy styling jest fajny

bachata (moja ulubiona parka taneczna)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dsiPtHXfFD0

kizomba
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Zp6hom94h6w

ruedy de bachaty w sumie tak "'dla podjarania" nie oglądałam - za bardzo kładę przy ruedzie nacisk na dobrą zabawę ale generalnie chodzi to to: http://www.youtube.com/watch?v=dpX2vspmKAs tylko wiadomo - sala podłużna, ludzi sporo to takie jajo im wyszło zamiast koła Ale jest super - wczoraj mieliśmy trochę ciężko, bo dołączyliśmy do grupy która miała już 4 zajęcia, ale faza jest niesamowita [COLOR="Silver"]
dziękuję
uuaa sexi, szczególnie ten drugi taniec a to są jakieś odmiany salsy czy zupełnie odrębne tańce?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-07, 12:30   #3238
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:

No u mnie takie suknie odpadają, nie podobaja mi się takie podpięcia dolnej części sukni

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 12:35   #3239
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
a dziś seksu
Nie, no ja się tak nie bawię!!! Dzisiaj TŻcik nie przyjedzie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 12:37   #3240
niut0
Zakorzenienie

a u mnie też @@

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości