|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Idę zrobić ze sobą porządek
![]() Na razie |
|
|
|
#92 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmmmm....zapiszeu sobie..chociaz to troche za długie ![]() kiedys podałam pewnej osobie złosliwą definicje, ale podzialala na wyobraźnie ![]() Cytat:
ale te marki były zawsze tylko w jednym douglasie w kazdym miescie (a nawet nie w kazdym) i raczej są tam dalej-przynajmniej w kraku (choc po prawdzie to dawno tam nie byłam)
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
łodstroiłam się, psikłam niszą
i jade do szkoły
|
|
#94 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A niszowe to nie są z naturalnych składników? Coś jak żywność ekologiczna?
Kurde, Wojtek bierze udział w castingu i molestuje sekretarkę jako prezes- właśnie mi opowiedział
|
#96 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to jednak coś znaczy? ![]() O wiem ![]() Cytat:
Podłączam się do peruwiańskiego pytania Betty![]() Cytat:
Cytat:
Albo z dyńki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#97 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! ja kiedys w akcie desperacji na pytanie czym sie róznia od sephorowych..powiedzialam ze sephora od niszy rózni sie tym czym rmf fm od antyradia Cytat:
chiba nie..choc pewnie często.... Cytat:
no fiesz..przeciez mowiłas ze pozwplołabys mu machac f....m w teatrze..to molesta sekretarki jest raczej bardziej lajtowa
|
|
|
#98 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27354007]Coś nie mam dziś humoru , ba nawet trochę wku... się znaczy zły jestem, ale jeszcze nie wiem na co [/QUOTE]Każdy powód może być dobry ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem- machaniem nikogo nie dotyka, tutaj pieścił jej kark, chwytał za kolano i muskał wlosy...
|
#100 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
W Polsce. Cytat:
|
|||
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo... jeżeli ma być zawodowo, to tylko akt wchodzi w grę...
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w to nie wciągniesz
![]() M oże Lucho będzie chciał
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę pójść na czip-end-dejlsów - dla sztuki, oczywiście.
Gustaw bedzie uzdrowicielem nie napisałam, że Kamena miała dziurkowaną torbę i Gucio naszpikował ją stokrotkamigucio zielarz.jpg
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
To sobie idź na czipendejlsów
brazony:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#105 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To chyba zależy od długości
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko do pewnego stopnia- potem to już wyposażenie strażackie i program na Discovery ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Noooooooo...... W kupie raźniej
|
#108 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam się pożalić że skrzynki pocztowej nie mogę otworzyć.. nie wiem co się stało, zamek się zaciął, ale jednocześnie drzwiczki wystają na zewnątrz, jakby ktoś silnie pociągnął do siebie..
muszę gdzieś zgłosić, na pocztę chyba, skrzynki to sprawa poczty, nie? Cytat:
Cytat:
nie tylko perfum to dotyczy, wszystkiego cóż, ich strata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a stokrotkowa torba była piękna
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#109 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nowy Bar
A ja ostatnio zbieram komplementy za perfumy-wcoraj za Escentric o2,dzisiaj z Pure Havane U mnie było często zdziwienie,że używam też męskich zapachów Teraz przyzwyczajeni
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Gorąc ![]() I myślę co by tu fajnego porobić
|
|
|
#111 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja pożeram truskawki,znowu
a potem na siłownię ![]() Byłam obejrzec nowe auto
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#112 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() mozesz zgłosic do administracji budynku
|
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Tak o mnie beze mnie? Nieuadnie
![]() Nikt się ze mną nie chce bawić ![]() Cytat:
Zjem je jak wróce z poczty, gdzie idę się wykłucowywać o przesyłkę z próbasami od Asiuli, ponad tydzień idący prio to przegięcie, nie? ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Kamena, możesz dać link do tej perfumerii co to mieli Avignon (i inne CdG) 50 ml za 240 zł czy jakoś tak (no chyba że źle coś przeczytałem. Z góry dzięki |
|
|
|
|
#114 |
|
Mother of Cats
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27357675]Kamena, możesz dać link do tej perfumerii co to mieli Avignon (i inne CdG) 50 ml za 240 zł czy jakoś tak (no chyba że źle coś przeczytałem.
Z góry dzięki A od nie-Kameny weźmiesz linka? http://hornandmore.pl/zapachy.html |
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (chyba zaleciało snobizmem )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-07 o 17:28 |
||
|
|
|
#116 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27357675]
Zjem je jak wróce z poczty, gdzie idę się wykłucowywać o przesyłkę z próbasami od Asiuli, ponad tydzień idący prio to przegięcie, nie?[/QUOTE] No co Ty Do mnie kiedyś szło miesiąc
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
nom - zapiekam faszerowne bakłażany
![]() u mnie +30 na zewnątrz, ale w domu dość chłodno... co do niszy, to najczęściej wystarczy powiedzieć, że to perfumy dla osób, których asortyment Sephory (włączając jego masowe podróbki) nie uszczęśliwia
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Cze.... Tzn. Dobry Wieczór
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

tym razem był to biały fartuch lekarski, rakieta do tenisa męska
i pomadka ochronna 

brazony: