Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 23:13   #2791
Ceith
korzonek

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Oj tak, starsze babki tak koło 60 to najczęściej spotykane przeze mnie wredne osoby :/
Myślą, że wszystkie rozumy pozjadały i są na tyle "dojrzałe", że wszystkie wygody już im się należą :/
Stary 2011-06-06, 23:29   #2792
karolynka90
Zakorzenienie

Ja, widząc starszą panią, obładowaną torbami + trzymającą w dłoniach kule, pomagam wchodzić do autobusu, przytrzymuję zakupy itd.
ALE jak mi się jakaś baba wpycha w drzwiach w momencie kiedy ja jeszcze nie wyszłam i cholera wie czy wyjdę, bo ona już w tym momencie musi wleźć, to szlag mnie trafia i wybaczcie, ale nie mam skrupułów by jednak pokazać "mam więcej siły, kobieto, i wyjdę zanim ty wejdziesz".
Stary 2011-06-06, 23:29   #2793
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Abstrahując od Nutelli
Nie jestem jakąś specjalną miłośniczką zwierząt, ale denerwuje mnie, że w okolicy (osiedle domków jednorodzinnych na wsi, powierzchnie działek nie małe, działki ogrodzone) ludzie trzymają duże psy w maleńkich kojcach. Nie znam się, ale 4m2 - w tym buda - dla bernardyna i owczarka niemieckiego to chyba za mało. Owczarek wypuszczany jest raz na ~tydzień, bernardyna jeszcze nie widziałam chodzącego swobodnie po działce. Moje dwa bydlaczki, nie należące do najbardziej żywiołowych ras, latają po działce całe dnie a i tak trzeba z nimi wychodzić gdzieś na łąki czy nad jezioro, żeby się wywściekały
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 23:36   #2794
karolynka90
Zakorzenienie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;27345866]Abstrahując od Nutelli
Nie jestem jakąś specjalną miłośniczką zwierząt, ale denerwuje mnie, że w okolicy (osiedle domków jednorodzinnych na wsi, powierzchnie działek nie małe, działki ogrodzone) ludzie trzymają duże psy w maleńkich kojcach. Nie znam się, ale 4m2 - w tym buda - dla bernardyna i owczarka niemieckiego to chyba za mało. Owczarek wypuszczany jest raz na ~tydzień, bernardyna jeszcze nie widziałam chodzącego swobodnie po działce. Moje dwa bydlaczki, nie należące do najbardziej żywiołowych ras, latają po działce całe dnie a i tak trzeba z nimi wychodzić gdzieś na łąki czy nad jezioro, żeby się wywściekały[/QUOTE]
Oczywiście, że to za mało.
Skoro psy nie są wypuszczane z kojca, może można anonimowo zgłosić ten fakt najbliższemu towarzystwo opieki nad zwierzętami?
Stary 2011-06-06, 23:40   #2795
Ceith
korzonek

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że to za mało.
Skoro psy nie są wypuszczane z kojca, może można anonimowo zgłosić ten fakt najbliższemu towarzystwo opieki nad zwierzętami?
Tylko jak to udowodnić?
Stary 2011-06-06, 23:54   #2796
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ceith Pokaż wiadomość
Tylko jak to udowodnić?
Zadzwonić, poprosić o anonimowość, powiedzieć gdzie jest taki piesek, niech przyjadą na kontrolę, pouczą.
Być może to coś da?
Stary 2011-06-07, 00:04   #2797
Sondrina
BAN stały

A ja myślę, ze chamstwo wynosi się z domu. I tu nie ma nic do tego wiek, płeć, wyznanie, orientacja seksualna. Znam pana po 70, inżynier, prezes i uważa ludzi za parobków, w tym moich rodziców. Kiedyś tato był na działce i facet na niego nawrzeszczał, że czemu mu trawnika nie skosił, tato mu obiecał skosić tak grzecznościowo, ale najpierw chciał skosić nasz.

Mam też parę koleżanek na roku, które kulturą nie grzeszą... Są chamskie, wulgarne i potrafią naśmiewać się nawet z wykładowców tylko dlatego, że mają jakąś staromodną apaszkę.

Irytuje mnie takie naśmiewanie się z ludzi, z koleżanki, bo się jąka prezentując, z innej, bo ubiera się kolorowo, z wykładowcy bo się jąka, z kolegi, bo ma problemy z nauką. I nie lubię jak ktoś mówi, ale X jest tępy, choćby to przeczytał 100 razy i tak nie zda... I to krytykowanie po kątach: ale jej dzisiaj ramiączko od stanika wychodziło spod ramiączka od sukienki, ale jest lewa, bo upadł jej długopis... To jest takie pełne jadu, a po co go sączyć?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 00:04   #2798
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Ja, widząc starszą panią, obładowaną torbami + trzymającą w dłoniach kule, pomagam wchodzić do autobusu, przytrzymuję zakupy itd.
ALE jak mi się jakaś baba wpycha w drzwiach w momencie kiedy ja jeszcze nie wyszłam i cholera wie czy wyjdę, bo ona już w tym momencie musi wleźć, to szlag mnie trafia i wybaczcie, ale nie mam skrupułów by jednak pokazać "mam więcej siły, kobieto, i wyjdę zanim ty wejdziesz".
O tym właśnie pisałam. Są miłe babunie, które za w sumie żaden wysiłek dla Ciebie będą Ci dziękować, błogosławić i życzyć wszystkiego co najlepsze w życiu - i to są zwykle te które naprawdę potrzebują czyjejś pomocy i są podłe stare prukwy, które gdyby mogły to dźgnęłyby Cię nożem za to tylko że jesteś - i to są zwykle te, które głośno domagają się przywilejów (które patrząc na nie w ogóle im się nie należą).

A co do komunikacji miejskiej zauważyłam ciekawą rzecz - wiadomo mamy równouprawnienie - ale znacznie częściej to kobieta ustąpi osobie starszej, kobiecie w ciąży itd miejsca niż facet, i nie wspominam już o tego typu reliktach przeszłości jak zachowanie pewnego staruszka, który nie chciał usiąść gdy ustąpiłam mu miejsca, "bo nie mógłby siedzieć gdy kobieta stoi". Dodam że w mojej części tramwaju, co zabawne siedzieli tylko młodzi panowie
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 00:08   #2799
Sondrina
BAN stały

Irytuje mnie, że ludzie nie pilnują swoich kotów, psów, one zachodzą w ciążę i potem topi się kociaki i szczeniaki... Trzeba być naprawdę bez serca... Ale jak moje koleżanki, spoko dziewczyny, powiedziały, co robią z młodymi, to zwątpiłam w rodzaj ludzki. Wielu ludzi tak robi, nie wstydzi się tego, uważa to za normalne. A dla mnie to jest okrutne. Jak można zabijać zwierzęta przez swoją nieodpowiedzialność, bo kotkę i suczkę wystarczyło wyprowadzać na spacery, a nie puszczać na samopas.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 03:40   #2800
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
A ja myślę, ze chamstwo wynosi się z domu. I tu nie ma nic do tego wiek, płeć, wyznanie, orientacja seksualna. Znam pana po 70, inżynier, prezes i uważa ludzi za parobków, w tym moich rodziców. Kiedyś tato był na działce i facet na niego nawrzeszczał, że czemu mu trawnika nie skosił, tato mu obiecał skosić tak grzecznościowo, ale najpierw chciał skosić nasz.

Mam też parę koleżanek na roku, które kulturą nie grzeszą... Są chamskie, wulgarne i potrafią naśmiewać się nawet z wykładowców tylko dlatego, że mają jakąś staromodną apaszkę.

Irytuje mnie takie naśmiewanie się z ludzi, z koleżanki, bo się jąka prezentując, z innej, bo ubiera się kolorowo, z wykładowcy bo się jąka, z kolegi, bo ma problemy z nauką. I nie lubię jak ktoś mówi, ale X jest tępy, choćby to przeczytał 100 razy i tak nie zda... I to krytykowanie po kątach: ale jej dzisiaj ramiączko od stanika wychodziło spod ramiączka od sukienki, ale jest lewa, bo upadł jej długopis... To jest takie pełne jadu, a po co go sączyć?
Bez kitu, Ty to masz, za przeproszeniem, posrane to towarzystwo na studiach
Są tam jacyś normalni ludzie?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 08:54   #2801
kalinka 007
Raczkowanie

Dziwi mnie i denerwuje zachowanie typu: "A ja się (prawie) w ogóle nie uczyłem i dostałem 4/5!" "Ale ja się naprawdę nie uczyłem!"
... Szczególnie, jeśli egzamin był trudny, a mówi to osoba, która nie jest intelektualnie zdolna do takiego wyczynu
Korona jej z głowy spadnie, jak się przyzna, że się uczyła?
To jakiś szpan?
Chociaż w sumie równie irytujące jest zachowanie typu "zaczęłaś już się uczyć do ...? Bo ja tak." na miesiąc przed testem
Najlepsze jest to, że niektóre osoby potrafią uskuteczniać obie taktyki naraz To się nazywa schizofrenia...
kalinka 007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 09:31   #2802
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
jakby to było gimnazjum to bym się nie dziwiła, bo tam takie cuda się spotyka. w przedszkolu nawet czegoś takiego nie spotkałam

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:02   #2803
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

W weekend byłam u siostry na urodzinach siostrzenicy (roczek), każdy do niej podchodził, brał na ręce itd tylko nie ja i strasznie mnie wkurzało kiedy na siłę próbowali sadzać mi ją na kolanach i dziwili się, że nie mam na to ochoty
Wyobraź sobie jak czuje się moja siostra (już 39 lat) na każdym zjeździe rodzinnym. Brat szwagra ma 3-letnią córkę, która oczywiście na takich eventach obowiązkowo trafia w ramiona mojej siostry (nawet jak mała nie chce i się wyrywa...). No bo "zobacz jaka kochana, malutka, słodka, naprawdę nie chcielibyście takiej mieć????". Można im w kółko tłumaczyć, że sie bachorków po prostu nie chce, ale to nie trafia. Brrrrr.
Co najciekawsze dzieci nie chcą miec solidarnie (i moja siostra i jej mąż), ale takie sytuacje musi znosić tylko ona. No bo jak to... kobieta nie chce mieć dziesięciorga dzieci??? Niepojęte!

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Irytują mnie często tu wspominane starsze kobiety. Historie tramwajowe;

1. Tekst do kobiety w ciąży o rozkładaniu nóg i o tym że może sobie postać

Musieliby mnie siłą od kogoś odczepiać po takim tekście ktoś zarwałby w ryja i to porządnie. Co za chamstwo...

Cytat:
Napisane przez kalinka 007 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie i denerwuje zachowanie typu: "A ja się (prawie) w ogóle nie uczyłem i dostałem 4/5!" "Ale ja się naprawdę nie uczyłem!"
... Szczególnie, jeśli egzamin był trudny, a mówi to osoba, która nie jest intelektualnie zdolna do takiego wyczynu
Zapraszam na moją uczelnię, takie teksty są od rana do nocy przed kazdymi zajęciami. Zaczęłam non-stop nosić mp3. Leczę już depresje i nie mam zamiaru jej pogłębiać przez takich matołów. Skoro tak wszystko umieja bez uczenia się, to czemu nie zaliczą od razu wszelkich przedmiotów ze studiów? Wtedy już w listopadzie na I roku mogliby zacząć pisać magisterkę (o ile jej już nie napisali w przedszkolu skoro tacy genialni są...).

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:13   #2804
pierniczek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrt900 Pokaż wiadomość
Bardzo mnie dziwią zachowania kierowców autobusów, którzy widząc jak ktoś biegnie co sił w nogach, by jeszcze załapać się na otwarte drzwi i móc wsiąść do autobusu, zamykają je tuż przed samym nosem. Czy coś strasznego by się stało, gdyby kierowca otworzył drzwi jeszcze na 5 sekund? Z tramwajami jest podobna sytuacja.
Często może to być problem, bo gdy zaczeka te 5 sekund, mogą się zmienić światła i potem będzie musiał czekać kolejne 30. Może trzymał otwarte drzwi jak najdłużej, ale nie mógł sobie pozwolić na te kilka sekund więcej i dla Ciebie wyglądało to jak chamskie zamknięcie przed nosem. Tramwaj nie odjeżdża z przystanku, kiedy motorniczemu się zachce, tylko wtedy, kiedy ma taką możliwość.
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 10:41   #2805
effcia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Często może to być problem, bo gdy zaczeka te 5 sekund, mogą się zmienić światła i potem będzie musiał czekać kolejne 30. Może trzymał otwarte drzwi jak najdłużej, ale nie mógł sobie pozwolić na te kilka sekund więcej i dla Ciebie wyglądało to jak chamskie zamknięcie przed nosem. Tramwaj nie odjeżdża z przystanku, kiedy motorniczemu się zachce, tylko wtedy, kiedy ma taką możliwość.
Ja słyszałam też, ze kierowca takiego pojazdu ma ograniczone pole widzenia i po prostu nie widzi osoby zbliżającej się do wejścia.
A może to dotyczyło wysiadających i zatrzaskiwania drzwiami..
Już nie pamiętam
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:30   #2806
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Co najciekawsze dzieci nie chcą miec solidarnie (i moja siostra i jej mąż), ale takie sytuacje musi znosić tylko ona. No bo jak to... kobieta nie chce mieć dziesięciorga dzieci??? Niepojęte!
Na jej miejscu zrobiłabym rodzinie karczemną awanturę... Bo to już naprawdę przesada
Stary 2011-06-07, 11:39   #2807
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Właśnie. A jakby na wszystkich czekał to miałby opóźnienie i kolejne osoby byłyby niezadowolone.

Nie rozumiem urządzania awantur kierowcom autobusów za to, że przyjechał spóźniony i narzekanie, że taka zła linia -.- A nikt nie rozumie, że w drugą stronę jest ogromny korek i autobus ma opóźnienie przez niego właśnie.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 13:04   #2808
Liptonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalinka 007 Pokaż wiadomość
To jakiś szpan?
Chociaż w sumie równie irytujące jest zachowanie typu "zaczęłaś już się uczyć do ...? Bo ja tak." na miesiąc przed testem
Najlepsze jest to, że niektóre osoby potrafią uskuteczniać obie taktyki naraz To się nazywa schizofrenia...

Kalinka ale czasami wystraczy mieć szczęście żeby zdać i to na 4,5 a nawet na 5 sama też tak miałam, że się nie uczyłam do egzaminu a zdałam go bardzo dobrze mówie o egzaminie ustnym gdzie była pełna improwizacja ale wiedze miałam wiec tacy ludzie mnie nie dziwią ani nie irytują

Zdarzają się sytuacje w których profesor sprawdza jak mu się podoba, np. pierwsze 10 prac ma 5, potem 4,5 , 4 itd. Koleżanka na psychologii tak miała, napisała dobrze egzamin a nie zdała poszła okazało się że jej praca nie była sprawdzana, potem dostała 4,5 i nic więcej nie mówiła.

Z tym, że się pytają miesiąc wcześniej czy się uczysz bo oni tak a potem mówią, że się nic nie uczą tu się z Tobą w pełni zgadzam takie osoby to tylko
Liptonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 14:43   #2809
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
wsiadłam do autobusu z moim prawie trzyletnim synkiem, usiedliśmy i syn wyjął czerwony samochodzik, pani siedząca naprzeciw nas pyta się go jaki to kolor, syn odpowieda "nie powiem" i pani do mnie z pretensją że jak to takie dziecko kolorów nie zna, na to druga pani mówi że przecież jest mały, że teraz głupia moda na uczenie dzieci od maleństwa kolorów, literek, cyferek to ta pierwsza jakby nie słyszała tamtej od razu do mnie "chyba nie chce pani mieć głupiego dziecka, trzeba uczyć żeby później wstydu nie było że dziecko w tyle za innymi wstyd że tak nie dbamy o młode pokolenia i później tyle nieuków i tumanów" na to z tyłu odzywa się facet i mówi - "jaka pani mądra, a czemu pani swego syna nie nauczyła co dobre a co złe i teraz siedzi w więzieniu" kobieta zrobiła się bordowa, wstała i pognała do drzwi mimo, że autobus do kolejnego przystanku miał jeszcze trochę drogi
naprawdę bardzo mnie dziwi, że tak łatwo jest obcym udzielać "dobrych rad"
O Boże, co za chamstwo, dobrze jej ten pan odpowiedział. Stara prukwa

Co do starszych pań. Ostatnio miałam bardzo ciężki dzień w pracy, jechałam tramwajem. Wsiadła jakaś starsza pani, ustąpiłam jej, a ona: "Co z taką łaską?! Krzywda Ci się stała jakaś?!" Minę miałam faktycznie nietęgą, bo byłam bardzo zmęczona, ale mogła sobie taki tekst darować, zwłaszcza że jej ustąpiłam bez żadnego proszenia
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:17   #2810
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość

Co do starszych pań. Ostatnio miałam bardzo ciężki dzień w pracy, jechałam tramwajem. Wsiadła jakaś starsza pani, ustąpiłam jej, a ona: "Co z taką łaską?! Krzywda Ci się stała jakaś?!" Minę miałam faktycznie nietęgą, bo byłam bardzo zmęczona, ale mogła sobie taki tekst darować, zwłaszcza że jej ustąpiłam bez żadnego proszenia
Nie ustąpisz- źle, ustąpisz, też niedobrze... Matko, co się z tym narodem dzieje...
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:54   #2811
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość

jaki niemily moher
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:19   #2812
Suvia
Zakorzenienie

trzeba było usiąść z powrotem żartuję oczywiście, ale jak się mina ustępującej nie podoba to niech może w takim razie w ogóle nie siedzi

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:21   #2813
kalinka 007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Liptonka Pokaż wiadomość
Kalinka ale czasami wystraczy mieć szczęście żeby zdać i to na 4,5 a nawet na 5 sama też tak miałam, że się nie uczyłam do egzaminu a zdałam go bardzo dobrze mówie o egzaminie ustnym gdzie była pełna improwizacja ale wiedze miałam wiec tacy ludzie mnie nie dziwią ani nie irytują

Zdarzają się sytuacje w których profesor sprawdza jak mu się podoba, np. pierwsze 10 prac ma 5, potem 4,5 , 4 itd. Koleżanka na psychologii tak miała, napisała dobrze egzamin a nie zdała poszła okazało się że jej praca nie była sprawdzana, potem dostała 4,5 i nic więcej nie mówiła.

Z tym, że się pytają miesiąc wcześniej czy się uczysz bo oni tak a potem mówią, że się nic nie uczą tu się z Tobą w pełni zgadzam takie osoby to tylko
Masz rację, dlatego to zależy od sytuacji, egzaminującego itp. Ale czasami po prostu tak się nie da, masz egzamin pisemny u surowego wykładowcy i co wiesz, to napiszesz, co napiszesz, to ci podliczy... Za to na moim kierunku jest bardzo mało osób i mam czasami wrażenie, że wykładowca już przed egzaminem wie, jaką ocenę komu postawi...
Aha, to jedna z rzeczy, których się nauczyłam w czasie pierwszego roku: osoby wprowadzające nerwową atmosferę (ja już zrobiłam... nauczyłam się... umiem to od dawna...) zazwyczaj są tymi, którym kiepsko idzie
kalinka 007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:22   #2814
muszynianka
Zakorzenienie

Normalnie az obrazek stworzyłam
zastanawiam się kto planuje tereny zielone czy coś pod blokami, czy on myśli że ludzie to pacman i skręcają tylko pod kątem 90 stopni?
Rysunek przeze mnie tutaj wrzucony nie jest jeszcze tak drastyczny jak niektóre twory. Ludzie i tak wydeptują ścieżkę żeby przejść szybciej, mówię: przykład który daję jest dość lajtowy, wiele się tutaj nie zaoszczędzi, ale sama często wędruje i wędruje by obejść w koło najdłużej jak możliwie by dojść w końcu do upragnionego celu i po co? Jeszcze świetnie jak chodniki są bardzo wąskie i mają wybrzuszenia ciekawe jakim cudem osoba na wózku ma sobie lawirować pod kątem 90 stopni to tu to tam. I to w taką pogodę, albo jak jest śnieg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BUDOWLANCE.jpg (71,7 KB, 161 załadowań)
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:29   #2815
Chatul
ma zielone pojęcie

Też mnie coś takiego nieziemsko irytuje... O kładzeniu chodników na niewyrównany teren nie wspomnę Po 2-3 latach już nie ma chodnika tylko jakieś niewiadomoco A oczywiście nikt nowego nie zrobi, "bo przecież ten jeszcze jest"
Stary 2011-06-07, 16:38   #2816
muszynianka
Zakorzenienie

ta dokładnie i weź sobie lawiruj po takim... nie wiem jak to nazwać bo to nawet nie chodnik, wózkiem starszego typu z dzieckiem w środku albo na wózku inwalidzkim. hitem są drzewa wyrastające na środku chodnika, gdzie korzenie i gałęzie też wychodzą spod ziemi i robi się taka CUDOWNA fala zabić się o to idzie
Stary 2011-06-07, 16:50   #2817
emelie
Wtajemniczenie

Świetny rysunek Muszynianko
I ten Pacman

A powiedzcie mi kto normalny stawia blok... krzywo?
Musiałam sobie podłożyć pod krzesło na kółkach dywanik, bo inaczej krzesło zjeżdża w dół Bo cały blok jest taki krzywy
emelie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:53   #2818
muszynianka
Zakorzenienie

prawda, hotelowce u mnie się zapadają pod ziemię (!!!)
Stary 2011-06-07, 16:56   #2819
NibyNic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
ta dokładnie i weź sobie lawiruj po takim... nie wiem jak to nazwać bo to nawet nie chodnik, wózkiem starszego typu z dzieckiem w środku albo na wózku inwalidzkim. hitem są drzewa wyrastające na środku chodnika, gdzie korzenie i gałęzie też wychodzą spod ziemi i robi się taka CUDOWNA fala zabić się o to idzie
a jeszcze weselej gdy po 2 miesiącach takie drzewo zostaje wycięte i mamy piękny "fragment zieleni" na środku chodnika bo nikt nie będzie przywoził i układał tam 4 płytek chodnikowych

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 17:50   #2820
201604190949
Konto usunięte

Mucha, cudowny obrazek!
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości