Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 10:58   #4291
whiskey
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

hej
ja miałam ochotę na opalanko a tu taka pogoda okropna

caate jakiego serum z ziaji na uda i pośladki używasz?

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:14   #4292
Soph
Zakorzenienie

witam
u mnie opalać również się nie da, ale chociaż nie pada

dziś zamówiłam kosmetyki Aubrey Organics do przetestowania:
-Mleczko oczyszczające do twarzy - cera mieszana z tendencją do przetłuszczania się;

-Krem nawilżający do twarzy - cera mieszana z tendencją do przetłuszczania się;

-Bio balsam do ust o smaku Mandarynki;

eh jeszcze tylko kupię mineralny róż,podkład, oraz jakiś samoopalacz i balsam do ciała naturalny i koniec z zakupami kosmetycznymi na jakiś czas

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 12:02   #4293
whiskey
Zadomowienie

ja coś kosmetycznego zawsze coś znajdę do kupienia chociaż staram się ograniczać. teraz najbardziej potrzebuję czegoś do stóp, planuję też zakup z Eveline tego do piersi i czegoś do pośladków i ud.
no i na czole tak mnie wysypało, że jestem przerażona nie wiem czy to od alko czy może od podkładu (ale też nie wiem którego, chyba revlon )
i jeśli revlon mnie zapchał to muszę szukać nowego podkładu lub czegoś na tą cerę, ale kompletnie nie wiem co.

tż miał do mnie przyjechać koło południa, ciekawa jestem czy przyjedzie, bo wczoraj się pokłóciliśmy, wkurzył się na mnie i na razie jest separacja

blog.
Stary 2011-06-07, 12:18   #4294
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
ja coś kosmetycznego zawsze coś znajdę do kupienia chociaż staram się ograniczać. teraz najbardziej potrzebuję czegoś do stóp, planuję też zakup z Eveline tego do piersi i czegoś do pośladków i ud.
no i na czole tak mnie wysypało, że jestem przerażona nie wiem czy to od alko czy może od podkładu (ale też nie wiem którego, chyba revlon )
i jeśli revlon mnie zapchał to muszę szukać nowego podkładu lub czegoś na tą cerę, ale kompletnie nie wiem co.

tż miał do mnie przyjechać koło południa, ciekawa jestem czy przyjedzie, bo wczoraj się pokłóciliśmy, wkurzył się na mnie i na razie jest separacja
możliwe, że Revlon, on ma takie właściwości

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-07, 12:24   #4295
miczka21
Zadomowienie

Revlon nie zatyka , mam go d x lat i jest super . Pewnie masz taką cerę i dlatego

Oglądałam kac vegas w bangkoku Wrażenie było ok , ale nie było rewelacji jak przy 1 części . Jak nie ma nic innego ciekawego do obejrzenia to można obejrzeć
Stary 2011-06-07, 12:59   #4296
Lenka_1987
Zadomowienie

Zaczyna mi schodzić skóra po tym moim poparzeniu. Na razie na rękach, ramionach, plecach i dekolcie. Nigdy mi skóra nie schodziła po słońcu. Myślałam, że to będzie nie wiadomo jak straszne, a to po prostu wygląda jak takie bardzo mocne przesuszenie skóry na dużym obszarze... Dół pleców i nogi jeszcze trochę pieką, ale nie tak jak wczoraj, że ruszyć się nie mogłam. Mam takie pytanie do Was (jako, że mi pierwszy raz skóra schodzi) czy na tą schodzącą skórę mogę stosować peeling kawowy, żeby szybciej się tej brzydkiej skóry pozbyć?

A tak w ogóle to unikam lustra, bo wyglądam okropnie Buzię mam jeszcze czerwoną na nosie i czole, skóra mi schodzi z nosa i czoła. Policzki mam zdecydowanie jaśniejsze, ale o ile jeszcze kolor buzi mogę jako tako wyrównać podkładem i pudrem (chociaż to podkreśla suche skórki), to najgorsza jest moja szyja Dekolt mam opalony (tzn. jeszcze czerwony) buzię mam opaloną a szyję mam bielutką.
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 13:15   #4297
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Oglądałam kac vegas w bangkoku Wrażenie było ok , ale nie było rewelacji jak przy 1 części . Jak nie ma nic innego ciekawego do obejrzenia to można obejrzeć
też mam zamiar obejrzeć w najbliższym czasie, chociaż 1 cześć mnie nie zachwyciła

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Zaczyna mi schodzić skóra po tym moim poparzeniu. Na razie na rękach, ramionach, plecach i dekolcie. Nigdy mi skóra nie schodziła po słońcu. Myślałam, że to będzie nie wiadomo jak straszne, a to po prostu wygląda jak takie bardzo mocne przesuszenie skóry na dużym obszarze... Dół pleców i nogi jeszcze trochę pieką, ale nie tak jak wczoraj, że ruszyć się nie mogłam. Mam takie pytanie do Was (jako, że mi pierwszy raz skóra schodzi) czy na tą schodzącą skórę mogę stosować peeling kawowy, żeby szybciej się tej brzydkiej skóry pozbyć?

A tak w ogóle to unikam lustra, bo wyglądam okropnie Buzię mam jeszcze czerwoną na nosie i czole, skóra mi schodzi z nosa i czoła. Policzki mam zdecydowanie jaśniejsze, ale o ile jeszcze kolor buzi mogę jako tako wyrównać podkładem i pudrem (chociaż to podkreśla suche skórki), to najgorsza jest moja szyja Dekolt mam opalony (tzn. jeszcze czerwony) buzię mam opaloną a szyję mam bielutką.
nie wiem, czy on nie będzie zbyt ostry dla poparzonej, bolącej skóry
użyłabym raczej peelingującego żelu myjącego i dobrze nawilżała.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-07, 13:23   #4298
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

tez sadze ze kawowy bedzie za mocny.. pod spodem masz calkiem delikatna, siweza skore, ktora rozni sie od tej ktora jest przy naturalnym zluszczaniem naskorka. Moglabys ja wtedy dodatkowo podraznic. Ja bym dala jej kilka dni conajmniej spokoju od peelingu, jesli bardzo chcesz srobuj najdelikatniejszego jaki masz. Teraz przede wszystkim nawilzaj. Dobra bedzie masc z witamina A albo Cetaphil
Stary 2011-06-07, 13:31   #4299
Lenka_1987
Zadomowienie

Dzięki za radę. Nawilżam minim dwa, trzy razy dziennie. Letni prysznic z nawilżającym, kremowym żelem pod prysznic, później balsam, a po kilkunastu minutach druga warstwa balsamu. Peeling planowałam zrobić pierwszy raz dopiero jakieś dwa dni po tym jak mnie skóra przestanie całkowicie boleć. Na razie nie dałabym rady zrobić peelingu, za bardzo bolało by...
Stary 2011-06-07, 13:46   #4300
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za radę. Nawilżam minim dwa, trzy razy dziennie. Letni prysznic z nawilżającym, kremowym żelem pod prysznic, później balsam, a po kilkunastu minutach druga warstwa balsamu. Peeling planowałam zrobić pierwszy raz dopiero jakieś dwa dni po tym jak mnie skóra przestanie całkowicie boleć. Na razie nie dałabym rady zrobić peelingu, za bardzo bolało by...
a smarowałaś skórę jakimś kremem na poparzenia, typu Alantan...?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-07, 14:00   #4301
Lenka_1987
Zadomowienie

Smarowałam Alantanem w niedzielę dwa razy, raz po po południu, drugi raz na noc i wczoraj rano, ale mi się Alantan skończył. Wczoraj dwa razy balsamem nawilżającym smarowałam, dziś zaraz idę pod prysznic i drugi raz się nabalsamuję. Ale taka jestem na siebie zła!!! Miałam taką ładną, gładką, miękką, miłą w dotyku skórę i sama to zaprzepaściłam...
Stary 2011-06-07, 14:10   #4302
whiskey
Zadomowienie

ja pamiętam w gimnazjum - opaliłam się od bluzki w krateczkę 3 dni później wesele, nie dość, że okropnie to wyglądało to nawet tańczyć nie mogłam, bo ramion nie mogłam podnieść do góry, tak bolało.
zmyłam się z wesela o 22

teraz już ok 3 lat nie byłam tak poparzona jak wtedy, niestety dość szybko mnie słońce łapie ale na czerwono :|

teraz jak oglądamy to wesele to się śmiejemy z tych moich pleców w kratkę ale ból był niesamowity.

blog.
Stary 2011-06-07, 15:20   #4303
Soph
Zakorzenienie

zamówiłam jeszcze podkład EDM i pędzel Flat Top

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-07, 15:24   #4304
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
ja pamiętam w gimnazjum - opaliłam się od bluzki w krateczkę 3 dni później wesele, nie dość, że okropnie to wyglądało to nawet tańczyć nie mogłam, bo ramion nie mogłam podnieść do góry, tak bolało.
zmyłam się z wesela o 22

teraz już ok 3 lat nie byłam tak poparzona jak wtedy, niestety dość szybko mnie słońce łapie ale na czerwono :|

teraz jak oglądamy to wesele to się śmiejemy z tych moich pleców w kratkę ale ból był niesamowity.
Wiem co to za ból. Teraz przeżywam to samo. Zazwyczaj jak się poparzyłam (bo wtedy to uważałam za poparzenie) to trochę mnie popiekło w dniu opalania pod wieczór, ale następnego dnia z rana już było OK.

Pomijając jeden raz gdy sobie tylko twarz poparzyłam. To było mistrzostwo dosłownie. Wtedy to już kilka razy się opalałam, ale chciałam się opalić na czekoladkę. Kupiłam sobie krem z filtrem w saszetce, kupiłam sobie przyspieszacz opalania w saszetce. Filtr miał iść na twarz ten z saszetki, bo był wysoki, a miałam mleczko z małym filtrem na ciało (9 albo nawet 6), a przyspieszacz opalania na ciało... Wysmarowałam mleczkiem ciało, później buzię filtrem, resztę ciała przyspieszaczem. Poszłam się opalać. I co się okazało? Pomyliłam saszetki, na ciało poszedł filtr na buzię przyspieszacz bez żadnego filtra. Na domiar złego zasnęłam na tym słońcu i ponad 4 godziny przespałam. W sumie to było około 5 godzin na słońcu z przyspieszaczem na buzi. Jak mnie później buzia piekła, ze dwa tygodnie chyba do ludzi nie wychodziłam. Stosowałam okłady z chłodnego kefiru, z rumianku, ale powieki to miałam zapuchnięte długo. A później mi skóra nawet z powiek schodziła.
To była taka moja jedyna przygoda z poparzeniem porządnym nie licząc niedzielnego opalania
Stary 2011-06-07, 15:27   #4305
whiskey
Zadomowienie

o matko to po prostu szaleństwo przebiłaś mnie

blog.
Stary 2011-06-07, 15:31   #4306
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

U mnie sie troszke ochłodziło,moze przyjdzie burza, dobrze ze Tz jest w domku
Dawno nie robiłam peelingu kawowego a robiłam systematycznie...
Chyba wybiore sie niedługo na solarium bo juz troszke zbladłam i koniecznie kupie balsam brązujacy niedługo!!
Brzuszek mnie boli od wczoraj tak jakby na okres...a jestem w połowie brania tabletek i nie wiem o co tutaj chodzi.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Dzis w pracy sie zdazylam ugotowac z 4 razy, taka duchota ze sie normalnie ze mnie lalo

Zrobilam wczoraj zamowienie na biochemii urody - puder bambusowy z jedwabiem, to fajne pudeleczko do niego z sitkiem i peeling enzymatyczny z enzymem z ananasa Tylko ze na zamowienie musze czekac ponad 3 tygodnie, strasznie dlugo

Musze isc do fryzjera bo mi juz bardzo wlosy urosly i mnie denerwuja, nie ukladaja mi sie tak jak lubie, mam nadzieje ze jak juz pojde do jakiegos to bede zadowolona bo sie tak zbieram i zbieram

Aaa i uciachalam sobie 2 pary dzinsow na krotkie - jedne do kolanek a drugie takie szorty

O rany boskie jak Ty marudzisz No masz 22 i przeciez to nie jest duzo, ciesz sie tym co masz bo mlodsza nie bedziesz.

I 2 cm to akurat dobry wzrost wlosa, wiekszy niz normalnie.

Nie da sie uszkodzic nerwow wyrywajac wloski, to nie ta glebokosc skory.

Wytlumacz mi skad to parcie na opalanie? Bo ja tego naprawde nie rozumiem
Zeby az do poparzenia? Przeciez taka opalenizna to ani ladna a juz na pewno zdrowa nie jest.

Niby o siebie dbasz ale tak naprawde to fantastycznie szkodzisz swojej skorze co odczujesz za pare lat kiedy bedziesz wygladac na starsza.

Party girl - czesc

Caate - mi sie nie podobaja takie buty
Ja nie marudze ze mam tyle lat, poprostu miałam na myśli to że chciałabym sie cofnąć do tego wieku. Jeśli chodzi o włosy to masz racje, chyba rosną standardowo 1 cm na miesiac,gdzies tak słyszałam, ale niektorym nawet 4 cm

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
party_girl7 dobrze że napisałaś o tym peelingu kawitacyjnym , ja sama chciałam się na coś takiego wybrać ale skoro nie ma takiej dużej różnicy to nie pójdę

_blondyneczka_
filtry naprawdę warto stoswać, ja jeszcze jakieś 3-4 lata temu tego nie robiłam ( nigdy nie miałam poparzeń) ale w końcu dotarło do mnie że nie warto tak narażać skóry, teraz stosuję spf 15 a na dekolt nawet 50 - kiedyś myślałam że używając filtrów się nie opalę a okazało się inaczej, zresztą- sama widzisz jaką mam opaleniznę

caate
mi się te pierwsze sandałki podobają

ekonomika torebka nie w moim stylu ale Tobie się ma podobać więc bierz
Kitka mas zracje, coraz bardziej sie przekonuje do tych filtrów

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja tak na chwilę po pracy do Was zaglądłam Dziś wyglądam tragicznie az koleżanka się pytała czemu
Jednak chyba nie wyjdą nam zakupy z Tż bo wtedy są sklepy nieczynne

Party girl cześć

A próbowałaś robić okłady z białka? są rewelacyjne na oparzenia

caate buty ładne ale nie w moim stylu i nie na moją stopę
Co do sprayu z ziaji u mnie też jest problem ze znalezieniem.... może jutro sprawdzę w jednej drogerii czy przyszły....

Blondyneczko nie narzekaj, są starsze od Ciebie

Lece na razie bo do Tż muszę przedzwonić
Do potem
Nie narzekam kochana

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
na blogaska?

fajny lakier, taki delikatny- idealny by odpocząć od kolorowych paznokci
nie malowałam białych końcówek, bo mi się nie chce, machnęłam całe tym lakierem

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Ja też mam 22 ale jakoś z tego powodu nie płaczę mogę być już tylko starsza, więc się cieszę tym co mam
A czy ja płakałam z tego powodu ?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
E.J dziekuje sama jestem samoukiem, wiec tymbardziej mi milo

mnie omija kolejna impreza, TZ idzie ze znajomymi... ja sie znowu wieczorem gorzej czuje, w dzien jest okej tylko katar, ale teraz mna znowu telepie i zbliza sie @, wiec mam rozne bole...
ide naolejowac wlosy, pozniej je umyje, pomaluje paznokcie na czerwono, a jak jutro bedzie deszczowo to zrobie sobie mocny makijaz na poprawe humoru
Ojej..a Tż nie mógł zostac z Toba?
Stary 2011-06-07, 15:33   #4307
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co to za ból. Teraz przeżywam to samo. Zazwyczaj jak się poparzyłam (bo wtedy to uważałam za poparzenie) to trochę mnie popiekło w dniu opalania pod wieczór, ale następnego dnia z rana już było OK.

Pomijając jeden raz gdy sobie tylko twarz poparzyłam. To było mistrzostwo dosłownie. Wtedy to już kilka razy się opalałam, ale chciałam się opalić na czekoladkę. Kupiłam sobie krem z filtrem w saszetce, kupiłam sobie przyspieszacz opalania w saszetce. Filtr miał iść na twarz ten z saszetki, bo był wysoki, a miałam mleczko z małym filtrem na ciało (9 albo nawet 6), a przyspieszacz opalania na ciało... Wysmarowałam mleczkiem ciało, później buzię filtrem, resztę ciała przyspieszaczem. Poszłam się opalać. I co się okazało? Pomyliłam saszetki, na ciało poszedł filtr na buzię przyspieszacz bez żadnego filtra. Na domiar złego zasnęłam na tym słońcu i ponad 4 godziny przespałam. W sumie to było około 5 godzin na słońcu z przyspieszaczem na buzi. Jak mnie później buzia piekła, ze dwa tygodnie chyba do ludzi nie wychodziłam. Stosowałam okłady z chłodnego kefiru, z rumianku, ale powieki to miałam zapuchnięte długo. A później mi skóra nawet z powiek schodziła.
To była taka moja jedyna przygoda z poparzeniem porządnym nie licząc niedzielnego opalania
o rany...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-07, 15:35   #4308
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
zamówiłam jeszcze podkład EDM i pędzel Flat Top

z fat topa bedziesz bardzo zadowolona, zobaczysz ja bym go na zaden inny nie wymienila
u mnie maja wprowadzic szafe catrice! ale nie wiem kiedy dokladnie. ciesze sie, musze pomyslec co wyprobowac widzialam ze maja pedzle kabuki miala ktoras? bo ciekawa jestem czy to taka jakosc jak moj flat top..
Stary 2011-06-07, 15:38   #4309
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
o rany...
to niezle...

A wiecie jaki mamy dzień dzisiaj? dzień seksu

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
z fat topa bedziesz bardzo zadowolona, zobaczysz ja bym go na zaden inny nie wymienila
u mnie maja wprowadzic szafe catrice! ale nie wiem kiedy dokladnie. ciesze sie, musze pomyslec co wyprobowac widzialam ze maja pedzle kabuki miala ktoras? bo ciekawa jestem czy to taka jakosc jak moj flat top..
Chyba buahhot miała kabuki.
Stary 2011-06-07, 15:38   #4310
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Angel ja jestem na GWSP
Moja przyjaciółka tam studiuje i teraz kończy licencjata.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 15:47   #4311
Lenka_1987
Zadomowienie

A powiedzcie mi jeszcze Kochane (przepraszam, że tak jęczę o tym poparzeniu), bo mam taki problem, że mam opalony (czerwony) dekolt, opaloną twarz, a bialutką szyję. Zawsze opalałam się stopniowo zaczynałam od 20 minut dziennie i zwiększałam o 5 minut co drugi dzień. Nie wiem co mi w niedzielę odwaliło i jak opalałam się stopniowo to nie było różnicy w opaleniźnie, nie miałam tak jak teraz miejsc jaśniejszych i ciemniejszych, i nigdy nie miałam nie opalonej szyi. Więc powiedzcie mi Kochane co zrobić z tą szyją. Czy jak mi zejdzie czerwień, to będę opalona, czy nie bardzo? Czy smarować szyję tym przyspieszaczem z ziaji? Czy jak się będę teraz opalać stopniowo to mi się kolor wyrówna? Nogi po bokach i boki brzucha też mam białe. Przepraszam, że tak jęczę, ale pierwszy raz zdarzyło mi się zrobić taką głupotę, i źle się czuję będąc tak opalona. Nogi zawsze mogę ukryć pod długą spódnicą lub spodniami, brzucha też nie muszę światu pokazywać, ale co zrobić z tą szyją? Przecież w golfie nie będę chodzić
Stary 2011-06-07, 16:09   #4312
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, bo na KWC są bardzo pozytywne opinie
podejrzewam, ze Catrice ma trochę inne pędzle niż EDM i Pixie..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-07, 16:45   #4313
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
A czy ja płakałam z tego powodu ?
nie, mówiłam o sobie
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Chyba buahhot miała kabuki.
nie, mam flat topa

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 16:49   #4314
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka tam studiuje i teraz kończy licencjata.
no to jest na tym samym semestrze co ja
Stary 2011-06-07, 17:24   #4315
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Dzisiaj klikam czarną aidę - postęp !!! [ nad kupnem zastanawiałam się miesiąc, a nad kolorem 2 tygodnie ]
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 17:41   #4316
zielone_oko
Zakorzenienie

Hej.

Ja niedawno wróciłam z uczelni, zjadłam makaron z truskawkami , teraz chwila relaksu i czeka mnie nauka na egzamin zerowy.. Tak mi się nie chce
Stary 2011-06-07, 17:42   #4317
anusik
Raczkowanie

lenka ja mimo tego, ze slonce lapie mnie od razu i to na brazowo to szyje i tak zawsze mam jasniejsza i boki tez. nie przeszkadza mi juz to bo opalona czy nie wszystko mi jedno. a pozmyslec, ze kiedys w czasach liceum zdarzalo mi sie cale lato przechodzic w dlugich spodniach bo mialam np blade nogi czy uwazalam, ze jestem za gruba.

ja musialam spilowac paznkcie prawie do skory bo tak sie rozwarstwialy
seboradienm chyba sobie przesuszylam wlosy no i plus do tego woda brzozowa. ale przynajmniej juz mi tak nie leca, bo jak jakis czas temu czyscilam sitko w wannie to myslalam, ze padne i przy okazji zwymiotuje na takie widoki.

przez te wasze blogi mozna zwariowac, napatrze sie a potem szukam gdzie co i jak.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

mmmmm.....makaron.....mmm m.. truskaweczki...:lov e:
Stary 2011-06-07, 17:44   #4318
whiskey
Zadomowienie

anusik, ja niestety mam kompleks nóg, mogę się pokazać w sukience, ale na pewno nie mini, oczywiście nie jest tak że chodzę cały czas w długich spodniach, ale zdecydowanie bardziej wolę je zakryć

blog.
Stary 2011-06-07, 17:52   #4319
anusik
Raczkowanie

Cytat:
anusik, ja niestety mam kompleks nóg, mogę się pokazać w sukience, ale na pewno nie mini, oczywiście nie jest tak że chodzę cały czas w długich spodniach, ale zdecydowanie bardziej wolę je zakryć
mi przeszlo po urodzeniu dziecka. jakis taki jakis wiekszy dystans do siebie. a co z twoimi nozkami nie tak??

buahhot a widzialas ten drugi odcien kremu z ziaji anno d'oro??

whiskey podejrzalam bloga, jest dobrze, ty chyba malutka jestes co??
Stary 2011-06-07, 18:05   #4320
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Hej.

Ja niedawno wróciłam z uczelni, zjadłam makaron z truskawkami , teraz chwila relaksu i czeka mnie nauka na egzamin zerowy.. Tak mi się nie chce
Też muszę się uczyć na jutro, a nie mam siły.
Jeszcze teraz pracuje na ulotkach i znowu coś szefowa sobie wymyśliła, że mam im wysyłać e-maila przed pracą i po.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości