|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
hej
ja miałam ochotę na opalanko a tu taka pogoda okropna ![]() caate jakiego serum z ziaji na uda i pośladki używasz?
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie opalać również się nie da, ale chociaż nie pada ![]() dziś zamówiłam kosmetyki Aubrey Organics do przetestowania :-Mleczko oczyszczające do twarzy - cera mieszana z tendencją do przetłuszczania się; -Krem nawilżający do twarzy - cera mieszana z tendencją do przetłuszczania się; -Bio balsam do ust o smaku Mandarynki; eh jeszcze tylko kupię mineralny róż,podkład, oraz jakiś samoopalacz i balsam do ciała naturalny i koniec z zakupami kosmetycznymi na jakiś czas
|
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
ja coś kosmetycznego zawsze coś znajdę do kupienia
chociaż staram się ograniczać. teraz najbardziej potrzebuję czegoś do stóp, planuję też zakup z Eveline tego do piersi i czegoś do pośladków i ud.no i na czole tak mnie wysypało, że jestem przerażona nie wiem czy to od alko czy może od podkładu (ale też nie wiem którego, chyba revlon )i jeśli revlon mnie zapchał to muszę szukać nowego podkładu lub czegoś na tą cerę, ale kompletnie nie wiem co. tż miał do mnie przyjechać koło południa, ciekawa jestem czy przyjedzie, bo wczoraj się pokłóciliśmy, wkurzył się na mnie i na razie jest separacja
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
Revlon nie zatyka , mam go d x lat i jest super . Pewnie masz taką cerę i dlatego
Oglądałam kac vegas w bangkoku
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Zaczyna mi schodzić skóra po tym moim poparzeniu. Na razie na rękach, ramionach, plecach i dekolcie. Nigdy mi skóra nie schodziła po słońcu. Myślałam, że to będzie nie wiadomo jak straszne, a to po prostu wygląda jak takie bardzo mocne przesuszenie skóry na dużym obszarze... Dół pleców i nogi jeszcze trochę pieką, ale nie tak jak wczoraj, że ruszyć się nie mogłam. Mam takie pytanie do Was (jako, że mi pierwszy raz skóra schodzi) czy na tą schodzącą skórę mogę stosować peeling kawowy, żeby szybciej się tej brzydkiej skóry pozbyć?
A tak w ogóle to unikam lustra, bo wyglądam okropnie Buzię mam jeszcze czerwoną na nosie i czole, skóra mi schodzi z nosa i czoła. Policzki mam zdecydowanie jaśniejsze, ale o ile jeszcze kolor buzi mogę jako tako wyrównać podkładem i pudrem (chociaż to podkreśla suche skórki), to najgorsza jest moja szyja Dekolt mam opalony (tzn. jeszcze czerwony) buzię mam opaloną a szyję mam bielutką.
|
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() użyłabym raczej peelingującego żelu myjącego i dobrze nawilżała. |
||
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za radę. Nawilżam minim dwa, trzy razy dziennie. Letni prysznic z nawilżającym, kremowym żelem pod prysznic, później balsam, a po kilkunastu minutach druga warstwa balsamu. Peeling planowałam zrobić pierwszy raz dopiero jakieś dwa dni po tym jak mnie skóra przestanie całkowicie boleć. Na razie nie dałabym rady zrobić peelingu, za bardzo bolało by...
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
Smarowałam Alantanem w niedzielę dwa razy, raz po po południu, drugi raz na noc i wczoraj rano, ale mi się Alantan skończył. Wczoraj dwa razy balsamem nawilżającym smarowałam, dziś zaraz idę pod prysznic i drugi raz się nabalsamuję. Ale taka jestem na siebie zła!!! Miałam taką ładną, gładką, miękką, miłą w dotyku skórę i sama to zaprzepaściłam...
|
|
|
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
ja pamiętam w gimnazjum - opaliłam się od bluzki w krateczkę
3 dni później wesele, nie dość, że okropnie to wyglądało to nawet tańczyć nie mogłam, bo ramion nie mogłam podnieść do góry, tak bolało.zmyłam się z wesela o 22 teraz już ok 3 lat nie byłam tak poparzona jak wtedy, niestety dość szybko mnie słońce łapie ale na czerwono :| teraz jak oglądamy to wesele to się śmiejemy z tych moich pleców w kratkę ale ból był niesamowity.
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam jeszcze podkład EDM i pędzel Flat Top
![]() |
|
|
|
#4304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomijając jeden raz gdy sobie tylko twarz poparzyłam. To było mistrzostwo dosłownie. Wtedy to już kilka razy się opalałam, ale chciałam się opalić na czekoladkę. Kupiłam sobie krem z filtrem w saszetce, kupiłam sobie przyspieszacz opalania w saszetce. Filtr miał iść na twarz ten z saszetki, bo był wysoki, a miałam mleczko z małym filtrem na ciało (9 albo nawet 6), a przyspieszacz opalania na ciało... Wysmarowałam mleczkiem ciało, później buzię filtrem, resztę ciała przyspieszaczem. Poszłam się opalać. I co się okazało? Pomyliłam saszetki, na ciało poszedł filtr na buzię przyspieszacz bez żadnego filtra. ![]() To była taka moja jedyna przygoda z poparzeniem porządnym nie licząc niedzielnego opalania
|
|
|
|
|
#4306 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej
U mnie sie troszke ochłodziło,moze przyjdzie burza, dobrze ze Tz jest w domku Dawno nie robiłam peelingu kawowego a robiłam systematycznie... Chyba wybiore sie niedługo na solarium bo juz troszke zbladłam i koniecznie kupie balsam brązujacy niedługo!! Brzuszek mnie boli od wczoraj tak jakby na okres...a jestem w połowie brania tabletek i nie wiem o co tutaj chodzi. Cytat:
. Jeśli chodzi o włosy to masz racje, chyba rosną standardowo 1 cm na miesiac,gdzies tak słyszałam, ale niektorym nawet 4 cm Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
z fat topa bedziesz bardzo zadowolona, zobaczysz
u mnie maja wprowadzic szafe catrice! widzialam ze maja pedzle kabuki miala ktoras? bo ciekawa jestem czy to taka jakosc jak moj flat top..
|
#4309 | |
|
Zadomowienie
|
A wiecie jaki mamy dzień dzisiaj? dzień seksu---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka tam studiuje i teraz kończy licencjata.
|
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
A powiedzcie mi jeszcze Kochane (przepraszam, że tak jęczę o tym poparzeniu), bo mam taki problem, że mam opalony (czerwony) dekolt, opaloną twarz, a bialutką szyję. Zawsze opalałam się stopniowo zaczynałam od 20 minut dziennie i zwiększałam o 5 minut co drugi dzień. Nie wiem co mi w niedzielę odwaliło
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzewam, ze Catrice ma trochę inne pędzle niż EDM i Pixie.. |
|
|
|
|
#4313 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
nie, mówiłam o sobie
nie, mam flat topa |
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
no to jest na tym samym semestrze co ja
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj klikam czarną aidę - postęp !!! [ nad kupnem zastanawiałam się miesiąc, a nad kolorem 2 tygodnie ]
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Ja niedawno wróciłam z uczelni, zjadłam makaron z truskawkami , teraz chwila relaksu i czeka mnie nauka na egzamin zerowy.. Tak mi się nie chce
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
lenka ja mimo tego, ze slonce lapie mnie od razu i to na brazowo to szyje i tak zawsze mam jasniejsza i boki tez. nie przeszkadza mi juz to bo opalona czy nie wszystko mi jedno. a pozmyslec, ze kiedys w czasach liceum zdarzalo mi sie cale lato przechodzic w dlugich spodniach bo mialam np blade nogi czy uwazalam, ze jestem za gruba.
ja musialam spilowac paznkcie prawie do skory bo tak sie rozwarstwialy ![]() seboradienm chyba sobie przesuszylam wlosy no i plus do tego woda brzozowa. ale przynajmniej juz mi tak nie leca, bo jak jakis czas temu czyscilam sitko w wannie to myslalam, ze padne i przy okazji zwymiotuje na takie widoki. przez te wasze blogi mozna zwariowac, napatrze ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- mmmmm.....makaron.....mmm m.. truskaweczki...
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
anusik, ja niestety mam kompleks nóg, mogę się pokazać w sukience, ale na pewno nie mini, oczywiście nie jest tak że chodzę cały czas w długich spodniach, ale zdecydowanie bardziej wolę je zakryć
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. jakis taki jakis wiekszy dystans do siebie. a co z twoimi nozkami nie tak??buahhot a widzialas ten drugi odcien kremu z ziaji anno d'oro?? whiskey podejrzalam bloga, jest dobrze, ty chyba malutka jestes co??
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze teraz pracuje na ulotkach i znowu coś szefowa sobie wymyśliła, że mam im wysyłać e-maila przed pracą i po.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

:
nie wiem czy to od alko czy może od podkładu (ale też nie wiem którego, chyba revlon 

to po prostu szaleństwo 

sama jestem samoukiem, wiec tymbardziej mi milo