|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
czesc Dziewczyny
![]() dawno nie pisalam.... weekend minal jak szalony sobota -wieczor panienski moja świadkowa I moje dziewczynki to kochane wariatki Zorganizowaly sweitny wieczor W niedziele siedzialam caly dzien na slonku i odpoczywalam ... i leniuchowalam :Pale za to zlapalam ladnych kolorkow.... niestety w tamtym tygodniu wylazła mi opryszczka... tak jak sie spodziewalam...na szczescie zmierza juz ku końcowi i mam nadzieje, że na slubie juz nie bedzie jej widac. wczoraj dostalam @ wiec nie bedzie na ślubie z nowych ustalen... pisalam ze TZ ma wreszcie gajerek? jeszcze brak mu butow i no i cos na poprawiny . . . wczoraj bylismy u pana z zespolu,,,wybralismy zabawy i zrobilismy wszystkie ustalenia ![]() dzis jedziemy po wodke bo nadal jej nie mamy :P |
|
|
|
#3932 | |
|
Zadomowienie
|
własnie nie pamietam nazwy, na jutro sprawdze, to jakis specjalny specyfik na nadmier potliwość o którym tutaj wczesniej dziewczyny pisały
Cytat:
![]()
|
|
#3933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wielkie i zdradź koniecznie jak Ty to zrobiłaś?
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
hehe
generalnie dziewczynki umowily sie na 17 u mnie w domu...mnie wypedzily na godzinke...poszlam do dabci do domu obok konczyc sie malowac i czesac i przebrac... wciagnelam czerwona sukienke...po godzinie zadzwonily ze moge wrocic... pokoj byl caly w kolorowych balonach adziewczyny w czeronych rożkach ktore ja i dostalam, wraz z czrwonym welonem irozowa szarfa z napisem wieczor panienski....siedzialysmy , jadlysmy pizze i pilysmy drinki... moja swiadkowa nagle zawiazala mi oczy jakas opaska,, podala torbe i i mialam wyciagac prezenty i po ksztaltach rozpoznawac co dostalam i do czego mi sie przyda.... prezenty wiadomego pokroju,ksztaltu itp ;p m iin dostalam sliiiczny sexi kompplecik na noc poslubna...jak zmierzylam pozniej to wygladal pozniej dziewczynki przytargaly torta,,, z wiadomym motywem ale byl pyszny!!!! ![]() porobilysmy sobie mase fotek... popilysmy,, pojadlysmy i zaczelysmy zbierac sie do wyjscia bo (jak bylam przekonana) ma ktos po nas przyjechac (bus?znajomy?) i mialysmy jechac do sasiedniego miasta potancowac. szorwalam w najlepsze talerz jak uslyszalam glosna muzyke i piski dziewczyn i okrzyki zebym wreszcie przyszla bo mamy jechac...jak wyszlam na dwor to zobaczylam naszego "busa" w postaci bialej limuzyny, kierwocy w spodniach na kant i bialej koszuli... oraz teksty z megafonow ' przyszla panna mloda proszona do wyjscia....czy jakos tak' hehe z wrazenia zapomnialam domu zamknac i musialam wygramalać sie z auta i leciec do domku .... :P i tak jechalysmy do lokalu dobre 1,5 godz. machajac przechodniom, autom i panom ktorzy nas zaczepiali...no a w lokalu zabawa i tance ![]() mnie sie bardzo podobalo i bede miala swietne wspomnienia ![]() a nie dodalam, że z uwagi, że mieszkam w takiej malutkiej miejscowosci to podsklepowi towarzysze juz przezywaja, że zapomnieli o moim slubie i przegapili zrobienie bramy...bo mysla, że to slubna limuzyna byla :P Edytowane przez magbes Czas edycji: 2011-06-07 o 13:10 |
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
dieta Dukana od 21 marca
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wieczór - pełen atrakcji ![]() ach, a panowie spod sklepu pewnie plują sobie w twarz bo stracili taką okazję łatwego upolowania flaszek
|
|
#3938 | ||
|
Zakorzenienie
|
jakbym miała jeszcze raz wybierać to wybrałabym tak samo
super wygodna, prawie nie czuć na palcu nawet mąż nie narzeka ![]() Cytat:
miasto 40 tys mieszkańców ![]() Cytat:
za oglądanie pogodyja tak samo robiłam i pokazywali ulewę od piątku do niedzieli a w dniu ślubu było słońce od rana
|
||
|
|
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę że trafiłyście na mojego bloga, bardzo mi miło że się podobają nasze bazgrołki Naprawdę dziękuję Jeśli macie jakieś pytania do postów, albo szukacie czegoś i nie możecie znaleźć, albo macie pomysł na temat - zapraszam do komentowania, każda uwaga mile widziana (byle by była konstruktywna ). Adresów mailowych przy komentowaniu nie trzeba podawać, póki co nie znalazłam jeszcze na blogu funkcji usunięcia tego okienka przy komentarzach (ech ten wordpress ), ale konieczność podawania maila jest wyłączona. Widzę że szukacie butów, planuję post o kolorowych butach (uwielbiam kolorowe buty na ślubie Wracam do bloga
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc panienki
I zonki![]() Dawno mnie nie bylo, ale dzielnie wszytko nadrobilam... Magbes - rewelacyjny wieczor panienski ![]() T'ai - super, ze wakacje sie udaly. Wszystkim za wszytko ![]() U mnie czesc do przodu - zamowilam naklejki na wodke, i umowilam sie na makijaz probny (na wszelki wypadek w dwoch miejscach, jak bede zadowolona po pierwszym, to z drugiego zrezygnuje ).No i jedna sprawa do tylu Wczoraj okazalo sie, ze moja fryzjerka bedzie akurat na urlopie w dniu mojego slubu O czym dowiedzialam sie niechcaco, jak swiadkowa poszla tez sie do niej zapisac. No masakra jakas.Teraz musze jeszcze znalezc fryzjerke i isc na kolejna probna fryzure. A bede miala az 6 dni przed slubem na to wszystko
|
|
#3941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja siostra tez miała fajną przygodę.poszłą tydzien przed slubem do salonu o cos sie zapytać. Bo robiła wszystko w jednym miejscu, makiaz,manicure,fryzure itp. Na dzien dobry przywitała ją chyba makijażystka ze łzami w oczach,że dzięki Bogu pani sie pojawiła, bo fryzjerka pare dni wcześniej ukradłą całą bazę danych klientek i uciekła
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
jakos dzisiaj nas tu malo, pewnie wszytkie sie opalaja i i nierówna opalenizne do sukienki szykuja
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, właśnie mi się przypomniało że moja koleżanka na miesiąc przed studniówką umawiała się do fryzjerki na czesanie, przychodzi a tu ZONK, pani ma urlop
|
|
#3944 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Zaplanowaliśmy ślub na 2013 rok. To jeszcze odlegly termin dlatego narazie mamy tylko zaklepaną salę dokladnie na 8.06 i zaczelam sie martwic, bo uswiadomilam sobie ze zarowno ja jak i TŻ w 2013 bedziemy sie bronic. Nie wiem jeszcze w ktorym miesiacu wypadnie obrona, ale na roznych forach ludzie pisza ze nie slubuja w czerwcu bo wlasnie obrony sesje itp. Ja wczesniej w ogole o tym nie pomyslalam bbo nie wiedzialam ze moze to stanowic jakis problem. Napiszcie mi prosze czy rzeczywiscie z przygotowaniami do slubu jest tak ciezko, ze moge meic problem z czasem na slub i nauke. Byc moze ktoras z was tez jest w takiej sytuacji. Bede wdzieczna!
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powinna uprzedzać ![]() moja mnie zaraz uprzedziła kilka miesięcy przed że w ciąży jest i będzie na zwolnieniu |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze to nie tragedia, znajde kogos innego, ale raz, ze juz mialam probna u niej i bylam zadowolona, a teraz musze znow tracic czas, kase i jeszcze nie wiadomo czy bedzie mi sie podobalo ![]() No coz, zaciskam zeby i tyle...
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę o jeszcze ![]() enchufla - jestem pod ogromnym wrażeniem!!! i zazdraszczam troszkę
|
|
|
|
|
#3948 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moja sis to w ogole miała za✂✂✂iste wesele... w dzieńślubu obudziła się z megaaa zimnem na wardze, wcześniej sprawa z fryzjerką, ą jakby tego było mało, to jak pojechalismy na zdjecia to motocyklista się wdupił w ich ślubny samochód :/ tylnia szyba wylądowała im na plecach i nie wiadomo było czy oja siostra ma brokat na plecach czy szybe, bo się na takie małe kawałki rozpadła, a motocyklista przekoziołkował przez całe auto... ech... młodym nic sie nie stało prócz lekko pokieraszowanych pleców mojej siostry no i uderzyli głowami o siedzenia z przod, bo uderzenie było bardzo mocne... ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d: d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
|
||
|
|
|
#3949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No powinna uprzedzic, chociaz nawet wspomniec podczas probnej, ze moze sie tak zdarzyc ![]() Cytat:
![]() Ale historii Twojej siostry to juz chyba nikt nie przebije. Straszne... Mi tez jakos za duzo sie tego wszystkiego wydaje. Moze to jest menu do wyboru, z kazdego podania jedno lub wiecej dan, ale wszystkie??? Kto to zje??? Jesli macie wszystko, to naprawde MEGA tanio.
|
|
|
#3951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3953 | |||
|
Zakorzenienie
|
napisałam wczoraj maila do tego sklepu z butami, co mieli tylko nr 38 i okazało się, że innych rozmiarów już nie będzie, bo to jest model sprzed roku i nawet nie ma możliwości go zamówić jestem zła na dodatek mój labek znowu nabawił się zapalenia skóry jak w tamtym roku, tylko tym razem na pyszczku i taki biedny siedzi jutro brat musi go wziąć do wetaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Cię załatwiładziewczyna szwagra mi opowiadała, że jak ona była u fryzjera czesać się na mój ślub to wszystkie godziny były poprzesuwane bo rano przyszła dziewczyna błagać by ją przyjęli bez kolejki bo DZISIAJ MA SWÓJ ŚLUB, rano zajechała pod salon a tam zamknięte - po kilkunastu minutach fryzjera łaskawie wysłała jej sms'a że dzisiaj jej nie będzie w pracy ![]() W ogóle to Przemeldowałam się i czekam na nowy dowód |
|
|
|
|
#3955 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za figurke![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym przebiła.... u mnie w miescie była masakra ślubna.... ale nikomu nie zycze jakichkolwiek takich przygod.... |
|||||||||
|
|
|
#3956 |
|
Zadomowienie
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje suknia, to będzie bomba ![]() Właśnie miałam pisać do ciebie maila z pytaniem jak po weselu ale widzę że super A figury zazdroszcze i ja ![]() I chwal sie wszystkim koniecznie. Cytat:
Tym bardziej, że jest wiele stylizacji dla dziewczyn w większym rozmiarze niż 36![]() Gratuluje, jest świetny ![]() Wróciłam z Kato, pogoda wykańczająca. Zanik doturlałam się do Sądu, to rozpłynełam się z 5 razy Ale wolę to niż zimno W lato ma być gorąco
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to zaczynam pomalutku znajdować znajomych w Sączu bo póki co to jeszcze nie za wiele osób znam ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

i leniuchowalam :P

wielkie i zdradź koniecznie jak Ty to zrobiłaś? 

Na moim zadupiu (4 tys mieszkańców) mamy 3 poradnie na miejscu i w promieniu 15 km jeszcze chyba z 10 
) i akurat na 17-18-19 ma spaść temperatura...
za oglądanie pogody
O czym dowiedzialam sie niechcaco, jak swiadkowa poszla tez sie do niej zapisac. No masakra jakas.

jutro brat musi go wziąć do weta
bo Cupicha tylko w Sączu jest z tego co wiem