![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Podkładów jest w sumie ponad 22 gramy, czy mogę więc liczyć na 10 ml Padpy?
Znalazłam korektor z Meow, chyba Korat. Dorzucę jako gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
pewnie
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
To u mnie ponad 22 gramy podkładów różnych ze Sweetscents + korektor z Meow sampel + jakieś gratisy dorzucę.
A u Ciebie 10 ml Padpy? Jeśli się zgadzasz to wyślij adres na PW, jutro będę na poczcie to wyślę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Sunkissed Glo Minerals czy to jest bronzer?
a i zawsze chętna jestem na herbatę i pora - szczególnie medium ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sunkissed może być i podkładem (coś w stylu Glo z EDM) - jak ktoś jest ciemny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może chcesz coś zamiast tuszu? ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() A może masz coś poza wątkiem, lub z mojej wishlisty? ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
To taki kompakt kremowy Ciebie spodobała mi sie tylko ta biała torebka w kwiaty, tylko z czego jest uszyta? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
to moze czas na adresy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Podoba mis ie jeszcze
Bali Bliss z Avonu mgiełka do ciała z błyszczącymi drobinkami - pryśnięta dwa razy
![]() |
#70 |
BAN stały
|
to jest materiałowa torebka, była szyta na zamówienie przez internet, niestety nie wiem z czego ale jak chcesz to mogę zapytać. A masz jakiś bardzo jasny podkład/puder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Z twojej wish niestety nic nie mam, mogę jeszcze zaproponować -Maskę kolagenową z wyciągiem z kawioru z witaminami. Producent Kosmetyka Naturalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
cos za cienie z tego zdjęcia:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1306642183 szczególnie zależy mi na pierwszych 3 ![]()
![]() |
#73 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent Pędzelek Sephora Professional Flat Liner użyty kilka razy ale czysty i nie zniszczony Big podkładu Light (intensive z LL) Big podkładu Olive Fair (intensive z LL) Big podkładu Beige Neutral (glo z LL) Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów Sampel podkładu In the Buff raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
bo widze, ze szalejesz na zakupowym
![]() ja mam sporo próbek nisza i nie nisza to są małe ilości tak na 1 - kilka testów, jak chcesz to dołoże ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie, bardzo chętnie. Czyli ode mnie: - łyżeczka herbatki do tłustej cery (ino taką mam) - korektor Meow 3-Manx sampel - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Oriental Ivory - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g 12 th Street - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Light Beige - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Sunkissed Glo - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Buckskin - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Delightful - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Warm Olive - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Perfectly Tan - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g 453 - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Translucent Mineral Veil - dorzucę jeszcze jakieś gratisy A od Ciebie: - odlewka 10 ml Padpardashy Adresik poproszę (jak się uwiniesz z adresem do 16, to jeszcze dziś wyślę, jak nie to dopiero w poniedziałek). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też poszła do Mamy_emi ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
*Pamietniki Wampirow-Powrót o zmieszchu-L.J.Smith *Pamietniki Wampirow-Szał-L.J.Smith *Pamietniki Wampirow-Uwięzieni-L.J.Smith *Seria niefortunnych zdarzeń-12-Przedostatnia pułapka-Lemony Snicket Tylko jeszcze musiałabyś coś dobrać, bo te 3 cienie to za mało na książki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Znalazłam jeszcze :
Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - nowy, dotknięty w celu sprawdzeniu koloru
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- To jest pędzel do różu? Jeśli tak, to Gosha mogę oddać za tą bazę pod cienie z Doughlasa i za ten pędzel. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Wolalabym lakier jaskrawożółty i miętowy z Inglota, zielony lakier Sensiq i Matte top coat z Essence za pędzelek + coś jeszcze (za pedzelek zapłaciłam 39 zł). ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- To też nie jest jasny kolor, wszystkie moje podkłady są średnio-ciemne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Mnie odpowiada twoja propozycja baza z Douglasa uzyta do 5 razy w zelu ,nie byla napelniona do konca fabrycznie i pedze We-Ma Kozlowski tez uzyty klika razy ,uprany ,stan dobry ,ma drobne ryzki na metalu ,podam adres na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie bym od Ciebie skubnęła te rzeczy
![]() Big podkładu Light (intensive z LL) Big podkładu Olive Fair (intensive z LL) Big podkładu Beige Neutral (glo z LL) Big Finishing Dust Big rozświetlacza Viki Radiant Creation Może byś coś u mnie jeszcze znalazła ?
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Rozświetlacz w negocjacjach, ewentualnie moge oddać 1/2 opakowania w orginalnym pudełku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
co za :
yves rocher flakonik pierwszy z lewej na zdjęciu? podobaja mi sie tez: cien sephory https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1306640952 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1306642183 odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ancyk88;27354249]co za :
yves rocher flakonik pierwszy z lewej na zdjęciu? podobaja mi sie tez: cien sephory https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3990438&d=1306640952 https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3990447&d=1306642183 To są palety z cieniami wypiekanymi różnych firm - paletka 2 Paletka 1 to kolekcja Scarlet (też cienie wypiekane), niedostępna w Polsce. Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent wymienię najchętniej na inne perfumy, mogą być męskie, lub na coś ekstra ![]() Przegladam Twojego Wisha i mam: - kuleczki z Avonu - odlewkę 10 ml CK Light Blue (raz pryśnięta-nie mój zapach) - NYX nowa pomadka (dziś ją dostałam i tylko raz użyłam) - linery, ale tylko mineralne (najróżniejsze kolory, ale bez czarnego) Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-06-07 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Interesowałyby mnie:
Big podkładu Light (intensive z LL) Big podkładu Olive Fair (intensive z LL) Może coś jeszcze znajdziesz ![]()
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
najdziesz coś u mnie za kilka meteorytków - motylków?
Prosze odpisz u mnie. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- [QUOTE=ancyk88;27354249]co za : yves rocher flakonik pierwszy z lewej na zdjęciu? podobaja mi sie tez: cien sephory https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3990438&d=1306640952 https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3990447&d=1306642183 To są palety z cieniami wypiekanymi różnych firm - paletka 2 Paletka 1 to kolekcja Scarlet (też cienie wypiekane), niedostępna w Polsce. Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent wymienię najchętniej na inne perfumy, mogą być męskie, lub na coś ekstra ![]() Przegladam Twojego Wisha i mam: - kuleczki z Avonu - odlewkę 10 ml CK Light Blue (raz pryśnięta-nie mój zapach) - NYX nowa pomadka (dziś ją dostałam i tylko raz użyłam) - linery, ale tylko mineralne (najróżniejsze kolory, ale bez czarnego) ------------------------------------------------------------------ mi sie podoba yves rocher ![]() ck LB cien sephory Jakie masz kulki z avonu jaki rodzaj? mnie interesują tylko albo pozłacane albo diamentowe z limitowanki. I jakie masz linery jakie kolory? Odpowiadaj zawsze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
za lakiery moglabym przyjac podklady bigi z edm
Big podkładu Light (intensive z LL) Big podkładu Olive Fair (intensive z LL) Big podkładu Beige Neutral (glo z LL) czy one byly otwierane? co to znaczy skrot LL? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.