|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc cz. II
Cytat:
![]() Niestety dzieki opaleniźnie cellulit widać mniej ,wiec katuje swoje ciało lezac na słoncu ![]() ![]() Ja biegac nie lubie ,nie moge i nie chce ![]() ![]() ![]() Ten eveline krem i serum sa naprawde dobre i naprawdę napijaja skóre ![]() za to nie polecam Daxa miałam ze trzy balsamy chłodzące rozgrzewajace i zero działania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie brzydka pogoda. nic nie mozna zrobic, ani pobiegac ani isc kupic jakas sukienke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Wtajemniczenie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2735742 2]mi sie wydaje, ze podczas biegania ten nasz cell troche sie trzesie, wiec moze w ten sposob sie bedzie zmniejszal...
zgadzam sie ![]() ![]() u mnie brzydka pogoda. nic nie mozna zrobic, ani pobiegac ani isc kupic jakas sukienke ![]() haha mozna poćwiczyć w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
A ja się tygodniowo zapuszczam... Sesja trwa na całego i choćby nie wiem co nie daje rady nic poćwiczyć
![]() ![]() Moja opalenizna jest chyba na poziomie -1 ale ja mam paskudne uczulenie na słońce i nawet siedząc w cieniu posmarowana 5o umieram na wieczór. Solarka też odpada bo okazuje się że wywołuje u mnie podobny efekt. No ale jakoś trzeba żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Kurczę ja bym sobie chętnie częściej wychodziła na rower,ale nie mam z kim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
Cytat:
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2735742 2]mi sie wydaje, ze podczas biegania ten nasz cell troche sie trzesie, wiec moze w ten sposob sie bedzie zmniejszal... zgadzam sie ![]() ![]() u mnie brzydka pogoda. nic nie mozna zrobic, ani pobiegac ani isc kupic jakas sukienke ![]() nie strasz, u mnie przed chwilą zagrzmiało. Nie zgadzam się! chcę iść biegać! ![]() co do białych nóg - używam balsamu stopniowo brązującego, ale on jest jakiś bio i eko, więc póki co efektu nie widzę, może trzeba dłużej poczekać... a tak w ogóle - melduję sie - 1,5h na stepperze i masaż bańkami. Jeśli ktoś się boi bólu jeśli chodzi o bańki to mogę pocieszyć, że po jakimś czasie jest juz zdecydowanie mniejszy. Ja się dzisiaj masowałam 4 raz i w sumie nie było tak źle. I bańki juz coraz rzadziej mi się odklejają ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#698 |
amor vincit omnia
|
za mną masaż Syrenką i wmasowanie balsamu. dobrze by było znów troszkę opalić nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
Zachwalacie Eveline, a próbowałyście Ziai? Czarne opakowanie, serum drenujące. Opinie ma dobre, ale jestem ciekawa jak u Was.
A stosujecie naprzemienne prysznice? Ja od jakiegoś czasu polewam nogi raz ciepłą, a raz zimną [czasem lodowatą] wodą. Czy to faktycznie daje jakieś efekty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
Naprzemienne prysznice pobudzają krążenie krwi, więc teoretycznie powinny pomagać. Ale same sobie raczej nie poradzą. Najlepiej pod koniec pluskania je zastosować a potem szybko posmarować kremem nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=absurdalna89;273717 48]Zachwalacie Eveline, a próbowałyście Ziai? Czarne opakowanie, serum drenujące. Opinie ma dobre, ale jestem ciekawa jak u Was.
Ja używam i uważam, że jest całkiem ok. Odpowiada mi bardziej niż eveline ![]() Jeśli chodzi o mój cellulit - jest dobrze ![]() ![]() Cały czas masuje się bańkami, jeżdżę do pracy na rowerze i chodzę na siłownię. Zmieniłam trening na nieco intensywniejszy, gdyż zdenerwowana brakiem efektów, poprosiłam instruktora, żeby ustalił mi inny zestaw ćwiczeń - i teraz widać poprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
To i ja do Was dołączę. Będę sobie czytać dla motywacji. Mam wrażenie, że mój cellulit jest największy na całym świecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |||
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
[QUOTE=justynatom;27372861]
Cytat:
gratuluję i zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a używała któraś z was może kosmetyków marki Bingo? mi dzisiaj przyszła wreszcie paczka a w niej między innymi błotko algowe i serum z kofeiną, ciekawe jak będą sie sprawować. Pojemność jest porażająca, chyba wystarczy mi na całe wakacje ![]()
![]() |
![]() |
#705 |
amor vincit omnia
|
ja znów wmasowałam sobie ujędrniający balsam antycellulitowy Eveline po jeżdżeniu na stacjonarnym.. normalnie czuję jak mi się skóra napina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj poszłam na zakupy i wróciłam z:
- rękawiczką do masażu - Soraya Professional - Antycellulitowe SPA z kofeiną (głownie dlatego, że podobał mi się skład i było tanie, 9zł za 400 ml to nie jest dużo) - Eveline Cosmetics - Slim Extreme 3D - Serum (bo wszyscy tak zachwalają ![]() Dzisiaj po bieganku wypróbuję nowe specyfiki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
kusicie tym Eveline a ja akurat mam cały słoik czego innego
![]() melduję się - godzina na steperze, godzina biegania ![]() przede mną syrenka i wypróbowanie moich nowych nabytków kosmetycznych i wreszcie spaaaać. To był długi dzień ![]() ![]()
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
To ja też się melduję:
Bieganie Rozciąganko Prysznic + masaż rękawicą + naprzemienne strumienie Eveline na poślady, uda i brzuch Soraya na łydki i ramiona (na których co prawda nie mam C, ale chciałam wypróbować ![]() Wszystko wmasowane i wklepane jak Pan Bóg przykazał. Ogólnie Eveline ma super konsystencje, szybko się wchłania, ale stawia duży opór przy wmasowywaniu. Miły efekt chłodzenia, z zapachu wali miętą na całą łazienkę ![]() Soraya ma zupełnie inną konsystencje, co się dziwić - mleczko, idealne do masażu, dość szybko się wchłania, ale nie wolno za dużo nałożyć. Prześliczny zapach, ale dość intensywny. A o efektach to powiem dopiero za dwa tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, nie wiem czy komuś to pomoże ale dzisiaj mija równy miesiąc od mojej walki z cellulitem dzięki KWC
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co znaczy 'mały ruch' ![]() to gratuluję, ja czasami myślę, że mi go nawet 1% nie ubędzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
Ty się piękna nie gap na swoje odnóża w czasie biegania, tylko skup się na czynności, bo jak nie to:
![]() Każda z nas może zwyciężyć z tym paskudztwem, trzeba walczyć! ![]() Jeżeli przez miesiąc używania danej metody nie widzicie ŻADNEJ poprawy zmieńcie ją. Aż do skutku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Biegaj w spodniach albo leginsach i po kłopocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
Jestem pracownikiem biurowym i mój ruch przez ten miesiąc, głównie wskutek choroby to było chodzenie po sklepach do których podjeżdżaliśmy i wynoszenie/zbieranie prania :P
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Tez mam prace biurowa i od stycznia ostro cwicze na silowni 3-4 razy w tygodniu i jak narazie to moj cellulit sie troszeczke zmniejszył, ale za to mam wiecej pajaczków na nogach przez masowanie...tez raczej nie uda mi sie jego zlikwidowac
![]() |
#715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na pajączki uważaj z kremami przeciw i na cellulit,bo potrafią zrobić szkody...
![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
Jesteś pewna? Bo ja słyszałam, że można dostać popękanych naczynek od kremów z kofeiną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzisiaj kupilam sobie ladna sukienke. przymierzylam ja majac na sobie legginsy, w przciwnym razie widzac moj cell, nie wiem czy bym sie zdecydowala na zakup ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.