Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 17:42   #2431
irenkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

oj Haniulka to nawet jak naprawia to za czyszczenie moga troche zgolic

oby nie

mielismy isc do sklepucos malemu tz-a siostry wziasc i dla siebie tez ale tak nam sie nie chce

troche ogarnelam ale musze jeszcze jutro skoczyc chyba po kartony i zaczac pakowac bo potem 4 dni praca ( albo wezme jak bede z pracy wracac )

takiego mam z jednej strony lenia a z drugiej sie ciesze ze to juz tylko 4 dni pracy zostaly
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 18:45   #2432
motylek1
Wtajemniczenie

Z tym prasowaniem zeszło mi 3 godziny, jeszcze zostało tam troszkę rzeczy, ale to może już ktoś inny zrobi

Później pojechałam z mamą do biedronki, zjadłam a teraz siedzę z mokrą głową i myślę w co by się jutro ubrać.

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
motylek-kurcze, ale Was fryzjerka wysterowała. nie rozumiem tym bardziej że jesteście stałymi klientkami i na dodatek ślub, ale na pewno znajdziecie dobrego fryzjera bo jeszcze trochę czasu jest. a nowa praca? na pewno będzie dobrze kochana- nie martw się na zapas
Jutro jedziemy z siostrą zapytać się do innego salonu fryzjerskiego czy wogóle są jeszcze miejsca i może tam nas ktoś zapisze.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Motylek - bedzie fajnie na stazu, poradzisz sobie, zobaczysz Ja moj staz wspominam fantastycznie Poszlabym na niego jeszcze raz, tylko mogliby wiecej placic
Kochane dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
DODAJA!!! give mi twój e mail jest potrzebny do tej ankiety!!!
kobitki potrzebuje jeszcze 2 chętnych z mailem może sie załapie na tą farbę
Kochana jak chcesz to mogę ci wysłać mojego maila na pw

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 18:49   #2433
dudipopka
kobieta za ladą

motylek poślij mi jak mozesz chociaż nie wiem czy wogóle wam coś posle bo nadal nie mam linka do tej ankiety

ale mam nerwa opadł mi zapał nie chce mi sie nic

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 19:02   #2434
HisHoney
Zakorzenienie

Witam wszystkich

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 19:04   #2435
irenkaaa
Zakorzenienie

mam fryzjera w domu i nawet niewiedzialam ze ma takie zamilowania ...
skrocone wlosy o jakies 15 cm albo i wiecej ale koncowki byly strasznie wysuszone i zniszczone

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-07 o 19:12
Stary 2011-06-07, 19:14   #2436
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Witamy

motylek w nowej pracy na pewno będzie dobrze. Nie stresuj się, na pewno nie ma czym. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze

Co do prasowania, ja mam takie szczęście, że się podzieliłam obowiązkami z mężem i każde z nas prasuje co dwa tygodnie. Ja kolorowe rzeczy (bo jest więcej moich), On czarne (bo większość jego). I każdy zadowolony (o tyle o ile można być z prasowania zadowolonym )

Dzisiaj dałam włoskom naturalnie wyschnąć i nie dość, że szybko, to jeszcze bardzo ładnie się ułożyły. Jestem mega zadowolona z tej fryzjerki i w tym przypadku zakupy grupowe zadziałały, bo będę tam chodzić. Więc klientkę będą mieć!

sikorka może jakieś spotkanie w przyszłym tygodniu? ala Ty jeszcze sesja, prawda? Do kiedy? Żeby można było większe spotkanie zrobić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 19:22   #2437
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
mam fryzjera w domu i nawet niewiedzialam ze ma takie zamilowania ...
skrocone wlosy o jakies 15 cm albo i wiecej ale koncowki byly strasznie wysuszone i zniszczone
A, to fajnie

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'

Stary 2011-06-07, 19:27   #2438
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
A, to fajnie
a nawet mu wyszlo ( tz) biorac pod uwage wczesniejsze zniszczenia po farbowaniach i te rozdwojenia lub czasem roztrojenia wlosa
a tak na poczatku mowil : o ale pamietaj ja nie jestem fryzjerem
za to jak mnie juz obcial to mi mowi ze kiedys chcial zostac fryzjerem to juz mu obiecalam ze bedzie to teraz robil i tyle

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-07 o 19:32
Stary 2011-06-07, 19:36   #2439
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Gratuluję wytrwałości dziewczyny w wątku! Rok to już szmat czasu.

Ja nawet nie pamiętam, od której części jestem z Wami. Ze trzy może.

Grzecznie nadrobiłam wszystko
W pracy siedzę...Jeszcze półtorej godziny

No ale przedłużą mi umowę na rok.
I do tego jeszcze TŻ wkręcę najprawdopodobniej...Jutr o ma przyjść porozmawiać, ale z tego co rozmawiałam z kierownik to jest nastawiona pozytywnie. Miałby umowę zlecenie na 40 godzin w miesiącu. Etat jest też wolny, ale stwierdziliśmy, że to nie bardzo bo byśmy się mijali i codziennie w pracy 8 h itd.

Pisałam dzisiaj też ostatnie koło. Nie poszło chyba źle, ale facet od tego przedmiotu jest upierdliwy i czepia się każdego słowa. Dzisiaj na zajęcia spóźnił się 20 minut i ani słowa przepraszam, ani nic...

Został mi jeszcze tylko egzamin w przyszły wtorek i pracowite wakacje przede mną.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:14   #2440
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Kelpie, gratuluję

A ja nie mam siły... wróciłam z pracy przed chwilą, miałam zrobić tyle rzeczy i nie mogę... nie mam siły

nie potrafię się przestawić mam wszystko rozpieprzone jestem wiecznie zmęczona i wszystko jest do dupy

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:40   #2441
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
motylek poślij mi jak mozesz chociaż nie wiem czy wogóle wam coś posle bo nadal nie mam linka do tej ankiety

ale mam nerwa opadł mi zapał nie chce mi sie nic
Ale do jakiej ankiety? Jest jakaś dodatkowa?

Na wykładzie było super Gość z pogotowia super zabawny i ciekawe historie opwiadał. Za tydzień jeszcze jeden. Potem byliśmuy u rodziców i w biedronce. Kupiłam tą letnią kołdrę i już nie będziemy się tak przegrzewać

Teraz jeszcze muszę trochę popracować, a potem ćwiczonka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:49   #2442
dudipopka
kobieta za ladą

kelpie gratuluje rok umowa fajna sprawa

dodaja ja zgłupiałam bo wesłam na strita wypełniłam tą samą ankiete i na poczte mieli mi przysłać linka zebym wysłała 3 koleżankom bo same wypełnienie nie gwarantuje załapania sie
juz do nich pisałam i czekam

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-07, 20:52   #2443
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

dodaja ja zgłupiałam bo wesłam na strita wypełniłam tą samą ankiete i na poczte mieli mi przysłać linka zebym wysłała 3 koleżankom bo same wypełnienie nie gwarantuje załapania sie
juz do nich pisałam i czekam
Matko to ja chyba ślepa jestem bo ja nic takiego nie widziałam

Marzy mi się długa sukienka na upały. Pewnie w moim mieści ludzie by się na mnie gapili jak na dziwoląga. Ale coraz częściej się do niej przekonuje. Jeszcze jakbym tak coś w limpku upolowała to byłoby super. Na all trzeba dać conajmniej 100 pln.

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-06-07 o 20:56
Stary 2011-06-07, 20:56   #2444
dudipopka
kobieta za ladą

ale ty wypełniłas tą ankiete co wkleiłam na pw a ja weszłam na swoje konto na streta i jak po zalogowaniu ją wypełniłam własnie taki komunikat mi wyskoczył ze na poczte dostane linka dla 3 koleżanek i samo wypełnienie ankiety nie gwarantuje dostani sie do testowania

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-07, 20:58   #2445
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ale ty wypełniłas tą ankiete co wkleiłam na pw a ja weszłam na swoje konto na streta i jak po zalogowaniu ją wypełniłam własnie taki komunikat mi wyskoczył ze na poczte dostane linka dla 3 koleżanek i samo wypełnienie ankiety nie gwarantuje dostani sie do testowania
No czyli moje szczęście, a raczej jego brak po raz kolejny ujawniło się
Stary 2011-06-07, 21:13   #2446
kraven
Zakorzenienie

O matko kochana, ale przysneliśmy. Dobrze, że moja siostra zadzwoniła i nas obudziła, bo chyba do rana byśmy spali.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 21:43   #2447
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Kelpie, gratuluję

A ja nie mam siły... wróciłam z pracy przed chwilą, miałam zrobić tyle rzeczy i nie mogę... nie mam siły

nie potrafię się przestawić mam wszystko rozpieprzone jestem wiecznie zmęczona i wszystko jest do dupy
a to widzisz szkoda że nie pisałaś wcześniej, rozdawałam pałera (i trochę głupawki przy okazji ) do południa i chyba wszystko oddałam, bo teraz jestem wypluta olej, przyjdą lepsze dni, zrobisz wszystko, jak trzeba leżeć to trzeba leżeć a nie zamartwiać się, że robota czeka, wypoczęta więcej odfajkujesz niż w takim stanie
Stary 2011-06-07, 21:44   #2448
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja szerokie biodra dostałam w pakiecie z genami
To tak jak ja

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja mam znowu bałagan, normalnie jeden dzień posprzątam na błysk, a drugi dzień mam sajgon, jakbym tydzień nie sprzątała
Też tak mam, skąd to się bierze?

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
my to w ogóle mamy hardcore, bo mamy dziecko, a jesteśmy parą jak para nastolatków
My też

kraven Tak z ciekawości pytam, jaką Ty masz specjalizację?

Ja też dziś prasowałam, ale w końcu poległam i zasnęłam Na 15 minut, bo Mała się obudziła. Jestem padnięta strasznie, ale Tż może zaraz po piwko skoczy to sobie posiedzę I masaż mi też obiecał
Stary 2011-06-07, 21:47   #2449
HisHoney
Zakorzenienie

^ Jest na co czekać w takim razie ;-)

'

Stary 2011-06-07, 21:59   #2450
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
AAA grzmi u mnie nareszcie!!! Bo juz myślałam, że sie upiekę.

Golden narożnik jest super. Bardzo wygodny, jak w nim zalegnę to najczęściej usypiam ,tak mi dobrze.

A autko też dobrze. Ucze się go jeszcze, ale teraz dojeżdzam do pracy 50 km codziennie i idzie mi coraz lepiej. Już nawet wyprzedzić się odważyłam
no to dobrze, bo czaję sie (kiedyś kiedyś) na podobny narożnik... ale jak się będzie beznadziejnie na nim spało, to odpada spaliście może kiedyś na rozłożonym? dechy się nie wbijają, albo coś...?

załatwiłam wszystko. meldunek i nawet poprawienie danych w urzędzie, co to od 2-ch lat wg pań tam pracujących raz jest potrzebne, raz nie, zależy do której pójdę, czy do tej co zmienia dane (nie) czy do tej co melduje (tak, bo nie moze mnie na stare zameldować ) - tym paniom się chyba pracować nie chce, zmiana nazwiska i tych tam innych zajęła jej niecałą minutę. nie zdążyłam do 60-ciu doliczyć podałam jej dowód, wypisany świstek meldunkowy- z nowymi danymi, nowym dowodem (nowy - 2 lata ma!!) itp. patrzę na to co mi wydrukowała a tam krowami panieńskie nazwisko stoi. ZNOWU. więc się pytam - nosz kurna czemu znowu panieńskie, jak dalam babonowi aktualny dowód, wypisałam wszystko na papiórze, o co im chodzi, a ta, że dane ma niezmienione w komputerze i że się nie zgłosiłam... a koleżanka z pokoju obok, co to jeszcze drzwiami połączone są otwartymi, minutę wcześniej powiedziała, że do meldunku zmian wprowadzać nie trzeba, bo zameldują mnie na nowy dowód, co jest oczywiste, logiczne i jedyne normalne. no najwyraźniej nie było. z fochem wielkim baba od meldunku znalazła sobie (o dziwo - mają to w urzędzie, mieli od dwóch lat! i nie chciało im się zmieniac mimo że zgłaszałam po ślubie i rok temu przy meldunku) nr aktu ślubu, imię męża, mój dowód nowy i włala po robocie. i dostałam meldunek na normalne moje obecne nazwisko. wreszcie się tym z PUP nie musiałam jak kretynka tłumaczyć, że w urzędzie podobne kretynki pracują i im się nie chce i ja nie wiem dlaczego ale takie coś dostałam. teraz się jeszcze okazało, że mogę na dłużej niż rok i mam spokój do połowy 2014 roku (daj Boziu wcześniej stamtąd zwiać...)
no szok.

do tego przewiało mi ucho, boli jak diabli, od ucha mi już poszło na migdał i na gardło - KRAVEN HELP!!!!! co ja mam z tym zrobić, co kupić w aptece - czy jednak do lekarza muszę, co mam wziąć na noc żeby nie bolało, szczękę mi zaciąga i zęby teraz, no nie mogę
teraz wróciliśmy i nadrabiam i ide do wyrka zaraz, bo oszaleję.
Stary 2011-06-07, 22:14   #2451
irenkaaa
Zakorzenienie

kelpie gratuluje umowy na rok
Stary 2011-06-07, 22:38   #2452
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
motylek w nowej pracy na pewno będzie dobrze. Nie stresuj się, na pewno nie ma czym. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze
Dziękuję napewno się przydadzą

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Bry

Gratuluję wytrwałości dziewczyny w wątku! Rok to już szmat czasu.

Ja nawet nie pamiętam, od której części jestem z Wami. Ze trzy może.

Grzecznie nadrobiłam wszystko
W pracy siedzę...Jeszcze półtorej godziny

No ale przedłużą mi umowę na rok.
I do tego jeszcze TŻ wkręcę najprawdopodobniej...Jutr o ma przyjść porozmawiać, ale z tego co rozmawiałam z kierownik to jest nastawiona pozytywnie. Miałby umowę zlecenie na 40 godzin w miesiącu. Etat jest też wolny, ale stwierdziliśmy, że to nie bardzo bo byśmy się mijali i codziennie w pracy 8 h itd.
Kelpie gratuluję przedłużenia umowy

Cytat:
Dudi ja też jestem w street.. ale żadnej ankiety nie dostałam, czyli została wybrana określona liczba ludzi do testowania.

Eh jakaś wielka mucha wpadła mi do pokoju i nie mogę jej zabić

Stary 2011-06-07, 22:40   #2453
kraven
Zakorzenienie

Golden na narozniku super się śpi. Nic się nie wbija, nic nie trzeszczy.
Co do choroby to poszło PW

TŻ mnie do łóżeczka woła więc zmykam

Dobranoc

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 22:46   #2454
dudipopka
kobieta za ladą

motylek oni poinformują dopiero 30 czerwca kto dostanie do testowania i ja mam ankietę na panelu
głowa mnie boli jeść mi sie znowu chce jakoś dziwnie

jutro nie gotuje ,po 12 lece do dentysty julka zje dzisiejszy obiad a chłopomrozmroże flaczki

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-07, 22:48   #2455
irenkaaa
Zakorzenienie

dudi ty juz masz wiecej niz 1 chlopa w domu? czy juz remoncik ruszyl na dobre ? super
Stary 2011-06-07, 22:53   #2456
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
motylek oni poinformują dopiero 30 czerwca kto dostanie do testowania i ja mam ankietę na panelu
głowa mnie boli jeść mi sie znowu chce jakoś dziwnie

jutro nie gotuje ,po 12 lece do dentysty julka zje dzisiejszy obiad a chłopomrozmroże flaczki

Aha czyli już wiem na czym to polega.

Kobitki czy mogę prosić o klik w baner umieszczony w moim podpisie. Można kilkać co 5 minut

Stary 2011-06-07, 22:57   #2457
dudipopka
kobieta za ladą

irenkaaa no remont ruszył w poniedziałek

motylek kliknę zaraz

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-07, 23:00   #2458
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Kelpie, gratuluję

Cytat:
Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
kelpie gratuluje umowy na rok
Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość

Kelpie gratuluję przedłużenia umowy

Dziękuję
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 23:23   #2459
teacherka
Zakorzenienie

Gratuluję,Kelpie Pracujesz w księgarni, prawda? Dorabiałam sobie w wakacje pracą w księgarni. U nas przede wszystkim chodziło o podręczniki, ale mimo wszystko to było cudowne, pracować w otoczeniu tyluuuu książek.

Dziewczyny, chwalę się - zaoszczędzimy 160 zl Przyjaciołka zaproponowała żebysmy w trakcie zjazdu przespali się u niej. Będzie na zakupki w Ikei do nowego mieszkanka. ))

Aaa i możemy dostać za darmo telewizor. Tylko w antenę będzie trzeba zainwestować. Chyba się skusimy. Mimo, że od 4 lat mieszkam bez telewizora to jednak szkoda nie skorzystać, prawda?
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 23:49   #2460
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Aha czyli już wiem na czym to polega.

Kobitki czy mogę prosić o klik w baner umieszczony w moim podpisie. Można kilkać co 5 minut
klikniete

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Gratuluję,Kelpie Pracujesz w księgarni, prawda? Dorabiałam sobie w wakacje pracą w księgarni. U nas przede wszystkim chodziło o podręczniki, ale mimo wszystko to było cudowne, pracować w otoczeniu tyluuuu książek.

Dziewczyny, chwalę się - zaoszczędzimy 160 zl Przyjaciołka zaproponowała żebysmy w trakcie zjazdu przespali się u niej. Będzie na zakupki w Ikei do nowego mieszkanka. ))

Aaa i możemy dostać za darmo telewizor. Tylko w antenę będzie trzeba zainwestować. Chyba się skusimy. Mimo, że od 4 lat mieszkam bez telewizora to jednak szkoda nie skorzystać, prawda?
super zawsze to oszczednosc

ja wlasnie odmrozilam nozki i cycka na jutro pokroilam warzywka(cukinia,papryka ) dodalam ziola,przyprawy , pieczarki oliwke,sok z cytryny i jutro bedzie cycek i nozki z warzywami z worka
przez to ze dzis pol dnia przebimbalam i nie zrobilam nic jutro troche bede musiala nadrobic z porzadkami ,zakupami itd
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości