![]() |
#421 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() ![]() hahahahah ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() mnie mąż uszczęśliwił.... jutro przychodzi tesciowa z teściem... a jak pytam czemu mi wczoraj nie powiedział zaraz jak się dowiedział bym się od wczoraj nastawiała psychicznie - padła odpowiedź nie chciałem ci psuć dnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Magda w faktach na tvn mówili że w ostrołęce jest człek z tą paskudną bakterią z niemiec.. o kurde i to nie pierwszy przypadek w polsce.. i nadal nie wiedzą skąd to... ehss... na szczęście można jeść ogórki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Ja wpadłam tylko przekazać sms od Scio
"Zostawili mnie w szpitalu. Do porodu raczej nie wyjdę. Mam 2 razy dziennie ktg i kroplówkę rozkurczową bo w nocy okropnie bolało podbrzusze. Szyjka mi się skraca. I w sumie nie wiadomo co dalej. Na razie czekam" Scio, wracaj do nas jak najszybciej! I mam nadzieje, że szybko się wszystko potoczy! Buziakuję ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- mmmmm, brzmi pysznie! Ja jutro będę robić gołąbki bez zawijania, albo kalarepki nadziewane ![]() Cytat:
no proszę! Spryciarz malutki!
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą nasz Agatek wraca z Niemiec ![]() Marta teście byly 3 razy u Was?? Poczekaj niech ja policzę ![]() ![]() Scio trzymaj się kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() ![]() ![]() ![]() A na kiedy Scio ma termin porodu?? Trzymaj sie dzielnie ![]() A w ogole to chyba wszyscy robia likier Anulkowy bo nie moglam dzis nigdzie znalezc masy krowkowej kajmakowej ![]() Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-06-07 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Scio- trzymaj sie dzielnie ![]() Martucha - brawa dla Pata ![]() no i Ktosia- gratulacje bo chyab jeszcze nie gartulowałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Kasia - trzymam kciuki za maleństwo!
Bzyczka - zamiast pasów to raczej gimnastyka jak Ci już lekarz pozwoli. Te pasy strasznie mięśnie rozleniawiają. Mona - weź sobie jeszcze jakiś środek na komary, zobacz na skladzie żeby zawierał środek DEET jakieś 30% - wtedy działa ![]()
#427 |
Wtajemniczenie
|
byłam u siory
no nie za bardzo się dobrze czuje , ma cewnik , nie może chodzić , a i jakiś dren jeszcze , nie widziała jeszcze dzieciątka ja widziała.... płakałam normalnie jak ją zobaczyła, tyle aparatur, wszędzie wenflony, coś na głowie , na nosku coś do oddychania , maskara , szok po prostu , kruszynka malusia , jest dobrze , tylko 8% pobiera tlenu z respiratora jakoś tak, mam nadzieje że wszystko będzie ok ślicznotka jest na imię będzie mieć Wiktoria Diana
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu będzie dobrze - waży powyżej kg, miała 7 punktów, będą chcieli jej wagę pewnie dobić do 2 kg i wypiszą do domu. A te aparatury wyglądają groźnie ale są przecież po to aby jej pomóc.
#429 | ||
Zakorzenienie
|
Kliwia jestem zadowolona, raczej zadnych minusow. A co moge wiecej powiedziec-tapicerka materialowa-nie cerata ale latwo sie czysci. Myslalam ze nogi sa plastikowe ale sa metalowe wiec stabilne jest cale krzeslo. Mimo tego ze troche ciezkie ale to nie przeszkadza. Fajne jest to ze ten trzpien pomiedzy nozkami jest przymontowany do siedziska a nie do tego stoliczka, jak sciagam stoliczek to krzeslo nadal jest bezpieczne przez to ze ma ten trzpien,a mozna go tez zdemontowac. Kosz na akcesoria jest duzy fajny. ogolnie polecam
Cytat:
Oj Guciu spryciaz i cwaniak z mojego Tomcia ![]() Cytat:
![]() trzymaj sie dzielnie i wspierac siostre! ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- bzyczko - nie przejmuj sie na razie brzucholem! bedzie dobrze,powalczysz troche z cwiczeniami,jakis dobry krem i na pewno kondycja skory na brzuszku sie poprawi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja strasznie dlugo wybieralam to krzeselko i jestem zadowolona bardzo i chyba tylko to mialo trzpien przy siedzisku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nauczycielki ratujcie w klubie (nasz watek)
![]() Kasiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...633513310.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby brzuszki wróciły do normy? Cytat:
![]() o ja gdzie to zapisać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedactwo... Dlaczego siostra ma cewnik i nie może chodzić? to chyba minął już ten czas jaki powinno się leżeć? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu ja nie uzywalam pasa sciagajacego,chcialam ale jakos nie zdecydowalam sie na jego zakup. Kupilam sobie majtochy sciagajace-fajne sa i czasem zakladalam np. do sukienki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() ana dlatego że miała cesrakę i jest nie cała doba po , chodzić nie może a więc i załatwić się nie może,więc jest cewnik a dren odsysa krew z brzucha czy jakos tak... cesarka to normalna operacja a więc wszystko przed w trakcie i po jest jak przy normalniej operacji a cesarkę miała ponieważ dzieciątko odwróciło się bokiem a rączkę miała w kanale więc nie mogła przeć bo by się połamał maluszek , stąd szybka decyzja o cesarce , a zaczęły się jej bóle parte i to mocne
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A scio, ma termin na 7.07 ![]() Cytat:
No i trzymam kciuki za siostrę, żeby szybko dochodziła do siebie. Szkoda, że jej małej nie pokazali. Ale pewnie jutro będa ją uruchamiać, to będzie mogła do niej pójść ![]() A wiesz co spowodowało tak wczesny poród? Miała wcześniej jakieś objawy, czy tak po prostu wszystko się zaczęło?
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
ana ja tez sie niczym nie sciagalam, samo sie zbieglo, a flaczek na brzuchu jest taki sam jak przed ciaza :d trzeba cwiczyc po prostu
![]() katunia dzieki za informacje ![]() samba przeciez to moze byc zwykla masa krowkowa, bez 'kajmaku' w nazwie ![]() masy krowkowe sa na pewno w kauflandzie ![]() ![]() jak masz dwie godziny i garnek na lekkie podniszczenie - to ugotuj sama mleko skondensowane slodzone - i bedziesz miala swoja mase krowkowa ![]() kasiaher to straszne, ze takie maluszek a tak musi cierpiec. Trzeba miec nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze. I szkoda ze nie widziala maluszka siostra. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-06-07 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() padnieta dzis jestem.... dobranoc ![]()
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Scio TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!!
SAMBA a mleka skondensowanego gotowanego też nie było? współczuję przebojów w pracy... myszka dziękuję ![]() kasiaher kciuki za maluszka i siostre!! Ana nie pierwszy raz ![]() india dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Przede wszystkim przesyłam gorące całusy Scio. ![]() Ja byłam wczoraj u ginki, łożysko niestety dalej nisko i wysyła mnie na L4. Teraz jeszcze pracuję bo muszę przekazać komuś moją pracę, ale to ostatnie 3 tygodnie. Trochę sie martwię, ale staram się nie panikować.
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Klion szybko przekazuj swoją pracę i odpoczywaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie ma zakaz od Gina na dzieci w tym momencie , nie będzie wstanie utrzymać już ciąży , zagraża to jej jak i dziecku Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
praca nie jest tego warta żeby tak poświęcać dziecko i siebie odpoczywaj Dominik ma się już lepiej , gorączka już prawie nie dokucza waha się w granicach 37 a 38 stopni miałam przetrzymać go do środy z tym żłobkiem ale chyba się wstrzymam i dopiero od poniedziałku pójdzie w sobotę wesele nie wiem która sukienkę założyć ale za to w sobotę robię pasemka tzn odrosty i się podetnę lekko i może tylko powiem jej żeby mi ułożyła jakoś włosy tzn wymodelowała
||||
![]() ![]() |
![]() |
#446 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja oczywiście zapytałam lekarki czy to, że będę teraz chodzić do pracy nie jest niebezpieczne, ale powiedziała że nie. Nie zakazała mi także niczego, choć wyczytałam, że zabronione jest dźwiganie, nadmierny wysiłek i sex, więc się dostosuję. Pytałam czy muszę leżeć, powiedziała że nie. Kasiu trzymam kciuki za Twoją siostrę i za maleństwo. Teraz szczególnie rozumiem co oznacza taki strach.
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i jeszcze jedno pytanie ty masz łożysko nisko "przyklejone" do ściny macicy czy przodujące?
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam jak to jest możliwe, aby się dowiedzieć o ciąży dopiero w 5 miesiącu.
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Padlam... wchodzę na konto a tam jakoś dużo kasy. patrzę na przelewy a tu 7 tys z tego funduszu co mąż się w to miesiąc bawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam termin na 8.10. a według wczorajszego USG na 2.10.
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
da się da się, skoro zero jakichkolwiek dolegliwości, regularna miesiączka do tego zabezpieczanie się , to nie wiem co w tym dziwnego , w sumie sama się dziwiłam bo ja już w 5 tygodniu się coś domyślałam ale ja miałam typowe dolegliwości stąd to wszystko a ona kompletnie NIC
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.