|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Padam na nos. Od5 na nogach a dopiero do domu wracam. A przede mną jeszcze jakieś 20stron do opanowania na jutro na 8rano
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cześć
Z braku czasu dawno do Was nie zaglądałam Ale poprawię się, obiecuję![]() Z rzeczy ślubnych mamy już(w porównaniu z Wami, to dopiero Widziałam, że jakieś spotkanie organizujecie? muszę doczytać konkretnie o co chodzi Zabieram się za nadrabianie
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
Chatko szkoda takiego chłopaka.
A właśnie byli u nas znajomi TŻ-ta na wesele w lipcu prosić. I kolejne weselisko ![]() Zmykam miłego wieczoru
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam @ w niedziele jak chodzilismy po gorach..:/ na szczescie bylam na to przygotowana :P to chyba sie zarazilysmy od siebie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dla odmiany napiszę, że nie mam @ |
||
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Kurka moja drukarka mnie dobije... na wczoraj miałam miec już wydrukowane ankiety do pracy, a tu jep ciul dup nie działała. Przed chwilą TŻ był i poczarował troszku, to drukuje. Teraz TŻcik poszedł, a ta mi po parę kartek jednorazowo ciągnie... no żesz! A drukuje dwustronnie i czasem nie pasi
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam rodzice kupili wielofunkcyjne urządzonko i po tygodniu coś się zwaliło naprawiono i znowu się zwaliło nie było czasu naprawić tusz zasechł i nie działam stoi już ze 3 lata i się kurzy ;/ no i stoją na nim moje kosmetyki ;p
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że ta pracowa się na mnie nie zbiesi
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki przez kilka dni będę z wami krócej klikać
a to dlatego że wujka nocuję przez kilka dni bo robi jakąś robutkę mojego ojca koledze i będzie spać w moim pokoju a ja emigruję do rodziców matko i co ja będę robić wieczorami
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
mam lapka ale ojciec będzie jęczał że ciągle siedzę na komie ;/ on tak zawsze
a do tego mam małe mieszkanie niby 3 pokoje ale małe klitki a tam są 2 łóżka,regał,fotel ława i psy nie ma to jak swoje mieszkanko lub domek ale jeszcze troszkę muszę wytrzymać
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
no i tu jest problem bo ja właśnie będę spała na jego łóżku ;p on to codziennie u niej nocuje ;p przychodzi do domu tylko się wykąpać i zjeść ;/ mieszkam jeszcze z babcią więc ten 3 pokój jest jej. Już teraz wiecie dlaczego moi rodzice szukają domku?? Dla 6 osób w 3 pokojach jest ciężko :P tyle dobrego że siostra za granicą brat wiecznie u dziewczyny więc jest troszkę luźniej
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
no troszke lipa, ale mam nadzieje, ze wujek szybko sie uwinie z tą robótką i wszystko wroci do normy
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko o 5 rano muszę się od TŻ ewakuować, bo do pracy wstaje.
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam po woli zaległości
Cytat:
![]() Dziewczyny, co myślicie o jasnym garniturze dla Pana Młodego? Jakie stroje będą mieli Wasi Tż'ci?
|
|
#3292 | |
|
Rozeznanie
|
Boziu Dziewczyny ale mam nadrabiania ....
Ja dzisiaj zakupiłam papier do zaproszeń ..już pocięty tak jak chciałam biały lniany....fajny za 100szt zapłaciłam 10 euro...nie jest jeszcze najgorzej teraz będę szukać jakiś ozdób do tych zaproszeń....środek będzie drukowany a co do przodu to się zastanawiam nad ozdobami i nie wiem co będzie... czy tasiemka czy kokardka czy tez drukowane cos...nie mogę się zdecydować![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-07 o 22:30 |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak przynajmniej coś stamtąd wyniosłam ![]() a tak wogóle do tej pory ich nie ma więc myślę że przyjdą zawiani i to nieźle. Bo przecież po nocy nie murują prawda?? będzie ciekawie coś czuję... mam nadzieję że mojemu ojcu znowu nie odwali jak nie miałam neta to miałam przykrą sytuację tata wrócił podcięty od progu rzucił się na mnie... że nie pracuję(a pracuję tylko że dorywczo a z resztą wie że czekam na tżta) a ja do niego o co ci chodzi przecież kasy od ciebie nie biorę a ten do mnie: ale jesz za moje!!! a ja do niego a to o to ci chodzi a ja dobrze nie muszę itd. suma sumarum wyrzucił mnie z domu... bo ja do niego jak ci przeszkadzam to się wyprowadzę a on do mnie że jak dla niego to już mogę wyjść... chciałam tak zrobić ale mama mnie z domu nie wypuściła płakałam jak bóbr spotkałam się z tżtem pocieszył mnie powiedział że mi pomoże się utrzymać jak się wyniosę z domu... ale na drugi dzień mama też mnie z domu wypuścić nie chciała stała przy drzwiach no i ze względu na nią zostałam. Stary na drugi dzień powiedział mamie że nie wie co mu odwaliło a do mnie nawet przepraszam nie powiedział ![]() przepraszam że się wygadałam ale znowu mi się przypomniało i przykro mi się zrobiło a mój brat to co dziecko zrobił kasę mu dają na balangi na wyjazdy nad jezioro i nic zero gadki samochód mu tankują - i też nie pracuje w domu nie pomaga a ja zapierniczam jak wół eh szkoda gadać no nic może będzie spokojne ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- dobra lecę dobranoc
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-06-07 o 22:37 |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ będzie miał stalowy, albo grafitowy ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :p rzytul:. W pewien sposób Cie rozumiem z tą przeprowadzką. Sami chyba wyjedziemy, tylko, że ja chcę do Monachium, a TŻ do Austrii. Wiadomo jak to jest z facetami w Austrii, dostaną zlecenie,mieszkanie i jeżdżą po kraju, a ja bym chciała stałe miejsce, stałe mieszkanie. Tym bardziej, że babie ciężko coś znaleźć ciągle podróżując. Dlatego chciałabym żeby dostał pracę na miejscu i we Wiedniu, wtedy jadę z nim.
|
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ciemny bardziej pozniej wynosi... a jasny to wątpie![]() Cytat:
smutno mi sie robi jak czytam co sie u Ciebie dzieje to jest takie niesprawiedliwe... najlepeij byloby sie wyprowadzic.. ale to są duze koszta.. wynajem.. jedzienie.. i najpotrzebniejze rzeczy... a nie myslalas o tym zeby zamieszkac razem z TZtem? On ma swoje mieszkanie? moze razem byscie cos wynajeli i byloby latwiej... bo ileż mozna sluchac ze za malo zalalaś, ze zjadlas za jego pieniądze, ze nie pracujesz.. tak nie moze byc... :/---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- oo wzystkie PMki juz chrapią słychać aż tutaj hehe ja tez lece pod prysznic i spaac dobranoc
|
||
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3299 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamiast wsparcia słyszeć cos takiego... bądź dzielna!! ja wczoraj umówilam sie na piatek na spotkanie w Josephine na ul.Szlak przymierze tą falbaniasta Glorię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Ale poprawię się, obiecuję

Ale mam w pracy koleżankę, która wychodziła za mąż 2 lata temu i ona miała na punkcie zabobonów wszelakich taką obsesję, że jak mi o czymś opowiadała, to ja robiłąm tylko

nam rodzice kupili wielofunkcyjne urządzonko i po tygodniu coś się zwaliło naprawiono i znowu się zwaliło nie było czasu naprawić tusz zasechł i nie działam stoi już ze 3 lata i się kurzy ;/ no i stoją na nim moje kosmetyki ;p
18.08.2010 - zaręczyny
a tak przynajmniej coś stamtąd wyniosłam
jak nie miałam neta to miałam przykrą sytuację