|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Cytat:
Powiem Ci szczerze, że na pierwszy rzut oka macie tego o wieeeeele za dużo |
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak oglądam takie piekne zdjęcia, to mi sie przypomina moja poprzednia sala
eh...---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
A wierzcie mi że jest gdzie upchać
|
|
#3993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sala może być kiepsko udekorowana, jedzenia może być mało, a najważniejszy moim zdaniem jest zespół i dobra zabawa ![]() 2 lata temu byliśmy na weselu na 140 osób,sala ładna, a jedzenia tyle, że nie widać było gdzie zaczynają i kończą się stoły...nie wiadomo było co jeść, tyle tego było ![]() Ale zespół tragedia Przed 4 rano stali na dworzu i gości żegnali
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zostało mega dużo
|
|
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale refleksję mądrą wysnułam Cytat:
|
||
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Tak mamy kucharkę i to menu to nie jest do wyboru dla nas, tylko to, co jest na liście to mamy.
Jedzenia mnóstwo, na to narzekać nie można, a rodzinki lubią pojeść, więc będą zadowoleni ![]() Mam nadzieję ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
No co ja z tym zrobię? Jeszcze teściowa zastanawiała się czy aby nie za mało ![]() Ale tak jak mówiłam nasza pani kucharka jest już sprawdzona, TŻcikowi obsługiwała 18, teraz mojemu chrześniakowi chrzciny, wcześniej kilka wesel znajomych, miesiąc temu koleżance z pracy komunię dziecka. No i Sylwestry i inne takie...także mamy pełne zaufanie... A cena taka niska, bo ta pani to jakaś rodzina dalsza TŻ. Normalnie to 150 zł od osoby za wesele bez poprawin. Dlatego nie zastanawiałam się i wzięłam remizę, którą ładnie udekorujemy Zamiast dopłacać za superową salę, to wolałam tak
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rock a ta Twoja teraźniejsza sala nie jest ładna ? ja jak oglądam takie zdjęcia to mam troche wątpliwości co do dywanu na naszej sali i słabego oświetlenia które niby ma dawać taki nastrój.. podobają mi sie własnie takie sale jak pokazuje happy ale to juz musztarda po obiedzie
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Madziares my też rozdaliśmy bardzo dużo jedzenia
Ale faktycznie fajnie Ci się udało z kucharką, bardzo tanio płacicie i to za dwa dni Ale tak jak pisałam wcześniej - ja bym z paru rzeczy zrezygnowała
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Jest normalna a tamta była dla mnie piękna.
(1 zdjecie nowa, 2 zdjecie stara)
|
#4001 | ||
|
Zadomowienie
|
Apropo tych ślubnych tragedii to szczerze współczuję.
Znam też kilka takich historii. Pierwsza to taka, że PM jadąc w dzień ślubu właśnie do fryzjera zginęła w wypadku:-( Druga historia to taka, że na weselu goście odśpiewując sto lat podrzucali młodych, czego nie cierpię i zabraniam u nas. Młody podniósł młodą na rękach, a na suficie były wiatraki i jeden z nich przeciął jej szyję i padła na ziemię przy gościach. Młody jak to zobaczył to powiesił się na klamce od drzwi gdzieś obok głównej sali, a teściu dostał zawału...to dopiero koszmar był:-(:-( I na koniec na sali weselnej goście stali na środku z młodymi, a obok była druga salka ze stołami i jedzeniem i na tamtej sali zawalił się sufit na to całe jedzenie...całe szczęście, że tam nikt nie był:-( Zadzwonili do właściciela sali i on na własny koszt załatwiał im szybko w hotelu niedaleko imprezę...masakra ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() Ale ta nowa też nie jest najgorsza znowu Mi się tam podoba, tylko ciekawa jestem jak w praktyce sprawdzają się te okrągłe stoły ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() Ale ta nowa też nie jest najgorsza znowu Mi się tam podoba, tylko ciekawa jestem jak w praktyce sprawdzają się te okrągłe stoły |
||
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
rock happy zazdroszcze Wam tych okragłych stołów - teraz widzę że moglam wziąć sale z takimi ale to wtedy nie byłby nasz termin itp...
madziares a z tymi historiami... to ja tez slyszałam np ta z wiatrakiem i to juz w tylu województwach i każdy twierdzi ze to u niego sie stało... albo to ze zdradzonym panem młodym i zdjęciu panny młodej ze świadkiem w dwuznacznej sytuacji pod talerzykiem.. |
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w tej mam zamiar dużo pozmieniać i na szczescie mam na to pozwolenie właścicieli. Co do stołów to jak wszyscy goście dopiszą to będą owalne bo okrągłych jest za mało a jak gości bedzie mniej to my bedziemy siedzieć przy owalnym a reszta przy okrągłych. Boje się tylko o jedzenie, bo byliśmy tam raz na weselu i szału nie było ale ja sobie kucharza przypilnuje i ustalę z nim menu pod nas (właściciel jest kuzynem taty więc nie powinni nam pompeliny odwalić ).
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
rock rozumiem, że Ci żal bo jak czlowiek cos wybrał i wymarzyl toc iezko pogodzic sie z tym, że nie będzie tego miał..
ja mam wrażenie ze moje wymarzone sale dopiero powstaja... hehe moze pospieszyłam się z weselem :P ?? a nie pochwaliłam się... byłam dzisiaj na peelingu kawitacyjnym i mam ładna buzię
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ustalcie z kucharzem wszystkie szczegóły i oby się wszystko udało po Waszej myśli ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
Nie byłam, tylko słyszałam, że kilka lat temu takie zdarzenie miało miejsce:-(Niemniej tragedia:-( |
||
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak wrażenia? Mi makijażystka powiedziała, że mam idealna cere i nie potrzeba mi żadnych zabiegów Popatrzałam na nią jak na ufo i spytałam czy mówi o mnieJa po dermatologu i dentyscie jestem wypłukana z kasy do następnej wypłaty ![]() A upatrzyłam sobie taki boski obraz który by mi nad kanape pasował Muszę jeszcze troszke poczekac![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie mam problemów z cera ale chciałam ja troszke nwilzyc i oczyścić - teraz jeszcze jakaś maseczka z alg za miesiac i powtórze te zabiegi tak w tyg przed ślubem ja czuje sie totalnie spłukana z kasy a tu... wypłaty brak bo i roboty brak :/ |
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę też biżu zamówić w końcu ![]() Ja pewnie i tak jakis peeling i maseczkę sobie zafunduję przed ślubem
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
o ja tez nad biżu muszę pomyślec w końcu...
a takie nawilżenie na pewno przyda się po lecie i ładniej makijaz sie bedzie trzymał ![]() Kochane prosze o kliki w banerek w moim podpisie
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ugada ugadałam się z dziewczyna która ja robi, czekam na wypłatę, wpłacam zaliczkę i będzie się tworzyła![]() Kliknęłam i co za to dostane
|
|
#4011 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
Ale boję się eksperymentów
|
||
|
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja zastanawiam sie nad własnoręcznymz robienie sobie biżu... tylko jak będe jeszcze miesiąc sie zastanawiac to sie nie wyrobie :P Cytat:
|
||
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam zdolności więc zamawiam ![]() A bac się nie ma co, bo to sam relax. Obejrzę jeszcze "prosto w serce" i śpie ![]() Pa
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
Ja też uciekam dobranoc laseczki
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pa dobranoc sama tu nie zostane wiec tez zmykam :P |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() jak mi się wstawać nie chciało no. zaraz lecę z psem i do pracy. dzisiaj 80 ddś i jedziemy na salę ![]() pa miłego dnia! |
|
|
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dObry
Miłego dnia wszystkim
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
madziares25 jeżeli można wiedzieć ile płacicie kucharce???
|
#4020 | ||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

eh...

).