|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
też zwrócilam na to uwage
nie mów hop ![]()
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo go lubię Cytat:
ale podziwiam cel
|
||
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
te dwa tyg. to ja już w domu siedzę... dzisiaj rano pożegnałam się z rodzicami TŻta słowami "No to dzisiaj żegnam PAŃSTWA"
![]() ![]() ![]() i zobaczę ich dopiero 18.06 ![]() więc z TŻ już na 100% wytrzymam, bo nawet nie mamy już okazji ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- tak jak wyżej opisane
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Antii gratuluję
![]() A co do lotów - my właśnie kupiliśmy ten bilet do Bułgarii jako LOTowy (za 325zł w 2 strony). A kupowaliśmy na tej stronie: http://www.skyscanner.pl/ Ilsa poszukaj, ja nie wiem, gdzie chcesz lecieć, ale znalazłam za 340zł z Poznania w 2 strony.
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-06-07 o 23:09 |
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...najpiękniejsze laseczki na świecie???
idę spać |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
to dobranoc Frezi
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
dobra suszę włosy zobaczymy co to będzie
![]() Czuję , że loki też fajne by może wyszły ale nie będę testować dziś skoro jutro mam być biutiiiii |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Piczko
no mam nadzieję, chociaż jeden dzień czy pół to zdecydowanie za mało, ale od miejscowości docelowej do Barcy jest 120 km, więc... tylko nie wiem, gdzie koniec końców pomieszkamy, a to najważniejsze...Uciekam spać, branoc
|
|
#2081 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ej, najfajniejsza, nie rób ze mnie psychofanki, choć przyznaję bez bicia, jestem w ścisłej 5tce największych fanek zespołu i ich członków, równi ludzie. Doskonale naświetliłaś, kim jest Paulina
Zakopciłam sobie teraz pod wieczór, napiłam się jednego Redd`sa, bo musieliśmy ze znajomymi koncert zaliczeniowy odreagować, masakryczny, na którym popłakałam się ze śmiechu (dla chętnych filmiki jutro). No i mykam do spania, tak lekko znieczulona, jutro dla mnie ważny dzień. A J to dupek, miał dziś odebrać swoje rzeczy, ale nie, dopiero we czw. MASAKRA! Dobranoc ![]() No i zazdroszczę Top Geara ![]() Antii - graty! ![]() W ogóle to przypomniało mi się, że moja znajoma zrobiła sobie na folię alu i jakiś lotion za✂✂✂iste loczki jak po trwałej, jak mi się @ skończy, obiecała mi zrobić
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-06-07 o 23:44 |
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spanie zawsze się da jakoś zorganizować, najważniejsze to dotrzeć na miejsce a później już z górki ![]() lecę buziaki |
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Antii, Ilsa, straszliwie gratuluję! Ilsa, szukaj u tanich przewoźników biletów. A swoją drogą ty też bedziesz na widowni? Anioł, ślicznie Ci! i kolor też ładny. Ech, klub. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- O rany, weszłam przypadkiem na forum 30+ i Gwizdak ma rację. Dziewczyny, nie przekraczajmy tego magicznego progu! Zostaną nam rozwody i zmarszczki
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
tak; może nawet jako babkę wezmą mnie do przodu.
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja już w pracy klima dalej nie dziala zalatwilysmy z dziewczynami wiatraczek zeby nam troche wialo ale to bardziej wkurza niz chlodzi wszystkie czekolady bombonierki i wódka w lodówce... a na półkach przez to zrobił sie (jak to moj tż powiedział ) PRL ![]() wczoraj mialam nic nie robic a jednak^^ umylam okno,podłoge, poukladalam tztowi w koncu koszulki w szafie bo skrecal nową no i ogolnie sprzatanko, zakupy i tak jakos znowu nic nie odpoczełam ;-) a dzisiaj rano wstalam i bylam pewna ze jest czwartek i ciagle mi sie zapomina.. uciekl mi dzien ![]() aaaaa i mialam wam mówić! bo moj tż pracuje w wydawnictwie, no i jak robilismy ten remont to sie okazalo ze mamy chyba z 10 kartonow ksiazek z czego duzo jest podwójnych i ja już nie mam co z nimi robić, jakbyscie nie mialy nic ciekawego na wieczory to moge wam cos fajnego wyslac, bo już mam dosc tych ksiazek wszedzie one byly, w lozku, za lozkiem, pod lozkiem, w szafach z ciuchami, w kuchni, w korytarzu, nawet w lazience , ba nawet w pracy ze 20 ksiazek lezy bo jak tak po cichu wynosze^^ zeby tż sie nie zorientował![]() i tak by sie nie skapnął bo tego jest za dużo a już niedługo wychodzą nowe i tż napewno mi zniesie pierwszy nakład do domu jakby któras chciała za darmoche ksiązkę to wysle jakies tytuły ;-)aaaaa i zapomnialam ANTI GRATULUJE!!!!!! łaaaaa ja pamietam tez sie cieszylam z prawka jak nie wiem;-) i też za 3 razem zdałam (najlepsi kierowcy zdają za 3razem )Gothka oczywiscie przeczytane i jak zwykle mam niedobór twojego bloga i znowu bede musiala czekac w nieskonczoność chce jeszcze!
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-06-08 o 07:43 |
|
|
|
#2086 |
|
Polka Ogarniaczka
|
A ja zaraz mykam na uczelnię. Trochę się boję, ale cóż. Jakoś to będzie
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kobietki piękne
![]() Trzeba by się zastanowić co dziś na obiad upichcić.. Brak pomysłów Może coś podsuniecie? Jedyne kryterium - szybkie w wykonaniu, bo nie mam weny sterczeć dziś pół dnia przy kuchence
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stygmatku super, że mieszkanie zaklepane i będziesz miała gdzie mieszkać w Gdyni ![]() karola współczuje gorączki w sklepie i rozpuszczających się czekolad (dobrze, że jest lodówka )a w Gdańsku kolejny gorący dzień a burze zapowiadają u nas od 3 dni...
|
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
) i od razu wyszlo slonce i dalej upał....
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko na siłownię znów chce iść i robić "sylwetkę plażową" jak to nazywa![]() Dokładnie to samo miałam pisać o tych pyrach heh. On gardzi takimi "mało pożywnymi" posiłkami
Edytowane przez VeGa2203 Czas edycji: 2011-06-08 o 08:25 |
|
|
|
|
#2093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Antii, gratuluję serdecznie ![]() Ilsa, walcz o biety tzn. szukaj i kombinuj, moze coś się trafi. A jakbyś pojechgała na pewno super by było.Cytat:
![]() ![]() ![]() Karola, jak chcesz się pozbyć książek, to jest tu kilka osób które są uzależnione od czytania... chociaż mnie to chyba TŻ z domu wyrzuciłby za jeszcze kolejną porcję
|
|
|
|
|
#2094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzieś słyszałam, że szkliwo naturalnie jest kremowe i naturalnie ciemniejsze zęby oznaczają, że jest go dużo ![]() Cytat:
![]() Zrobię nawet ładniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Zdecydowanie odzwyczaiłam się od siedzenia 8 godzin w pracy ![]() Ale jest fanie - oprócz mnie jeszcze dwie osoby, a cały zespół jest pięcioosobowy uczę się teraz obsługi nowego programu do obróbki skanowania laserowego w terenenie
|
||||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Jestem do tyłu o kilkanaście stron, w pracy nie wiem w co ręce włożyć, nie mam kiedy uczyć się na egzaminy, do tego od wczoraj coś źle się czuję, niedobrze mi i słaba jestem, a jeszcze zapodałam sobie dwie godziny aerobiku na poziomie zaawansowanym, ledwo na nogach wczoraj stałam i wymiotować mi się cały czas chciało... Eh, ja chcę juz wakacje Dziś okaże się, czy jedziemy na wakacje 22-go zgodnie z planem, czy dopiero 27-go ![]() Aha, jeszcze zbliża mi się @, więc jestem nerwowa, płaczliwa i mam ochotę sie poprzytulać i pomarudzić dziękuję za uwagę
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
w kazdym razie jakby ktoras chciala to na razie wygmerałam takie(te co leża w pracy
) :Maja Margasińśka –Skąd wieje wiatr 1. Elizabeth Gilbert- jedz módl się kochaj , i Elizabeth Gilbert- i że cię nie opuszczę... Luca Spaghetti- masz przyjaciela-czyli jedz módl się kochaj w Rzym!e Jaye Wells – Rudowłosa Sara Gruen –Woda dla słoni Alice Kuipers –życie na drzwiach lodówki Jonathan Carroll –zakochany Debra Ginsberg –Ślepe posłuszeństwo Pierwszy rok zycia dziecka (może Gwizdak by chciała )Carlos Castaneda –nauki don juana i w ogole jakbyście chcialy coś innego to wejdzcie na strone DW REBIS i mi podajcie tytuł ja zapewne to bede miala;]
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Śpiochy
![]() Co sądzicie o tej torbie i bluzce? |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry ![]() Mnie szef zmusił (!) do prowadzenia kalendarza. Nie umiem, nie korzystam od jakiegoś czasu i wolę pisać na karteczkach... No ale cóż tylko, kurna, zauważyłam, że w tym szaleństwie była metoda - od wczoraj mam mnóstwo zadań do wykonania. Zawsze do 8:00-8:30 jest luźno, czas na kawę itd., a dziś już trzy rzeczy zrobione i spać mi się chce mimo sączonej kawy...---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Torba średnio, bluzka nr 2
|
|
|
#2099 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
OOO nieeee ja nie chcę rozwodu ![]() Cytat:
szybko się przyzwyczaisz Cytat:
za wyjazdi jesteś wytłumaczona z marudzenia ![]() karola - ja pamiętam jak w poprzedniej pracy nie grzali kiedy zaczęło się już robić zimno a czy ja mogę się dzisiaj pochwalić mogę??? ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- bluzka super, a torba wydaję mi się za bardzi plażowa |
|||
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi
![]() Aaa, Deszczówko, wysłałam Ci wczoraj książkę
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

chciałam żebyś jechała

daliśmy radę!!!!

13.03.2008

a już niedługo wychodzą nowe
i jak zwykle mam niedobór twojego bloga i znowu bede musiala czekac w nieskonczoność