Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 20:34   #91
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Jestem i ja Wróciłam do pracy i nie mam czasu ani czytać, ani pisać, a piszecie w takim tempie, że chyba nigdy nie nadążę

Co do płynu do higieny intymnej, to teraz akurat mam melonową Ziaję, ale najczęściej mam taki różowy erotyczny Bielendy, uwielbiam go https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ak.html&next=1

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznania płci!!

Agnieszka09, ja też mam strasznie dużo rzeczy po córce i jak będzie syn, to nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze Chciałabym poznać płeć wcześniej niż w 8 m-cu, tak jak w poprzedniej ciąży Kkasikk, gratulacje z córeczki

Ggora, ufff, jak dobrze, że kciuk udało się uratować!!! O matq, co za warunki w szpitalu, aby tyle czekać!!

Rojku ja miałam kołyskę i nie polecam Spróbuję jeszcze przy tym dziecku, ale była dość głęboka, ciężko było dziecko włożyć i wyciągnąć. Miałam tą: https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...ukt=175&next=1

Co do tunik, to ja już kilka pozamawiałam z Bon Prixu i są super Teraz i przy poprzedniej ciąży. Niedrogie i jakościowo bardzo fajne.

Miałam ten krem na rozstępy Ziai dla mam w ciąży i po ciąży i bardzo go lubiłam. Rozstępów nie miałam, ale nie wiem czy to od tego czy poprstu geny, bo moja Mama po 3 dzieciach nie ma ani jednego rozstępu

Muszę poczytać jeszcze stary wątek, bo nie wiem co tam pisałyście jeszcze

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Drugi tytuł dałabym faktycznie, jak ktoś sugerował na następne wątki, gdzieś na jesieni?

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:35   #92
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
domi też umieściłam baner basienkaw udzielałam się kiedyś nawet w jej wątku i ogólnie podziwiam ją za silną wolę i w ogóle

dziewczyny klikajcie w banerki

Ja Basie kojarze z jakiegos mamusiowego wątku i "Nasze zdjecia ciązowe" czy jakos tak

Ja mam do ciała taką oliwkę jakąs dziwna, mama mi kupila, ponoć dobra, zaraz zobacze jak sie nazywa i likna poszukam
ło take:
http://www.bangla.babyonline.pl/kosm...azy-p18090.htm

aaaa Laski oprócz brzucha i piersi radze smarowac uda od wewnatrz. Ja nie smarowałam i mi sie pod koniec roztsepy na udach porobiły...

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2011-06-07 o 20:47
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:53   #93
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

aaaa Laski oprócz brzucha i piersi radze smarowac uda od wewnatrz. Ja nie smarowałam i mi sie pod koniec roztsepy na udach porobiły...
no ja właśnie chwilę temu bralam prysznic i o tym sobie pomyslalam ;-)

ehh... mam troche roboty z dokumentami ale dzis mi sie nie chce chyba na jutro to przełożę. Jakoś zabiegany mam ten tydz dziennie cos a nic mi sie nie chce tylko bym leżała
janeczka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:58   #94
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Mi strasznie teraz na nogach zrobiła się wstrętna skóra, jakaś taka galareta Ja mam oliwkę lawendową J&J.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-06-07, 21:04   #95
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Mam wiadomość z ostatniej chwili - podczas kolacji w podbrzuszu poczułam "łaskotanie", było połączone z takim uczuciem leciutkiego ucisku - nie jestem pewna czy to dzidziuś

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie u lekarza Dzidziuś zdrowy, kręcił się tak, że ciężko go było zmierzyć. Z nóżkami ma już około 18-19 cm, bez 11-12 cm. Tyle urósł mimo tego, że ja schudłam. I data porodu mi się przesunęła na 12 listopad
I najważniejsze ... 90% to dziewczynka, ale 100% pewności jak to lekarz mówi, żeby potem nie musiał przemalowywać pokoju, da nam za 4 tygodnie
Ale się cieszę ... wymarzyłam sobie córeczkę Martynkę i chyba tak będzie
Gratuluję - jednak marzenia się spełniają

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Ależ ten czas leci!
Ja z mamuś listopadowo-grudniowych... 2010
Bardzo serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym Mamom i życzę bezproblemowego dalszego przebiegu ciąży, lekkich porodów i cudownych dzieci
Wielkie dzięki - z takimi życzeniami to napewno będzie lżej

oolong witam serdecznie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
A my latamy nawet bez gatek
Nie drażnij mnie My tak mieliśmy dobrze jak mieszkaliśmy w Krakowie, jeszcze grubo przed ślubem - to były czasy....

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Ja biore caly czas Femibion niby wit mozna dostarczac poprzez warzywa i owoce ale ja i tak wszystkiego nie jem wiec w moim przypadku to lepiej brac tabletki
W moim w sumie też - zresztą nie mam aż tak urozmaiconej diety, jak już wspominałam - mam złe nawyki.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 21:05   #96
kasiowa4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Ten krem z Ziaji to typowy dla kobiet w ciąży?
Bo też bym zakupiła, rano bym smarowała, a wieczorem oliwka

Uciekam robić kolację bo mąż wrócił ... <ściana>
Buźka mamuśki
Tak. To krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży. Ziajka mamma mia. Może być stosowany od 4 miesiąca ciąży, po urodzeniu dziecka i przy gwałtownej zmianie wagi.
Ja kupię na wszelki wypadek, chociaż wierzę że nie będzie mi potrzebny tak jak mojej mamie. Urodziła piątkę dzieci, niczym się nie smarowała i nie ma w ogóle rozstępów

kasiowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 21:11   #97
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:

Ja smaruję całe uda + tyłek - troszkę się rozrosłam w tych miejscach więc tak profilaktycznie

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

kasiowa4 oby nie były potrzebne kremy na rozstępy, no ale wiesz jakby miały się jednak pojawić to chyba lepiej wcierać w siebie mazidła niż później żałować
Stary 2011-06-07, 21:19   #98
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
mogę dołączyć? termin 08.12.2011, płeć nieznana na razie, chyba chłopczyk
Cześć Oolong!! Gratulacje Coś tutaj sporo mam, ma przeczucie do chłopczyków

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u Was, ale oliwka jest nie dla mnie - strasznie wysusza mi skóre ,
Najlepiej oliwkę wcierać w lekko mokrą skórę, zaczekać chwilę i wytrzeć do sucha ręcznikiem. Skóra wchłonie tyle ile potrzebuje, a nadmiar zostanie i wyciera się go

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-06-07, 21:27   #99
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Cześć Oolong!! Gratulacje Coś tutaj sporo mam, ma przeczucie do chłopczyków

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Najlepiej oliwkę wcierać w lekko mokrą skórę, zaczekać chwilę i wytrzeć do sucha ręcznikiem. Skóra wchłonie tyle ile potrzebuje, a nadmiar zostanie i wyciera się go
mi w usg w zeszłym tygodniu ginekolog "coś" wypatrzył, ale trochę wcześnie

przeczucie do chłopczyków swoja drogą mam, bo to plaga rodzinna jest

smarować uda tez polecam, jedyne rozstępy, które mi się na sam koniec zrobiły, to niewielkie na przedniej powierzchni ud, tuż przy okolicy bikini, bo pod koniec przestałam się tam smarować (czemu, ach czemu, chyba skąpiłam kremu.....)

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 21:28   #100
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Czas na spanie.
Miłego wieczoru życze
Stary 2011-06-07, 21:35   #101
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
smarować uda tez polecam, jedyne rozstępy, które mi się na sam koniec zrobiły, to niewielkie na przedniej powierzchni ud, tuż przy okolicy bikini, bo pod koniec przestałam się tam smarować (czemu, ach czemu, chyba skąpiłam kremu.....)

dokładnie tak samo mi się zrobiły...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 21:35   #102
agnieszka09
Wtajemniczenie

oszalalyscie dzisiaj
melduje sie na nowym przeczytanym watku

dziekuje z moim synkiem za gratki

ja uzywam baslamu Palmers...bardzo fajny i super nawilza,jedynie zapach nie jest fajny.
ja czesto oliwke stosuje pod prysznicem...po umyciu sie,smaruje sie nia a potem splukuje ten tlusty nalot ze skory...

ELA dziekuje za wskazowki co mi sie wydaje,ze to wlasniwy moment,bo mala daje duzo oznak,ze jednak wie,ze siusiu i kupke robimy do nocniczka.dzis znow usiadla na wiadereczku po bezach i udawala,ze cos robi i faktycznie zagladam do pampersa a tam kupka

KKKKASIK gratuluje coreczki fajnie jest miec coreczke
jak ja sie boje siusiaka

JOAMIC bardzo fajne zestawienie.ja w pierszej ciazy galerie sobie zrobilam,co jakis czas robilam focie brzucha dla porownania jak rosnie

GGORA pozdrowienia dla meza...mam nadzieje,ze zagoi sie i w miare bedzie sprawna mial reke

DOMI gratuluje udanej wizyty...a na BASIENKE juz zaglosowane,bardzo fajna i sympatyczna z niej wizazanka

BAHA OOLONG witajcie

SOZZA trzymam kciuki za przeprowadzke...mam nadzieje,ze jakas foteczke nowego mieszkania zrobisz i pokarzesz

KRETENCJA

ANIA21 termin mam na 22 pazdziernika a wozek Sola mamspapas...a synek imie jednak inne...prawdopodobnie Adrian

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 21:46   #103
Paula__22
Raczkowanie

Melduje się i ja w kolejnej częsci. Pogoda (33 stopnie).
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 23:36   #104
ggoraa
Zadomowienie

Melduje sie i ja
Jutro macie obowiazek wyjsc na dwor- na conajmniej 4 godziny, bo co zagladam to mam kilkanascie stron do nadrobienia:P Dziekuje Wam kochane za slowa wsparcie

Dzis nie nadrabiam, bo pozno,zmeczoan juz jestem a jutro znow do szpitala. Wieczorem bylam, zaczyna puszczac narkoza i boli niemilosiernie.... wredna jestem,ale pomyslalam, ze taki bol sie mu przyda, to bedzie miec pojecie o porodzie
Do tego tryliony telefonow do mnie co z Tztem i kazdemu trza opowiadac, wiec jezyk juz mi sie placze w buzi... najwyzsza pora spac

Buziaki
Stary 2011-06-08, 06:28   #105
mol_aa
Zadomowienie

Seona u mnie czy na suchą czy na mokrą nic oliwka nie pomaga, a po kilku dniach smarowania to robi mi się na tyle sucha, ze wygladam jak kameleon
Co do przeczuc czy chłopak czy dziewczynka to wszyscy mi mówia, ze bedzie chłopak, bo ładnie wygladam po jem rzeczy na chłopaka itp. ja w to nie wierze, bo wiem, ze maluchy lubia płatac figle kumpela w pierwszej ciaży tak sie nastawiła na chłopaka, bo jadła kwaśne i duzo miesa, a w 8mcu okazało sie, ze kikut, którego widział lekarz w 4 miesiacu odpadł i urodziła sie Lenka
Magolina mamy ten sam termin porodu
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 06:31   #106
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cześć mamusie
U nas w końcu coś pada/kropi. Od razu inne powietrze. Jadę teraz szybko do przychodni po zwolnienie lekarskie. Lekarz mi je wczoraj wystawił, ale na specjalnym druczku mogą zrobić tylko pielęgniarki z rejestracji, a wczoraj o 20 już nikogo nie było. Potem zawiozę je do pracy i coś czuję, że będą prosić mnie, żebym coś zrobiła dla nich ... Ehhh ... chyba muszę być bardziej asertywna.

Nie pędzcie tak z wątkiem, bo potem tyle nadrabiania jest

Oj mol_aa ja też tylko kwaśne i duuuuzo mięska jem. Dzień bez mięska to dzień stracony, a ma być dziewczynka. Więc z tym jedzeniem to faktycznie różnie bywa

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

Edytowane przez kkkasikkk
Czas edycji: 2011-06-08 o 06:33
kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 06:56   #107
witaminkaccc
Zadomowienie

udało mi się nadrobić :P

wczorajszy dzien nie byl zbyt super... poprosilam TŻta żeby sie wyprowadzil na jakis czas doprowadzil mnie do ostatecznosci.... musialam to zrobic z myslą o maluszku... mam nadzieje ze dojrzeje do roli ojca i sie ogarnie, przestanie obiecywac i zacznie cos w koncu robic....

wiec humor nienajlepszy ale mam cicha nadzieje ze szybko sie ogarnie i wroci do nas...

Cytat:
Ja już po wizycie u lekarza Dzidziuś zdrowy, kręcił się tak, że ciężko go było zmierzyć. Z nóżkami ma już około 18-19 cm, bez 11-12 cm. Tyle urósł mimo tego, że ja schudłam. I data porodu mi się przesunęła na 12 listopad
I najważniejsze ... 90% to dziewczynka, ale 100% pewności jak to lekarz mówi, żeby potem nie musiał przemalowywać pokoju, da nam za 4 tygodnie

suuuuuper mam nadzieje ze i ja niedlugo podziele się super nowiną ... no jeszcze tydzien

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 07:22   #108
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

kkkasikkk gratulacje że już wiecie My jeszcze 1,5 tygodnia musimy czekać.
A dziś koleżanka z pracy powiedziała że spodziewa się 2 dzidzi to już 3 w Naszej firmie - szef się pewnie cieszy termin ma na styczeń

A mi brzuszek rośnie dziś jeszcze w sukience jestem to wyglądam na 7 miesiąc ;-) ale rano pstryknęłam sobie fotę. Teraz w każdym tygodniu będę robić

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 07:23   #109
ona24
Zadomowienie

Witam w nowej części wątku

kkkasikkk gratuluję dziewczynki

Ja smaruję się oliwką z rossmana i na razie nie mam żadnych rozstępów. Mam nadzieje, że tak będzie do końca
ona24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 07:39   #110
janeczka7891
Zadomowienie

Dzien dobry !
Właśnie wmuciłam 3 kanapki i najedzona jestem jak nie wiem... zaraz musze sie zbierac bo mam dzis sporo do zalatwiania.

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość

wczorajszy dzien nie byl zbyt super... poprosilam TŻta żeby sie wyprowadzil na jakis czas doprowadzil mnie do ostatecznosci.... musialam to zrobic z myslą o maluszku... mam nadzieje ze dojrzeje do roli ojca i sie ogarnie, przestanie obiecywac i zacznie cos w koncu robic....

wiec humor nienajlepszy ale mam cicha nadzieje ze szybko sie ogarnie i wroci do nas...
Trzymam kciuki i życzę wytrwałości Czasami trzeba komus "wylać kubeł zimnej wody na opamietanie"
Najgorszy właśnie jest słomiany zapał niby chęci są do jakichs zmian ale czynów żadnych w tym kierunku nie widać :/ Ahhh trudne te życie.....

A u mnie znowu pogoda masakra zapowiada sie niezly chic .... ;/
janeczka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 07:47   #111
goldika
Zakorzenienie

melduje sie w nowej czesci niestety chwilowo Was nie nadrobie... boze ile Wy piszecie
musze uczyc sie na kolejne zaliczenie... jutrzejsze. Z niego nie ma poprawki wiec musze sie przylozyc solidnie.
Milego dnia
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:00   #112
kropeczka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Mi strasznie teraz na nogach zrobiła się wstrętna skóra, jakaś taka galareta Ja mam oliwkę lawendową J&J.
Ja mam podobnie,nogi szczególnie nad kolanami mi sflaczały
Straciły jędrność i cellulit się powiększył
No i niestety też mi urosły włoski na brzuchu i piersich,krótkie ale dla mnie widoczne...czytałam,że po porodzie zniknął..oby!
Ja stosuje na brzuch,piersi i uda Mustele na zmiane z balsamem Rosmana Baby cośtam dla kobiet w ciąży ale ten drugi kiepsko się wchłania. Ja mam już rozstępy-na udach i pośladkach,boje się nowych na brzuchu i piersiach..ale pewnie to nieuniknione tylko kwestia ile...

Edytowane przez kropeczka27
Czas edycji: 2011-06-08 o 08:08
kropeczka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:01   #113
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Dziewczyny myślałyście jak urządzić pokój dla maleństwa?
Ja mam kilka pomysłów, puki co przeglądam co w sieci piszczy
Jest taka farba o strukturze tablicy do pisania, można na niej normalnie kredą pisać i potem ścierać - jak w szkole. Mamy zamiar pomalować kawałek ściany.
http://www.sklepdecor.pl/pl/p/Farba_...arna_075_l/845
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ściana pomalowana tablicową farbą.jpg (27,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w naszym domu.jpg (18,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pooh2-duze.jpg (66,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 40508b1903e8f6c3e18dc000dee243d7.jpg (44,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa-3-drzwiowa-baby-dr_2919.jpg (36,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4359798X,Nowoczesnosc-i-wygoda--br---Naklejki-scienne--FunToSee-.jpg (51,1 KB, 26 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:27   #114
Myszeczka86
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.
jejku jak wy pędzicie , szok.
Mam kilka stron do nadrobienia

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
taka uroda z tymi rozstępami - niestety na piersiach z moimi też jest ciężko, ale trudno ważne że są duuuuużeee
Poza tym te które mają rozstępy taka uroda, moja mama np urodziła 3jkę pociech i nigdzie ani jednego rozstępu

Moja mama urodziła 8 dzieci i zero rozstępu, a Ja urodziłam 1 i jestem jeden wielki rozstęp :/

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:

Gratuluje udanej wizyty oraz córeczki klask i:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:31   #115
kasiowa4
Raczkowanie

Ale jestem happy
Zadzwoniłam dzisiaj do przychodni żeby się spytać kiedy moja gin. wraca a recepcjonistka do mnie że pod koniec czerwca... ale może mnie wcisnąć prywatnie na jutro na 8.40 bo ginka jeszcze nie wyjechała. Super.
A już się martwiłam że szybko mojej fasolinki nie zobaczę

Ja jak na razie nic nie urządzam i nic nie kupuje dla dzidzi. W sumie pokoik mam ładnie zrobiony(pomalowany i umeblowany) więc to będzie tylko kwestia dodatków ale to myślę że dopiero gdzieś na przełomie sierpnia/września.
Co do ubranek to może się skuszę po 20 tygodniu i oczywiście jak poznam płeć

Stary 2011-06-08, 08:31   #116
magolina
Wtajemniczenie

Witam z rana, u mnie dzis znów zapowiada się upał, także z domku wychodzę dopiero po południu

Cytat:
Gratuluje udanej wizyty no i córki

Cytat:

Ja juz po wizycie, wszytsko okej, dzidzia ma to co trzeba przeziernosc 1,2 mm

a widzicie jaki mam ładny banerek na dole??mozecie w niego kliknąc
Super, że wszystko ok z dzidzią a w banerek kliknęłam
Cytat:
mogę dołączyć? termin 08.12.2011, płeć nieznana na razie, chyba chłopczyk
Witam kolejną mamusie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Magolina mamy ten sam termin porodu
Teoretycznie he he zobaczymy która szybciej urodzi

Cytat:
Cześć mamusie
U nas w końcu coś pada/kropi. Od razu inne powietrze. Jadę teraz szybko do przychodni po zwolnienie lekarskie. Lekarz mi je wczoraj wystawił, ale na specjalnym druczku mogą zrobić tylko pielęgniarki z rejestracji, a wczoraj o 20 już nikogo nie było. Potem zawiozę je do pracy i coś czuję, że będą prosić mnie, żebym coś zrobiła dla nich ... Ehhh ... chyba muszę być bardziej asertywna.
kasik kurczę nie daj sie wykorzystywać, powiedź że źle się czujesz i nie jesteś w stanie nic dla nich zrobić. Ehhh wkurzają mnie tacy pracodawcy
Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość

Kochana mam nadzieję że Tż zmądrzeje, wyciągnie wnioski i będzie git silna kobietka z ciebie i na pewno dasz radę go ustawić trzymaj się

Dziś niestety pisania pracy ciąg dalszy ale przy dobrych wiatrach powinnam dzis skończyć.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:33   #117
OlusiaS
Wtajemniczenie

Mleduje sie w ten zimny,srodowy poranek .Ale pedzicie
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 08:42   #118
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Aniolina ktoś musi się zgodzić żeby dopisać ich do aniołkowych mam bo już kilka mam odeszło i nie chciało być wpisanym nie były na to gotowe nie dziwię się bo to boli nawet po czasie
Ktoś wie kurczę jak się zamyka stary wątek jak się wysyła wiadomość do moderatora? Nie wiem czy ja mogę bo ja go nie zakładałam

Ania ale wiesz teraz jest tym osobom smutno, ale tak póżniej będzie im miło że pamietamy o aniołkach. Same byłysmy w tych sytuacjach.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

U nas jest cieplutki poranek ale duszny :/

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:42   #119
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie kochane mamuśki

Wczoraj pod wieczór byliśmy z tż na wymianie opon z zimowych na letnie facet się śmiał z nas że no tak sezon się kończy a ja że pewnie byśmy dalej nie wymienili gdyby nie wyjazd Okazało się że nie mamy jednego klucza do kół sam nam dał za darmo a my za to przywieźliśmy mu piwo
Kurczę dziewczyny zaczynam dziś 24 tydz powinnam mieć wizytę u położnej a tu ona nie dzwoni chyba będę musiała do niej zadzwonić albo się przejechać Musi mi wypisać papiery do roboty a jak mnie umówi we wtorek następny po południu to kicha bo we wtorek jestem ostatni dzień i bym musiała specjalnie jechać do firmy jeszcze przed wyjazdem zawieźć te papiery jak nie to jak wrócę z urlopu będę musiała wrócić do pracy na tydzień

witaminka przykro mi z powodu kłopotów z tż może się teraz opamięta

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-06-08 o 08:45
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 08:44   #120
kasiowa4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

oj jak ja bym chciała żeby u mnie też był zimny...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości