|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku![]() |
|||
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 18,03% |
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
46 | 75,41% |
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
0 | 0% |
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
5 | 8,20% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Jestem i ja
![]() ![]() Co do płynu do higieny intymnej, to teraz akurat mam melonową Ziaję, ale najczęściej mam taki różowy erotyczny Bielendy, uwielbiam go ![]() Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznania płci!! ![]() Agnieszka09, ja też mam strasznie dużo rzeczy po córce i jak będzie syn, to nie wiem gdzie to wszystko pomieszcze ![]() ![]() ![]() Ggora, ufff, jak dobrze, że kciuk udało się uratować!!! O matq, co za warunki w szpitalu, aby tyle czekać!! Rojku ja miałam kołyskę i nie polecam ![]() Co do tunik, to ja już kilka pozamawiałam z Bon Prixu i są super ![]() Miałam ten krem na rozstępy Ziai dla mam w ciąży i po ciąży i bardzo go lubiłam. Rozstępów nie miałam, ale nie wiem czy to od tego czy poprstu geny, bo moja Mama po 3 dzieciach nie ma ani jednego rozstępu ![]() Muszę poczytać jeszcze stary wątek, bo nie wiem co tam pisałyście jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Drugi tytuł dałabym faktycznie, jak ktoś sugerował na następne wątki, gdzieś na jesieni? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Basie kojarze z jakiegos mamusiowego wątku i "Nasze zdjecia ciązowe" czy jakos tak ![]() Ja mam do ciała taką oliwkę jakąs dziwna, mama mi kupila, ponoć dobra, zaraz zobacze jak sie nazywa i likna poszukam ![]() ło take: http://www.bangla.babyonline.pl/kosm...azy-p18090.htm aaaa Laski oprócz brzucha i piersi radze smarowac uda od wewnatrz. Ja nie smarowałam i mi sie pod koniec roztsepy na udach porobiły... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2011-06-07 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh... mam troche roboty z dokumentami ale dzis mi sie nie chce chyba na jutro to przełożę. Jakoś zabiegany mam ten tydz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zadomowienie
|
Mam wiadomość z ostatniej chwili - podczas kolacji w podbrzuszu poczułam "łaskotanie", było połączone z takim uczuciem leciutkiego ucisku - nie jestem pewna czy to dzidziuś
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oolong witam serdecznie Nie drażnij mnie ![]() W moim w sumie też - zresztą nie mam aż tak urozmaiconej diety, jak już wspominałam - mam złe nawyki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupię na wszelki wypadek, chociaż wierzę że nie będzie mi potrzebny tak jak mojej mamie. Urodziła piątkę dzieci, niczym się nie smarowała i nie ma w ogóle rozstępów
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- kasiowa4 oby nie były potrzebne kremy na rozstępy, no ale wiesz jakby miały się jednak pojawić to chyba lepiej wcierać w siebie mazidła niż później żałować |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczucie do chłopczyków swoja drogą mam, bo to plaga rodzinna jest ![]() smarować uda tez polecam, jedyne rozstępy, które mi się na sam koniec zrobiły, to niewielkie na przedniej powierzchni ud, tuż przy okolicy bikini, bo pod koniec przestałam się tam smarować (czemu, ach czemu, chyba skąpiłam kremu.....) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Czas na spanie.
Miłego wieczoru życze |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak samo mi się zrobiły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
oszalalyscie dzisiaj
![]() ![]() melduje sie na nowym przeczytanym watku dziekuje z moim synkiem za gratki ![]() ![]() ja uzywam baslamu Palmers...bardzo fajny i super nawilza,jedynie zapach nie jest fajny. ja czesto oliwke stosuje pod prysznicem...po umyciu sie,smaruje sie nia a potem splukuje ten tlusty nalot ze skory... ELA dziekuje za wskazowki ![]() ![]() ![]() KKKKASIK gratuluje coreczki ![]() ![]() jak ja sie boje siusiaka ![]() JOAMIC bardzo fajne zestawienie.ja w pierszej ciazy galerie sobie zrobilam,co jakis czas robilam focie brzucha dla porownania jak rosnie GGORA pozdrowienia dla meza...mam nadzieje,ze zagoi sie i w miare bedzie sprawna mial reke DOMI gratuluje udanej wizyty...a na BASIENKE juz zaglosowane,bardzo fajna i sympatyczna z niej wizazanka BAHA OOLONG witajcie ![]() ![]() SOZZA trzymam kciuki za przeprowadzke...mam nadzieje,ze jakas foteczke nowego mieszkania zrobisz i pokarzesz KRETENCJA ![]() ANIA21 termin mam na 22 pazdziernika ![]() ![]()
#103 |
Raczkowanie
|
Melduje się i ja w kolejnej częsci. Pogoda
![]()
#104 |
Zadomowienie
|
Melduje sie i ja
![]() Jutro macie obowiazek wyjsc na dwor- na conajmniej 4 godziny, bo co zagladam to mam kilkanascie stron do nadrobienia:P Dziekuje Wam kochane za slowa wsparcie ![]() ![]() Dzis nie nadrabiam, bo pozno,zmeczoan juz jestem a jutro znow do szpitala. Wieczorem bylam, zaczyna puszczac narkoza i boli niemilosiernie.... wredna jestem,ale pomyslalam, ze taki bol sie mu przyda, to bedzie miec pojecie o porodzie ![]() Do tego tryliony telefonow do mnie co z Tztem i kazdemu trza opowiadac, wiec jezyk juz mi sie placze w buzi... najwyzsza pora spac ![]() Buziaki ![]()
#105 |
Zadomowienie
|
Seona u mnie czy na suchą czy na mokrą nic oliwka nie pomaga, a po kilku dniach smarowania to robi mi się na tyle sucha, ze wygladam jak kameleon
![]() Co do przeczuc czy chłopak czy dziewczynka to wszyscy mi mówia, ze bedzie chłopak, bo ładnie wygladam po jem rzeczy na chłopaka itp. ja w to nie wierze, bo wiem, ze maluchy lubia płatac figle ![]() ![]() Magolina mamy ten sam termin porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
![]() U nas w końcu coś pada/kropi. Od razu inne powietrze. Jadę teraz szybko do przychodni po zwolnienie lekarskie. Lekarz mi je wczoraj wystawił, ale na specjalnym druczku mogą zrobić tylko pielęgniarki z rejestracji, a wczoraj o 20 już nikogo nie było. Potem zawiozę je do pracy i coś czuję, że będą prosić mnie, żebym coś zrobiła dla nich ... ![]() Nie pędzcie tak z wątkiem, bo potem tyle nadrabiania jest ![]() Oj mol_aa ja też tylko kwaśne i duuuuzo mięska jem. Dzień bez mięska to dzień stracony, a ma być dziewczynka. Więc z tym jedzeniem to faktycznie różnie bywa ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2011-06-08 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
udało mi się nadrobić :P
wczorajszy dzien nie byl zbyt super... poprosilam TŻta żeby sie wyprowadzil na jakis czas ![]() wiec humor nienajlepszy ![]() Cytat:
suuuuuper ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
kkkasikkk gratulacje że już wiecie
![]() A dziś koleżanka z pracy powiedziała że spodziewa się 2 dzidzi ![]() ![]() A mi brzuszek rośnie ![]()
#109 |
Zadomowienie
|
Witam w nowej części wątku
![]() kkkasikkk gratuluję dziewczynki ![]() Ja smaruję się oliwką z rossmana i na razie nie mam żadnych rozstępów. Mam nadzieje, że tak będzie do końca ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry !
Właśnie wmuciłam 3 kanapki i najedzona jestem jak nie wiem... zaraz musze sie zbierac bo mam dzis sporo do zalatwiania. Cytat:
![]() Najgorszy właśnie jest słomiany zapał niby chęci są do jakichs zmian ale czynów żadnych w tym kierunku nie widać :/ Ahhh trudne te życie..... A u mnie znowu pogoda masakra zapowiada sie niezly chic .... ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
melduje sie w nowej czesci
![]() ![]() musze uczyc sie na kolejne zaliczenie... jutrzejsze. Z niego nie ma poprawki wiec musze sie przylozyc solidnie. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Straciły jędrność i cellulit się powiększył ![]() No i niestety też mi urosły włoski na brzuchu i piersich,krótkie ale dla mnie widoczne...czytałam,że po porodzie zniknął..oby! Ja stosuje na brzuch,piersi i uda Mustele na zmiane z balsamem Rosmana Baby cośtam dla kobiet w ciąży ale ten drugi kiepsko się wchłania. Ja mam już rozstępy-na udach i pośladkach,boje się nowych na brzuchu i piersiach..ale pewnie to nieuniknione tylko kwestia ile... Edytowane przez kropeczka27 Czas edycji: 2011-06-08 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny myślałyście jak urządzić pokój dla maleństwa?
Ja mam kilka pomysłów, puki co przeglądam co w sieci piszczy ![]() Jest taka farba o strukturze tablicy do pisania, można na niej normalnie kredą pisać i potem ścierać - jak w szkole. Mamy zamiar pomalować kawałek ściany. http://www.sklepdecor.pl/pl/p/Farba_...arna_075_l/845
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
jejku jak wy pędzicie , szok. Mam kilka stron do nadrobienia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Moja mama urodziła 8 dzieci i zero rozstępu, a Ja urodziłam 1 i jestem jeden wielki rozstęp :/ ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Gratuluje udanej wizyty oraz córeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ale jestem happy
![]() Zadzwoniłam dzisiaj do przychodni żeby się spytać kiedy moja gin. wraca a recepcjonistka do mnie że pod koniec czerwca... ale może mnie wcisnąć prywatnie na jutro na 8.40 bo ginka jeszcze nie wyjechała. Super. A już się martwiłam że szybko mojej fasolinki nie zobaczę Ja jak na razie nic nie urządzam i nic nie kupuje dla dzidzi. W sumie pokoik mam ładnie zrobiony(pomalowany i umeblowany) więc to będzie tylko kwestia dodatków ale to myślę że dopiero gdzieś na przełomie sierpnia/września. Co do ubranek to może się skuszę po 20 tygodniu i oczywiście jak poznam płeć ![]()
![]() |
#116 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teoretycznie he he ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś niestety pisania pracy ciąg dalszy ale przy dobrych wiatrach powinnam dzis skończyć. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Mleduje sie w ten zimny,srodowy poranek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania ale wiesz teraz jest tym osobom smutno, ale tak póżniej będzie im miło że pamietamy o aniołkach. Same byłysmy w tych sytuacjach. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- U nas jest cieplutki poranek ale duszny :/
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane mamuśki
![]() Wczoraj pod wieczór byliśmy z tż na wymianie opon z zimowych na letnie facet się śmiał z nas że no tak sezon się kończy ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę dziewczyny zaczynam dziś 24 tydz powinnam mieć wizytę u położnej a tu ona nie dzwoni ![]() ![]() ![]() witaminka przykro mi z powodu kłopotów z tż ![]() Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-06-08 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
oj jak ja bym chciała żeby u mnie też był zimny...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.