|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Raczkowanie
|
Tak Bambi19, jedziemy do Trójmiasta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...............i pomyśleć, że jeszcze wtedy TŻ zaproponował jakąś imprezę w Trójmieście... nie poszliśmy... ha!, nie wiem jakbyśmy wrócili gdybyśmy to zrobili ![]() ..............ale kto wie, może tym razem ![]() Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-06-02 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
To udanego wypadu nad morze i pięknej pogody
![]() ![]() Wy tutaj o Bożym Ciele, a ja sobie długi weekend teraz zrobiłam, bo wtedy w sumie o tyle będzie dłuższy, że piątek będę miała wolny. A teraz już od środy, bo w środę nie mam zajęć, dzisiaj święto w Niemczech, a jutro zrobię sobie małe wagary, w końcu wykładowca i tak połowę zajęć gada nie o tym, co trzeba ![]() ![]() A dzisiaj załapałam się na pyszny domowy obiad u babci, daaawno takiego nie jadłam ![]() ![]() ![]() Nic, lecę jeszcze na chwilę do książek, chociaż padam już zupełnie... Dobranoc i udanego weekendu wszystkim ![]()
#2224 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() widzę że weekendy się udają nieźle ![]() Nasz się fajnie też zanosi, bo troszkę dłuższy będzie - Przyszły tydzień TŻ w domu spędzi ze mną ![]() a ogólnie to leci czas strasznie szybko... pogoda u mnie dziś przyjemna, bo nie ma upału, ale jest całkiem przyjemnie. zaraz biorę gazetkę i wynoszę się do hamaka ![]() Libelle, udanej pogody! Szkoda że w biegu będziecie, bo byśmy się zobaczyli... ![]()
![]() |
#2225 |
Przyczajenie
|
A ja kolejny weekend sama i jeszcze jeden.
Jutro dzwonie do faceta od pracy wiec trzymac kciuki bo zwariuje w tym domu masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
weekend, weekend... ostatnio to tylko nauka, która się mnie nie trzyma wcale!
literaturoznawstwo, historia literatury, historia sztuki- FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJ jak kiedys komuś wpadnie do głowy tak wspanialy pomysl jak mi, zeby studiowac filologie to niech to może jeszcze z tysiąc razy przemysli ![]() Edytowane przez monamona20 Czas edycji: 2011-06-03 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
I ja się melduję po weekendzie, bardzo miłym zresztą, bo spędzonym w domu, z rodziną, TŻ-em i znajomymi. Tym bardziej, że był dłuższy
![]() Ale teraz znowu zajęcia, nauka i praca, więc odliczam tylko czas do weekendu, kiedy to TŻ się u mnie pojawi ![]() Miłego tygodnia ![]()
#2229 |
Raczkowanie
|
Melduję się i ja... zjarana jak głupia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też się melduję. podczytuję Was codziennie, ale jakoś nie mam weny na pisanie. pewnie dlatego, że całymi popołudniami i wieczorami siedzę i tęsknie za moim żołnierzem, który "walczy z upałem" na poligonie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 13:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
i ja się melduje
![]() obecnie znajduje się nad jeziorem i wypoczywam do środy. noc upiornie gorąca spać nie idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda szkoda, szczerze to miałam nadzieję na jakieś większe spotkanie
![]() ![]() ![]() Ad reszty jesteśmy po chrzcie WRESZCIE i całe szczęście następna taka impreza to dopiero chrzest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
libelle, nie miałaś na myśli komunii?
![]() U mnie burzowo, wczoraj i dzisiaj do południa ładnie, wczoraj to nawet straszny skwar był, ale po południu burze, wczoraj nawet grad. Dziś jedna już za nami, oby ostatnia, bo nie chcę znów w deszczu do pracy iść ![]() aicila, trzymaj się, zleci ![]()
#2235 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie czynności w terenie nie są w tym zawodzie zbyt częstym zjawiskiem aczkolwiek zdarzają się ... sporadycznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.s. wczorajsza kuracja Panthenolem przyniosła całkiem niezłe efekty. Dziś czuję się lepiej...choć noc miałam nieprzespaną... leżałam na brzuchu wypsiukana tą pianką. Dziś rozpoczynam kurację Bepanthenem (maść)...kupiłam największe opakowanie ![]() Co do dnia dzisiejszego w pracy nie byłam a na zajęciach w Izbie, potem spotkanie z partonem. Dzień minął dość leniwie...choć wieczór zapowiada się pracująco... zprzekształcenie działalności gospodarczej jednoosobowej w spółkę prawa handlowego spółkę z o.o. spółkę komandytową ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam pomysłów brak, polskie spółki czekają mnie za rok, o ile się nie mylę ![]() ![]() Mi coś nauka nie idzie, ciągle sprawdzam wizaż, facebooka i inne ![]()
![]() |
#2237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podpisuje się pod tym co napisałaś ![]() Brzmi to obco ![]() Mi też nauka nie idze... facebook, forum, youtube i inne pierdoły wzywają cały czas. A ruski sam się nie zda. Serbski tym bardziej;]. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | ||||
Zadomowienie
|
Widzisz kobieto co z człowiekiem robi zmęczenie i stres nie wiem nawet co piszę ![]() Cytat:
Ja codziennie przeglądam pogodę na Onecie i codziennie widzę, że u nas ma być burzowo a tym czasem niebo bezchmurne i ukrop nieziemski. Nie ma czym oddychać a na spacer też nie daję radę wyjść na dłużej niż 30 minut, zaraz mi się leje po plecach... Wczoraj to już szczerze miałam nadzieję, że choć trochę popada i odświeży atmosferę a tu nic. Cytat:
Mamy Bepanthen dla Ninki i to właśnie w takiej wersji wielkiej, strasznie ciężko się rozsmarowuje. Chyba niezbyt przyjemne będzie to rozsmarowanie po takich bolących plecach... ![]() Cytat:
Nie mam kompletnie żadnego pomysłu ale jak chcesz to mogę Ninkę zapytać co o tym sądzi ![]() ![]() Cytat:
Komputer to chyba wszystkich przyciąga i kuuusssiiiii..... Ja też jak tylko mam chwilkę czasu to zaglądam to tu to tam i zawsze z minutki robi się więcej czasu przed ekranem... A bez telewizora miała być taka oszczędność czasu
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a panthenol jest rewelacyjny, sprawdzałam na sobie ![]() Gorąco, duszno i w ogóle... ale fajna pogoda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Nie macie telewizora?
![]() Ja miałam pożyczony od koleżanki, bo jej współlokatorka miała, ale że w zeszłym tygodniu ta współlokatorka się wyprowadziła, to koleżanka zabrała swój telewizor, a ja targałam pociągiem z domu ![]() ![]() ![]() aania_20, wracaj szybko do zdrowia ![]()
#2241 |
Raczkowanie
|
Aania20 zapalenie krtani w taka pogode to udreka (chociaz to zawsze jest przykra przypadlosc).
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy jest ten piknik ??? Może by się coś pomyślało ![]() Cytat:
Biedaczku nasz wracaj szybciutko do zdrowia ![]() Cytat:
Nie jesteśmy szczęśliwymi NIEposiadaczami telewizora
![]() ![]() TŻ ma w interku telewizor mówi że go zwiezie do domu jak już będzie wracał na stałe. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() 25-26 czerwca! My się wybieramy ![]() ![]()
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Aniu, dzięki za zaproszenie
![]() ![]()
#2245 |
Zakorzenienie
|
Widziałam, ciekawe dlaczego....?
![]()
![]() |
#2246 |
Zadomowienie
|
a już sobie ochoty narobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
Jaka tu cisza ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Od 12 lat jestem żona wojskowego - podoficer, wrocławskie lotnisko. Mamy dwójkę dzieci i bardzo go kocham, ale czasami mam szczerze dość. Jako dziecko widziała jak wygląda związek z mundurowym - mój tato jest emerytowanym policjantem. Pamiętam wyjazdy taty na szkolenia kilkumiesięczne. Teraz moje dzieci to przeżywają ![]() ![]() Obecnie jestem słomianą wdową od marca. Mój TŻ przyjeżdża do domu tylko na weekendy z kursu. Poza tym czekamy na decyzję o Afganistanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie, ze sporo napisala o swojej sytuacji od razu bez pytan ![]() Rzeczywiscie rozumiem Cie bardzo dobrze, reszta dziewczyn byc moze bedzie nawet lepiej Cie rozumiala Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Raczkowanie
|
lat ma 36
![]() Pracuję w małej firmie (małej bo mało pracowników, ale zasięg międzynarodowy) zajmującej się techniką satelitarną. Oboje pochodzimy z centralnej Polski. TZ został we Wrocku po służbie zasadniczej, a ja pociągnęłam za nim. Jestem tu od 1998r. Każdy mundur ma swoje plusy i minusy. Pamiętam jak mama kłamała kiedy dzwonił telefon z komendy żeby tato się stawił. Ja do tej pory musiałam zrobić to raz. Mnie najbardziej wkurza, że niczego nie można tak naprawdę zaplanować. Nawet kolejnego weekendu bo w środę okaże się, że musi być na hangarze przy załadunku właśnie w sobotę po południ, a w piątek wszystko odwołują albo przesuwają na niedzielny wieczór |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.