|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
, ja wiem o czym piszesz bo sama mam kastrata w domciu tylko ja odebralam go z kliniki w bardziej swiadomym dla nieio stanie . A wet powiedzial mi jak sie umawialam zeby ktos inny niz ja przyniosl Williama na zabieg, bo moze sie na mnie obrazić juz teraz wiem z Twojej wypowiedzi ze faktycznie tak sie stac moglo. A tak na marginesie jednego masz kicie ? bo ja dwa syberyjczyki chlopca i dziewczynkę
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
Swoją drogą dziwne pamiątki sobie czasem zostawiamy. Kiedyś zostawiłam, sobie pamiątkowe kamyki, które wyciągneli z mojego woreczka żółciowego. Po kilku latach wyrzuciłam.
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co? Mi wet powiedział, że niektórzy koty kastrują nie w pełnym uśpieniu, tylko po głupim jaśku może dla tego szybciej doszedł do siebie?Ja mam jednego kota- Muńka i już mi wystarczy daje popalić ostro nie raz ![]() Mam też 10 letnią suczkę bernardynkę, ale Ona jest na podwórku, nie w domu. Ona też musiała być wysterylizowana, bo zachorowała na ropomacicze i prawie zeszła z tego swiata I Ona doszła do siebie szybciej niż Muniek, w sumie zaczęła się już budzić jak ją wyciągaliśmy z samochodu ale też i zabieg dłużej trwał bo chyba z 1,5h ![]() Własnie tu pisałam o tym ze w szoku byłam że tak długo się wybudzał, tym bardziej że wte powiedział ze po 2h powinien dojść do siebie, a on doszedł na drugi dzień, ale wiadomo każdy reaguje inaczej...
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze bardzo lubię Michelle Pfeiffer, bardzo ładna kobieta no i strasznie podoba mi się jak gra!
Cytat:
no ale mieliście z nim ubaw
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba pamiętał jeszcze przy przebudzeniu przy nim byłam a patrząc na jego reakcje, w tym fizjologiczne, musiał mieć mega helikopter ![]() Wczoraj był ospały i łapał nie widzialne muchy
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
No, już jestem
Herbatke mam, chwilowo mam czas, więc zaczynam nadrabiac. ![]() Arnama, oglądnełam filmik, biedactwo. ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
, żeby zostawiać kamyki z woreczka żółciowego, tego to jescze nie grali tzn o tym nie słyszałam
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiu wspaniale, tylko cię podziwiać. Otworzenie restauracji to przecież wcale nie łatwa sprawa, co prawda mieszkasz za granicą to z papierologia łatwiej ale zawsze. A podziwiać należy to, że wszystko zrobiłaś sama a największą bolączkę zawsze sprawia pomysł na konkretną rzecz. Dlatego wielu posługuje się fachowcami, bo nie mają pomysłu sami. ![]() Zdradź proszę jaki profil ma restauracja i co masz zamiar serwować? a i jeszcze cieszę się, że dołączyłaś do naszego szalonego grona |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, moj Willi to raczej tego nie doswiadczyl, bo odbieralam go na drugi dzien,i ciagle byl taki zamajaczony. ponadto z calym szcunkiem do polskich wet. bo mam sama wspanialalego jak jezdzimy do Pl, ale tutaj raczej wet nie oszukują, tzn jestem pewna ze nie oszukuja, dlatego tez jak powiedzieli ze w kompletnej narkozie to raczej tak bylo, ale watpliwosci mi zasialas teraz kochana ![]() Ja tez mam psiunie nei tak duza jak Twoja ale jednak . Labradorke mamy ze tak powiem adoptowaną. Okrytna historie przezyla , ale od 6 lat spokojny zywot wiedzie z nami wariatami
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na sofę chciał wskoczyć, a potem na kaloryfer który za nią się znajduje potem na szafkę spod telewizora- no takie jego stałe miejsca. Ja go ściągałam bo bałam się by sobie czegoś nie zrobił, w końcu uśpił się koło męża w łóżku, a ja musiałam spać na kanapie, bo inaczej w życiu bym się nie uśpiła tej nocy a do pracy trzeba było jakoś wstać... widziałam że koło N prześpi całą noc, więc nie chciałm go ściągać
|
|
#2440 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją droga to w tamtych czasach jak ja przechodziłam operacje standardowo zostawiali pacjentowi takie kamyki mi je owinęli w gazę i przykleili do barki. Dziwne to ale tak było. Więc je wzięłam ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
wiem wredna jestem, ale to śmiesznie wyglądało. Swoją drogą, że koty musza coś takiego przechodzić |
||
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm, dziwne ale prawdziwe. Wiesz, ta pielęgniarka która dawała męzowi tą tubke z tym wyciągniętym metalem, dała mu go ukratkiem z tego co mi mąż opowiadał później jak już byliśmy we dwoje w sali pozabiegowej. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
No widzisz, jakie poświęcenie dla kotka, kot spał na łóżku koło męża, a Ty na kanapie.
|
||
|
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
A to było na jego życzenie? Bo mnie akurat w tej sprawie nikt nie pytał. Po prostu ktos przykleił mi te kamyki i już.
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam super wet do suni. jest zachwalany na mieście i wiele już dowodów przez te 10 lat miałam jego oddania, a po jej operacji przyjeżdżał do nas z kroplówkami, nawet jak już był któryś tam raz i wiedział gdzie Ona leży, to sam sobie bramkę otwierał i wchodził do garażu (tam musiała być, bo nie mogła chodzić po schodach- w razie siku czy coś, a garaż mamy na płasko, wystarczy próg przekroczyć) A na koniec bronił się przed wzięciem pieniędzy, ciągle mówił "potem się rozliczymy" kupę leków jej podawał i kroplówek a jakoś nie wziął specjalnie dużo aż sie zastanawiałam czy wszystko policzył ![]() Z kotem byliśmy u innego wet, ale to z kolei jest zięć chrzestnej mojego męża, tak ze wszystko robił przy nas i raczej by nie oszukał Golił go przy nas. Nawet nie wypraszał nas jak Muniek już na stole operacyjnym leżał, byłam ciekawa, no ale wyszłam, bo głupio mi było patrzeć mu na ręce
|
|
#2444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, przez to jedliście przeslone ziemniaki, oj Cytat:
![]() Cytat:
Uuuuu, to niedobrze że przemroziłaś sobie kolana i Cię teraz bolą. |
|||
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Jutro do nas moja mama przyjedża i też jutro mam egzamin na przewodnika-dziadostwo tyle nauki a ja nic nie umiem. Dziewczyny trzymajta kciuki, bo naprawdę to jest cięzki egzamin. Przewodnik miejsi bowiem powinien mieć wiedze z bardzo szerokiego zakresu. Historia miasta, i Polski oraz dziejów, wiedza polityczna, spoleczna, kultura, no multum po prostu. W piątek zaś jak zdam jutro to mam praktyczny. Będę oprowadzać grupę.
Kurcze boję się Właśnie Ewelina w ciąży nie jestes przypadkiem? Coc mi twój apetyt taki podejrzany trochę jest. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-06-08 o 12:04 |
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie nie muszą, ale wiesz chyba lepiej poswięcić jajka jednego Muńka niż życie wielu kociąt które spłodzi ![]() Ja też się z niego śmiałam, choć z drugiej strony było mi go bardzo żal jak na to patrzyłam, taki dziwne uczucie to było
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() restauracje otwieram w polsce, bo finanse ruszenia z czyms w Nl mi nie pozwolily.Tak wiec cala biurokracja jeszcze przedemna. Juz prawie polowe mam za sobą. Ale nie jest tak zle jak myslalam. Profil restauracji hmm tak jak napisalam to bedzie mała restauracyjka, taka z marzeń. Urzadzona w bardzo skromnym retro stylu w kolorach lawendy i cremu , z niewyszukaną kartą menu oraz cenami przerażającymi tylko moja kieszen. Ale co tam wieksze zarobki, powstaje restauracjia z pasji i marzeń wiec mniejsza o to ile zostanie dla mnie. Wazne by tylko utrzymała samą siebie i ludzi ktorzy beda ze mną wspolpracować. Cale swoje młodziencze a potem dorosle zycie marzylam o takim miejscu,dostępnym dla wszytskich. By lączyło wszystkie aspekty drogich i tych tanszych restauracji ,by tacy ludzie jak ja mniej zamozni, mogli wejsc i choc przez chwile poczuc sie fajnie zostawiajac za dzrzwiami swoja szara codziennosc i spedzic fajne chwile przy filizance kawy, lampce wina lub czego tam dusza zapragnie
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-08 o 12:11 |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddychaj do dziesięciu i myśl pozytywnie! Kciuki będę trzymać i pewnie nie tylko ja, więc na pewno dasz radę
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i życze powodzenia by wszystko odbyło się jutro dobrze. Tylko nie dziękuj by nie zapeszyć.
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem o co Ci chodzi, z takim podejściem to i pewnie szybko zacznie płynąć do portfela ![]() W jakim mieście to jest? Chętnie bym sie wybrała
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam też zacytować Twojego wcześniejszego posta kasiu. No, ale napisze już tak, bo pamiętam co chce napisać.
Gratuluje otwarcia własnej restuaracji kasiu. Super Ja napewno nie odebrałam to, ojej ale się chwali. Dziewczyny zapewne też nie. Ciesze się z Twego sukcesu, życze powodzenia. A z jakim jedzeniem będzie ta reustaracja, polska?
|
|
|
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedzie dobrze ! Napisz jak Ci poszlo
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba nawet lepiej, że nic Ci się ostatnio nie śpi. To fakt, jak tu pustki, to smutno. A jak gwarno, to super
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-08 o 12:12 |
|
|
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochane jestescie Dziewczynki Tyle pozytywnej energii od was w jednej chwili odebralam ! To wlasnie zcasmi czlwiekowi jest czasami potrzebne by dalej konstrukcyjnie dzialać ![]() Jak kasiora płynąc bedzie to miluchno sie zrobi a jak nie bidytez nei bedzie. Najwazneijsze by Goscie byli zadowoleni i usmiechnieci ![]() A wiecie co tak daleko od tematu restauracji nie odbiegajac, jak zdradziłam znajomym i nawet najblizszej rodzinie projekt i zamiary to stwierdzili ze jakies wariactwo zrobie. Ze pomysl dobry z moim doswiadczeniem i pasja do gotowania, ale motto ze tanio ma byc i elegancko jakos ich nie przekonał. A moze ja z racji nie bycia w Pl tak dlugo zatracilam jakies wazne aspekty przetrwania na rynku. ![]() Miejsce przepiekne bo na przedmiesciach Starachowic, w okolicy zalewu w Brodach Iłzeckich ( taka mala wies gminna w swietokrzyskim). Widok na zalew wprost z ogrodka piwnego .
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak Oj tak! ![]() To o czym dziś popaplamy? Wczoraj było o jajkach i lodach, a dziś.....
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?? Coś Wam powiem
Zdradze itp Zakładając ten wątek, miałam obawy że hm może się nie przyjąć, albo mało osób będzie chętnych do plotkowania. A tu pomyłka z mojej strony, ale jaka pomyłka bardzo fajna. Ciesze się bardzoo, że wątek się przyjął, noi się rozrasta bo dołączają co jakiś czas do Nas nowe mężatki ![]() Miód na me serce
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcie tam jechać!
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

upadek z kanapy- nie zdążyłam zareagować 

ale pod wieczór nieco mu przeszło
, ja wiem o czym piszesz bo sama mam kastrata w domciu tylko ja odebralam go z kliniki w bardziej swiadomym dla nieio stanie
. A wet powiedzial mi jak sie umawialam zeby ktos inny niz ja przyniosl Williama na zabieg, bo moze sie na mnie obrazić
juz teraz wiem z Twojej wypowiedzi ze faktycznie tak sie stac moglo. 
Dostał w tubce od pielęgniarki.
może dla tego szybciej doszedł do siebie?

kazali mu zostac w pracy
Uuuuu, to niedobrze że przemroziłaś sobie kolana i Cię teraz bolą. 
i życze powodzenia by wszystko odbyło się jutro dobrze.