![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
sylvi zgadzam się, należy oglądać programy obcojęzyczne, ale dla mnie na początek bardziej odpowiednie jest coś co się lubi i gdzie w miarę wiadomo co mówią, bo jest dość proste słownictwo np. kreskówki lub seriale
ja mykam spać Dziewczyny ![]() ![]()
#4652 |
Konto usunięte
|
Fajnie, ze mu się tak ułożyło.
![]() Trzeba się wziąć. Żałuję, że po maturze nie miałam kontaktu z niemieckim już. ![]() Jutro wyjedziemy wcześniej do W-wy i wpadniemy na chwilę do kuzyna. D. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
widziałyście? Nergal ściął wlosy..w szoku jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ściął - to pozostałość po chemii ![]()
![]() |
#4655 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Konto usunięte
|
W ogóle to w sobotę w domu D. była niezłe dyskusja odnośnie wesela, poprawin itd. Byli tacy znajomi rodziny co to ostatnio komunię wyprawiali i zeszło na koszty tego wszystkiego. W końcu padło pytanie, dlaczego D. planuje jak ja ja ciągle pierścionka nie mam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Isabelle, a co jaśnie pan odpowiedział? ![]() Będę wywijać, Bjuti! a co! Przez rok i trzy miechy każdy glupi się nauczy. Nawet ja ![]() Kamea, dzięki za dobrą rade. przekazałam ją J. ciekawe czy coś z tym zrobi ![]() Co by nie mówić, papier ze studiów się liczy. mama pracowała w jednej firmie X lat nie mając wykształcenia wyższego i dostawała mniej niż nowa pracownica, która miała dokładnie takie same obowiązki, jak mama. A umiejętności to swoją drogą - teraz trzeba całe życie się szkolić ![]() Dziewuchy, lećcie do Rosmana! Ile tam teraz mają fajnych promocji. Na farby do włosów, dezodoranty, zapachy do szafy - mrrr. Zostawiłam tam dziś 55 zł ![]() A J. mi się pochorował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny J. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Oooo, a ja dawno w Rossmannie nie byłam, może się przejdę
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj zniknęłam bez pożegnania bo zasypiałam na siedząco ![]() Dziś latania w biurze było od groma, więc ciesze się, ze w domku już jestem i mogę usiąść ![]() Moniq ahh Ci faceci-muszą mieć czarno na białym, żeby zrozumieć ![]() Isabelle to moze jak Sylvi radzi-jakiś kursik ![]() ![]() Kamea dzień dobry ![]() Sylvi aja nawet nie wiedziałam, ze ściął ![]() Gaja coś nakupowała ![]() ![]() co do pierwszego tańca to Tż chciał jakiś mix ![]() ![]()
#4662 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój D. nic nie odpowiedział na pytanie. ![]() Papierek to własnie to daje - podwyżkę.Tylko, żeby mieć podwyżkę to trzeba się do roboty dostać najpierw. ![]() Cytat:
Kurs by się przydał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Wtajemniczenie
|
Isabelle 7h
![]() idę się ogarnąć powoli bo Tż zaraz do mnie przyjdzie ![]() ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-06-08 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() Jak zwykle pełno stron miałam do nadrobienia ![]() ![]() W pracy niezbyt ciekawie się zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle wybieramy się z Tż pod koniec czerwca nad morze ![]() ![]() ![]()
#4665 |
Zakorzenienie
|
A ja bylam u lekarki bo tak strasznie kaszle, ze juz nie moge
![]() ![]() ![]() Ale na szczescie dala skierowanie do alergologa bo chwilami to juz na prawde nie moge z tym moim kichaniem = katarem = kaszlem. ![]()
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
#4668 |
Konto usunięte
|
Ja się powoli zbieram. D. niedlugo powinien być i jedziemy. Także miłego wieczoru i do jutra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Raczkowanie
|
Ja też zmykam do Tż
![]() ![]()
#4670 |
Zakorzenienie
|
#4671 |
Zakorzenienie
|
hej co tam? ja sie nudze.. tzn czytam sobie pytania na obrone. TŻ dzwonil i powiedzial ze mega zmeczony i idzie spac
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Łooo, ale oberwanie chmury było! Ledwo zdążyłam do domciu, ale na szczęście nie zmokłam.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zadomowienie
|
Mnie dzisiaj zlało jak jechałam do pracy
![]() ![]()
#4674 |
Zakorzenienie
|
ja tez troche zmoklam w drodze do pracy w ogole spaaaac mi sie chceeeeeee, no i mam lenia
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- siedze sobie z maseczka na gębie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zadomowienie
|
sylvi co to za maseczka?
![]() Ja oglądam "Na wspólnej" ale jest aktualnie przerwa ![]()
#4676 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Humor mam podły. Nic mi się nie chce. W ogóle mam dość Anglii, ludzi tutaj i chce wracać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór laski
![]() bylam dzis na tomografii oczywiscie klula mnie 4 razy :/ bo wszedzie juz mam zrosty i nie da rady zeby cos przeszlo przez zyle...wrocilam i poszliśmy z tż na lody i ciasteczka ![]() Truskaweczka dobre i 4 dni , zawsze to sobie odpoczniecie ![]() ![]() Moniq to sie minelysmy nad Zegrzem ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-06-08 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
Hej dzziewczynki!!
ja wlasnie tez przezywam oberwanie chmury, ale fajnie;d nie padalo u mnie od dobrych2och tygodni i takie odswierzenie powietrza sie przyda ![]() zostaly mi 2 ostatnie egzaminy, ale chyba 2 najgorsze. bylam swiecie przekonana, ze nie pozaliczalam tych z tego weekendu, ale o dziwo wszystko poszlo ![]() ![]() a ja juz powolutku szykuje sie do wyjazdu, juz czesc rzeczy pozamawialam, co by autko troche podreperowac, no i kupilam tez lodowke przenosna, co by moc male smakolyki zapakowac ![]() ![]() ![]() ![]() truskaweczka, jak mi sie marzy wyjazd nad morze!! mam tak nie daleko, ale co z tego skoro nie mam z kim jechac;/ za to jedna noc spedze na pelnym morzu ![]() ![]() alunia, moja kumpela ostatnio poszla do lekarza i przepisala jej jakies leki. ona sie pyta czemu akurat te(jakies silne leki), a lekarka: bo te bole to MOZE jest od zapalenia zyl" ![]() ![]() ![]() Gaja bierz sie za kuracje J ![]() a co do rossmana: mam labe na wszelkie kosmetyki narazie, bo poszlam wczoraj do apteki i wydalam fortune na kremy do buzi, bo ostatnim razem pozydzilam sobie na krem, a teraz mam tego skutki na pychu: pryszcz na pryszczu. wiec oprocz kremow zainwestowalam tez w masc z antybiotykiem: mam nadzieje, ze cos mi to pomoze ![]() ale i tak czekaja mnie jeszcze "zapasowe" zakupy, co bym nie miala problemu w Norwegii. tam wode mamy z wlasnego zrodla, a co sie z tym wiaze, niestety strasznie pogarsza stan skory. dlatego musze pomagac sobie jakimis cud upiekszaczami ![]() co do pierwszego tanca: http://www.youtube.com/watch?v=RD3WwM6l1J0 tylko pytanie kto nas walca nauczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
oj znam to uczucie!! za to jaka byla radocha jak juz sie pakowalismy, jak kurier przyjezdzal po nasze paczki... gorzej jest juz teraz... nie docenialam tego co mialam... ciezko sie zyje w Pl, chociaz wracalam z sercem pelnym nadziei... jedyne z czego sie ciesze, to to, ze zrobilam sobie prawko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.