|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Sprawdzałam pogodę na jutro i nie zapowiada się ciekawie dla Kielc Już nie wspominając o piątku
|
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczę co tam kupię i ile mi w portfelu zostanie
|
|
|
|
|
#3093 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Co do pogody to się ma ochłodzić,dobrze słyszałam? Cytat:
![]() a sukienka z linka fajna,taka trochę folkowa,miałam przez pewien czas fazę na folklor
|
||
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądacie Rodzinkę.pl? My tak
|
|
|
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny proszę klikajcie w ten mój link
|
|
|
|
#3096 |
|
|
Jeśli to to z Kożuchowską to
![]() Ja obecnie przelewam do buteleczki perfumy z próbek z Oriflame zamówiłam próbkii już wrzucam obiecane fotki co to tej sukienki to tak: podoba mi się,ale...musi być do niej pasek w talii,bo tak to wyglądam jak pufa (zdj.1) z paskiem lepiej![]() a bluzeczka koronkowa strasznie kusa tylko na wyjazd nad morze,w mieście jej nie ubiorę (sorki za marny wygląd,świecę się dziś i jakas niechlujna jestem )
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bluzeczka super, wcale nie musi być nad morze. Sukienka ma fajny kolor ale jakoś |
|
|
|
|
#3098 | ||
|
szeryfcio
|
A ja wrociłam z pracy i biorę się za fasolkę szparagową z bułeczką tartą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-08 o 21:47 |
||
|
|
|
#3099 | |
|
|
Cytat:
zobaczę jak się będę czuć w sukience na zewnątrz,ale najpierw muszę kupić pasek,bo mam tylko jakiś okropny szaro-niebieski,potrzebuję cieniutki biały lub czarny![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Diamond Musk ![]() I mam pytanko do dziewczyn zamawiających od lat w Ori,chodzi mi o zapach Sun,bo widzę że zmienił butelkę,dawniej była inna,ale zapach ciągle ten sam?
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-08 o 22:01 |
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
W tym kolorze Ci fajnie bardziej mi o fason chodzi, masz tak zgrabną figurkę, że (wg mnie przynajmniej) te wcześniejsze fasony- bardziej wąskie i nie tak wysoko zabudowane pod szyją podkreślają ją jeszcze bardziej. Nie wiem jak z paskiem będzie bo ona taka bombkowa, prawda?
|
|
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
nie wiem dlaczego, sle myślałam, że to dolne ściągnięcie gumeczką będzie gdzieś w połowie pupy (jakby taka tunika) a nie pod pupą ...
|
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
daaawno mnie nie było dziś w końcu zamówiłam sobie dwa pękacze
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam gdzieś że ta firma ma dobre kosmetyki, ja się chyba w końcu skuszę się na eyelinery z brokatem od nich mają bardzo pozytywne opinie na KWC |
|
|
|
|
#3104 | |
|
Wtajemniczenie
|
btw. patrzę ,że dużo osób głosuje na Pycie
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
na próbę z tej firmy miałam chyba kiedyś cienie do powiek ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-06-09 o 11:39 |
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
|
Cytat:
chciałam coś luźniejszego własnie kupić bo mam dużo takich bardzo dopasowanychwysmarowałam się kremem z Ori,mam nadzieję ze jutro cera będzie ok bo wczoraj na noc posmarowałam się złotą emulsją z Avonu i rano miałam drobne krostki na czole a konsystencją i zapachem w sumie się prawie nie różni od serum modelującego owal twarzy![]() co tam ciekwego robicie?
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
klikamy na Pycie
![]() dopisz sie do konkursu to wygrasz zestaw kosmetykow Ori: Zestaw Oriflame nr 1 Tusz do rzęs Oriflame Beauty Maxi Lash Podwójny korektor Oriflame Beauty Żel rozświetlający Very Me Peach Me Perfect Róż do policzków Oriflame Beauty Perfect Blush Baza pod makijaż Giordani Gold Zestaw Oriflame nr 2 Pomadka Oriflame Beauty Triple Core Balsam do ust Oriflame Beauty Spa Therapy Konturówka Lip Perfection Pomadka Very Me Lipmania Błyszczyk Very Me Liptastic Zestaw Oriflame nr 3 Tusz do rzęs Oriflame Beauty Maxi Lash Kredka do powiek Oriflame Beauty Cienie do powiek Pure Colour – kolory silver grey, Pink Shimmer, Champagne Pearl Zrób tak: Kliknij w mój albo innej dziewczyny od Pyci link, potem zaakceptuj regulamin, daj na "gram" czy coś takiego, zjedź na sam dół strony, tam gdzie jest Pycia, ten ostatni link przy Pyci wklej w podpis i gotowe
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-06-08 o 23:33 |
|
|
|
#3108 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
), Amber, Enigma, Elvie.I tusz Wonder bardzo lubię. Jak nie stać mnie na mój ulubiony - YSL Effect Faux Cils, to go zamawiam. Ostatnio go non stop zamawiam ![]() JA buszuję po necie i wcinam ciasteczka ![]() Fasolkę już zjadłam
|
|
#3109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- między innymi, moje np mają krzywy ścieg a jeden się pruje...
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
a wiecie co ja odkąd urodziłam-czyli prawie półtora roku temu- miałam tylko jeden jedyny okres!!! (nie licząc 6 tyg krwawienia w połogu) czy to normalne? dodam, że nadal karmię piersią ale chyba już powinnam mieć normalnie okres co nie?
muszę się do gina wybrać ale do jakiegoś innego niż ten co prowadził moją ciążę bo daremny jest. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- a pojechałam dziś do carrefoura, chciałam kupić ten basen o którym wspominałam ale niestety nie było juz. A dodam, ze do tego sklepu mam ponad 30 km!
|
#3113 | |
|
szeryfcio
|
a, to dziękuję kochana, czyli nie brać.
![]() Cytat:
Ja też nie raz napaliłam się na coś z gazetki i potem okazało się, że tego nie było. Jak mają coś w bardzo atrakcyjnej cenie, to mają tego mniej, a gazetka ma tylko ściągnąć klientów. A najbardziej w tym przoduje Tesco. Tam nigdy nie udało mi się kupić tego, po co pojechałam w atrakcyjnej promocji i powiedziałam sobie: leje na ten sklep, więcej tam nie pojadę i żadną gazetką się nie skuszę
|
|
#3114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3115 | ||
|
|
Cytat:
Kremem na noc wczoraj się posmarowałam Bioclinic i narazie ok,dość przyjemy był,potestuję Mam jeszcze próbki Diamond Cellular czy jakoś tak![]() Cytat:
)Miłego dnia dziewczęta ![]() |
||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki
![]() dziś rano przed praca zaliczyłam ryneczek - już opierdzieliłam czereśnie no i mam kupione 2,5 kg ogórków i dziś będzie test czy torba wakacyjne je doniesie do domu
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz po drugiej córce dostałam po niecałym roku czyli w styczniu i mam co 2 tygodnie...a ostatnio to już wogule szaleństwo- 2 dni mam, 2 dni nie mam(tak już drugi tydzień) i non stop w podpaskach... |
|
|
|
|
#3118 | ||
|
Rozeznanie
|
hej
ale mi się dziś spać chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to raczej nie kupuję ubrań na Allegro, zanim coś wybiorę, muszę sporo rzeczy poprzymierzać, bo zwykle okazuje się, że nie leżą tak, jak to sobie wyobrażałam. Z Allegro korzystam tylko, jak czegoś nie da się dostać w "normalnym" sklepie. Z ubrań, to raz tylko kupowałam spodnie do tańca i kupiłam trochę za długie
|
||
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki z rana, jeszcze nie przy kawie
![]() Ja dziś wstałam rano, bo mnie córcia obudziła...jasno...wchodz ę do drugiego pokoju, a tam mąż przy kompie...to pytam czemu do pracy nie poszedł...źle się czuje czy co, a on że mu się nie chciało... Trochę się zdziwiłam, ale dobra wracam do łóżka, a tam telefon, patrze a tu 4 rano a myślałam, że już koło 9...![]() Sarunieczko bluzeczka super, ale też w mieście bym takiej nie założyła...za to na plaże jak najbardziej...sukienkę przerobiłabym na tunikę...ma piękną tą górę marszczoną ![]() Ja mam perfumy z Ori te Amber Elixir i nawet lubię, oprócz tych jeszcze Divine...tych Diamond Musk nie lubię duszą mnie strasznie...
|
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
no chyba że jeansy pralni chemicznej nie mam w domu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

Już nie wspominając o piątku

co to tej sukienki to tak: podoba mi się,ale...musi być do niej pasek w talii,bo tak to wyglądam jak pufa
(sorki za marny wygląd,świecę się dziś i jakas niechlujna jestem

Tam nigdy nie udało mi się kupić tego, po co pojechałam w atrakcyjnej promocji i powiedziałam sobie: leje na ten sklep, więcej tam nie pojadę i żadną gazetką się nie skuszę