![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1444 |
Raczkowanie
|
DAMIANOWA - ja tez się pkaktycznie w ogóle nie maluje, na slub mam byc pomalowana dosc delikatnie,ale musze przyznac ze czuję sie zle z tą tapetą ...
![]() GROSZA - mam na zmianę,ale one są niskie i troszkę sobie depczę w nich suknię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
ja miałam problem z założeniem butów z powrotem bo mi stopy puchną strasznie :/ ale jak później szłam na dwór to założyłam i miałam buty czarne w środku :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Ja pewnie tez skończe bez butów
![]() Ale muszę ich pilnować bo są śliczne ![]()
#1449 |
Zadomowienie
|
3 dni..
![]() Ja mam na zmianę kolorowe fuksjowe, ale ostatnio wzięłam je na lekcję tańca i przez godzine okazywały się bardzo wygodne. Obie pary po 7cm, także spoko ![]() Jakoś nie wyobrażam sobie przebierać na balerinki i ciągnąc sukni po ziemi.. Ach.. ostatni dzień w pracy ![]()
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie widzę wielkiego sensu by na przebranie brać ten sam obcas ![]() ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-06-08 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Wtajemniczenie
|
Senseds trzymam kciuki zobaczysz będzie super!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
ja również trzymam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
04.06.2011 NASZ WIELKI DZIEŃ...
A było to tak...... Gdzieś w połowie tygodnia zaczęłam się poważnie denerwować. Cały czas sobie powtarzałam – tylko spokojnie nic ci to nie da, pamiętaj, że młody zaczyna szaleć i się gubi we wszystkim, że mama też chodzi nerwowa... Jakoś się próbowałam trzymać. W piątek z rana pobiegliśmy po cisto dla gości, potem szybko do domu kroić, pakować. Potem pakowanie do samochodu alkoholi, ciasta i innych drobiazgów typu Księga Gości, nagrody do konkursów, moja niezbędna kosmetyczka. I na salę. Tam układanie, rozpakowywanie. Znowu powrót do domu, zapakowanie tego czego zapomnieliśmy zabrać do rodziców. W drodze do domu Młodemu co chwila coś się przypominało co miał zrobić a czego zapomniał. Wtedy już sobie uświadomiłam, że nie mam czasu się denerwować, że muszę wszystkiego i wszystkich pilnować – i tak też było. U moich rodziców kawka i burza mózgów co jeszcze. Około 18 tej zaczęło się. Hałas i huk na klatce. Wychodzimy z mieszkania a tam kołderka z potłuczonej porcelany. I koniec spokoju. Co chwila ktoś przychodził, wychodził. My biegaliśmy z kieliszkami, ciastem. Następna i następna porcja porcelany. Wysprzątaliśmy klatkę jak nigdy. Dobrze, że mieszkanie jest na parterze to nie mieliśmy aż tak dużo schodów do sprzątania ![]() Nie wiem czy mama mnie obudziła czy sama się przebudziłam. Szybka kawka, kromeczka chleba i na 7:30 do fryzjera. 2,5 godziny męczarni nie umiałam tam wysiedzieć, nosiło mnie strasznie, a 45 minut pod suszarką to było jak trauma. Siedziałam tam i tylko myślałam o tym co mnie najbardziej w niepokój wprawiało – czy soczewki mi nie wypadną, czy nie będę płakać i się cała rozmażę, czy w słońcu stojąc nie będę płakać, czy przysięgi nie pomylę, czy w kościele będę potrafiła wydobyć z siebie słowo. Aż w końcu kobita powiedziała – już koniec suszenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam jaką miał minę jak mnie zobaczył :/:/, błogosławieństwo, mini sesja zdjęciowa z rodzicami, małe zamieszanie i możemy wychodzić. Na klatce bramka, ale szybko poszło. Do samochodu nie wiedziałam jak wchodzić ![]() ![]() ![]() ![]() Godzina 14:00 ksiądz zaczyna msze. My ruszamy, nie pamiętam jak doszliśmy do naszych miejsc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po mszy zasypali nas grosikami, mieliśmy przygotowane woreczki na nie, okazały się za małe. Przesąd mówi kto więcej uzbiera ten będzie rządzić w domu kasą. Już po kilku minutach zbieraliśmy do wspólnego worka ![]() ![]() ![]() ![]() Po oczepinach goście pomału zaczęli uciekać, Więc żegnanie się. Tańce, picie, jedzenie. Impreza skończyła się o 4ej. To czego nie zjedliśmy dostaliśmy do domu, jej ile tego było, moja mamuśka przerażona tą ilością. Tego można było się spodziewać, taki gorąc, duchota. Hmmm... ale teraz mamy jedzenia na tydzień i mogę skosztować wszystkiego ![]() ![]() ![]() Wszystko się udało tak jak sobie wymarzyliśmy, tak jak chcieliśmy, tak jak planowaliśmy ![]() Teraz mój mąż (jak to brzmi ![]() Takie fotki udało mi się zdobyć... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
No ale relacja rewelacyjna, czułam się jakbym uczestniczyła w Twoim weselu hehe
Wyglądałaś ślicznie Jeszcze raz gratulacje ![]()
#1461 |
Wtajemniczenie
|
kurde gdaz aż się wzruszyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
gdaz świetna relacja
![]() świetne że wszystko poszło po twojej myśli ![]()
![]() |
#1463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia A zapomniałabym, nie wiem czy wiecie ale ja będę widziała wcześniej bukiet ślubny naszej Senseds hehe raniutko skoczę sobie do Oli i luknę hehe chyba Senseds się nie obrazi ![]()
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
gdaz ale fajnie się czytało Twoją relację, troszku się nawet spociłam na początku, emocje niesamowite. Cieszę się, że wszystko ładnie wyszło. Wyglądaliście rewelacyjnie
![]()
#1465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zadomowienie
|
Senseds trzymam kciki niech cie trema nie zżera czekamy na relacje.
Gdaz ale pasjonujaca relacja sztrasznie fajnie sie czytało Gratulacje dla ciebie i "meża" Edytowane przez Mediona Czas edycji: 2011-06-08 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Raczkowanie
|
Łał ale dostałam lanie
![]() ale ja często zerkam na te bukiety, co robi Ola hehe ![]() Wiem tylko że były problemy z kwiatami dla Senseds ale ponoć cała hurtownia była postawiona na nogi i zostały szczęśliwie dowiezione. Jednak Wam powiem że czasami i te florystki maja kupę nerwów z tymi naszymi bukietami. My tego nie widzimy, ale Ola była tak zdenerwowana dzisiaj - rozmawiałam z nią przez telefon. Ale kwiaty są Zdradzę Wam tylko, że bukiecik będzie bardzo delikatny i subtelny ![]() Więc trzymamy kciuki Jenny Aniolek nie zastanawiaj się za długo bo Cię ktoś ubiegnie z terminem, bo tak czasami bywa ![]()
#1469 |
Wtajemniczenie
|
napewno będzie piękny!może Senseds wklei po ślubie jakieś fotki i pooglądamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
gdaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.