|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
taka książeczka, gdzie przez cała szkołę ponadpodstawową wpisują Ci oceny z religii u mnie w parafii taki indeks chcą zobaczyć
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
o mamciu... u mnie tylko trzeba pokazać świadectwo ukończenia ostatniej szkoły gdzie jest ocena
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ktoś nie chodził na religię w którejś klasie to co?Widziałam foty samochodów to i ja wkleję dekoracje, które nam się marzą
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też wystarczy ostatnie świadectwo, a nawet sam papierek ze szkoły z oceną religii...za ostatni rok.
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
pocieszyłyście mnie, jeżeli u Was można ze świadectwem, to ja też u siebie z nim pójdę. trudno.
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać dobranoc
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
__Paulinka__ mi też ostatnio chodzi po głowie fiolet i zielen w dekoracjach ... moja inspiracja:
http://dekoracje.figero.pl/websites/..._fioletowa.jpg
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wystarczy niech juz nie wymyslaja za wiele...Cytat:
oooo... to tez swietnie wygląda |
||
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie,że ja nawet nie pamiętam kolorów naszej sali
![]() Byliśmy tam raz obejrzeć jak wygląda. Potem telefonicznie zaklepaliśmy termin bo to sala tż rodziców znajomych. I tyle. Www nie mają bo to nowiuśka sala. Chyba czas się zorganizować, podjechac i chociaz jakieś zdjęcia porobić
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
__Paulinka__ ja już mam nawet koncepcję w głowie
w wazonach tulipany fioletowe :O ( mam nadzieję, że nie będzie problemu z ich dostaniem ) będę miała świeczki te małe podgrzewacze i te długie w kolorze zielonym , przez stół fioletowa organza, zielone serwetki , gdzieniegdzie zielone kamyczki ( rozsypane koło wazoników na organzie ) i na suficie będą materiały i kule ...ale ja tych kul chcę duuuużo , ( chyba sufit będzie fioletowy a kule zielone ) także jak znajdziesz jakieś fajne pomysły na dekoracje w tych kolorach to zapodaj
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widze, ze Ty juz masz konkretny plan super przyanjmniej wiesz na co patrzec ja jak znajde cos w tych kolorach to oczywiscie Ci podesle ja zobacze "na zywo" naszą salę na poczatku lipca jak bede w PL i wtedy zdecyduje sie czy bedą mi takie kolorki pasowac
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
takie coś też ladnie wygląda, np wokół jakiegoś szklanego okrągłego swiecznika lub wozonu
tylko kolor fioletowy lub zielony w Twoim przypadku ja się jeszcze zastanawiam nad połączeniem różu z perłowym
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/winietki-wizytowki...639632272.html ale fajny pomysł;d
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
znowu zapomnilam dodac:P
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie cos pasuje chyba tylko do jakiejś góralskiej chaty, bo do nowoczesnej to chyba nie bardzo
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ciągle szukam pomysłu na prezent dla gości i nie mam żadnego pomysłu ;/
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma wrzuciła foty z dzisiaj z Lublina. Masakra, jak polało...
http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater ![]() Dobrej nocki życzę! uciekam...
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslę, ze w podziekowaniach liczy sie gest, a nie to zeby wydac jak najwiecej kasy i kupowac nie waidomo co![]() oki, zmykam spac papa![]()
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-06-08 o 23:22 |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, któras z nas miała uczulenie na żywe kwiaty. Bukiety są cudne, jak żywe wyglądają. Tylko czy ta pracownia jest w Polsce...chyba nie
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Całą noc padało i dziś jest cudownie rześko |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Wy tak zarzekacie na upały, na slonce a mi sie takie cos marzy... u mnie caly czas 15 stopni i slonca nie ma praiwe nikomu nie dogodzisz:P a jak ja pojade na wakacje do Pl o nie bedzie slonca to sie wkurze ![]() zmykam do pracy ![]() papa Milego dnia
|
|
|
|
#3446 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na które obrączki się w końcu zdecydowaliście?Cytat:
Pokaż jakie ![]() Cytat:
![]() Słońce, pamiętaj, że po pierwsze: jedna kłótnia rozstania nie czyni, więc proszę tu bez takich aluzji, że nie wiesz co dalej będzie A po drugie prawda jest taka, że przygotowania do ślubu, urządzanie domu, praca zawodowa i jeszcze dodatkowo studia i egzaminy to mimo wszystko troszkę za dużo nawet dla tak świetnie zorganizowanej i trzeźwo myślącej kobitki jak Ty, więc jest to całkowicie normalne, że możesz od czasu do czasu nie wyrabiać. Ja i tak podziwiam, że przy tym nawale obowiązków w ogóle jeszcze nie oszaleliście i nie kłócicie się co drugi dzień Musicie być naprawdę silnym związkiem. Sesja minie, studia skończysz i zrzucisz z siebie to spore jednak obciążenie i zostaną już same miłe przygotowania, zobaczysz, od razu się lepiej zrobi Cytat:
![]() Hm, wiesz, w sumie to tak samo Jego dzień jak Twój, właściwie jeśli On nie narzuca Ci, jaką masz wybrać sukienkę, to Ty Jemu też nie możesz Ale 3mam kciuki, żeby jednak zmądrzał ![]() Cytat:
Tak świeżo ta zieleń wygląda. Ale ja jestem w ogóle fanką zieleni Poza tym myślę, że do tej czerwieni by pasował kremowy.Cytat:
Cytat:
Z tym, że tren wielgachny nie podoba mi się, ale to już kwestia gustu ![]() Piękno ![]() Cytat:
![]() się 3mią ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki, a ja sobie załapałam od wczoraj dorywczą robótkę Dzwoni do mnie wczoraj ok. 11 Przyjaciółka i mówi: hej, chcesz zarobić? Ja, że no pewnie. A Ona: to jest robota u mnie w biurze, jak chcesz, o której możesz być? No i za godzinę byłam i siedziałam do 18:00 i dziś znów sobie idę na parę godzin Nawet nie wiem, ile mi zapłacą, ale w sumie mi się teraz każde pieniądze przydadzą, więc wybrzydzać nie będę, a praca w miłej atmosferze, nudna, ale to dobrze, bo nie wymaga specjalnego myślenia ![]() A tutaj, gdyby którejś TŻ nie miał w co się ubrać na wesele, to najświeższy krzyk mody No i artykuł na temat zmiany nazwiska, zobaczcie, ile będzie trzeba jeszcze kasy na to wydać, cholera: http://myweddspace.pl/artykul/czy-zm...sko-po-slubie/ Dla tych, co nie mają tam konta i nie mogą przeczytać całego artykułu skopiuję "cennik": W pierwszej kolejności trzeba wymienić dowód osobisty. Zdjęcie: ok. 20 zł; plus dokument: 30 zł. Po wymianie dowodu czas na prawo jazdy. Zdjęcie już mamy, dokument: 70zł; opłata skarbowa: 10zł. Trzecia rzecz to paszport. Zdjęcia (to do dowodu nie pasuje, trzeba zrobić inne): 20 zł, opłata za wydanie paszportu: 140 zł. Posiadacze prawa jazdy często mają również samochód. Dowód rejestracyjny - opłata komunikacyjna i ewidencyjna: 60 zł. Wszelkie legitymacje również trzeba wymienić. Na szczęście przeważnie za darmo. Jedyne koszty zwiazane są ze zdjęciami, warto profilaktycznie zamówić więcej odbitek portretu do dowodu. Tu kończą się wydatki, problemy nie. O zmianie nazwiska trzeba zawiadomić wszystkie banki, firmy ubezpieczeniowe i pracodawcę. Podsumowując, należy przeznaczyć na to około 350 złotych i zaplanować wizyty w co najmniej dziesięciu instytucjach. Miłego dnia Kochane
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-06-09 o 09:06 |
|||||||||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiliśmy takie:
obraczki-slubne-ze-zlota-st-104zb_0_b.jpg mam nadzieję że już niedługo wstawię zdjęcie naszych
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo takie bibeloty to goście wrzucą na dno szuflady i leży. Sama mam takie karteczki itp. z podziękowaniami i tylko miejsce zawalają. Teraz na piątkowym weselu była winietka,a z tyłu lizak serduszko,podoba mi się tylko my nie chcemy winietek. |
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba tak, jak na tych zdjęciach Tak świeżo ta zieleń wygląda. Ale ja jestem w ogóle fanką zieleni Poza tym myślę, że do tej czerwieni by pasował kremowy.[/QUOTE] Dzięki dziewczyny ![]() Tak też zostanę przy beżowym, kremowym i tych delikatniejszych odcieniach Mam nadzieje ze buciki też dobiorę takiego koloru ![]() A zielony aby ożywił może sporadycznie gdzieś dorzucę. Ale na pewno z czerwonym nie będę juz przesadzać ![]() Musze jeszcze wypytać czy to ich standardowy wystrój, czy może mają jeszcze jakieś propozycje Dzięki dziewczyny ![]() Jeszcze mam jeden problem bo stoły są wąskie i z tego co pamiętam zwykle soków, sałatek i innych pierdółek nie mówiąc o ciastach, szklankach na tych stołach jest dużo.. I nie wiem jak pomieszczę na nich moje wymarzone dekoracje ![]() Co do podziękowań dla gości, ostatnio wylukałam coś takiego. Zawsze może posłużyć to też za winietke z małą niespodzianką
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-09 o 09:27 |
|
|
|
|
#3450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powodzenia!Cytat:
![]() Chatko - gratuluję pracy dorywczej! ![]() Ale u mnie się dziś ochłodziło...brrr.... gdzie te słoneczko....
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

o mamciu... u mnie tylko trzeba pokazać świadectwo ukończenia ostatniej szkoły gdzie jest ocena

a jak ktoś nie chodził na religię w którejś klasie to co?

na pewno wystarczy

uciekam...

nikomu nie dogodzisz:P a jak ja pojade na wakacje do Pl o nie bedzie slonca to sie wkurze 

żeby facet był aż tak zajęty i przedyktował pytania i sobie poszedł (tak zorbił praktycznie na pierwszy semestr poszedł na 5 minut całe kolokwium skonsultowaliśmy
się 3mią