|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Moja mam czasem to zakładała,ale szału chyba nie było
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam testować maskę Romantic
![]() I chyba wyciągnę kawowe Karmi z lodówki I lody do tego ![]() Znalazłam takie buty na allegro i zastanawiam się czy licytować - http://allegro.pl/modne-i-eleganckie...650154715.html. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-08 o 20:13 |
|
|
|
|
#3693 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Mniam mniam
![]() Cytat:
|
|
|
#3694 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
O co tej babie chodzi??? Też problemy wymyśla... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bo 15 zł to faktycznie szkoda. Cytat:
![]() Tak mi się przypomniało, że dawno nie byłam na koncercie Anathemy a były czasu, że co roku jeździłam... ![]() Cytat:
??? Cytat:
A sandałki widzę, że już licytować zaczęłaś Wybrali mnie na tej radzie do komisji rewizyjnej... mama mia, nie wiem nawet, co tam się robi ![]()
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja od soboty zapominam
![]() Cytat:
![]() Poradzisz sobie Edit. Zaczynam się zastanawiać nad takim wynalazkiem ![]() http://www.mydlarnia.info/krysztal-a...49-id-408.aspx Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-08 o 21:58 |
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3698 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() W każdym razie - ałun jest świetny ). I można go stosować po goleniu pach Zasada jest jedna - posmarować dość intensywnie mokrym ałunem, poczekać ok. 30 sekund i potem posmarować wilgotnym ałunem jeszcze raz. Taka podwójna warstwa działa o wieeeeeele lepiej niż warstwa pojedyncza
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabyś mi podać jakiegoś linka do tego co Ty masz? Bo znalazłam tego sporo, przedział cenowy od 10 do 40 zł.Ja się dosyć mocno pocę w pracy - niby jest cały czas włączona klima ale do mnie nie dochodzi i cały czas jest mi gorąco Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-08 o 22:29 |
|
|
|
|
|
#3700 |
|
ma zielone pojęcie
|
Mam jakiś Deo Kryształ firmy Najmar. Ale z tego, co wiem, to te wszystkie dezodoranty w kamieniu mają ten sam skład. Różnią się tylko wielkością. I producentem.
|
|
#3701 | |
|
|
Cytat:
, resztę TŻ, będzie można kupić nowe, sasasasa Nie mam wyjścia Kup Bloker Ziai , całkiem nieźle daje radę Miałam ochotę kiedyś na kryształ, w Egipcie można było kupić w zasadzie na każdym straganie z przyprawami ale ostatecznie zrezygnowałam.
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w mieście nie ma więc i tak musiałabym zamawiać przez internet. |
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem tu nowa
i mam pewien problem. Otóż zamierzam kupić prostownice i zastanawiam sie miedzy Remingtonem s1051 a Remingtonem s6500. Wiem ze jest masa wątków o prostownicach i przeglądnełam prawie wszystkie ale nikt nie wie jaka jest miedzy nimi różnica i która jest lepsza.. wiec prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#3704 | ||
|
|
Cytat:
Może w aptece jakiejś trafisz? Albo w małej drogerii? YAo spało i wpadło za łóżko ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki ! Nie kupuję. Leży u mnie od dłuższego czasu peeling do dłoni z Dermiki. Czas wypróbować. Nie ! Spójrz na obcasy. Toż to kloce do rąbania drewna. Będziesz baaardzo przysadziście wyglądała. A mnie się wczoraj jakoś "nasz" Jelonek przypomniał. Jakaś dziwna cisza o Nim. Albo ja, jak zwykle, nie na bieżąco. Cytat:
Chociaż w młodości durnej i chmurnej miałam takie zdarzenie z piwem, że do dzisiaj wstyd się przyznać. Miejsce akcji : wakacje, grupa ludzi 18 - 19 lat, w tym gronie i ja, polana w lesie nad jeziorem. Pijemy piwo skrzynkami . A jak ! W pewnym momencie, tzn. po którejś tam z rzędu butelce, chciałam wstać za tzw. potrzebą. Nie dałam rady. W pijanym widzie pomyślałam i siedząc na ziemi, w trawie , sikałam tam gdzie siedziałam. Po spełnieniu , odsuwałam się i libacja trwała. Cytat:
Będziesz kontrolować . Za parę niedziel dyrektorem Cię mianują. ![]() Cytat:
Cytat:
Od pewnego czasu u mnie sytuacja w temacie : potliwość, zmieniła się. Pociłam się dość obficie, ale nigdy nie "pachniałam". Od paru miesięcy zaczęłam rozsiewać zapach jak rozsierdzony skunks. Być może to z powodu zbyt wysokich "cukrów". Też testuję dezodoranty. Jak na razie - bez rewelacyjnych rezultatów. Ostatnio, wszędzie słyszę o dezodorantach - kryształach, właśnie z ałunu. http://panakotasklep.pl/dezodorant-c...-kamieniu.html http://www.domzdrowia.pl/91498,cryst...eniu-40-g.html Kupujemy ? ? ? ![]() Wszystko ok ? Cytat:
Dziewczyny, teraz polecać będę .- Psikaczem "magiczne serum" nadal jestem zachwycona. - Polecam także ten mój ostatni zakup : krem do stóp : http://www.cedrovit.pl/?72,balsam-do...a-pieta-nowosc!!! Działa {!!!} i ładnie miętą pachnie. Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3706 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
A ser feta lubię
do sałatek warzywka, feta i sos grecki z torebki![]() jak kiedys zobaczę to piwo to kupię ![]() karmi nie lubię ![]() Aga to daj znac jak ta maska romantic
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuś
mam nadzieję,że w następnym tygodniu załatwię sobie książeczkę i pojadę nad morze więc by mi nie zdążył przyjśćJa go mam i jestem zadowolona Możecie polecić coś na pocenie się stóp? Nie chcę wyjśc gdzieś w sandałkach i ślizgać się jak na lodowisku ![]() I od rana mam załamkę,bo mi dwie rybki zdechły
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
jakimś 'ałunem' zaś kusicie;p
Kasiu mi styka krem z biedronki do stóp za ok 4 zeta ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- w ogóle rozwalily mi się te moje granatowe rzymianki, takie badziewie teraz robią... reklamuję;/ ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Chuck z gg pojawia się w 3 sezonie californication ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- chcę kliknąć ![]() http://allegro.pl/nail-tek-zestaw-fo...644350612.html |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm jeśli Ed Westwick występuje w Californication to moze i nawet obejrzę
Mama kupiła pękacza. pomalowałam jeden paznokieć,ale kiepski mi efekt wyszedł...
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy jego wątek się rozwinie czy to tylko taka 2odcinkowa postac to nie wiem![]() Kasiu odnosnie Twojego kremiku to jak uzyłam go na dzien to byłam cała czerwona, próbowałam dwa razy i chciałam oddac mamie, ale dałam mu jeszcze jedną szanse i wysmarowałam się nim do łóżeczka no i nie potrafię tego wytłumaczyc ale jako krem na noc mi odpowiada, nie jestem czerwona, a nawet lekko gasi rumien i rano twarz wygląda lepiej czary i di end wygląda na to, że mnie nie zapycha i na pewno z przyjemnoscią go zuzyję, ale nie wiem czy kupię następne opakowanie, bo on przeciwzmarszczkowy jest, a ja nie chcę uzywac takich rzeczy![]() w kazdym bądź razie dziękuję |
|
|
|
|
|
#3712 |
|
ma zielone pojęcie
|
Też lubię
|
|
#3713 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole jakas goła ta moja szafa, tuszu tego rozowego juz od miesiaca chyba nie ma i pustki takie ![]() Cytat:
jedynie zwykle autobusy i busy ![]() Cytat:
tylko z tym troche zabawy jest ale eyelinerem to zawsze cale rzesy ubrudze ![]() Cytat:
Cytat:
a ten balsam do stop to aptekach czy gdzies mozna kupic czy tylko w necie? ![]() Cytat:
ja tez bym pewnie miala zalamke, za bardzo wrazliwa jestem na takie rzeczy ![]() Cytat:
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię poka-poka pękaczowi
http://i.pinger.pl/pgr3/0418c8200025bfe24df0b3c8/ http://i.pinger.pl/pgr62/896989f6001006834df0b3de/ Mnie trochę nie wyszedł ten jeden paznokieć,ale w sobotę mam nadzieję,ze ładnie go ogarnę ![]() Kosztował 11zł, a dwa(pękacz+baza) 16-mama mi tak mówiła przynajmniej
|
|
#3715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja jestem taki upierdliwy wrażliwiec i uczuleniowiec, że mnie prawie wszystko gryzie, piecze . A już sama nazwa ; "antybakteryjne" kojarzy mi się z płynem do mycia WC lub, co najmniej - szarym mydłem.
Jednakże, żem na nowinki łasa - rozejrzę się.Używałam psikacza Scholl'a. Doskonały . Bardzo dobre są też kosmetyki Gehwol . Drogie mendy, jak cholercia, ale wydajne i znakomite. Jeśli Ci się pocą stopy, rozejrzyj się też za czymś przeciwgrzybicznym. Francy teraz wszędzie pełno. Cytat:
Rybki też żywe istoty. Cytat:
Cytat:
Nie gadaj - fajny. |
|||
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3717 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja juz wiem czemu mi sie te pekacze nie podobaja bo nie lubie takich pstrokatych paznokci, wole jeden kolor i to matowy Cytat:
![]() No to szkoda, bo troche nie chce mi sie wydawac na wysylke ale moje stopy mnie mega denerwuja juz ![]() Cytat:
a po co taką kurację przeprowadzalas?
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-06-09 o 19:50 |
|||
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Kawowe jest pyszne
Bo te biedronkowe kremy do stóp podobno produkuje Tołpa. Cytat:
Padnięta jestem, miałam dzisiaj zebranie w pracy i dopiero jakieś pół godziny temu dotarłam do domu
|
|
|
|
|
|
#3720 | ||||||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ty to coraz to lepsze karty przed nami odkrywasz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ona tak między poduszki wpadła [które przestrzeń między łóżkiem a ścianą wypełniają], trafiła idealnie między i tak powoli głową w dół się zsuwała, nawet nie obudziła się za bardzo, po wyciągnięciu pomarudziła z 20 sekund i spała dalej ![]() Cytat:
Cytat:
Niby ten składnik to właśnie genialny utwardzacz, ale... po jakimś czasie może też paznokcie osłabić, więc należy go używać z umiarem. Podobno jednak wypuścili na rynek wersję bez, o nazwie Citra, tylko opinii użytkowniczek jeszcze nie znam i nie wiadomo, czy jest tak samo skuteczny. Cytat:
![]() Im wcześniej zapobiegasz, tym lepiej ![]() Cytat:
No i tani - moja lubić ![]() Mam nadzieję, że u mnie wkrótce się pojawią ![]() Są już te z Vipery i Bell, ale czekam na GR, może będą tańsze niż te dwa wymienione ![]() Cytat:
I czy sprawa płatności się wyjaśniła? ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
A jakieś konstruktywne to zebranie chociaż?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

I lody do tego 

a były czasu, że co roku jeździłam... 
??? 

A mogłabyś mi podać jakiegoś linka do tego co Ty masz? Bo znalazłam tego sporo, przedział cenowy od 10 do 40 zł.

ja tez bym pewnie miala zalamke, za bardzo wrazliwa jestem na takie rzeczy