|
|
#391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Vargtimmen
ten wiedźminowy remix jest chyba jeszcze lepszy niż trollowy cover ![]() dbranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-08 o 22:30 |
|
|
|
#393 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wreszcie Yes, yes, yes Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
współczuję ![]() ale już dobrze jest? Cytat:
też kcem ładnie pachnieć ale mi się nic nie podoba, w akcie desperacji wąchałam wszystko w wolnocłowym na promie i nic
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-08 o 22:44 |
|||
|
|
|
#395 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ładnie pachniesz,masz czym,nie marudź
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie pachną, ale ciężko i zimowo a mnie się lekkiego/letniego chce sama nie wiem czego mi się kce ![]() a połowę kartonu to powinnam sprzedać
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co..... ja też chcę pachnieć ładnie i czymś nowym, potrzebuję koniecznie czegoś nowego i potrzebuję dokupić to czego mam mało , bo mi żal używać
|
|
#398 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedziałam że mam nie wchodzić ( i tak omijam wątki stricte perfumowe) po co ja to przeczytałam a Nil i Kashimna miały by moimi ostatnimi tego lata i basta - miałam być dzielna - a to Lotrułą po nutach mnie wzięła ale korcą mnie Fordy - nie wiem czy kce - na pewno nie flache - zbyt wiele "ale" no i wycofane zapachy bo to juz ostatni dzwonek buuuu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-08 o 23:01 |
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rejcz... to przez upał , mówię Ci, w taki gorąc budzom się w człowieku demony i nałogi drapią po odwłoku
![]() No ale kiedy zmienia się pogoda , to mus , no po prostu mus kupić coś. Tylko czemu te chciejstwa tak się mnożą
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat w upał kadzidlaki i drewniaki jak najbardziej - a zazwyczaj lato było u mnie mało perfumowe - miałąm wakacje od perfum - YR herbatki mi starczały Wiem ile nie znam cudów - i z premedytacją na razie nie pozwalam sobie poznać - obiecuje sobie że jak już będę mogła to se zrobię nagrodę - zbiorową ![]() niestety nigdy nic nie jest wg planu |
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakiego trwały ma być
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba spadam, dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Fjecie co?
Wymyśliłam sobie tak wstępnie, że jak będę miała urlop w połowie sierpnia, to może wybrałabym się na zwiedzanie Gdańska na kilka dni Nigdy tam nie byłam, a miałabym ochotę. Chyba zacznę rozglądać się za jakimś tanim noclegiem.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etrę kcem, całą flachę, a na all ni ma od x czasu ![]() Eau Premiere chcę J'ose -całą flaszkę Duela - miałam mieć i sklep przysłał mi info że ni ma już ![]() Chyba chcę Kashminę na powrót ![]() Iso E bym chciała, i Cashmeran tyż ![]() Aliena i Angela, choć małe pojemności Rock Crystal bym chciała Pamplelune AA Dune Figę jakąś ![]() i chcę coś czego jeszcze nie znam, w ciemno na przykład.. ot to!
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale poczekamy aż nozyce się odezwą
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyyy
![]() Cytat:
Madzik Kameleon
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
k...i w oczach i taka nieplasticzana czerń ![]() o i jeszcze Patricia Arquette no lepij Ci nie wytłumacze ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
Rock Crystal mnie męczy od daaawna - bo nie znam ino po nutach i opisach mi nie wylatuje z głowy - pomogłąbym rozebrać ino co najwyzej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-08 o 23:29 |
||
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Zemrę od tych komplimentuff ![]()
|
|
|
|
#411 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Premier Figuier jest w miare trwały-na mnie,zaznaczam ![]() Chyba pójdę spać ![]() Mnie się za to chce długiej,kolorowej spódnicy.o!
|
|
|
|
#412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam ostatnio kryzys też. Nawet na wspólnozakupowe nie wchodzę, bo ostatnio co kupiłam to poszło w kąt a i tak ciągle tego samego używam Ale coś po tym Madnessie czuję że wracają chciejstwa
|
|||
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jusz mówie czemu wstyd - panel ów kładzion nie u mnie - całą sprawę zrelacjonowano mi przez tel ( miałąm jedynie jechac do sklepu pomóc sprawę załatwic) i nie bez znaczenia jest ze relacjonowal chłop ![]() przybyłam zobaczyłam i z✂✂✂ałam z góry - ot nieporozumienie - panel nie był rozwarstwiony - kilka z nich odpieło sie że tak to ujmę od reszty - i to zjawisko nazwano rozwarstwieniem - od reszty ![]() don't ask ale panel cały gładki i fogle a przyczyną ze od reszty sie odczepiły jest to ze położone faktycznie na nierównej powierzchni - i to juz nie wina producenta ( coś z czegoś wylajzło nie pytać co bo nie zapamiętałam) nawet nie macie pojęcia jak mi głupio za zawracanie gitarrrry ja sobie zdaje sprawę ze ja brzmię niezrozumiale nie raz, nie dwa - ale "rozwarstwienie" zrozumiałąm jako kokufa rozwarstwienie ehhhh no ale na przyszłość czuję się doedukowana ufff noo jakcoś to zweryfikuj - lub nie - ja tak szczelam - w sumie trocheu - ot pierwsze wrazenie na zasadzie skojarzeń Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-08 o 23:44 |
||
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam gdzieś próbkę, jutro do sampla i testy poczynię a jaką mniej więcej te spódnicę kcesz ![]() i też kcem RC
|
|
|
#415 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiej nie mam
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzięki ciekawe czy tego szukam a propo jeszcze reklamacji/rejkojmi ja zazwyczaj wracałam wymieniac towar lub zwracać i otrzymywać kasę - w media markt sprzet lub buty, ciuchy - i pamiętam ze jak tylko sie im powiedziało ze hasło reklamacji nie uwzględnia sie jest niezgodne z prawem i jak tego nie chcą załatwiac to proszę o rozmowę z kierownikiem - wszystko szło jak z płatka - niestety nie wiem tylko na jakiej to podstawie szło - nie pamiętam nigdy co było reklamacją co rejkojmią - ot wydawali nowy towar lub zwracali kasę a ja byłam hepi - jakieś świstki były -a le jak mówię z euforii ze mam co chciałam nie zwracałam na to uwagi jaki to papiór i na jakiej podstawie wydany |
|
|
|
|
#418 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tez takiej nie mam,dlatego chcę
A co,masz jakąś na wydaniu?
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne nie jedną
trza przegląd zrobić a dla Ciebie mam liwajsy z hameryki serio, zobaczymy, może podpasują
|
|
#420 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik-w czarnych wyglądasz całkiem jak Juliette Lewis
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

współczuję 
ale mi się nic nie podoba, w akcie desperacji wąchałam wszystko w wolnocłowym na promie i nic

a mnie się lekkiego/letniego chce

trwały ma być 
od x czasu