![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Witam
![]() Wczoraj przed snem troche się popłakałam... Bie wiem czy to ze zmęczenia, czy o co chodzi, ale pomyslałam o eksie i poleciało mi kilka łez. Potem śniło mi się, że do siebie wróciliśmy. Tyle moich żali. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
We wtorek wyprowadziłam się od narzeczonego, nie chce ze mną być. Dziś jadę po resztę rzeczy i.... mam nadzieję, że złapie mnie za rękę i powie, żebym została. Wiem, że nie mogę, za dużo bólu itd. Nie chcę tej nadziei, chcę pustki, nie chcę czuć tej miłości bo moje serce i rozum są zbyt małe, żeby ją ogarnąć i znieść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() z własnym tatusiem grywam w Call of Duty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wspólne mieszkanie, spacery do apteki...? Gdzie postanowienie wysłania go na odwyk, co? Z każdym postem przeczysz sama sobie. Tkwisz w tym złudzeniu, bo pasuje Ci, że teraz jest milutki (pominę incydent "możesz przyjechać, Kotek"). Ale przecież znasz go i wiesz, że ta sielanka nie potrwa długo ![]() Do cholery, jesteś w ciąży, będziesz Matką! Skoro nie potrafiłaś zastosować w odpowiednim momencie antykoncepcji, musisz wreszcie dorosnąć i być konsekwentna. To już nie jest zabawa w chodzenie, zabawa w dom. Decyzje, które teraz podejmiesz, muszą być przemyślane, bo wpłyną nie tylko na Twoje życie, lecz też na to nowe życie, które nosisz pod sercem. Cytat:
![]() Cytat:
Odezwij się czasem ![]() Cytat:
Wiesz, że tego nie zrobi. Takie rzeczy tylko w T Mobile. Czemu nie chce już z Tobą być?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-09 o 08:57 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też lubie pograć w CS-a ![]() Jezu co za człowiek, zeby dziewczyna była dla niego idealna bo gra w CS?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Samo rozstanie może nie budujące, ale historie, w których po 8 latach bycia razem człowiek potrafi się odnaleźć, tworzyć nowy związek, nie rozpamiętywać i żyć pełną piersią już tak
![]() Zresztą, dla mnie ważne są fakty, jak mnie do szpitala brali chciałam wiedzieć jakie mają statystyki i jakie są szanse na wyleczenie, teraz też, jak widzę i wyczuwam po wypowiedziach że komuś lepiej po 2 miesiącach na przykład, to łatwiej mi doczekać tych 2 miesięcy, bo mam nadzieję że i mi będzie lepiej.. ![]() A leki? To moje pigułki szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Długo by opowiadać, był strasznie zaborczy, nie mogłam utrzymywać z nikim kontaktu, na początku nie przeszkadzało mi to, jednak później nie mogłam zadzwonić do kolegi w sprawie planu studiów, nie podobało mu się ilu facetów miałam itd... wywołało to we mnie stany depresyjne, zaczęłam myśleć o zejściu z tego świata, on mi coś przykrego zrobił, ja od razu załamywałam się. 3 miesiące temu zamieszkaliśmy razem, było cudownie przez miesiąc, później zaczął się dusić, nadal kocha ale nie widzi nadziei dla nas. Zawsze tylko ja się starałam, on warunki stawiał, jak powiedziałam mu o tych my ślach samobójczych to po jakimś czasie obrócił to przeciwko mnie, że ja go szantażuję. na konioec powiedział, że jak jestem w ciąży(bo były takie podejrzenia) to będzie płacił alimenty. Wielka wojna, krzyk, rzucanie naczyniami, nire wytrzymalam, a on nic, zero wsparcia. Czułam się samotna, godziliśmy się dzięki seksowi, tak nie mogło być. Siedzę terazx i rozpaczam, że nie mam nic a na karku 24 lata. Chcę sobie poradzić ale nie wiem czy potrafię.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba mu zalezy skoro sie nie poddał i Cie znalazł- ale to miłe!! ![]() Wiesz co? Ja ciebie tez nie mam na fejsie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duszku zaraz mam klientkę, jak zdążę przed nią to prześlę Ci link, a jak nie to za kilkadziesiąt minut ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Dearlie odpisz! Może nie będzie on Twoim mężem, a spędzice miłe chwile, chociazby wymieniając wiadomości. I pewnie nie raz się usmiechniesz..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cah Czas edycji: 2011-06-09 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zobaczysz co bedzie pisal i jak sie bedzie zachowywał Dobry znak! A mzoe głodna jestes heh ![]() ![]() Dostałam i zaprosilam ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- ja mam 21 jeszcze koncze licencjat i tez sie podobnie czuje... moze to normalne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Cah- mysle ze chyba to przejdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Ja mam dzisiaj gorszy dzień...
na szczęście umawiam się z przyjaciółką, może trochę pogadamy... Potrzebuje tego. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
dziewczyny nie dramatyzujcie z tym wiekiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Witam Kochane kobitki ![]() ![]()
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() W życiu bym nie zamieniła tego czasu na dom, dzieci. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dearlie - za samą fatygę należy mu się uśmiech ![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
ja mam 26 i ostatnie o czym myślę to znalezienie męża.. nie znaczy, że jestem przeciwna sakramentowi małżeństwa, ale nigdy mnie to jakoś specjalnie nie pociągało.. ale dzieci to chciałabym mieć.. nawet bez ślubu..
#111 |
Zakorzenienie
|
Kochane macie rację... spróbuję z nim popisać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duszku... prześliczna dziewczyna z Ciebie! ![]() Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-06-09 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() On napewno jest lojalny wobec Ciebie.. wolalabys pewnie nie wiedzic co robi ![]() ![]() ![]() Przestan sie ludzic i zyja na nowo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ilonko wiesz co jest najgorsze? Bez względu na to co on teraz wyprawia, ja byłabym w stanie przyjąć go z otwartymi ramionami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No troche naiwna ![]() Ja bym na Twoim miejscu skontaktowala sie z tym Panem z imprezy...moze love z tego nie bedzie ale moze pozwoli zapomniec o eksie i moze bedzie z tego chociaz przyjazn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja mam jeszcze za mało ustabilizowaną sytuację zawodową, a co za tym idzie finansową, żeby w tej chwili chcieć dzieci. Niestety, to nie jest tylko słodki bobasek, ale przede wszystkim potworna odpowiedzialność finansowa na najbliższe co najmniej 26 lat. A w praktyce do końca życia.
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Trudno żeby było inaczej, skoro tak na dobrą sprawę nigdy nie żyłaś bez niego...
#116 |
Zakorzenienie
|
a myślalam, ze jest ze mną już tak dobrze ze nie bede musiala sie tu zalić ale musze
![]() ![]() fakt niedopuszczenia mnie do obrony rozsypał mnie na kawałki.. wczoraj widzialam nowego ex, na imprezie. stał z kumplami usmiechnał się czesc a ja dalej 3malam się swojego, ze niby go nie znam przeszlam bez slowa jak by był powietrzem i tak cała impreze, ciężkooo ! ![]() ![]() ![]() nie umiem juz tak nawet przeszlo mi przez mysl zeby się odezwać, juz ktorys raz zrzedu go widze od tych 2tyg i udaje ze nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-06-09 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz się nie odzywa, pewnie ma tyle spraw, ze nawet nie mysli o tym oc mu napisałam w niedziele i ma to gdzies. Mysle , ze mu nie zalezy.. odezwał by się. I powiem Ci, ze tez mam taka mała nadzieje i tez odrzucam kogos kto chciałby byc blizej ze mna ale co poradze powiedzialam mu jak jest, zachowal sie w porzadku i normalnie gadamy tyle, z eon ma chyba jakies nadzieje. W ogole to nie jestem ładna, ktoś mi kiedyś powiedzieł , ze fotogeniczna. Za to Ty masz taka kochana buzie no i juz Ci mowilam piekne włoski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do dziewczyn grających, to ja nic do nich nie mam, nawet fajnie, że takie są. Sam już dawno nie grałem w czy to w CS'a, czy COD'a, ale z dziewczyną można chociaż przez krótki czas fajnie sobie pograć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.