Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 08:17   #91
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Witam

Wczoraj przed snem troche się popłakałam... Bie wiem czy to ze zmęczenia, czy o co chodzi, ale pomyslałam o eksie i poleciało mi kilka łez. Potem śniło mi się, że do siebie wróciliśmy.

Tyle moich żali.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:32   #92
Flanelka_
Raczkowanie

We wtorek wyprowadziłam się od narzeczonego, nie chce ze mną być. Dziś jadę po resztę rzeczy i.... mam nadzieję, że złapie mnie za rękę i powie, żebym została. Wiem, że nie mogę, za dużo bólu itd. Nie chcę tej nadziei, chcę pustki, nie chcę czuć tej miłości bo moje serce i rozum są zbyt małe, żeby ją ogarnąć i znieść.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:55   #93
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja kiedyś grałem w CS'a, ale żeby kobieta Nie wiedziałem, że takie jeszcze istnieją
świnia
z własnym tatusiem grywam w Call of Duty
Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
dopisuję się,właśnie mój były narzeczony po raz kolejny poprosił mnie,żebym za niego wyszła
Świetnie, kiedy macie termin?
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Oglądalismy wczoraj mieszkanie w którym mamy ponoc zamieszkać.
haha tak się chłopak przejałrolą przyszłego ojca, ze poszedł do naszej apteki i zapytał o witaminki dla kobiet w ciazy, mimo tego ,ze doskonale wie, ze mam przepisane od Pani ginekolog. Ale jak on to powiedział : to jest nasze dziecko i trzeba zrobic wszystko by było zdrowe i , ze chciał dobrze.
Wypytywał jeszcze o jakies suplementy diety, o przerozne rzeczy, hehe nawet mi sie miło zrobiło jak usłyszałam co zrobił
Weź Ty się dziewczę w garść Gość Cię mami wszelkimi sposobami, a skończy się tak, że będziesz siedzieć sama i zapłakana w mieszkanku pomalowanym na pięknego łososia i będziesz łykała kupione przez niego witaminki, a on będzie po raz setny oblewał z koleżkami przez całą noc poczęcie swego pierworodnego, potem jego narodziny, pierwszego zęba, trzeci krok, tysięczną zużytą pieluchę itp.

Wspólne mieszkanie, spacery do apteki...? Gdzie postanowienie wysłania go na odwyk, co? Z każdym postem przeczysz sama sobie. Tkwisz w tym złudzeniu, bo pasuje Ci, że teraz jest milutki (pominę incydent "możesz przyjechać, Kotek"). Ale przecież znasz go i wiesz, że ta sielanka nie potrwa długo Potem będziesz tylko cierpieć bardziej, nie mówiąc już o dziecku. I to na własne życzenie.

Do cholery, jesteś w ciąży, będziesz Matką! Skoro nie potrafiłaś zastosować w odpowiednim momencie antykoncepcji, musisz wreszcie dorosnąć i być konsekwentna. To już nie jest zabawa w chodzenie, zabawa w dom. Decyzje, które teraz podejmiesz, muszą być przemyślane, bo wpłyną nie tylko na Twoje życie, lecz też na to nowe życie, które nosisz pod sercem.
Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Wasze historie mnie podbudowują i pokazują, że może być i będzie lepiej.
Nie wiem, co w rozstaniach budującego
Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Ja koniec końców wylądowałam na lekach, ale od kiedy działają sama widzę znaczną poprawę. W każdym razie, podczytuję i nie zniknę, nawet jakby mnie ktoś wyganiał
Leki to nic złego, stworzono je do pomocy w takich sytuacjach.
Odezwij się czasem
Cytat:
Napisane przez marynia92 Pokaż wiadomość
Najdziwniejsze jest to, że od kiedy on przestał pokazywac, że tęskni, że mu mnie brakuje i zaczął się zachowywac jakby mu nie zależało - mi zamiast łatwiej jest ciężej. Myślałam, że zero kontaktu coś pomoże..
Pomoże, ale po jakimś czasie i przy odpowiednim wsparciu. Musisz koniecznie zająć czymś myśli, aby on w nich nie gościł. Polecam zajęcia fizyczne, podnoszą poziom endorfin i wywołują cudowne zmęczenie.
Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że złapie mnie za rękę i powie, żebym została.
Wiesz, że tego nie zrobi. Takie rzeczy tylko w T Mobile.
Czemu nie chce już z Tobą być?

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-06-09 o 08:57
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:57   #94
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
dopisuję się,właśnie mój były narzeczony po raz kolejny poprosił mnie,żebym za niego wyszła
????????????????????????? ????????????????
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:09   #95
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cah Pokaż wiadomość
Malla,w WoW'a to on też gra, ale tym razem to jest CS ><"

Connff,

Bo mamy dużo zajęć i on stwierdził, że tak będziemy więcej czasu ze sobą spędzać :/
Ja wiem, że muszę zagryźć, ale szlag mnie trafia jak go widzę, jak cały czas siedzi na necie, żeby móc pogadać z nową wybranką xD

Ja też lubie pograć w CS-a ale...
Jezu co za człowiek, zeby dziewczyna była dla niego idealna bo gra w CS?? To jkaiś zart? Mało inteligentny chlopak
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:37   #96
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Nie wiem, co w rozstaniach budującego
Samo rozstanie może nie budujące, ale historie, w których po 8 latach bycia razem człowiek potrafi się odnaleźć, tworzyć nowy związek, nie rozpamiętywać i żyć pełną piersią już tak
Zresztą, dla mnie ważne są fakty, jak mnie do szpitala brali chciałam wiedzieć jakie mają statystyki i jakie są szanse na wyleczenie, teraz też, jak widzę i wyczuwam po wypowiedziach że komuś lepiej po 2 miesiącach na przykład, to łatwiej mi doczekać tych 2 miesięcy, bo mam nadzieję że i mi będzie lepiej.. Ot, takie zawiłe myślenie
A leki? To moje pigułki szczęścia Swoją drogą, czas na nie, cheers! Za was dziewczyny!
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:38   #97
Flanelka_
Raczkowanie

Długo by opowiadać, był strasznie zaborczy, nie mogłam utrzymywać z nikim kontaktu, na początku nie przeszkadzało mi to, jednak później nie mogłam zadzwonić do kolegi w sprawie planu studiów, nie podobało mu się ilu facetów miałam itd... wywołało to we mnie stany depresyjne, zaczęłam myśleć o zejściu z tego świata, on mi coś przykrego zrobił, ja od razu załamywałam się. 3 miesiące temu zamieszkaliśmy razem, było cudownie przez miesiąc, później zaczął się dusić, nadal kocha ale nie widzi nadziei dla nas. Zawsze tylko ja się starałam, on warunki stawiał, jak powiedziałam mu o tych my ślach samobójczych to po jakimś czasie obrócił to przeciwko mnie, że ja go szantażuję. na konioec powiedział, że jak jestem w ciąży(bo były takie podejrzenia) to będzie płacił alimenty. Wielka wojna, krzyk, rzucanie naczyniami, nire wytrzymalam, a on nic, zero wsparcia. Czułam się samotna, godziliśmy się dzięki seksowi, tak nie mogło być. Siedzę terazx i rozpaczam, że nie mam nic a na karku 24 lata. Chcę sobie poradzić ale nie wiem czy potrafię.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:39   #98
Dearlie
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! A ja dzisiaj przeżyłam szok! Pamiętacie jak pisałam, że byłam w Poznaniu na imprezie i poznałam kilku fajnych facetów, ale nie chciałam z żadnym nawiązywać kontaktu dłuższego niż ta impreza? Otóż jeden z nich był wyjątkowo sympatyczny (choć totalnie nie mój typ) i za wszelką cenę chciał mój numer telefonu. Jednak grzecznie mu odmówiłam i zażartowałam, że jak będzie chciał to gdzieś tam mnie znajdzie... i oto mnie znalazł na facebooku Jeszcze nie wiem jakim cudem mu się to udało ( znał tylko moje imię i miasto ), że jeszcze mu nic nie odpisałam. Zaproponował mi spacer, do którego oczywiście w najbliższym czasie nie dojdzie. Tak czy inaczej zrobiło mi się bardzo miło, że ktoś mną zainteresował się na tyle, żeby zadać sobie taki trud, żeby mnie odnaleźć Sama nie wiem co robić... a może warto spróbować? Tyle, że to bez sensu skoro eks nadal mi w głowie...
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:43   #99
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! A ja dzisiaj przeżyłam szok! Pamiętacie jak pisałam, że byłam w Poznaniu na imprezie i poznałam kilku fajnych facetów, ale nie chciałam z żadnym nawiązywać kontaktu dłuższego niż ta impreza? Otóż jeden z nich był wyjątkowo sympatyczny (choć totalnie nie mój typ) i za wszelką cenę chciał mój numer telefonu. Jednak grzecznie mu odmówiłam i zażartowałam, że jak będzie chciał to gdzieś tam mnie znajdzie... i oto mnie znalazł na facebooku Jeszcze nie wiem jakim cudem mu się to udało ( znał tylko moje imię i miasto ), że jeszcze mu nic nie odpisałam. Zaproponował mi spacer, do którego oczywiście w najbliższym czasie nie dojdzie. Tak czy inaczej zrobiło mi się bardzo miło, że ktoś mną zainteresował się na tyle, żeby zadać sobie taki trud, żeby mnie odnaleźć Sama nie wiem co robić... a może warto spróbować? Tyle, że to bez sensu skoro eks nadal mi w głowie...
No widziesz!! eks to nie jedyny faxet, ktory sie toba zainteresował i nie ostatni bedzie ich wieluuu
Chyba mu zalezy skoro sie nie poddał i Cie znalazł- ale to miłe!!
Wiesz co? Ja ciebie tez nie mam na fejsie
Stary 2011-06-09, 09:50   #100
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
No widziesz!! eks to nie jedyny faxet, ktory sie toba zainteresował i nie ostatni bedzie ich wieluuu
Chyba mu zalezy skoro sie nie poddał i Cie znalazł- ale to miłe!!
Wiesz co? Ja ciebie tez nie mam na fejsie
Najzabawniejsze jest to, że mi na tej imprezie po alkoholu puściły mi nerwy i mu się wypłakiwałam odnośnie mojego eksa, mojej choroby i ogólnie z wszystkiego przez co przeszłam przez ostatnie miesiące Ale skoro go to nie zraziło to chyba rzeczywiście fajny facet z niego Ja na jego miejscu uciekałabym tam gdzie pieprz rośnie Póki co boję się mu odpisać... nie wiem czemu, ale ściska mi z nerwów żołądek to chyba dobry znak, prawda?

Duszku zaraz mam klientkę, jak zdążę przed nią to prześlę Ci link, a jak nie to za kilkadziesiąt minut
Stary 2011-06-09, 09:55   #101
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dearlie odpisz! Może nie będzie on Twoim mężem, a spędzice miłe chwile, chociazby wymieniając wiadomości. I pewnie nie raz się usmiechniesz..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 09:59   #102
Cah
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Siedzę terazx i rozpaczam, że nie mam nic a na karku 24 lata. Chcę sobie poradzić ale nie wiem czy potrafię.
ja mam 23 i czuję się teraz dokładnie tak samo

Cytat:
Chłopak się postarał Widocznie trochę mu zawróciłaś w głowie, że aż zrobił takie poszukiwania Sądzę, że możesz przynajmniej z nim pogadać na gg czy innym komunikatorze i poznać go trochę bliżej

Edytowane przez Cah
Czas edycji: 2011-06-09 o 10:01
Cah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:05   #103
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Najzabawniejsze jest to, że mi na tej imprezie po alkoholu puściły mi nerwy i mu się wypłakiwałam odnośnie mojego eksa, mojej choroby i ogólnie z wszystkiego przez co przeszłam przez ostatnie miesiące Ale skoro go to nie zraziło to chyba rzeczywiście fajny facet z niego Ja na jego miejscu uciekałabym tam gdzie pieprz rośnie Póki co boję się mu odpisać... nie wiem czemu, ale ściska mi z nerwów żołądek to chyba dobry znak, prawda?

Duszku zaraz mam klientkę, jak zdążę przed nią to prześlę Ci link, a jak nie to za kilkadziesiąt minut
Naprawde moze sie okazac , ze to spoko facet, nie musisz od razu odpisywac ale jak bedziesz maila dluzsza chwile to czemu nie,
Zobaczysz co bedzie pisal i jak sie bedzie zachowywał
Dobry znak! A mzoe głodna jestes heh Oczywiscie zarcik

Dostałam i zaprosilam

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Cah Pokaż wiadomość
ja mam 23 i czuję się teraz dokładnie tak samo
ja mam 21 jeszcze koncze licencjat i tez sie podobnie czuje... moze to normalne?
Stary 2011-06-09, 10:08   #104
Cah
Przyczajenie

Cytat:
ja mam 21 jeszcze koncze licencjat i tez sie podobnie czuje... moze to normalne?
Może Tylko chyba nie jest powodem do radości, że więcej osób się tak czuje, a jednak trochę lżej, że nie sama borykam się z takim problem
Cah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:18   #105
Duszek2
Raczkowanie

Cah- mysle ze chyba to przejdzie
Stary 2011-06-09, 10:20   #106
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Ja mam dzisiaj gorszy dzień...

na szczęście umawiam się z przyjaciółką, może trochę pogadamy... Potrzebuje tego.
Stary 2011-06-09, 10:44   #107
plu
Rozeznanie

dziewczyny nie dramatyzujcie z tym wiekiem rozumiem jakbyście były po 30 to można narzekać wtedy i rozpaczać. Ale 21? 24? Toż to jeszcze kupa czasu na znalezienie męża idealnego
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:46   #108
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Może dzięki temu zniknie z Twojej głowy

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Witam Kochane kobitki Ja dziś mam jakiś gorszy dzień:/ Zastanawiam się nad sensem sensu :/ Ech bezsens ... Ciężko mi jakoś na serduchu
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 10:49   #109
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
dziewczyny nie dramatyzujcie z tym wiekiem rozumiem jakbyście były po 30 to można narzekać wtedy i rozpaczać. Ale 21? 24? Toż to jeszcze kupa czasu na znalezienie męża idealnego
hyh, w wieku 21 lat ostatnie o czym myślałam, to znalezienie męża Ach co to były za czasy...niekończących się imprez, wypadów, patrzenia na świat szeroko otwartymi oczami i brania pełnymi garściami tego, co dawał
W życiu bym nie zamieniła tego czasu na dom, dzieci.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Dearlie - za samą fatygę należy mu się uśmiech

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 11:08   #110
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
hyh, w wieku 21 lat ostatnie o czym myślałam, to znalezienie męża
ja mam 26 i ostatnie o czym myślę to znalezienie męża.. nie znaczy, że jestem przeciwna sakramentowi małżeństwa, ale nigdy mnie to jakoś specjalnie nie pociągało.. ale dzieci to chciałabym mieć.. nawet bez ślubu..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 11:15   #111
Dearlie
Zakorzenienie

Kochane macie rację... spróbuję z nim popisać Zobaczymy co z tego będzie... może zyskam chociaż fajnego kolegę Zresztą on wie na czym ja teraz stoję, więc jak będzie rzeczywiście w porządku facetem to nie będzie w żaden sposób na mnie naciskał Poza tym nie mamy szans na spotkanie się osobiście w najbliższym czasie, więc jego podejście do tej kwestii też może być znaczące i zadecydować o tym jak ja spojrzę na to wszystko Póki co nic nie ryzykuję. Tylko ja mam nadal problem z tą chorą lojalnością względem eksa... ale chyba czas pozbyć się resztek nadziei i zapomnieć o nim, tak jak on stara się zapomnieć o mnie.

Duszku... prześliczna dziewczyna z Ciebie!

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-06-09 o 11:16
Stary 2011-06-09, 11:21   #112
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane macie rację... spróbuję z nim popisać Zobaczymy co z tego będzie... może zyskam chociaż fajnego kolegę Zresztą on wie na czym ja teraz stoję, więc jak będzie rzeczywiście w porządku facetem to nie będzie w żaden sposób na mnie naciskał Poza tym nie mamy szans na spotkanie się osobiście w najbliższym czasie, więc jego podejście do tej kwestii też może być znaczące i zadecydować o tym jak ja spojrzę na to wszystko Póki co nic nie ryzykuję. Tylko ja mam nadal problem z tą chorą lojalnością względem eksa... ale chyba czas pozbyć się resztek nadziei i zapomnieć o nim, tak jak on stara się zapomnieć o mnie.

Duszku... prześliczna dziewczyna z Ciebie!
Jaka lojalnosc wobec eksa ze co?
On napewno jest lojalny wobec Ciebie.. wolalabys pewnie nie wiedzic co robi

Przestan sie ludzic i zyja na nowo

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 11:34   #113
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Jaka lojalnosc wobec eksa ze co?
On napewno jest lojalny wobec Ciebie.. wolalabys pewnie nie wiedzic co robi

Przestan sie ludzic i zyja na nowo
Wiem, wiem, że to chore Nawet przerabiałam ten temat na wizycie w maju Podobno to normalne w sytuacji, gdy gdzieś tam w nas jest jeszcze nadzieja... a ja nie będę oszukiwać, że w 100% już się jej wyzbyłam, bo bym Was oszukała. Z każdym dniem jest jest co raz mniej, ale nadal ona jest.

Ilonko wiesz co jest najgorsze? Bez względu na to co on teraz wyprawia, ja byłabym w stanie przyjąć go z otwartymi ramionami Idiotka ze mnie jakich mało Pomijając fakt, że nie wierzę, żeby robił niewiadomo co... nie dość, że idiotka to jeszcze naiwna
Stary 2011-06-09, 11:37   #114
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, że to chore Nawet przerabiałam ten temat na wizycie w maju Podobno to normalne w sytuacji, gdy gdzieś tam w nas jest jeszcze nadzieja... a ja nie będę oszukiwać, że w 100% już się jej wyzbyłam, bo bym Was oszukała. Z każdym dniem jest jest co raz mniej, ale nadal ona jest.

Ilonko wiesz co jest najgorsze? Bez względu na to co on teraz wyprawia, ja byłabym w stanie przyjąć go z otwartymi ramionami Idiotka ze mnie jakich mało Pomijając fakt, że nie wierzę, żeby robił niewiadomo co... nie dość, że idiotka to jeszcze naiwna

No troche naiwna

Ja bym na Twoim miejscu skontaktowala sie z tym Panem z imprezy...moze love z tego nie bedzie ale moze pozwoli zapomniec o eksie i moze bedzie z tego chociaz przyjazn

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 11:49   #115
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
ale dzieci to chciałabym mieć.. nawet bez ślubu..
Ja mam jeszcze za mało ustabilizowaną sytuację zawodową, a co za tym idzie finansową, żeby w tej chwili chcieć dzieci. Niestety, to nie jest tylko słodki bobasek, ale przede wszystkim potworna odpowiedzialność finansowa na najbliższe co najmniej 26 lat. A w praktyce do końca życia.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Bez względu na to co on teraz wyprawia, ja byłabym w stanie przyjąć go z otwartymi ramionami
Trudno żeby było inaczej, skoro tak na dobrą sprawę nigdy nie żyłaś bez niego...
Stary 2011-06-09, 11:58   #116
AguŚ87
Zakorzenienie

a myślalam, ze jest ze mną już tak dobrze ze nie bede musiala sie tu zalić ale musze

fakt niedopuszczenia mnie do obrony rozsypał mnie na kawałki..

wczoraj widzialam nowego ex, na imprezie. stał z kumplami usmiechnał się czesc a ja dalej 3malam się swojego, ze niby go nie znam przeszlam bez slowa jak by był powietrzem i tak cała impreze, ciężkooo !

nie umiem juz tak nawet przeszlo mi przez mysl zeby się odezwać, juz ktorys raz zrzedu go widze od tych 2tyg i udaje ze nie znam nawet mi ostatnio napisał smsa ze co nie jestesmy jzu nawet znajomymi?

chyba dopiero do mnie wszystrko dotarło, wszystko się wali :cry

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-06-09 o 11:59
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 12:00   #117
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno żeby było inaczej, skoro tak na dobrą sprawę nigdy nie żyłaś bez niego...
Oj to nie tak, ja sporo lat żyłam bez niego. Tylko wtedy byłam w innej sytuacji niż teraz. Miałam dookoła przyjaciół, szkołę, imprezy itd. Było mi łatwie funkcjonować bez niego. Nie tak jak to jest teraz... nie potrafię nawet antyramy powiesić na ścianę

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
No troche naiwna

Ja bym na Twoim miejscu skontaktowala sie z tym Panem z imprezy...moze love z tego nie bedzie ale moze pozwoli zapomniec o eksie i moze bedzie z tego chociaz przyjazn
Napisałam, napisałam... ale poza miłą znajomością nic więcej z tego nie będzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 12:17   #118
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:

Też tak miałam chciałam go przyjąć mimo wszystko....
Teraz się nie odzywa, pewnie ma tyle spraw, ze nawet nie mysli o tym oc mu napisałam w niedziele i ma to gdzies. Mysle , ze mu nie zalezy.. odezwał by się.
I powiem Ci, ze tez mam taka mała nadzieje i tez odrzucam kogos kto chciałby byc blizej ze mna ale co poradze powiedzialam mu jak jest, zachowal sie w porzadku i normalnie gadamy tyle, z eon ma chyba jakies nadzieje.

W ogole to nie jestem ładna, ktoś mi kiedyś powiedzieł , ze fotogeniczna.
Za to Ty masz taka kochana buzie no i juz Ci mowilam piekne włoski Wyglądasz na taka radosna dziewczyne a tu tyle w zyciu ise dzieje.
Stary 2011-06-09, 12:27   #119
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam jeszcze za mało ustabilizowaną sytuację zawodową, a co za tym idzie finansową, żeby w tej chwili chcieć dzieci. Niestety, to nie jest tylko słodki bobasek, ale przede wszystkim potworna odpowiedzialność finansowa na najbliższe co najmniej 26 lat. A w praktyce do końca życia.
ale ja nie mówię o tym, że już od razu, bo się pali.. też nie mam ustabilizowanej sytuacji zawodowej [właściwie w planach mam podróże niż stabilizację].. i wiem, że dziecko to odpowiedzialność.. napisałam to w kontekście tego, że nie potrzebny mi papierek, aby mieć dzieci.. a nie, że teraz..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 12:29   #120
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
świnia
z własnym tatusiem grywam w Call of Duty
Cytat:
Ja też lubie pograć w CS-a ale...
Jezu co za człowiek, zeby dziewczyna była dla niego idealna bo gra w CS?? To jkaiś zart? Mało inteligentny chlopak
To ja chcę dziewczynę, która wyciska co najmniej 70 kg na klate i potrafi ubiec ze mną chociaż te 10 km, no będzie idealnie

A co do dziewczyn grających, to ja nic do nich nie mam, nawet fajnie, że takie są. Sam już dawno nie grałem w czy to w CS'a, czy COD'a, ale z dziewczyną można chociaż przez krótki czas fajnie sobie pograć
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości