|
|
#481 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIX
suchajcie, wycofali te Psorowe mydło z Rossmanna czy o prostu nie mam szczęścia? na 100% je widziałam kiedyś a teraz jak zapragnęłam kupić to nie ma....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#482 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie od 3 dni się zanosi i wczoraj pokropiło ... z 1 minutę Teraz to lepiej niech te deszcze/burze poczekają jak skończę remont Cytat:
Cytat:
Ale ta laska jak schudła ![]() A i od razu sobie na kolory ścian popatrzyłam Rozpraszały mnie te ściany, że nie mogłam się laskom przyjrzeć ![]() Co do chciejstw perfumowych to chciałabym malutkiego łyka Szpilkówny i jeszcze parę innych rzeczy, ale na razie muszę oszczędzać kasę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#483 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłaś ogorka i ogladalas tv...? Cytat:
![]() jak on to zrobił? ![]() Cytat:
a nawet siedzenia w ogródkach knajpowych lubię piwnice i mordownie, albo całkowite przeciwieństwo ![]() Cytat:
za to aktualny wczoraj kupił sobie gitarrę pytałam jaką, powiedział, że śliczną, czerwoną grać nie umie nastroić też podobno to początek kryzysu wieku średniego i mnie się z tego wszytkiego zachciało sprowadzić pudło do domu... ![]() Pandziu, zdowia
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-06-09 o 12:56 |
||||
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Panda ratuje zagrożony gatunek?
![]() zimno wypiśdziło mnie na mieście, aż mnie w uchu kłuje ![]() ale raczej nie bendeu spszedawać komórek, bo facet marudał na moją znajomość prawa telekom. i ględził, że wolałby kogoś z dośw. handlowym, pff
|
#486 | ||
|
never say no to panda
|
nienafffidzę Was...
![]() Cytat:
kija nie cudniejsza zimno i deszczno, a rączki mi zaraz w nadgarstkach odpadną z bólu :/ ja chcę ciepło i słoneczko Cytat:
ale się zbadam, może coś ciekawego mi wykryją ![]() chociaż do tej pory nikt nie ma najmniejszego pojęcia, czemu mogę mieć problemy z krzepinięciem, a okresowo wysypuje mnie pierdylionem małych wybroczynek w różnych dziwacznych miejscach - aktualnie na prawym udzie chuopu to ja z chęcią zapodałabym kopa w dupsko - dziś miałam pobudkę o 4 nad ranem (po godzinie snu ), bo "kropelki do ucha trzeba podać"ja miałam chociaż odrobinę sumienia i nie budziłam dziada, żeby mię zakroplił, tylko se sama nalewałam... coś czuję, że dziś Dzień Marudzenia będzie
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-09 o 12:53 |
||
|
|
|
#487 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mam Psora
i siarkowe teraz tylko muszę mydelniczki jakieś zanabyć Cytat:
wpadł w chmurę radioaktywnego brokatu a następnie w oprysk owadobójczy ![]() ale na zakończenie zrozumiał tajemnicę wszechświata, więc warto było ![]() Cytat:
od ogródków i festynów staram się trzymać z dala, a koncerty najlepsze są w ciemnych norach albo na festiwalach bez przypadkowych osób o kufa, właśnie sobie uświadomiłam że na sonisphere piwo pewnie będzie tylko w zagrodzie dla bydła, durne przepisy ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
ja to dopiero mam dzisiaj problem
i wuuj wie czy np. nie jest wściekła nie mam pojęcia co robić, koty wywaliłam na zewnątrz, siedzą bidaki na deszczu, pies zamknięty w sypialni
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im nawet cwaniacko z łoczu patrzy - na wszelki wypadek nie dotykam ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- też mam ten zestaw ![]() a mydelniczke takom - ino dopiero leci do mnie http://www.e-akcesorialazienkowe.pl/...c-301_483.html |
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba błotnej
![]() Cytat:
A ja od 2 dni mam kiepskawy nastrój- bo zaczynam zdawać sobie sprawę, jaka jestem beznadziejna- Wojtek dziś poważnie się zaniepokoił "Co Ci jest, no powiedz" "Ech, Wojtuś, to wszystko takie trudne..." "Justysiu, nic się nie martw"- tu mnie przytulił- "Zrobimy Ci zastrzyk i wszystko zapomnisz"
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też poproszę o zastrzyk |
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
translatory som niezawodne
![]() zawsze mogę na nie liczyć ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
no widzisz - jak tu nie pęc ze szczescia przy takim chuopie - cut miót |
|
|
|
|
#494 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- a fogle to zmienili cos ze czcionka od wczoraj? bo jakas inniejsza
|
|
|
#495 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() też bym taki zastrzyk chciała ![]() Cytat:
takie urok widać
|
|
|
#496 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co ten kraj i jego urzedy sa po✂✂✂ane! wymagają dokumentów z zapisami ktore są prawnie zabronione-no ✂✂✂✂a! i co zrobić?
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- w dodatku mają po✂✂✂ane formularze, masz wpisac 5000 słów a jest ustawiona blokada na 2500 no czymcie mnie bo nie zdzierze
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to wygrał ten casting na molestującego - był najlepszy- i jutro kręcą I rzeczywiście, zaczęło mnie to jarać...
|
|
#498 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#499 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
komplet do Pandzinego chuopa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a mydelniczka fajna i obła ![]() Cytat:
nie widać tego pewnie w morfologii? czy widać?
|
||||
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja kcę to zobaczyć ![]() a tak serio serio - to zagranie "takich" rzeczy bez komediowego żartobliwego wydźwięku wydaje mi się najtrudniejsze, trudniejsze niż śmiech zatem tylko potwierdza że jest świetny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-09 o 14:04 |
|
|
|
|
#501 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czyli nie trzeba sie tym przejmować za bardzo? kiedys sobie wkrecałam ze ma bialaczke ale raczej by juz nie zył od 15 lat z bialaczką..i chyba w ogolnych badaniach cos by wyszło ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- ✂✂✂ane urzedasy!-ajhejciu!!!
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
akcja wiewiór etap pierwszy zakończony: wiewiór w transporterku kocim, jak koty wrócą do domu to wypuszczamy na wolność
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest genialnym aktorem- tak uważam Cytat:
Nie wiem, jak to można było zrobić- brawo! ![]() Kupuję dziś 2 flachy! ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Żebyś wiedziała- jak wczoraj mi zademonstrował, to aż mnie normalnie dreszcz przeszedł i kolana zmiękły
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, jakie flachy...?
Ja chcę się pozbyć Cashmere Mist... |
|
|
|
#506 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja mam cały normalnie tzn jak przerwę robię to mam Cytat:
![]() Cytat:
ja myślałam że mam nogi ok, szczupłe w sensie, ale przy tych to jednak kaszalot jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pandzia mi się nie zacytowała więc i na badanie marsz Ochłodziło się, jupi w końcu w mieszkaniu da sie siedzieć Jedziemy dziś z chuopem oglądać drzwi bo zamierzamy wymieniać w mieszkaniu wszystkie a ja się nie znam na drzwiach w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ufać sprzedawcy za bardzo nie można
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
poleciał, bo to on, na P. ściągnęłam go z pracy z zrobiliśmy obławę
rencami w rękawicach budowlanych i kartonem do butów ![]() strasznie się cieszę ![]() ale i troche martwię, bo to mały wiewiór i nie wiem czy sobie poradzi no ale nic więcej zrobić nie mogę, tylko te koty zamknąć żeby go nie śledziłyto spadam do szkoły, dziś ostatnie zajęcia przed egzaminem
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-09 o 14:33 |
|
|
|
#509 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cashmere Mist dorwałam ostatnio próbkę, ładne ale za delikatne a szkoda...
ja nie mogę się pozbyć Byzance edp, chyba zostanie ze mną do końca... wymyśliłam dziś zapach na lato - testowałam dawno dawno... Envy zielone I chciałabym Paris klasyczny albo jakaś limitkę z tych lżejszych...
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

explorer jest beeee bardzo i tym sposobem mam chrome
Teraz to lepiej niech te deszcze/burze poczekają jak skończę remont 

bidnaś - ja mam tak przed @ jakiś czas - apogeum hormonowe robi ze mnie niewolnika - ale widac że u Ciem to jednorazowe rewelacje - kurdeu Ju dobrze gada ja jestem panikarą - jak mam ospałość to już węszę nery - ale wiadomo ze to nie to bo nocom Ci sie alert załącza