|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
[QUOTE=certina4;27363900]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już nawet za bardzo "nasłuchuję" ruchów dzidzi, czekam na nie, ale nic. Na pewno jest to coś wyjątkowego, jak cała ciąża zresztą, z jej pięknymi chwilami i tymi gorszymi ![]() Co do Twoich zajęć, jeśli przynajmniej troszkę pieniążków Ci wpadnie, to pewnie, odbębnij i już Cytat:
O mojej najlepszej koleżance mówią, że ma romans z facetem w pracy Co jest totalną bzdurą.To jesteśmy szczęściarami że w ciąży dobrze się prezentujemy ![]() Już się nie przejmuję Cytat:
Wynajmujemy pokój u świetnej kobietki, 25 zł od osoby (na poddaszu 23zł), oczywiście używanie wody/prysznica do woli. Jest czyściutko, miło, w pokoju tv, radio, umywalka. Jest kuchnia do dyspozycji, można sobie gotować. Dostajesz klucze od domu i pokoju, wychodzisz i wracasz kiedy chcesz. Jak wróci TŻ (bo on ma w kom. nr tel) to wyślę Ci na priv. Lokalizacja też jest fajna, bo na Krupówki jest piechotą ok. 15 min. Okolica fajna. Już nie mogę się doczekać naszego weekendu Ale jeśli wolelibyście coś lepszego, więcej udogodnień, np. własną łazienkę to niestety nie polecę nic innego bo to nasza jedyna miejscówka
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
I mi, i mi, i mi tez wyslij.
Bo ja juz nie chce wyladowac pol godziny drogi od Zakopanego na stoku Gubalowki. ![]() A i jeszcze - opisz troszke gdzie to jest.
|
#4803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam prawie na wszystko: pyłki drzew, traw, zbóż, kurz, grzyby, nikiel i jakieś tam jedzenie (szczególnie na orzechy, ale na szczęście nie mam widocznych objawów po tym).
Ogólnie masakra, odczulić mnie nie można Odpoczywaj kochana Cytat:
Może Ci się spodoba i profesję zmienisz? Cytat:
Acelinka, to niefajnie się zachowali Cytat:
Takie fajne powietrze jest, ale co z tego, jak śmierdzi mi rozpuszczalnikiem czy inną chemią, bo wylali dzisiaj cos na balkony Martoolka, ja też zamawiam usługe porządków w szafie |
|||
|
|
|
#4804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest to na Antałówce. Blisko jest do bulwarów słowackiego, przez które my sobie skrót robimy. Wprawdzie idąc na Krupówki trzeba zejść z dość stromej góry, w drodze powrotnej się na nią wyskrobać, ale dla nas to nigdy nie byl problem, bo dużo chodziliśmy po górach i ta górka w porównaniu do tatr wysokich to pikuś Choć bywało, że gdy wracaliśmy po całodniowej wyprawie, to śmialiśmy się z bólem w nogach, że na tej górze to nas już przystawi i nie dojdziemy
|
|
#4805 |
|
Konto usunięte
|
U nas dzisiaj na obiad była zapiekanka z mięsa mielonego z ciastem francuskim
|
|
|
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
|
danaee brzmi pysznie, dasz przepis?
![]() agawoo współczuję Ci strasznie tych wszystkich alergii, a jakieś leki na to bierzesz? przecież to się idzie wykończyć a mnie znowu na wieczór dopadł ból brzucha i kręci mi się w głowie, chyba się jednak czymś zatrułam, ale to dziwne, bo cały dzień całkiem nieźle się czułam a TŻ odmroził pierwszy raz w życiu lodówkę i strasznie jestem z niego dumna, bo sam zapytał co trzeba zrobić jeszcze do przyjazdu mamy i tylko zapytał jeszcze jak ma ją rozmrozić
|
|
|
|
#4807 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za następnepisać, pisać! ![]() Cytat:
gorzej jeśli się zrobią plamy. nie pomyślałabym o tym, faktycznie trzeba się dowiedziećjak poodpowiadam, zacytuję cię i napiszę o kolorach. Cytat:
" ale kilka postów dalej zobaczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przepraszam postanawiam się poprawić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4808 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dwie sceny z nami krecili,w jednej jestem "na kasie" a w drugiej spaceruje z roznymi artykulami![]() to film kinowy,koniecznie musicie sie wybrac,powinien byc bardzo smieszny,bo juz te dwie sceny sa zabawne Cytat:
a noz widelec zadzwonia![]() Cytat:
![]() mam nadzieje,ze jednak ci przejdzie i przespisz spokojnie cala noc dobranoc wszystkim,kolorowych senkow ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- na razie to tajemnica,a moze po prostu sami jeszcze nie wymyslili,ale skoro to film wloskiej produkcji to w Pl raczej nie pokaza
|
|
#4809 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi super, do tego tanio. mamy stosunkowo niedaleko, to może sie znów wybierzemy niedługo.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
przynajmniej według ustawień mojego kompa i mojego "odbierania" kolorów ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- a tak w ogóle, to cześć ![]() chyba wam nie pisałam, na godzinę zostałam ptasią mamą kilka dni temu. TŻ znalazł drozda pod drzewem, była wielka akcja ratunkowa- gdzie go dać, czym nakarmić, jak napoić, kopanie glizd w ziemi czy się nim opiekować, czy włożyć do gniazda... włożył go z powrotem ostatecznie. potem mi się tęskniło za nim do wieczora ![]() i dziś teściowa mówi, że widzi małego za oknem na trawie. no to znów akcja ratunkowa, ale się okazało, że uczą się latać i tak zabawnie dreptały i próbowały się wzbić. kibicowałam im po cichu ![]() acelinko dowiedziałam się troszkę od tej koleżanki, jeśli jesteś dalej zainteresowana, wyślę ci PW ![]() a w środę mamy zlot gangowy, mam nadzieję, że będzie sporo dziewczyn, bo tęskni mi się za nimi ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- aaaa, dziewczyny, ma któraś dzbanecznika? albo wie jak się nim opiekować? listki mi zaczynają brązowieć i usychać a wypuszcza malutkie listki z ziemi, myślałam, że będzie już ok po tym, jak go trochę przemroziłam podczas wietrzenia pokoju w zimie zwiędł jakby, ale potem odżył. i teraz to... smutno mi
|
||||||
|
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje, z tą pracą to jest tak, że strasznie mi się nie chce, ale zrobie te zajęcia już nawet nie z powodu kasy, bo bez tych 80 zł które dostane za 4 zajęcia szłoby przeżyć, ale ze względu na szefową - ja zrobie focha, w przedszkolu będa niezadowoleni, a szefowa od października znowu będzie chciała współpracowac z tym przedszkolem - konkurencja w tych firmach jest duża i przedszkole moze sobie inną firme wybrać a nie chce robić jej problemów. To prawda, że szefowa zawaliła, ale chciała to załatwić z tym że w przedszkolu księgowej nie chce się robić zwrotu za wynajem sali
![]() co do umowy to ja mam do końca czerwca, ale po prostu umawiałam się z szefową że ze względu an ciążę zajęcia będe miała do konca maja. Cytat:
uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() słodko z tymi ptaszkami
|
||
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale straszna pogoda od paru dni. Nic tylko spędzać czas w domku pod kołderka ![]() Acelinko na pewno dasz rade wytrzymać jeszcze te 4 zajęcia ![]() silvyetta ale mamy gwiazdę na wątku ![]() Danaeee84 ale zrobiłaś smaka ta zapiekanka może przepis podasz ![]() bezaczek7 a czemu teraz tak mało się do nas odzywasz ?? ![]() dziewczyny trzeba skończyć ten watek bo go meczymy a meczymy od listopada juz
|
|
#4812 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Postara sie czlowiek raz to juz potem zawsze musi. Cytat:
Brawa dla TZ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wystarczy jak leza w trawie podsadzic je na drzewo. Rodzice ciagle je karmia i obserwuja wiec nie obawiajcie sie. Cytat:
Nie przemeczaj sie tyko. Cytat:
Ja poczekam az ktos cos napisze i opowiem jak tam z remontem u mnie.
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja moze na około15 byłam w swoim życiuacelinka: bylo nawet, nawet przez to może , ze sie nie oobyło bez kłótni z tz ![]() metka: ładne djęcia ale Ty masz figurę, tylko pozazdrościć ![]() martoolka: tak jak pisalam wyżej do acelinki Nie pisalam nic dlugo bo mialam napiety tydzien w szkole i prace musze konczyc bo za 2 tyg. musze ja juz miec w dziekanacie ;/
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam ze ja na wielu weselach tez nie bylam.
Jako dziecko dawno temu a potem tylko na 4 no i ostatnio na swoim. Co do remontu - mieli kleic nowe plytki na stare ale ze musieli by drzwi kuc do gory - znaczy framugi i i tak ogrzewanie, lazienka i kuchnia wymaga wymiany rur a to wszystko w podlodze to zrywaja cala stara podloge. Niezle im idzie - juz prawie skonczyli. Bylam dac im wode do picia i widzialam ze w prawie wszystkich pokojach i w korytarzu juz skonczyli. Zostal jeden z ktorego jeszcze mebli rodzinka nie wywiozla.
|
#4815 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh jak kiedys bede slawna to nie zapomne o Was na pewno ![]() troche nam jeszcze zostalo do konca,wiec tez sie przyloze do staran za chwile musze sie brac za obiad,ma byc na 11.45 bo ide wczesniej do pracy,bo jeden kolega sie z pracy zwolnil a kierowniczka ma wolne a potem urlop,wiec wszystko na mojej glowie3majcie kciuki bo stres mnie zzera czy dam radesjoanna czekam na cd relacji z remontu milego dzionka ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() fajnie,ze sie ruszaja z tym remontem,juz niedlugo bedziesz sie cieszyc wlasnym mieszkankiem co do wesel to ja tez bym sie na jakies wybrala,bo bylam tylko na 3 i jednym wloskim,ale sie nie liczy bo strasznie dretwe bylo...
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz rade - pamietam jak musialas chyba przed swietami sama zamykac sklep i robic kase. I dalas rade!
A - pokazywalas dziewczynom tutaj w jakim sklepie ze wspanialosciami pracujesz? ![]() A wlasnie - dodam jedno wloskie wesele. Bardziej dluuuga kolacja - muzyczka od czasu do czasu do posluchania. Zakonczone o polnocy tortem.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-06-09 o 10:05 |
|
|
|
#4817 |
|
Wtajemniczenie
|
silvyetta dasz rade na pewno w pracy zobaczysz
a w jakim sklepie pracujesz ???sjoanna gratuluje remontu ja jutro jadę po kafelki na podłogę do kuchni Najbardziej obawiam się wyposażenia kuchni w nowe meble a cały sprzęt kupią nam moim rodzice Duzo nam strasznie moi rodzice pomagają, na teściów nie ma co liczyć
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro idę do alergologa ![]() Gratulacje dla TZta ![]() Dziewczynki, nadrabiam znowu ukradkiem z pracy, bo po pracy pewnie będe padnięt ajak zwykle A roboty w domu multum Prasowania się uzbierło tyle, że chyba przez tydzień będę stala z żelazkiem w ręce ![]() W sobotę idziemy na wesele
|
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz - czytalam na watku domowym ze jedna facetka to pare razy zmieniala zdanie przed zamowieniem a i potem wymieniala zamowione juz plytki. Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
bezaczku witamy po krótkiej nieobecności, fajna ta przygoda z malutkim drozdem ja nie wiem jaki to kwiatem, o którym piszesz...silvetta dasz sobie radę, nic się nie martw to w jakim sklepie pracujesz?acelinko dobra z Ciebie pracownica, skoro tak dbasz o szefową, ale myślę, że to dobra decyzja co do mojego zdrowia, to coś dziwnego się dzieje, wczoraj znowu kręciło mi się w głowie i brzuch mnie bolał przez kilka godzin, wzięłam pyralginę, nospę i espumisan,( bo tylko to miałam w domu) a na noc wypiłam gastrosan i noc normalnie przespałam, obudził mnie o 6 upał panujący w naszej sypialni, ale po wyjściu TŻta do pracy znowu zasnęłam i budziłam się kilka razy, aż dopiero przed 11 wstałam i na razie nic mi nie jest. zaraz zabieram się za dalsze sprzątanie, ale dzisiaj już się tak nie napracuję bo możliwe, że to ogólne przemęczenie organizmu. agawoo mnie też to czeka, ja prasuję średnio dwa razy w tygodniu po kilka godzin, lubię wszystko wyprasować na raz, a nie wyciągać codziennie żelazko. jeju dziewczyny, wczoraj nie zaglądąłam już do lodówki, ale dzisiaj rano przeżyłam szok - jest tak wysprzątana, że ja chyba nigdy tak nie wysprzątałam ![]() dziewczyneczka to zrozumiałe, że jak masz 2 tygodnie na oddanie pracy to każdy czas poświęcasz temu, trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko udało, a jak tam egzaminy? idę zjeść jakieś śniadanie, ale nie wiem co, bo boję się znowu tych ataków bólu brzucha |
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - zobaczcie dzisiejsza odslone googla.
Mozna pograc!
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda ze w pracy mam głośniki wyłączone
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, zameczam was ale zobaczcie jaka stronke odkrylam niedawno.
To dla wszystkich remontujacych lub zmieniajacych conieco w swoim domu. http://www.apartmenttherapy.com/ No i oczywiscie tone zdjec mam zapisanych z polskiej strony - mozna ja znalezc na interii po prawej stronie http://deccoria.pl/ A dla tych szczesliwcow ktorzy maja wlasny ogrod mam zdjecie - zapisalam je choc ogrodu nie mamy - ale jest piekne.
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
No gajerek, gajerek, ale nie wiem który i nie wiem jaką koszulę dobrać, żeby do mnie pasował
![]() Cytat:
![]() Tym większe gratki dla TZcika ![]() Ja właśnie też, widziałam, że coś się tam rusza, ale nie wiedzialam,że to gra
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Gra, gra.
Ja tez mialam wylaczone glosniki bo nie cierpie jak otwieram jakas strone a tam muzyka na caly regulator i trzeba szybko glosniki wylaczac albo szukac sprytnie ukrytego przycisku na stronie. Powiem wam ze sie zeszla rodzinka i poszli wynosic meble. No jak wyniosa wszystko to mieszkanie jutro nie bedzie mialo podlogi. Potem chyba wyjma stare drzwi bo ida do czyszczenia. No i musza wywalic tez stare okna bo beda nowe.
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() brawo dla rodziny za zabranie się w końcu do roboty ![]() Widze wszystkich cieszy urządzanie swojego mieszkanka
|
|
#4828 |
|
Wtajemniczenie
|
sjoanna widzę, że remont nabrał przyspieszenia
![]() agawoo dziękuję |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - nie wiem czy widzialyscie w zyciu rownie wielki samochod ciezarowy.
Takim czyms - ktorego dosyc duzo ciagle jezdzi po Wloszech i sluzy wytrwale - wywiezli wlasnie stara lodowke. ![]() Lodowka mimo ze miala dziesiat lat wciaz miala folie ochronna na bokach. Tesc tez nie zdjal folii z krzesel w salonie. ![]() Przyklejam sie do nich jak siedze w krotkich spodenkach.
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() sjoaana zdjęcie z ogrodu rewelka ![]() agawoo zazdroszczę, też bym poszła na jakieś wesele, choć może nie dzisiaj ![]() bezaczku słodziaszczy musiał być ten malutki drozd ![]() silvyetta dasz radę, jestem pewna dziewczyneczka za pisanie pracy ![]() apropo pracy uwaga - będe się wyżalać . Wydrukowałam wszystko elegancio i jadę dzisiaj do niej, oddaje tą część i mówię że oddawałam w maju dwa rozdziały i czy sprawdziła, ta szuka i twierdzi, że nie mogłam jej oddać bo ona tej pracy nie ma wkurzyłam się i powiedziałam żeby poszukała, ja do niej zadzwonie w poniedziałek a jak nie znajdzie to wydrukuje i przywiozę jeszcze raz, ale to nie wszystko. Pytamy sie jej z koleżanką kiedy możemy przyjechać po sprawdzone prace żeby ewentualnie je poprawić a ta do nas że po 20 czerwca bo ona teraz nie ma czasu bo ma 4 obrony i weź się tu nie wkurzaj, mówię Wam tak mi baba podniosła cisnienie że aż mi się gorąco zrobiło. Na dodatek wracałam po 15 w mega korkach i stałam chyba w sumie 40 minut w nich zanim dojechałam do ekspresówkiI boli mnie noga od sprzęgła no i się wyżaliłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

ja też na każdym kroku słyszę że ładnie, wyglądam, że mam śliczną piłeczke i wyglądam kwitnąco (a tych pryszczy na twarzy nie widza 

miałam mieć zajęcia taneczne do końca maja, w każdym przedszkolu szefowa o tym mówiła, więc ja się nie powtarzałam bo i po co? I w jednym przedszkolu byli zdziwieni że mnie ostatnio na zajęciach nie było
że oni nie wiedzą że w czerwcu zajęć nie ma. I że oni je chcą bo szefowa zapłaciła za wynajem sali, a im sie niechce zwrotu robić
O mojej najlepszej koleżance mówią, że ma romans z facetem w pracy
Co jest totalną bzdurą.
Może Ci się spodoba i profesję zmienisz?
a TŻ odmroził pierwszy raz w życiu lodówkę i strasznie jestem z niego dumna, bo sam zapytał co trzeba zrobić jeszcze do przyjazdu mamy i tylko zapytał jeszcze jak ma ją rozmrozić
za następne
przepraszam

a wypuszcza malutkie listki z ziemi, myślałam, że będzie już ok po tym, jak go trochę przemroziłam podczas wietrzenia pokoju w zimie
uważaj na siebie
może przepis podasz