|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
![]() to nie była żadna kaczka... ani gęś, bo na dukanie zakazane - co najwyżej kura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia w pracy! napisz potem jak wrażenia! buuu dziś mam pierwszą część egzaminu, praktyczną - chyba nic nie umiem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Rozeznanie
|
ja trzymam kciukasy za was wszystkie.
![]() ![]() sluchajcie,natknelam sie gdzies,ze jest dozwolone troche oliwy na IIf? czy mi sie juz miesza w glowie? bo nalesniki bede dzisiaj robic i tak sobie mysle,ze w sumie by mi sie te dwie kropelki oliwy przydaly... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Rozeznanie
|
ale się zimno zrobiło, dobrze ze nie pada chociaz.
mi dzis 63,1 chyba jakos nie chce ta waga do 63 dojsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie do smażenia (mięso gotuję albo grilluję na patelni), tylko do sałatek - malutko, ale i to cieszy. Dziewczyny! Załamka. Po tych Waszych pięknych fotach stanęłam sobie na stołku przy lustrze w łazience i ... Ohyda! W tym sztucznym świetle wyglądam jak jakaś maszkara. Zaczęłam się macać - fakt, ciało mi trochę chudnie od dukania i nie jest już tak nabite, ale to, co zobaczyłam nad samymi kolanami, poraziło mnie. Jak to któraś dziewczyna obrazowo określiła - kalafiory nad kolanami. Tego w świetle dziennym nie widać, bo sprawdzałam z lustrem do makijażu (sic!), ale w łazience jak na dłoni. Najlepiej, jak chudnięcie w nogach się zatrzyma, a góra spadnie. Będzie nie gruby Imbir, a sflaczały i nieproporcjonalnie tłuściutki Kalafior. Zapłaczę się dzisiaj, a wczoraj miałam taki humorek, że aż to niektórych tu denerwowało. Kurka cellulitisowa! Na tułowiu nad talią już śladu cellultu nie ma, a w rejonie kolan istny rozkwit. Muszę się znów szczotą masować i to do zdarcia naskórka ![]() Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-09 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Rozeznanie
|
a jak jadlam sniadanie to ogladam pytanie na sniadanie i bylo o diecie weglowodanowej
![]() byla takze krotka wzmianka o dukanie, ale tak wzasadzie pokazała sie niekompetentecja osoby tworzacej material, tzn ja to zauwazylam a sie nie znam zbytnio na dukanie ![]() potem o filltrach bylo na plaze, ale to juz na tvn i tez uznalam ze tacy Ci reporterzy niekompetentni, robili test, ale do testu wzieli 4 dziewczyny z rozna karnacja, co jak dla mnie juz wyklucza ten test. Podzielili je na 4 grupy i kazda smarowala sie tym filtrem inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |||
Szara Eminencja
|
Poszło
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ta grubość siedzi tylko w Twojej glowie, widziałam Twoje zdjęcia na wątku to na pewno nie jeden się za tobą obejrzał ![]() Cytat:
Ale celu nie jest rzeczą stałą - można go na szczęscie zgubić. Zobaczyłabyś moją skórkę pół roku temu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Rozeznanie
|
hej kochane
![]() gratuluje spadków ;* U mnie istna masakra ( na wagę nawet nie wchodzę postanowiłam zrobić kilko dniowy odwyk) A tam to jutro koło a najgorsze ,że nic nie umiem ( u nas każdy tak mówią ale jak ja patrze na to ich "NIC" to ja bym była bardzo zadowolona jak by moje "nic" tak wyglądało) No nic postaram się coś ogarnąć i pozostaje mi liczyć na cud ;( no zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie to ta pogon antycellulitowa to jest na zasadzie idealnie gladkiego ciala. Swego czasu były migawki z koncertu Maryli Rodowicz jak jeszcze młoda i chuda była i było zblizenie n ania to taki cellelut miala ze ho, ale nikt sie tym nie przejmowal tylko w mini chodzili. Także luzik, piękne jesteśmy zgrabne i wszystko mamy cudowne ![]() Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-09 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Rozeznanie
|
wykrasana co do fotek to mi się wydaje ,że jest fajnie ( nie wiem gdzie Ty te kg mieścisz ( chyba w biuście) . Moim zdaniem jedyne co to jeszcze troszkę bym poćwiczyła ale i tak masz już fajną figurę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() już bliziutko do 61 masz! (pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Przyczajenie
|
![]()
Ostrzegam wszystkich przed kupowaniem świństw typu fastslim.Kupiłem,użyłem,z ero efektu.To świństwo sprzedała mi Anna Dams,jeżeli jest to jej prawdziwe nazwisko,z firmy EVANN z Ostródy i mimo zapewnień o zwrocie pieniędzy,zwrotu nie ma.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Młody zasypia, a ja muszę się zabrać za prasowanie, bo tak odkładam i odkładam i za niedługo mnie zasypie ![]() Mam nadzieję, że wszystkie zaliczyły spadeczki ![]() U mnie dziś wzrost o 200 g, nie jest źle ![]() Cytat:
![]() A oliwę mi teściu z Grecji przysyła taką swojską, w dużym 15 litrowym pojemniku. Jest gęsta, zielona i bardzo smaczna ![]() Tyle, że teraz jej nie używam, wiadomo. Co do celulitu, to na pewno nie jest tak źle, oświetlenie może dużo przekłamać. Musisz prowadzić zdrowszy tryb życia, a nie po nocach siedzieć ![]() Ja zawsze byłam "ubita", jak schudłam to mi się takie luźne ciało zrobiło, najgorzej, oprócz brzucha, który wygląda jak shar pei, jest na ramionach, te firanki doprowadzają mnie do szału ![]() Kupiłam sobie ciężarki, na razie 1 kg, bo mam dość słabe ręce i ćwiczę. Poza tym naprawdę polecam 30 days shred z Jilian Michaels, jak sobie wygooglałam efekty, jakie można osiągnąć, to mi szczena opadła ![]()
![]() |
#3045 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
Dzięki, też nie wiem gdzie te kg sie upychają bo biust też mi sporo poleciał ![]() ![]() Ja spadam robić kotlety kalafiorowe, dodatkowo zrobiło się ciemno i może będzie burza.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w pracy fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3047 |
BAN stały
|
![]() Jezuuu dziewczyny dziś w nocy myślałam że zawału serca dostane, ze snu obudził mnie mój kot takim dziwnym dźwiękiem że az serce mi podskoczyło, włączam światło a w pokoju jakiś inny kot siedzi przy jego miskach i syczy na nas a mój kot na niego warczy. Bałam sie cokolwiek zrobić bo jakiś dziki kot nie wiadomo co mu strzeli do głowy, ale przepędziłam go jakoś kapciem. Jejjku potem cała noc czuwałam, czy znowu nie wejdzie bo niestety musze mieć otwarte drzwi balkonowe o mój kot w nocy lubi wychodzić na ogród i wraca co jakiś czas żeby sie najeść i wyspać, teraz nie wiem jak w nocy to będzie, bo ten kot już wie gdzie jest jedzenie, chyba że wystawie mu gdzieś na dworze miskę niech sie naje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Zastanawia mnie również jak u Was jest z tym wzrostem wagi?Ja jak grzeszę to mam zastój,ale waga nie rośnie.Dlatego też tak sobie pozwalałam ostatnio ![]() Włosy nadal mi wypadają.Kupiłam sobie dzisiaj VITAPIL.Słyszałyście o nim????
Było 78 kg-Jest 60 kg-CEL 54 KG!!! Wychodzę za mąż! Piszę pracę licencjacką! Marzę o tatuażu! 14.11.2012. ![]() ![]() Edytowane przez Blanka_89 Czas edycji: 2011-06-09 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() miski mu nie wystawiaj bo sie do was przyczepi Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-09 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Konto usunięte
|
trzymajcie kciuki!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a on nie jest taki że wytrzyma 7 h w domu albo tylko na dworze co 2-3 h robi taka rundkę do domu zjeść napić sie zdrzemnąć i dalej idzie hasać, jak mam zamknięty balkon albo okno jak nie może wyjść i wejść to daje taka serenadę jakby go ze skóry obdzierano ![]() i teraz nie wiem co z tym kotem zrobić co przypałętał sie ![]() Cytat:
![]() będzie dobrze, jak nie to my porozmawiamy sobie z profesorkiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a tego przybłęde można uśpić (dosc drastyczne), złapać i wywieść daleko daleko (ale może się przybłędać inny) albo zamknać drzwi balkonu na noc a może one są różnej płci i się sobie spodobały? Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-09 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Raczkowanie
|
![]() Wczoraj jęczałam ,że mam wahania wagi,a dziś mimo @ niespodzianka -waga poszła w dół o 0,4 kg ![]() Mam też do wyznania "straszny" grzech-zjadłam 4 truskawki ,ale mówię wam WARTO BYŁO! ![]() Pogodę mam "pod psem",na zmianę wieje i leje,ale jest ciepło.Przy takiej pogodzie nic mi się nie chce robić,więc zamiast się powyginać,pójdę poczytać.Pozdrowionka dla wszystkich.
http://fitness.dieta.pl/zobacz/straz...9df4dbcccb.png Edytowane przez beatazygadlo Czas edycji: 2011-06-09 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
BAN stały
|
Cytat:
a drzwi balkonowych nie moge zamknąć ![]() ![]() i mój kot jest wykastrowany także jest obojętny na kotki Edytowane przez popolka Czas edycji: 2011-06-09 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Rozeznanie
|
moj tez jest wykastrowany a sieje postrach wsrod kotow
![]() a kot kolezanki tez wykastrowany i tez sie kuma z kotami, Wiesz to ze kot jest kastratem nie znaczy ze go nie ciagnie do swej braci, a nie jest zagrozeniem dla innych kotow tzn koty nie postrzegaja go jako zagrozenie, tylko dlatego ze nie znaczy wiec one nie maja sie o co bić tzn o terytorium i kotke. Niemniej jest kotem i czuje kotki a takze koty. Ponadto oprocz znaczenia kot kazdy ma swoj zapach i one sie czuja poprostu. Kota sie kastruje tylko poto ze znaczy, a to taki zapach ze sie nie da go zniesc. A to co slyszalas w nocy to byla proba sil czyja jest miska i kto jesc ma. I wierz ze jeslibys nie zainterniowala to Twoj kot kastrat walczylby, najpierw na glosy i zazwyczaj to pomaga (jeden sie wycofuje) a jak nie to beda sie bily. także to że wykastrowany nie znaczy że go nie ciągnie do kotow i kotek ![]() ja jak wychodze z kotem (bo teraz mam kota domowego)to widac jak w pewnym momencie staje i wacha, wlasnie znaczenia i jak sie odciagnie to wyglada jak naćpany. mi sie wydaje ze ten kot nie przyszedl na jedzenie, ale za tym kotem Twoim. hmm to widac czy kot jest "panski czy bezpanski" w kazdym razie tylko takie pomysly mi przyszly na mysl może spróbuj go tę noc przetrzymać w domu z zamknietym balkonem? jak mialam dawniej kota takie szwende, to on na noc jak sie go nie wpuscilo to spal na parapecie, albo na wycieraczce. a w zimie tez masz otwarty balkon? Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-09 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() to tym incydencie w nocy zamknęłam drzwi balkonowe to Maniek jak chciał wyjść dał taki popis że wszystkich w domu pobudził i dlatego w nocy czuwałam, żeby ten kot nie przyszedł a w zimie jeszcze nie wiem jak to będzie bo od tego lata mu sie tak wzieło na wychodzenie, może dlatego że to jego pierwsze lato w życiu ![]() Edytowane przez popolka Czas edycji: 2011-06-09 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |
Rozeznanie
|
ale tu dzis spokojnie
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
wiesz moj kot jak chce isc na dol tez potrafi dac popis i tak gada że nie pomyslalabym wczesniej ze kot taka gadula. jak chce wyjsc na balkon to tez lapkom po szybkie stuka i wydaje te swoje dzwieki, ale jak go nie chce puscic to nie ma zmiluj i koniec kropka. koty to nocne zwierzeta wiec jak ma mozliwosc to wychodzi, ale ludzie to zwierzeta dzienne a ludzie jak narazie rzadza wiec go ucz bo na glowe wejdzie. a jak ma 9miesiecy to jest szansa gdzie mu trzymasz kuwete, jedzenie i miejsce do spania? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 |
Rozeznanie
|
weekend mam juz,ale jak tu sie cieszyc jak nauki tyle,ze szkoda gadac
![]() naszla mnie taka refleksja,ze nawet w hollywood czy ogolnie aktorko celebrytki sie tez odchudzaja, ile razy wchodze na skinnyvscurvy.com to wczesniejsze pulchniejsze dziewczyny juz sa patyczkami (america ferrera czy raven symone,nie wiem czy ta ostatnia kojarzycie bo to disneyowska gwiazda), no czy juz naglasniane schudniecie jennifer hudson albo tej modelki explus-size,crystal renn bodajze. czyli jednak z nadprogramowymi kilogramami nikt sie pewnie nie czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak próbuje nie stawiać na jego to wrzeszczą na mnie że kota maltretuje ![]() myślałam o behawioryście ![]() a kuweta, jedzenie i picie i jego kocyk jest wszystko w moim pokoju ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Rozeznanie
|
hmm wszyscy domownicy musza byc konsekwetni bo inaczej to nic nie zdzialasz z behawiorysta czy bez. Bo to jest jak dziecko. On si emusi nauczyc ze jak sa pogaszone swiatla i wszyscy spia to on tez spi, a w kazdym razie ma nie przeszkadzac.
a najlepszym rozwiazaniem jest go oduczenie tych nocnych schadzek, albo jak nie wroci o godz. 22 zamykasz okna i spi na polu, koniec. trzeba byc konsekwetnym, bo inaczej zrobi co bedzie chcial, a koty to lubia no chyba ze bedziesz tolerowac jego znajomych o godzinach nocnych ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- a miejsce do spania bym mu dala w oddzielnym pokoju, zamykanym na poczatku bedzie sie darl, ale nie mozna sobie dac, moj kot byl uczony od poczatku tylko ze byl maly wiec sie darl bo pewnie tez tesknil. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- o np teraz kot moj chce usilnie wyjsc na balkon, ale go nie wypuszcze, stuka lapka jedna potem druga i te glosy wydaje, wkoncu sie nudzi bo widzi ze nic z tego wiec odchodzi i szuka zajecia, a w rezultacie skuli sie w klebek i pojdzie spac Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-09 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.