|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Cytat:
![]() do ojca mam taki stosunek,ze to co mowi- jednym uchem wpada, a drugim wypada kieeedys bylo inaczej, ale teraz nie przywiazuje wagi do tych glupot co gada. ale na jeza sie nie zdecyduje ![]() bylam po truskawki i tak mnie przewialo na wszystkie strony,ze moge byc chora poczlapalam tez do salonu ery (mialam jutro isc, ale nie wytrzymalam ;p) i powiedzieli, ze umowa konczy sie za miesiac bylam pewna,ze w grudniu... wydrukowali mi rozne opcje ofert i musze je przestudiowac. jutro ide pobawic sie tym danuli telefonem (na zywo prezentuje sie jeszcze piekniej niz na zdjeciach kali, w jakiej cenie te torby?? jakbym wiedziala,ze mango dzisiaj startuje to z rana pognalabym, ale jutro pojde
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-06-09 o 15:55 |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten kuferek 79zł ![]() Na str Mango możesz zobaczyć co jest przecenione
|
|
|
#4113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak: weekendowy szał jesienny blues dark coffee midnight plum szara migotka tru blu coral red marchwekowe pole drwiny z cytryny świeżo malowane a planuję; 100q tzw inygo 102 tzw landrynkowiec/zobacz zdjjak lubisz koral to głęboki korala nie róż jest/ camp chocolate stalowe nerwy z dzia dzejn, czy jak mu tam zrezygnuję ale myślę też o earth rose Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
to dobrze- daga ty i ja trzymamy w lodówce- cos w tym musi być Cytat:
![]() telefonik zazdraszczam- to ogladanie, bawienie się - cały proces decyzyjny super jest |
||||
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
monia, Ty masz tyle od nich lakierow?!!? a cos mi sie wydaje,ze wczoraj pisalas o szesciu to jak to jest? ;p moze pozna pora i juz nie kontaktowalam dobra, lece do mango ![]() hanusia chyba odsypia ( |
|
|
|
|
#4115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Vamp chocolate bierz koniecznie, jest cudowna!!! Typowo czekoladowy, ciemny kolor, ciepły odcień. Cudo Cabernet wine jest równie piękny... |
|
|
|
|
#4116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
Cytat:
Nie daj się wtopić w tłum
|
|
|
#4117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 6 pisałam, bo ostatnio zamówiłam 6 3 poprzednio a ta ostatnia grupa to grupa przyszłościowa na nst tydzień jest Cytat:
ja koralowych nie lubiłam i coś mi nagle zaskoczyło ![]() to dark coffee też piękne- taki baaardzo ciemny a nie czarny i połysk taki w sam raz pomocy! ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() a pogoda taka na pisanie coś jakby |
|||
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To moja praca jest czy twoja, na przerośnięte naleśniki uspokój się
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
hello all
Daga alez skad wstalam o 12 I spodnie dla lubego Co za paskudny dzien dzisiaj, wiatr wieje, niby 20 stopni a jest tak duszno, ze mozna zejsc na zawal |
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
monica tak, świetna jest
![]() A no i kupiłam sobie z Oriflame lakier do paznokci, coral red, ciekawe jaki będzie kolor na paznokciu Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-06-09 o 17:01 |
|
|
|
#4122 | |
|
BAN stały
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() i dbam o paznokcie na dłoniach . maluję takim jasnym kolorem bezowo-różowym. jak będą ładniejsze, to też sobie coś kliknę z barbry potrzebuję nowej torby, jakąś sukienkę i sandałki
|
|
|
|
|
#4123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
niech Ci ukochaną---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
progres w afirmacji paznokci!
|
||||
|
|
|
#4124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam też "true red" i jest mocniejszy, jak ciemne czereśnie. lubię te lakiery, maluję jedną warstwę i jest ok ![]() znalazłam też jakiś lakier z inglota w lodówce, nr 82, piękny
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
nudziara tak
O to fajnie, muszę jeszcze babci jakiś burgund albo bordowy kupić
|
|
|
|
#4126 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba troszkę sie nudziłaś ![]() U mnie nareszcie się ochłodziło i już nie mam 30 stopni w cieniu tylko 20
|
|
#4128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na ręce to za szybko nie wróci![]() Należy ci się medal z czekolady ![]() Cytat:
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-06-09 o 17:15 |
||
|
|
|
#4129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() czekolaaaadaa - dziwne . tylko niech Danula mi zaraz nie pisze, że waga się popsuła no właśnie, Monia, masz coś do naleśników? bo jak trzeba będzie to ja ich będę broniła do ostatniej kropli krwi . kocham naleśniki
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz ile mnie to obchodzi ile ty ważysz? ![]() Ja też A ona nam o knedlach zbokol jakiś
|
|
|
#4131 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() eee Danula, przecież nie powiedziałam ile ważę, więc jakim sposobem miałoby Cię to interesować? knedle też lubię . ale dawno nie jadłam . z truskaweczkami albo śliwkami są super .
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Danutka Cytat:
A u mnie zimno ![]() Też by mi się przydały jakieś sandałki
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jajka samo zdrowie ![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-06-09 o 17:54 |
|
|
|
|
#4134 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() oj Danulka, nie napisałam, że skomentujesz. moje wtrącenie o Tobie było żartobliwe, jako, że często widuję Twoje czepialstwo , co właśnie teraz również wychodzi . luz, blues!i wiesz, naprawdę rozumiem jeszcze co piszesz i jaśniej nie trzeba fajną stronę główną ma dziś google ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Roxi, Roxi, Roxi . ale ta klasa jest okropna . facet sprawdza listę (nauczyciel to taki luzak, bardzo fajny z resztą, te klasy, które nie mają rozszerzenia mają luzy u niego). i jednego chłopaka nie było, na co drugi "nie ma ch**a" . został oczywiście wyrzucony z lekcji, ale że też takie rzeczy dzieją się na lekcjach...![]() u mnie też dziś chłodno... ale nawet fajna odmiana ![]() no właśnie, ale jak jestem w sklepie, to jakoś w każdych coś mi nie pasuje .
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-06-09 o 18:27 |
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra Ja w gimnazjum miałam okropną klasę, ale żeby takie coś się zdarzyło ? NIGDY ![]() A ten Twój pierwszoklasista był ? Patrzył się na Ciebie czy coś ? ![]() Ja nie byłam dzisiaj w szkole, bo miałam tylko 3 lekcje, potem szliśmy do teatru i do domu, więc mi się nie opłacało, zresztą pół dnia padało, a pół ranka tamowałam krwawienie z nosa ![]() A zaraz idę na jazdy, ale tak mi się nie chce ![]() Ja znowu nie mam na razie funduszy na sandałki
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.był niedobrze z tym krwawieniem ![]() jejku, mnie prawo jazdy przeraża. i na razie nie planuję .ja kasę nawet jakąś mam, ale jak to zwykle bywa - mam pieniądze, ale nic mi sie nie podoba
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zagadaj do niego i umówcie się na spacer ![]() Jak jeszcze raz się zdarzy to obiecuję - pójdę ![]() Mimo, że jeszcze nie prowadzę świetnie, to to pokochałam ![]() Na pewno coś znajdziesz. Ostatnio w Deichmannie widziałam ładne sandałki
|
|
|
|
|
#4139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oświadczenie w spr naleśników naleśniki kocham najbardziej naleśniki ze szpinakiem
|
||||
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to dopsze ![]() A ja lubię te dwie rzeczy ale osobno
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

/powołuję się na precedens z myszką/

poczlapalam tez do salonu ery (mialam jutro isc, ale nie wytrzymalam ;p) i powiedzieli, ze umowa konczy sie za miesiac 

Kolory podobają mi się ogromnie wszystkie. Zaskoczona jestem tylko tym, że jesienny blues i weekendowy szał u mnie wygląda ciemniej, niż na swatchach - daję dwie warstwy. Niemniej jednak odcienie są bardzo ładne 

. maluję takim jasnym kolorem bezowo-różowym. jak będą ładniejsze, to też sobie coś kliknę z barbry
. kocham naleśniki
. ale dawno nie jadłam
.
. facet sprawdza listę (nauczyciel to taki luzak, bardzo fajny z resztą, te klasy, które nie mają rozszerzenia mają luzy u niego). i jednego chłopaka nie było, na co drugi "nie ma ch**a"