Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 12:36   #2851
Shinn
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Cytat:
Napisane przez Mala_Zmijka Pokaż wiadomość
Edeldredzia, no ja bym się wkurzyła Zwłaszcza, że wcześniej się umówiłyście. To tak jak się z kimś umawiasz na obiad na mieście, a na spotkaniu ten ktoś Ci mówi, że już jadł. No i oczywiście, że ty sobie możesz jeść bo mu/jej to nie przeszkadza. No ale kurde, jeść tak samemu jak ktoś Ci patrzy w talerz? :/
Mam podobnie. Jeszcze denerwują mnie koleżanki, z którymi umawiam się na pizze. Nie jadam zbyt często tej potrawy, ale czasem dobrze wyjść ze znajomą, zjeść i pogadać. Umawiam się wcześniej, a tego samego dnia okazuje się, że koleżanka się odchudza i nie będzie jeść No, to pytam się po kiego grzyba umawia się na pizze?!

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 12:42   #2852
karolynka90
Zakorzenienie

Co mnie dziwi i bardzo drażni to straszna nachalność na rozmowy, spotkania itp.
Na jednej konferencji poznałam chłopaka, który już skończył studia i powiedział, że gdybym miała jakieś problemy, czegoś bym nie wiedziała w sprawach szkoły, to mogę go pytać. Pomyślałam - ok, fajnie.
Na drugi dzień znalazł mnie na fb.
Teraz codziennie po kilkakaście! razy dziennie odzywa się do mnie. Prosił już o numer gg - nie dałam, o numer telefonu - nie dałam. Zapraszał na lody - odmówiłam, a ten wcale się nie zraża.
Wspominałam nawet coś tam niby przypadkiem o moim TŻcie, żeby przestał być taki nachalny, nic nie działa.
Nie chcę być niegrzeczna, więc odpowiadam, ucinając delikatnie rozmowę.
Dziś nie wytrzymałam i na kolejne "co u ciebie" odpowiedziałam "od wczoraj nic nowego.."
Litości, jak sobie radzić z takim natrętem?
Stary 2011-06-09, 12:44   #2853
Mala_Zmijka
Raczkowanie

Shinn, ta znam to. I jeszcze Ci powie, że jest na diecie w taki sposób, który mówi: "na pewno chcesz jeść tą pizze? Ja jestem na diecie, a ty będziesz gruba" XD.
Mnie podobna sytuacja wkurzyła jakiś czas temu. Bo umówiłam się ze znajomymi na naleśniki. Gdzieś po drodze im się odechciało mimo, że był to wypad stricte pod to. Ja byłam strasznie nakręcona na naleśniki na ostro, więc ich "ależ możesz sobie jeść nam to nie przeszkadza" wzięłam bardzo do serca. Poszliśmy do naleśnikarni, od tych wszystkich smakowitych zapachów w końcu sami nabrali ochoty i jedliśmy wszyscy. No bo co kurde, trzeba czasem być egoistką~!

@karolynka Bardzo prosto. Skoro jest AŻ taki natrętny możesz zrobić dwie rzeczy: być szczerą. Ja tak zrobiłam z moim byłym, któremu się odwidziało jak już byłam 4 lata z innym (teraz już 5). "Daj mi spokój, Twoje nachalne wiadomości mnie męczą, nie chciałam być niemiła ale mam już dosyć, nie odzywaj się do mnie więcej, zraziłeś mnie do siebie, nigdy więcej już do mnie nie pisz" coś w tym guście mu napisałam. Przez pół roku miałam spokój.

Edytowane przez Mala_Zmijka
Czas edycji: 2011-06-09 o 12:47
Mala_Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 12:45   #2854
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
I na dodatek jeśli siedzi za tobą, to potrafi kopać w twoje krzesło dopóki nie podpowiesz. Bardzo mnie to denerwuje. W efekcie po kilku takich sytuacjach albo siadałam zawsze obok moich koleżanek albo udawałam, że nie słyszę jak ktoś "prosi" o podpowiedź.

Przypomniałam sobie,że miałam tak dwa lata temu

Siedziały za mną (mogę to powiedzieć bez krępacji) guły
,które kłuły mnie długopisem w plecy i stukały mi w krzesełko non stop.. nie dość,że tamte mnie z tyłu dźgały,to jeszcze z przodu jakiś imbecyl się odwracał i ściągał ze mnie dosłownie wszystko. Oprócz tego dostałam w głowę i w rękę czterema karteczkami (każda od kogoś innego),żebym im napisała odpowiedzi Pamiętam to do dziś Olałam wszystkich ciepłym moczem,bo gdybym zaczęła tak wszystkim wszystko wypisywać,to nie byłoby czasu dla mnie.Zresztą i tak wtedy nie mogłam się skupić na swojej pracy...

Apeluję! Ludzie! Uczcie się i nie bądźcie sępami ! Co wy sobie wyobrażacie,że całe życie każdy wam będzie wszystko podawać na tacy?

(się wyżaliłam)
Stary 2011-06-09, 13:01   #2855
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mala_Zmijka Pokaż wiadomość
@karolynka Bardzo prosto. Skoro jest AŻ taki natrętny możesz zrobić dwie rzeczy: być szczerą. Ja tak zrobiłam z moim byłym, któremu się odwidziało jak już byłam 4 lata z innym (teraz już 5). "Daj mi spokój, Twoje nachalne wiadomości mnie męczą, nie chciałam być niemiła ale mam już dosyć, nie odzywaj się do mnie więcej, zraziłeś mnie do siebie, nigdy więcej już do mnie nie pisz" coś w tym guście mu napisałam. Przez pół roku miałam spokój.
Tak, ja wiem, że tak najlepiej, dotychczas w takich przypadkach tak robiłam.
Tylko widzisz, nie chcę tak agresywnie zareagować, bo jak będzie mi potrzebna jakaś pomoc czy cokolwiek (np mam zamiar składać podanie o stypendium ministra. on to stypendium miał i wie co i jak. a babki w dziekanacie takie są pomocne, że ) to chciałam móc się do niego zwrócić z pytaniem..
Ale chyba niedługo wytrzymam.
Na razie nie odpisuję, nie ma mnie.
Dzięki bogu, że mnie nie podkusiło dać mu nr telefonu.
Stary 2011-06-09, 13:02   #2856
201604190949
Konto usunięte

Wyszukiwarka, no chyba sobie jaja robisz?! Ludzka bezczelność nie zna granic jednak...
Ja na jednym egzaminie, do którego ryłam jak dzik, bo musiałam mieć za✂✂✂istą ocenę (otwierała różne fajne drogi) byłam molestowana przez dziewczynę z przodu. Odwracała się i zżynała na chama. Pilnujący nic, nie widzi. Ja do niej żeby zajęła się swoją pracą a ta głupi śmieszek i ściąga dalej. Zasłoniłam się. Wychyla się bardziej. Powiedziałam głośno żeby się eee odstosunkowała od mojej pracy i pisała samodzielnie. Wszyscy w szoku, pilnujący oczywiście nie dosłyszał Ale laska spaliła cegłę i się odczepiła.
Ja nie uznaję czegoś takiego. To JA się nauczyłam i to JA mam dostać ocenę za moją wiedzę. Nie ktoś inny. Chcesz ściągać? Przygotuj ściąg. Umówisz się z kimś, że sobie pomagacie? Gratuluję. Ale nie będziesz jechać na moim wysiłku.
Zero tolerancji Jestem straszna ^^
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 13:31   #2857
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Tak odnośnie wizażu to zawsze mnie dziwi nieumiejętność logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem. Mam na myśli umieszczanie wątków w złych działach. Jeszcze zrozumiem, jeśli temat trudno przydzielić do konkretnej kategorii, ale na przykład gdy w kategorii "Prezenty" pojawia się wątek "Czy mężczyzna powinien golić nogi?", to ręce opadają.
Może któraś ogolenie nóg przez faceta rozpatrywała w aspekcie miłego prezentu i niespodzianki dla siebie

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość

Ja nie uznaję czegoś takiego. To JA się nauczyłam i to JA mam dostać ocenę za moją wiedzę. Nie ktoś inny. Chcesz ściągać? Przygotuj ściąg. Umówisz się z kimś, że sobie pomagacie? Gratuluję. Ale nie będziesz jechać na moim wysiłku.
Ee tam straszna, asertywna!

Ja zapamiętam do końca mych dni egzamin z prawa publicznego. siedziałam w pierwszym rzędzie, w auli (więc rzędy są rozmieszczone jeden nad drugim i tworzą takie półkola). Chłopcy z tyłu zaczęli dokazywać, więc obaj pilnujący się tam przenieśli.
Skończyłam pisać, zamknęłam pracę (bo nie lubię jeszcze raz sprawdzać swoich odpowiedzi, testu nie można u nas poprawiać jak się raz coś zaznaczyło, więc takie sprawdzanie mnie już nie zbawi) i słyszę z tyłu: "ej, przewróć jeszcze na chwilę na ostatnią stronę". Laska przechylała się (prawie wpadła do tego mojego rzędu...) i spisywała moje odpowiedzi testowe, jeden po drugim. I w ten uroczy sposób nieświadomie pomogłam koleżance zdać egzamin, na piątkę. Nie wiem jakim cudem nikt z pilnujących nie widział z góry co się dzieje na dole Miałam ochotę kogoś zabić

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Dziś nie wytrzymałam i na kolejne "co u ciebie" odpowiedziałam "od wczoraj nic nowego.."
Litości, jak sobie radzić z takim natrętem?
O mamo jak taki przytyk nic nie pomógł, to gościu jest wybitnie tępy tak jak ktoś tam już radził- prosto z mostu powiedz, żeby się odczepił

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 13:59   #2858
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Tak, ja wiem, że tak najlepiej, dotychczas w takich przypadkach tak robiłam.
Tylko widzisz, nie chcę tak agresywnie zareagować, bo jak będzie mi potrzebna jakaś pomoc czy cokolwiek (np mam zamiar składać podanie o stypendium ministra. on to stypendium miał i wie co i jak. a babki w dziekanacie takie są pomocne, że ) to chciałam móc się do niego zwrócić z pytaniem..
Ale chyba niedługo wytrzymam.
Na razie nie odpisuję, nie ma mnie.
Dzięki bogu, że mnie nie podkusiło dać mu nr telefonu.
Jak zapyta co słychać, możesz zacząć opowiadać jaki to romantyczny weekend sobie szykujesz z TŻtem i jak go bardzo kochasz i że spędzicie razem czas, więc nie masz już wolnych terminów, no i że go kochasz oraz jesteś z nim bardzo szczęśliwa. Czy wspomniałaś już, że go kochasz?
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 14:03   #2859
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Wyszukiwarka, no chyba sobie jaja robisz?! Ludzka bezczelność nie zna granic jednak...

Niestety to się działo naprawdę

A,i dobrze zrobiłaś tamtej dziewczynie Niech ma za swoje
Stary 2011-06-09, 14:07   #2860
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Jak zapyta co słychać, możesz zacząć opowiadać jaki to romantyczny weekend sobie szykujesz z TŻtem
Nie podziałało.
Cytat:
i jak go bardzo kochasz i że spędzicie razem czas, więc nie masz już wolnych terminów, no i że go kochasz oraz jesteś z nim bardzo szczęśliwa. Czy wspomniałaś już, że go kochasz?
No właśnie nic nie wspomniałam o mojej wielkiej miłości do niego.
Masakra.
Stary 2011-06-09, 15:58   #2861
Melanchton
Zakorzenienie

A ja daję ludziom zrzynać, nawet tym, którzy konkurują ze mną potem o stypendium, pod warunkiem oczywiście, że ich lubię Rzecz działa zresztą w obie strony, choć okazji jest mało, bo prawie wszystkie egzaminy są ustne.
No, ale studiuję niszowy kierunek, na roku jest mało osób, wszyscy się ze wszystkimi dzielą notatkami, kserówkami i tak dalej.
Stary 2011-06-09, 16:02   #2862
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Nie podziałało.

No właśnie nic nie wspomniałam o mojej wielkiej miłości do niego.
Masakra.
No to Ci się ciężki przypadek trafił
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 16:26   #2863
201804271242
Konto usunięte

GG do 201804271242

Mnie dziwi naiwność kobiet.
Chociażby moja znajoma - właśnie wróciła do chłopaka, który będąc z nią, przez 2 miesiące umawiał się z inną, więc to nie był jednorazowy wyskok, który można usprawiedliwić hormonami czy Bóg wie czym jeszcze
Rozumiem, że wybaczyła, jestem nawet w stanie zrozumieć, że dała drugą szansę.. Ale czemu, powiedzcie czemu od razu idzie z nim do łóżka? Cholera wie, czy może chłopak nie chce tylko seksu bo tamta mu nie dała. Mało tego, jedzie po to specjalnie do niego do innego miasta, a chciałabym zauważyć, że ma trudną sytuację finansową w domu i po prostu ją na to nie stać. On mógłby przyjechać do niej, ale mu się nie chce...
Może myśli, że jak się z nim prześpi to on zapomni o tamtej? Wszystko będzie jak dawniej? To jakiś zaczarowany sposób na zatrzymanie przy sobie faceta?
A jak znów odejdzie, to znów będzie płacz... Bardzo lubię tę dziewczynę i chciałabym zaoszczędzić jej tego, ale nie mam pojęcia jak
201804271242 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 16:39   #2864
tasik92
Raczkowanie

Jakieś 2lata temu "przyjaciółka" zaprosiła mnie na swoją 18 z dużym wyprzedzeniem. Dzień przed dostałam sms, że impreza jest przełożona na bliżej nieokreślony termin...

Oczywiście miałam prezent, ale skoro przełożyła to póki co ograniczyłam się do życzeń. Co jakiś
czas dopytywałam się kiedy zamierza w końcu coś zorganizować, ale nie usłyszałam nic konkretnego...

Po 3-ech miesiącach raczyła mnie poinformować, że IMPREZY NIE BĘDZIE .

Wkurzyłam się chociaż po tym czasie wiedziałam, że tak to się skończy.
Nie pamiętam dokładnie co się działo dalej, bo nasze relacje były dość zawiłe , ale za jakiś czas dostała swój prezent...

Potem sama przyznała, że MA DO MNIE ŻAL, ŻE NIE DOSTAŁA GO WCZEŚNIEJ

Jeszcze później wrzuciła zdjęcia z 18 na nk (), którą zrobiła wyłącznie dla rodziny (baardzo licznej)

Finał: już się nie przyjaźnimy

Edytowane przez tasik92
Czas edycji: 2011-06-09 o 16:41
tasik92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 16:39   #2865
NibyNic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indescriptible Pokaż wiadomość
Mnie dziwi naiwność kobiet.
Chociażby moja znajoma - właśnie wróciła do chłopaka, który będąc z nią, przez 2 miesiące umawiał się z inną, więc to nie był jednorazowy wyskok, który można usprawiedliwić hormonami czy Bóg wie czym jeszcze
Rozumiem, że wybaczyła, jestem nawet w stanie zrozumieć, że dała drugą szansę.. Ale czemu, powiedzcie czemu od razu idzie z nim do łóżka? Cholera wie, czy może chłopak nie chce tylko seksu bo tamta mu nie dała. Mało tego, jedzie po to specjalnie do niego do innego miasta, a chciałabym zauważyć, że ma trudną sytuację finansową w domu i po prostu ją na to nie stać. On mógłby przyjechać do niej, ale mu się nie chce...
Może myśli, że jak się z nim prześpi to on zapomni o tamtej? Wszystko będzie jak dawniej? To jakiś zaczarowany sposób na zatrzymanie przy sobie faceta?
A jak znów odejdzie, to znów będzie płacz... Bardzo lubię tę dziewczynę i chciałabym zaoszczędzić jej tego, ale nie mam pojęcia jak
To nie naiwność to brak szacunku wobec siebie i głupota.
I od razu do łóżka - pikuś jak tamta mu nie dała, ale jak dała i jeszcze zaraziła czymś?
Niestety ale koleżance trudno pomóc, ona nie zrozumienie gdy będziesz jej do rozumu przemawiała. Ślepo zapatrzona jest w faceta.

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:09   #2866
Olaalla
Zadomowienie

GG do Olaalla

Mnie bardzo denerwuje, kiedy na lekcjach notuję, a notowac trzeba szybko, a ktoś widzi, że piszę i mi przerywa, bo ma jakąś niebywale pilną sprawę zupełnie niezwiązaną z tematem... Albo ktoś nie nadążą notować i w połowie zdania się pyta: jak to miało być? Nic by się nie stało, jakby poczekał, aż skończę pisać...
Olaalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:17   #2867
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Może któraś ogolenie nóg przez faceta rozpatrywała w aspekcie miłego prezentu i niespodzianki dla siebie

Ee tam straszna, asertywna!

Ja zapamiętam do końca mych dni egzamin z prawa publicznego. siedziałam w pierwszym rzędzie, w auli (więc rzędy są rozmieszczone jeden nad drugim i tworzą takie półkola). Chłopcy z tyłu zaczęli dokazywać, więc obaj pilnujący się tam przenieśli.
Skończyłam pisać, zamknęłam pracę (bo nie lubię jeszcze raz sprawdzać swoich odpowiedzi, testu nie można u nas poprawiać jak się raz coś zaznaczyło, więc takie sprawdzanie mnie już nie zbawi) i słyszę z tyłu: "ej, przewróć jeszcze na chwilę na ostatnią stronę". Laska przechylała się (prawie wpadła do tego mojego rzędu...) i spisywała moje odpowiedzi testowe, jeden po drugim. I w ten uroczy sposób nieświadomie pomogłam koleżance zdać egzamin, na piątkę. Nie wiem jakim cudem nikt z pilnujących nie widział z góry co się dzieje na dole Miałam ochotę kogoś zabić

O mamo jak taki przytyk nic nie pomógł, to gościu jest wybitnie tępy tak jak ktoś tam już radził- prosto z mostu powiedz, żeby się odczepił
Rozwaliło mnie to.
Skoro ktoś zdecydował się studiować taki kierunek, jak prawo, powinien SAM się uczyć i samodzielnie pisać egzaminy. Co za prawnik, który ściąga na egzaminie?

Rozumiem, że można komuś podpowiedzieć, bo może jakaś kwestia wylecieć z głowy i za nic nie można jej sobie przypomnieć, ale wszystko to w granicach rozsądku, kto to słyszał, żeby przyjść na egzamin, wszystkie odpowiedzi spisać od kogoś i jeszcze się później cieszyła pewnie, że dostała 5, a rodzina się chwaliła, jaką to mają zdolną i mądrą córeczkę.

Ogólnie,ja jestem zdania - Umiesz liczyć - licz na siebie.
Zawsze liczę na siebie, swoją wiedzą, ewentualnie, jeżeli coś mi się myli, to robię ściągi.

I również mam takie znajome, które bez przerwy wołały "Nic się nie uczyłam, nic nie umiem, mama na mnie krzyczy, że nic nie robię i się nie uczę", po czym na każdym sprawdzianie pisały jak szalone odpowiedzi - więc wiedzę musiały mieć, i dostawały 4.

Uczyłaś się? Przyznaj się do tego, to żadna hańba.

A w dzisiejszych czasach zauważam pogląd "nie uczę się=jestem fajny"
Stary 2011-06-09, 17:20   #2868
201804271242
Konto usunięte

GG do 201804271242

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
To nie naiwność to brak szacunku wobec siebie i głupota.
I od razu do łóżka - pikuś jak tamta mu nie dała, ale jak dała i jeszcze zaraziła czymś?
Niestety ale koleżance trudno pomóc, ona nie zrozumienie gdy będziesz jej do rozumu przemawiała. Ślepo zapatrzona jest w faceta.
Niestety, zdaje sobie sprawę z tego, że jest w niego ślepo zapatrzona i nie ma sensu, nawet zaczynać rozmowy.. No, ale mnie po prostu aż skręca w środku na samą myśl, o tym jak ona daje się wykorzystywać
201804271242 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 17:40   #2869
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indescriptible Pokaż wiadomość
Niestety, zdaje sobie sprawę z tego, że jest w niego ślepo zapatrzona i nie ma sensu, nawet zaczynać rozmowy.. No, ale mnie po prostu aż skręca w środku na samą myśl, o tym jak ona daje się wykorzystywać
To może nie rozmawiaj tylko skonstruuj 3 zdania i je szybko powiedz ostatecznie nie jesteś obcym człowiekiem dla niej, ona jest dla Ciebie ważna, więc możesz tak spróbować.

Przedstaw jej jak to wygląda "z boku". Jeśli mimo tego nic z ta chorą sytuacją nie zrobi, to:
- ona będzie sama sobie winna,
- Ty będziesz mieć czyste sumienie - powiedziałaś jak to wszystko z Twojego punktu widzenia wygląda i jak się to prawdopodobnie skończy i nic więcej zrobić nie mogłaś (w domu jej przecież nie zamkniesz, jego nie zabijesz)

~ Hank Moody
Stary 2011-06-09, 17:45   #2870
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Rozwaliło mnie to.
Skoro ktoś zdecydował się studiować taki kierunek, jak prawo, powinien SAM się uczyć i samodzielnie pisać egzaminy. Co za prawnik, który ściąga na egzaminie?
Ale tu nie chodzi tylko o prawo.
To dotyczy wielu kierunków.
Ściąga student medycyny? Nie chciałabym trafić do takiego lekarza.
Ściąga studentka kosmetologii? Takiej swojej twarzy (i nie tylko) nie chciałabym powierzyć. Niestety u mnie mnóstwo dziewczyn leci tylko i wyłącznie na ściągach. Ciekawa jestem ile z nich w nocy o północy potrafiłoby wymienić np warstwy naskórka..?
Stary 2011-06-09, 17:52   #2871
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasik92 Pokaż wiadomość
Jakieś 2lata temu "przyjaciółka" zaprosiła mnie na swoją 18 z dużym wyprzedzeniem. Dzień przed dostałam sms, że impreza jest przełożona na bliżej nieokreślony termin...
Wkurzyłam się chociaż po tym czasie wiedziałam, że tak to się skończy.
Nie pamiętam dokładnie co się działo dalej, bo nasze relacje były dość zawiłe , ale za jakiś czas dostała swój (...)
Jeszcze później wrzuciła zdjęcia z 18 na nk (), którą zrobiła wyłącznie dla rodziny (baardzo licznej)
Finał: już się nie przyjaźnimy
No bywa, samo życie. Nawet dorosły 18 latek zwykle uzależniony jest od rodziców i ich pieniędzy i ich dobrej woli. Ja bym się nie czepiała koleżanki.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 18:59   #2872
tasik92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
No bywa, samo życie. Nawet dorosły 18 latek zwykle uzależniony jest od rodziców i ich pieniędzy i ich dobrej woli. Ja bym się nie czepiała koleżanki.
no proszę Cię... sytuacja sytuacją, ale chyba należały mi się jakiekolwiek wyjaśnienia a nie udawanie, że nie ma sprawy
tasik92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:49   #2873
antidotum89
Wtajemniczenie

a wiecie co mnie wkurza? ostatnio sobie o tym przypomniałam... gdy stoje w kosciele, w autobusie,gdzies gdzie jest tłoczno a obok mnie przepucha sie <zazwyczaj>starsza kobieta i łapiac mnie za biodra albo posladki przesuwa mnie;/ no szlag mnie jasny trafia i mam ocbhote zabic!!

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 21:22   #2874
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu nie chodzi tylko o prawo.
To dotyczy wielu kierunków.
Ściąga student medycyny? Nie chciałabym trafić do takiego lekarza.
Ściąga studentka kosmetologii? Takiej swojej twarzy (i nie tylko) nie chciałabym powierzyć. Niestety u mnie mnóstwo dziewczyn leci tylko i wyłącznie na ściągach. Ciekawa jestem ile z nich w nocy o północy potrafiłoby wymienić np warstwy naskórka..?
Tak, masz rację.

Nie wyobrażam sobie, żeby student medycyny ściągał Strach pomyśleć...
Stary 2011-06-09, 21:35   #2875
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Tak, masz rację.

Nie wyobrażam sobie, żeby student medycyny ściągał Strach pomyśleć...
Wyobraziłam sobie ściągającego architekta i podejrzliwie spojrzałam na ściany

~ Hank Moody
Stary 2011-06-09, 21:39   #2876
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaalla Pokaż wiadomość
Mnie bardzo denerwuje, kiedy na lekcjach notuję, a notowac trzeba szybko, a ktoś widzi, że piszę i mi przerywa, bo ma jakąś niebywale pilną sprawę zupełnie niezwiązaną z tematem... Albo ktoś nie nadążą notować i w połowie zdania się pyta: jak to miało być? Nic by się nie stało, jakby poczekał, aż skończę pisać...
też tego nie znoszę. posiadłam dar robienia notatek ale trafia mnie coś, skrobię skrobię
-ej jak to było
skrobię dalej żeby dokonczyc zdanie
NO JAK TO BYŁO BO NIE NADĄŻAM
-ALE CO JAK BYŁO
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 21:47   #2877
Angry
Raczkowanie

Tak, z notowaniem się zgadzam, aż przypomniało mi moje wszystkie szkolne lata i co mnie drażniło na wszelkich apelach/zebraniach w szkole, czy nawet lekcjach, gdy chciałam słuchać nauczyciela, a koleżanka/kolega obok nie zważała na to i zaczynała coś do mnie gadać. Ja staram się usłyszeć naprawdę ważną informację a zamiast tego ktoś do ucha mi szepcze, żebym zobaczyła nową fryzurę Zośki, bo wygląda beznadziejnie. Jakoś przyzwyczaiłam się, że większość ludzi nie ma hollywoodzkiej aparycji, więc wielkie mi rzeczy Nie wiem czy gorsze, że dana osoba wyskakuje mi z jakimiś dennymi fakcikami z życia innych, czy to, że kompletnie nie szanuje tego, że staram się uważać.
Angry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 21:52   #2878
Ceith
korzonek

A mnie wkurza, że współlokatorka się mnie czepia, że kupuję zwykły eko papier zamiast "Melodii" z Biedronki :/
Kurcze, te eko wcale nie są twardsze, ani bardziej szorstkie, zwłaszcza jeśli chodzi o odczucia na tyłku :/ Czy ich dupencje są naprawdę takie delikatne, że mogą się podcierać jedynie Melodią?
Kurczak blady, czepianie się o takie g***a mnie wkurza chyba najbardziej.
Stary 2011-06-09, 22:03   #2879
Olaalla
Zadomowienie

GG do Olaalla

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
też tego nie znoszę. posiadłam dar robienia notatek ale trafia mnie coś, skrobię skrobię
-ej jak to było
skrobię dalej żeby dokonczyc zdanie
NO JAK TO BYŁO BO NIE NADĄŻAM
-ALE CO JAK BYŁO
Dokładnie, najlepiej to wtedy dla tego kogoś samemu przerwać, żeby tez się zgubić i nie nadążać. Lepiej, żeby ktoś miał wszystko, uzupełnić luki można później
Olaalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 22:13   #2880
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2011-06-09 o 22:14
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości