|
|
#512 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Przez grzeczność nie zaprzeczę
A ja naiwna jak miałam 87 to uważałam się za chudą ![]() Cytat:
Dobrze, że kota się znalazła, znam ten stres jak nie wiadomo gdzie szukać. Mam balkon! |
|
|
|
|
#513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znalazłam se kolor do dużego pokoju - wściekły limonkowy I nie wiem czy nie za wściekły A do pokoju dziecka i naszego znalazłam se po kilka kolorów i tak nie wiem który chce . Tę limonkę też nie wiem czy chce
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#514 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ja mam wściekłą wiosenną trawę i jest super
|
|
|
#515 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A wewiór chory czy normalny?Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Spooro- wściekła limonka - jak resztę na zasadzie kontrastu dobierzesz - meble, dodatki, to jest ekstra - ale to tło wymaga dobrej oprawy
wiesz, zeby nie było ze zamieszkasz w greenroomie ![]() miałam, teraz mają i przyjaciele i kuzyn - ale mnie już się opatrzyło i sobie już nie zrobię, może za latek kilka jak mnie znóf weźmie lubię ciemne meble na tle limonki - i czaaaaarne dodatki znowu barowy remont )
|
|
|
|
#517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki czuję się doszkolona ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
no tak Panda w środowisku naturalnym występuje
![]() dzies pamiętam wklejałaś meble kiedyś na etapie remontu i pokój - podobał mi się czy to Ty masz wzór drzewny na ścianie - szablon czy so tam? ( choć pewnei dzis każdy to ma) ale tak jakoś kojarzeu ![]() apropo drzwi - od dawna łażą za mną parkiet - ( to od lat chyba młodocianych) i drzwi w starym, retro stylu jak w kamienicy, ba wręcz dokładnie takie stare a nie w tym stylu - mam taką ochotę - meblować nowocześnie - a drzwi i podłogi stare - jakoś mi nie odpowiadają te nowoczesne drzwi dzisiejsze - Ewuś nie zrozum mnie źle są świetne, wybór jak ój wczoraj w liroju lookłam- ale mnie się kojarzą z officami, z biurami, gabinetami etc. To taka moja mała fanaberia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-09 o 15:29 |
|
|
|
#519 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() i tak, to moje drzewo - uosobiście paćkane (co widać ) ciemnobrązową farbą - od podłogi, do sufitu, na tle farby strukturalnej - bagienno-zielonej (jedyna w pokoju - reszta wiosenno-trawiasta)
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
never say no to panda
|
oł noł... dedłam bar
|
|
#522 |
|
BAN stały
|
Let me revive it.
|
|
|
|
#523 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to daj limonke do dzieckowego ![]() Cytat:
nomnom....tez nie cierpieu nowych drzwióf....a ze nie mam kamienicy, to mam ekscentryczne drzwi blokowe z lat 70 pomalowane na bordo ...znajoma w mieszkaniu identyka jak mnasze wymianiła sobie wszystkie drzwi i wcale to dobrze nie wygląda..tanio i mało interesująco. Jak juz zmieniac to na jakic full wypas...dałabym linka do takich ale zapomnialam jaka to firma ...moze znajdeu to dam
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Zalałam się. ale już się ogarniam.
|
|
|
|
#525 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ja mam blok z lat gdzieś 70tych pewnie, wymieniłam wszystkie drzwi i jest git tylko poszerzyłam nieco framugi (czy tam ościeżnice), bo były jakieś dziwaczne niepełne 80tki, a ja obecnie mam 90tki wybrałam jedne z tańszych drzwi z Leroy Merlina w kolorze wenge, z czterema mlecznymi szybkami w pionie tylko jakościowo są do kitu, bo w łazience (jak się zbytnio nawilgotni powietrze) robią się bąble pod okleiną :/ (w ościeżnicy) ogólnie jestem zadowolona tak se, ale głównie przez to, że wybrałam najtańsze, dziadowe, ale i tak wyglądają pierdylion razy lepiej, niż klasyczne, blokowe (które ostały się jeszcze u rodziców)
|
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek w moim mikro mieszkaniu drzwi raczej powinny być jak najmniej przytłaczające i rzucające się w oczy. Teraz mamy tragedię, pomalowane na biało z łobrzydliwymi szybkami chciałabym coś prostego, porządnego i żeby cena nie zabiła. I żeby pasowały do całości wnętrza, które jeszcze nią wiadomo jak będzie wygalało Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-06-09 o 16:45 |
||
|
|
|
#527 |
|
BAN stały
|
Wpadam przelotem tylko, zostawiam pozdrowienia od Łinterry, i... i tyle po mnie
Chyba, że ktoś się ze streszczeniem tygodniowym zaoferuje (od 1.06, tak od 18:00), to wpadnę jeszcze wieczorem
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Corpse Dust
http://allegro.pl/buteleczka-wisiore...650156345.html Sałatto? ![]() i Oko Saurona z dedykacją dla Pandy http://allegro.pl/gotycki-naszyjnik-...657738068.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-09 o 17:33 |
|
|
|
#529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
streszcz w 1 poscie
|
|
#530 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Poka wściekłą trawę, póki jeszcze mam net
![]() ![]() Cytat:
Nie no wtedy już by nic zielonego nie było, brązy, beże czy coś - mam jakąś tam wizję, ale to jeszcze nie do końca pewne ofkors Cytat:
![]() ![]() Już kwila, ready...steady ... Cytat:
![]() Link do limony: http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow/kuchnia-lazienka# orzeźwiająca limonka ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- ![]() No bo miałeś nie wracać tak szybko ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-09 o 17:50 |
|||
|
|
|
#532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ożyw ją może oczoiebną kytrynom?
|
|
|
|
|
#534 |
|
grozi wypollizowaniem
|
u mnie limonka jest pomaranczowa...a fiolet nie rózni sie od antraytu...ale mam zrypany monajtor
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#536 | |
|
BAN stały
|
Ale zdążyliście się przynajmniej ubrać
![]() Na ziarnko kawy? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I dla Red. |
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie,
Jak już myślałam że wróciłam to mi net padł. Piwa mi się kce, a jeszcze dziś antybiotyk biorę i nie mogę. Ju i Rejcz jak macie ochotę poniuchać wieżowiec DKNY to mogę jakiegoś próbasa podesłać. To jest jeden z zapachów mamci, to nie ma problemu. Tzn. Ju to mogłabym własnoręcznie wręczyć jak już nam się spotkać uda. Szukam nudnych szpilek, doszłam do wniosku że może rzeczywiście to taki uniwersalny kolor co nogi wydłuży, ale chyba się za późno obudziłam. |
|
|
|
#540 |
|
BAN stały
|
Ziarnko kawy nie jest oczoiebne
![]() O! Czy u was też to zielone jabłuszko tak jakby żółte jest?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

i wuuj wie czy np. nie jest wściekła

A do pokoju dziecka i naszego znalazłam se po kilka kolorów i tak nie wiem który chce 
A wewiór chory czy normalny?

) ciemnobrązową farbą - od podłogi, do sufitu, na tle farby strukturalnej - bagienno-zielonej (jedyna w pokoju - reszta wiosenno-trawiasta)