Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 15:06   #4561
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Daj fotke córki
Nie da się cos innego z kregoslupem zrobić niż branie tabletek? Może jakas rehabilitacja? Jak się z męzem uklada? Pisz z nami częściej

Btw. Powiem wam, że nie należy pracować ponad swoje siły, bo to wychodzi po paru-parunastu latach. Po teściach to widzę. Teściowa po każdym sprzataniu jest chora i wszystko ją boli. Uwazajcie i dbajcie o siebie
Tri postaram się częściej udzielać ale mam teraz z Julią etap odpieluchowania i nie mogę spuszczać jej z oczu.
Co do tego kręgosłupa to nie ma innej możliwości. Od marca miałam straszne zawroty głowy. Przez ponad dwa tyg nie mogłam wstać z łózka. Wiedziałam, że to przez nerwy. Okazało się, że ja mam nerwobóle w kręgosłupie i po 2 tygodniowej kuracji już widzę poprawę. Lekarz zabronił mi się denerwować, kazał dużo się ruszać i wierze, że 30 maja na wizycie leków mi już nie przepisze

Z męzem układa się wspaniale. Od jakiegoś czasu jest tak jak być już dawno powinno. Na nowo uczymy się żyć razem bo jednak rok mieszkania oddzielnie zrobił swoje. Julia poza tatusiem świata nie widzi i ja jestem szczęśliwa, że wkoncu jesteśmy razem

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-06-05 o 22:23
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:55   #4562
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Tri postaram się częściej udzielać ale mam teraz z Julią etap odpieluchowania i nie mogę spuszczać jej z oczu.
Hehe Dziewczyna jest ciekawa zapewne wszystkiego, lata po domu jak najęta i zapomina o przyziemnych sprawach jak nocnik
Cytat:
Co do tego kręgosłupa to nie ma innej możliwości. Od marca miałam straszne zawroty głowy. Przez ponad dwa tyg nie mogłam wstać z łózka. Wiedziałam, że to przez nerwy. Okazało się, że ja mam nerwobóle w kręgosłupie i po 2 tygodniowej kuracji już widzę poprawę. Lekarz zabronił mi się denerwować, kazał dużo się ruszać i wierze, że 30 maja na wizycie leków mi już nie przepisze
Ruszać? Ćwiczysz w domu czy wychodzisz na spacery itp.? Mam nadzieje, że Ci się poprawi. Ja też powinnam na kręgosłup wykonywać ćwiczenia bo widzę, że mi ręce drętwieją w pewnych sytuacjach. Do tego nie denerwować się (żołądek mi wariuje). Tylko jak to zrobić?! Nie da się unikać stresu, nerwów itp. Albo mam pomysł!! Kupmy wyspę i stwórzmy kolonię! Zero netu, zero komunikacji ze światem! Będziemy zrywać kokosy i sadzić pomidory Weźmiemy wszystkich z wątku - teściowe na wyspie obok. Będziemy im raz na 2tygodnie wysylac gołębia z wiadomością co u nas
Cytat:
Z męzem układa się wspaniale. Od jakiegoś czasu jest tak jak być już dawno powinno. Na nowo uczymy się żyć razem bo jednak rok mieszkania oddzielnie zrobił swoje. Julia poza tatusiem świata nie widzi i ja jestem szczęśliwa, że wkoncu jesteśmy razem
Bardzo mnie to cieszy, że tak Wam się układa Co planujesz po macierzyńskim robić?
Btw. Julka jest śliczna Ale chyba troche zdziwiło ją, że robisz jej zdjęcie :P

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:05   #4563
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Hehe Dziewczyna jest ciekawa zapewne wszystkiego, lata po domu jak najęta i zapomina o przyziemnych sprawach jak nocnik
Ruszać? Ćwiczysz w domu czy wychodzisz na spacery itp.? Mam nadzieje, że Ci się poprawi. Ja też powinnam na kręgosłup wykonywać ćwiczenia bo widzę, że mi ręce drętwieją w pewnych sytuacjach. Do tego nie denerwować się (żołądek mi wariuje). Tylko jak to zrobić?! Nie da się unikać stresu, nerwów itp. Albo mam pomysł!! Kupmy wyspę i stwórzmy kolonię! Zero netu, zero komunikacji ze światem! Będziemy zrywać kokosy i sadzić pomidory Weźmiemy wszystkich z wątku - teściowe na wyspie obok. Będziemy im raz na 2tygodnie wysylac gołębia z wiadomością co u nas
Bardzo mnie to cieszy, że tak Wam się układa Co planujesz po macierzyńskim robić?
Btw. Julka jest śliczna Ale chyba troche zdziwiło ją, że robisz jej zdjęcie :P
W czwartek zdjęłam jej pampersa a od piątku już zaczęła wołać, że chce siku itp Jestem z niej bardzo dumna

Za bardzo czasu na ćwiczenia w domu nie mam ale spacery z małą do lekkich nie należą więc daje rade Teraz jestem na wychowawczym i myślę, że za jakiś czas będę szukać pracy bo z jednej wypłaty rady już nie damy Narazie nie mamy z kim Julusi zostawić a przedszkole dopiero od września 2012 o ile się dostanie. Wierzę, że wszystko się jakoś ułoży

I popieram Twój plan. Marzy mi się jakaś ciepła wysepka z dala od tych wszystkich problemów i zmartwień ale niestety
Stary 2011-05-17, 21:52   #4564
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie

Pamiętacie mnie?
Rzadziej wchodze na wizaż bo podobnie jak wy siedzę nad magisterką.. mam dopiero jakąś połowę, może trochę więcej. Tempo mam zarąbiste

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 22:38   #4565
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
W czwartek zdjęłam jej pampersa a od piątku już zaczęła wołać, że chce siku itp Jestem z niej bardzo dumna

Za bardzo czasu na ćwiczenia w domu nie mam ale spacery z małą do lekkich nie należą więc daje rade Teraz jestem na wychowawczym i myślę, że za jakiś czas będę szukać pracy bo z jednej wypłaty rady już nie damy Narazie nie mamy z kim Julusi zostawić a przedszkole dopiero od września 2012 o ile się dostanie. Wierzę, że wszystko się jakoś ułoży
Szybko sie Julka uczy
Gdzie masz zamiar pracy szukac? Jakis konkretny zawod?

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Witajcie

Pamiętacie mnie?
Rzadziej wchodze na wizaż bo podobnie jak wy siedzę nad magisterką.. mam dopiero jakąś połowę, może trochę więcej. Tempo mam zarąbiste
Pamietamy!! Powinnas bacika dostać, za to że tak rzadko piszesz tutaj!
Jak codziennie skrobniesz tutaj parę zdań to na pewno znajdziesz później motywację na pisanie mgr i pójdzie z górki

Walt Disney

Stary 2011-05-17, 23:59   #4566
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Szybko sie Julka uczy
Gdzie masz zamiar pracy szukac? Jakis konkretny zawod?

Pamietamy!! Powinnas bacika dostać, za to że tak rzadko piszesz tutaj!
Jak codziennie skrobniesz tutaj parę zdań to na pewno znajdziesz później motywację na pisanie mgr i pójdzie z górki
No baaa wy mnie zmotywujecie przeco

A jak przygotowania do ślubu? Suknia już jest? mogłabym prosić o zdjęcie tej wyjątkowej kreacji? pewnie mnie ominęło a dużo stron do tyłu bym musiała

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:57   #4567
tajlaa
Wtajemniczenie

hej Kochane;p dziekuje Trini za bicie mnie, i pamietalas o mnie bardzo mi miło))
a u mnie jak zwykle zabieganie ostatni rok Ekonomii pisz eprace mgr to znaczy staram sie pisac mam 66 stron i sie okazało ze nasz promotor pozwala miec juz od 60-100 jakos dziwnie malo ale git jeszcze 3 rodzial troche i oddam.
i drugi zarzadzenie tylko mgr ale wiadomo w jednym czasie.
do tego moja praca ale wiaodmo kasa potrzebna hehe
i gdyby malo tego bylo to we wrzesniu ub roku skladalam papiery na kurs komupterowy jeszcze zanim mialam zamiar isc na zarzadzanie ale bylo 210 miejsc a ja bylam okolo 260 i co w tamtym tyg dostalam mail ze zalapalalm sie na ostatnio 11 edycje.... od 24 maja do wrezsnia...i jak tu nie skorzystac:PP niewiem jak to wszystko pogodze hhee bo jeszcze TZetem się zając trzeba;pp to tyle po krotce co u mnie hihi a wy jak zyjecie;p ale to pewnie u was tyle zmian a ja nic niewiem:p wrrr;**********
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:23   #4568
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
No baaa wy mnie zmotywujecie przeco

A jak przygotowania do ślubu? Suknia już jest? mogłabym prosić o zdjęcie tej wyjątkowej kreacji? pewnie mnie ominęło a dużo stron do tyłu bym musiała
Przygotowania są... A przynajmniej mama ostatnio tort zamawiała i układała menu.
TŻ dostanie w przyszłym tygodniu probki zaproszeń od kolegi.
Sukienka się szyje. Zobaczę ją jak będę w domu u rodziców, czyli nie wczesniej niż 13czerwca.
I tyle chyba się dzieje obecnie z moim ślubem

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
hej Kochane;p dziekuje Trini za bicie mnie, i pamietalas o mnie bardzo mi miło))
a u mnie jak zwykle zabieganie ostatni rok Ekonomii pisz eprace mgr to znaczy staram sie pisac mam 66 stron i sie okazało ze nasz promotor pozwala miec juz od 60-100 jakos dziwnie malo ale git jeszcze 3 rodzial troche i oddam.
Tajlaa popraw się! Post na dzień to minimum! Ja się zresztą zastanawiałam, gdzie zniknęłaś i czemu.
Prócz Ciebie mgr molestuje jeszcze Irma i Copy Tęsknię za ich często pisanymi postami
Cytat:
do tego moja praca ale wiaodmo kasa potrzebna hehe
i gdyby malo tego bylo to we wrzesniu ub roku skladalam papiery na kurs komupterowy jeszcze zanim mialam zamiar isc na zarzadzanie ale bylo 210 miejsc a ja bylam okolo 260 i co w tamtym tyg dostalam mail ze zalapalalm sie na ostatnio 11 edycje.... od 24 maja do wrezsnia...i jak tu nie skorzystac:PP niewiem jak to wszystko pogodze hhee bo jeszcze TZetem się zając trzeba;pp to tyle po krotce co u mnie hihi a wy jak zyjecie;p ale to pewnie u was tyle zmian a ja nic niewiem:p wrrr;**********
Musisz skorzystać z kursu! Zwłaszcza, że to za darmo TŻ nie zając nie ucieknie Pogłaszczesz 2 razy pod bródką i będzie szczęsliwy Ten kurs to dla zaawansowanych? Co będziesz na nim miała?
Ja moje ostatnie perypetie opisywałam tu i tu Prócz tego jak widzisz, niedługo zostanę żoną Będzie ślub kościelny, wesele do bialego rana i poprawiny. Świadkuje mi Limonka Po jej ostatnich opowieściach zaczęłam się zastanawiać co się zdarzy na weselu Zwierzaków nie będzie, krajobrazu polodowcowego też nie, dj będzie z żoną Chyba, że fotograf zacznie jej śpiewać

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-05-18 o 18:24
Stary 2011-05-19, 16:16   #4569
tajlaa
Wtajemniczenie

Hej dziewczeta a wiec melduje sie dnia nastepnego czyli dzis w wy gdzie zaginełyscie w akcji
a jesli chodzi o moj kurs to cos takiego http://www.akademiawww.lublin.pl/akademiawww/
niewiem czy to takie super ale moze cos skorzystam, cos sie naucze zawsze to rozwiniecie swoich umiejetnosci) ale pewnie chodzic sie nie bedzie chcialo jak to zawsze bywa bo wieczorami i po pracy to juz zmeczona bede ale przemecze sieD

a praca mgr wolno idzie...ehhh teraz mam 69stron!! ale tak piekne sloneczko swieci i pisac sie nie chce za godzine spacerek hehe

TRINETTE twoj slub juz tuz tuz wielkimi sie krokami zbliza hihi i Limonka bedzie Ci swiadkowac ojjj to bedziesz musiala na nia uwazac hihi ale mysle ze powinna sie grzecznie zachowywac hehe
i dwudniowe weselicho szykujesz a na ile osob?? i podroz poslubna juz zaplanowana?
Stary 2011-05-19, 21:57   #4570
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Hej dziewczeta a wiec melduje sie dnia nastepnego czyli dzis w wy gdzie zaginełyscie w akcji
a jesli chodzi o moj kurs to cos takiego http://www.akademiawww.lublin.pl/akademiawww/
niewiem czy to takie super ale moze cos skorzystam, cos sie naucze zawsze to rozwiniecie swoich umiejetnosci) ale pewnie chodzic sie nie bedzie chcialo jak to zawsze bywa bo wieczorami i po pracy to juz zmeczona bede ale przemecze sieD
Nawet jak się nic nowego nie nauczysz, to bedziesz miala papierek potwierdzający umiejętności
Nie mów nic o zmęczeniu! Ja na chwilę obecną jestem 2 tygodnie bez dnia wolnego i jeszcze 1,5 tygodnia podobnie się zapowiada. W tygodniu praca, angielski i zajecia z ksiegowosci, a w weekend znow zajecia z ksiegowosci Skoro ja daje rade, to Ty też dasz!
Cytat:
a praca mgr wolno idzie...ehhh teraz mam 69stron!! ale tak piekne sloneczko swieci i pisac sie nie chce za godzine spacerek hehe
Pisz pisz Im szybciej skończysz tym szybciej będzie można jakis zlot czarownic zrobić
Cytat:
TRINETTE twoj slub juz tuz tuz wielkimi sie krokami zbliza hihi i Limonka bedzie Ci swiadkowac ojjj to bedziesz musiala na nia uwazac hihi ale mysle ze powinna sie grzecznie zachowywac hehe
i dwudniowe weselicho szykujesz a na ile osob?? i podroz poslubna juz zaplanowana?
Poprawiny będa u rodzicow TZ - raczej coś w stylu obiadu itp. Osób planowo miało być ok 90, ale szybko ta liczba spada Jeśli chodzi o podróż poślubną... Pojedziemy znow do Kotliny Kłodzkiej Może zahaczymy o Wałbrzych i okolice Wrocławia? Who knows

A gdzie reszta 87??!!

Walt Disney

Stary 2011-05-19, 22:51   #4571
Trinette
Zakręcony Chochlik

Ostatnio szaleje na punkcie warkoczyków na włosach Zrobiłam sobie nawet swojego własnego "upośledzonego" kłosa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img.cgi.jpg (19,2 KB, 11 załadowań)

Walt Disney

Stary 2011-05-19, 23:06   #4572
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Ostatnio szaleje na punkcie warkoczyków na włosach Zrobiłam sobie nawet swojego własnego "upośledzonego" kłosa
Hmm, to ty na zdjęciu? zmieniłaś kolor włosów? ja sie tak często czeszę, tylko koniec podwijam pod caly warkocz i mam takiego hmm "koka". A ten ze zdjęcia to dobieraniec poprostu, kłos to wyższa szkoła jazdy, ja na sobie nie potrafię, ale uczę TŻ

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 23:29   #4573
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Hmm, to ty na zdjęciu? zmieniłaś kolor włosów? ja sie tak często czeszę, tylko koniec podwijam pod caly warkocz i mam takiego hmm "koka". A ten ze zdjęcia to dobieraniec poprostu, kłos to wyższa szkoła jazdy, ja na sobie nie potrafię, ale uczę TŻ
Milo Cię widzieć
Nie ja jestem na zdjęciu. Rudzielcem będę do ślubu Wiesz dla mnie ten dobieraniec to już wyższa szkola jazdy ale trenuję

Walt Disney

Stary 2011-05-20, 17:18   #4574
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Milo Cię widzieć
Nie ja jestem na zdjęciu. Rudzielcem będę do ślubu Wiesz dla mnie ten dobieraniec to już wyższa szkola jazdy ale trenuję
Zaglądam stale, ale powiem szczerze, że nie mam weny zbytniej na pisanie czegokolwiek... przeprowadzkę mam na głowie, mgr leży i kwiczy - pogodziłam się z myślą, że obronię się we wrześniu, bo mam sporo do zrobienia a promotorka podała termin oddania prac (zakładając obronę lipcową) - 13 czerwca mowy nie ma, na spokojnie wszystko napiszę i przygotuję się na wrzesień, strasznie nie lubię pracę w tak wariackim tempie, tym bardziej kiedy myśli co innego zajmuje

no, wygadałam się buziaki!

Stary 2011-05-21, 20:03   #4575
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Zaglądam stale, ale powiem szczerze, że nie mam weny zbytniej na pisanie czegokolwiek... przeprowadzkę mam na głowie, mgr leży i kwiczy - pogodziłam się z myślą, że obronię się we wrześniu, bo mam sporo do zrobienia a promotorka podała termin oddania prac (zakładając obronę lipcową) - 13 czerwca mowy nie ma, na spokojnie wszystko napiszę i przygotuję się na wrzesień, strasznie nie lubię pracę w tak wariackim tempie, tym bardziej kiedy myśli co innego zajmuje

no, wygadałam się buziaki!
Niezłe promotorka narzuciła tempo! Jednak próbuj, może się uda. Ile Ty się będziesz przeprowadzać?

Walt Disney

Stary 2011-05-21, 20:44   #4576
tajlaa
Wtajemniczenie

hej Laseczki ehhh ta mgr u kazdego tak samo ciezko ona idzie;/;/ a u mnie dzis taka zlewa była.....a 15km dalej u kolezanki ani kropla nie spadla!!! i to w maju...
a ja dzis na zakupach bylam i zakupilam sobie okularki sloneczne wiem wiem ubogie te zakupy ale udalo mi sie kupic duze muchy i przy mojej ogrimnej kwadratowej buzi nawet ok wygladaja:P

TRini bardzo ladnie upletłas tego warkoczyka)
a Ty sukienke szyjesz?? bo tak pisalas. i jak sporo kasy?? duza roznica niz jakby kupic??
Stary 2011-05-21, 21:07   #4577
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Niezłe promotorka narzuciła tempo! Jednak próbuj, może się uda. Ile Ty się będziesz przeprowadzać?
Już się zdecydowałam na wrzesień, za dużo zostało do końca, porządnie chcę to zrobić, nie tracąc przy tym zdrowia psychicznego

A przeprowadzać to chyba do końca życia

Stary 2011-05-25, 19:24   #4578
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
hej Laseczki ehhh ta mgr u kazdego tak samo ciezko ona idzie;/;/ a u mnie dzis taka zlewa była.....a 15km dalej u kolezanki ani kropla nie spadla!!! i to w maju...
a ja dzis na zakupach bylam i zakupilam sobie okularki sloneczne wiem wiem ubogie te zakupy ale udalo mi sie kupic duze muchy i przy mojej ogrimnej kwadratowej buzi nawet ok wygladaja:P
Ja sobie do dzis nie moge wybaczyc, tego ze nie kupilam okularow po promocyjnej cenie w sklepie sportowym A teraz co? Musze chodzic bez, bo nie moge znalezc ladnych.
Btw. musze kupić buty...

Cytat:
TRini bardzo ladnie upletłas tego warkoczyka)
a Ty sukienke szyjesz?? bo tak pisalas. i jak sporo kasy?? duza roznica niz jakby kupic??
To nie mój Wkleilam przykladowe zdjęcie. Jam RUDZIELEC
Sukienke będę mieć za 2150 z tego co wiem. Także moim zdaniem nie jest to dużo. W salonach są droższe, choć też zależy jaki salon wybierzesz.
Cytat:
Już się zdecydowałam na wrzesień, za dużo zostało do końca, porządnie chcę to zrobić, nie tracąc przy tym zdrowia psychicznego

A przeprowadzać to chyba do końca życia
Heh ja tez zdecydowalam sie na wrzesień i co? Nie wiem jak wyszedł z tego styczeń

Przeprowadz sie do stolicy

Btw. mam twarz w krowie łaty. Użyłam w niedziele próbki kremu od kosmetyczki (z KWASAMI). Trzymałam na twarzy cały dzień (jak nalozylam jakiś czas temu na noc - nic sie nie działo).
Następnego dnia pokazały się mi na twarzy jaśniejsze plamy... Okazało się, że ten krem nie ma filtrów! Co za idiota go zrobił i pozwolił w dzień stosować!!! Powiem jedno... nigdy więcej kremów z kwasami na własną rękę!! Ja to już w ogóle będe je omijać szerokim łukiem Na cokolwiek związanego z kwasami pójde tylko do mojej kosmetyczki (jak ona robiła zabieg to nic się nie działo).
Prawie 2dni sie denerwowałam - do wizyty u dermatologa. Na szczescie powiedzial, ze po prostu odbarwilo mi buzie i przepisal robiony krem. Oby szybko zeszło. TŻ mówi, że bledną te plamy. Zobaczymy około weekendu.Jak nie znikną to na zawał serca umre
Ta emotka doskonale odzwierciedla moją minę, jak zobaczyłam się w poniedziałek w lusterku

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-05-25 o 19:38
Stary 2011-05-25, 23:21   #4579
tajlaa
Wtajemniczenie

ale Trinii nie nie mila niespodzianka ztym krem ci wyszła( oby bo tej masci wszytso wrocilo do normy ale mysle ze poiwnno ) badz dobrej mysli)
ale faktycznie takie cudenka to lepiej uwaznie stosowac bo mozna sobie zaszkodzic zamiast pomóc.

a ja juz po 1 dniu szkolenie wczoraj bylam, i teraz jutro. i podobalo mi sie) ciekawe hehe tylko grupa taka nie bardzo bo nie ma doko pary z ust puscic a wmoim przypadku to trudna sprawa gdyz raczej trudno mnie zamknac hehe ale przeciez nie chodze tu w celach towarzyskzich tylko naukowych to tez szkola dla mnie " milczenia: hehe

a Trini twoja sukienka ponad dwa 2000 o kurcze to nawet sporo. u mnie w Lublinie to juz 1700 to za drogie sa uznawane( ale faktycznie od faosonu zalezy. bo mojej kolezance udalo sie za 700zł kupic nawet ozdoby miala ale ona odpouła bo chciala gładka a jak sie tak dopytuje bo za rok sama mam w planie kupywac... ehhh ale juz widze moja figure w takiej kiecce hehe ale moze ukryje mankamenty

to lece sdpaciu bo jutro kolosa mam trzymac kciuki za mnie!!!!!!!!!! hehe buzki;***
Stary 2011-05-27, 11:47   #4580
monika7891
Raczkowanie

No prosze jak miło znane osóbki tu widziec
Widze,ze kazda z Was wykazuje duza poprawe Musze wiec i ja...
U mnie sporo sie działo ostatnio i nie miałam ani czasu,ani szczerze mowiac nastroju na pisanie....ale podczytywałam Was oczywiscie ciuchutko

W tamtym tygodniu bylismy z TZ na slubie brata TZ. To było najlepsze wesele na jakim byłam, najlepiej sie bawiłam
A ten tydzien dochodziłam do siebie... Nogi miałam tak mega obolałe,ze masakra poprostu... zakwasy jakbym brała udział w jakims maratonie:P

Mam troche dzis do ogarniecia w domku,ale tak mi sie nie chce, ze nie wiem jak sie zabiore za to wszystko....

trzymajcie sie cieplutko
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:14   #4581
tajlaa
Wtajemniczenie

A co tutaj takk ciuchutko) pewnie dziewczęta zapracowane, zauczone itp a ja tak samo mega padnieta( ale podobno jakis huragan wiktor idzie w głab polski to moze cisninie jest nieodpowiednie dla mnie;] hehe

a ja dzis tylko praca, teraz sobie leniuchuje)

a Ty Monia tak sie wyszalalas) i fajnie jestes zadodowlona i to jest najwazniejsze ja nie lubie za bardzo tanczyc na weselach zaraz mnei kolka łapie a po za tym za grosz nie mam drygu do tanca...wiec wygladam nie za ciekawie probuja wykonac jakies ruchy na parkiecie
Stary 2011-05-27, 23:04   #4582
freddy296
Wtajemniczenie

hej

Widze, ze dawn córki marnotrawne powracały m.in.tajla i paulunia to i ja postanowilam dac o sobie znak, ze zyje...

Mam nadzieje, ze mnie pamietacie....

urwał mi sie z wami kontakt, ale czas mi tak leci przez palce ze nie wiem co sie w okol mnie dzieje....

co u mnie... no lekko nie jest.... caly czas pod górke... dalej pracuje w Sądzie, ale zmienilam wydzial... z ksiąg wieczystych na wydział karny... praca ciekawsza, jestem protokolantką na rozprawach, ale niestety dalej to umowa na zastepstwo.... po malu ta umowa rujnuje mi zycie.... zarobki sa fatalne, z reszta najnizsze jakie moga byc....

z Tztem układa sie ok... coraz czesciej myslimy o wyjezdzie za granice.... niestety....
Kubus rosnie jak na drozdzach... 4 latka juz skonczył... przedszkolak pełną parą...

mama mi sie rozchorowała... wymaga stałej opieki.... niestety przez to moja praca magisterska zostaje odroczona na wrzesien.... nie rozdwoje sie... skonczylam na 3 rozdziale... promotor zrozumial sytuacje...

tazke wybaczcie mi moja nieobecnosc.... podczytuje was.... ale jakos brak weny na pisanie....

Po za tym.... witam nowe panie z 87 jak i te stare
Stary 2011-05-28, 11:41   #4583
monika7891
Raczkowanie

tajlaa oj ja towyszalałam sie na tym weselu :P
Jak to nie masz drygu do tańca... może po prostu nieśmiałość??

freddy296 no oczywiście,że pamiętamy Cię
Eh ten czas... nie tylko Tobie tak przez palce ucieka....
Kubuś już duzy chlopak
Ja tez chciałabym wyjechac z PL gdzies....i tez coraz czesciej z TZ o tym rozmawiamy...
Macie jakas opcje czy dopiero szukalibyscie? Bo my juz nawet zaczelismy sie rozgladac za opcjami,bo nie mamy nic poki co....ale jak sie trafi,to nie bede sie zastanawiała.

Ojejku...co się z mama dzieje?? Strsznie wspołczuje i zycze mamie szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Stary 2011-05-28, 18:37   #4584
tajlaa
Wtajemniczenie

Freddy pamiętam pamiętam Cię) dokladnie to życie to wykańcza...marne persepktywy odbieraja chec do zycia.... Ty biedna tez tyle na glowie masz i mama Ci sie rozchorowala wpsolczuje ci barzdo;*

Monika nie ja serio nie mam drygu nic a nic, nawet w podstawowce mama zapisala mnei na lekcje tanca bym złapała pare kroków ale to nic nie dało;p

a ja sie troche podłamałam oddalam promotorowi prace do sprawdzenia i mi napisał, że jak zaczał czytać pierwszy rozdział to stylistyka bezndziejna ze dalej nie moze tego czytac....
no fakt moj bład ze nie przeczytalalam pracy jako calosc...
ale jak sie zmienia zdania by plagiatu nie bylo to wychodzi jedno wielke G.
eehhhhhh
Stary 2011-05-29, 10:28   #4585
monika7891
Raczkowanie

jak tam nastroje dziewczynki?? moj humorek duzo lepiej dzis niz przez poprzednie dni było...
Tz bardzo w tym wczoraj mi pomogł....

Tajlaa przysiadz wiec na spokojnie przy pracy popraw co sie da,przeczytaj uwaznie całosc i bedzie ok nie podłamuj sie

W ogole wspominałam Wam,ze zamierzam zrobic sobie tatuaz?? tzn ogolnie mam zamiar zrobic 4- juz od dawna wiem jakie i gdzie ... nie sa to duze jakies,ale kazdy z nich miałby symboliczne dla mnie jakies znaczenie...
Juz powaznie gadałam o tym z TZ i mysle,ze pojdziemy juz niedługo zrobic pierwszy

Rozgladam sie tez za nowym aparatem cyfrowym... ale rozwazam tez kupno lustrzanki,choc szczerze mowiac cenowo duzo wiecej wychodzi i nie wiem czy dam rade....wrecz watpie w to...

Miłej niedzieli
Stary 2011-05-31, 04:33   #4586
Limonka1987
Zakorzenienie

Z serii "Limonka znów pisze o nieprzyzwoicie wczesnej porze, bo walczy z bezsennością"

Cytat:
Świadkuje mi Limonka Po jej ostatnich opowieściach zaczęłam się zastanawiać co się zdarzy na weselu Zwierzaków nie będzie, krajobrazu polodowcowego też nie, dj będzie z żoną Chyba, że fotograf zacznie jej śpiewać
Bardzo śmieszne Bardzo

Paulunia- ale masz słodką córeczkę! Normalnie do zjedzenia!
Cieszę się, że tak fajnie układa Wam się z mężem i trzymam kciuki, żebyś uporała się z kręgosłupowymi dolegliwościami

Freddy- strasznie mi przykro z powodu mamy... Przekaż jej ode mnie życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymajcie się obie dzielnie!
Gdybyś czegokolwiek potrzebowała, chociażby po prostu się wygadać, to wiesz, że możesz na nas liczyć?
Niemiło mi słyszeć, że nie jesteś zadowolona ze swojej pracy. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się znaleźć taką, w której pensja będzie bliższa Twoim oczekiwaniom.
Wrzuć nam jakieś zdjęcie Kubusia, bo to nie uchodzi, żeby wizażowe ciotki nie wiedziały nawet jak teraz wygląda!

Monika- pochwal się swoimi tatuażowymi planami.

Asiaczku, Tajlaa, Mag_rat- czekam na wirtualne opijanie Waszych magisterek. Na pewno uporacie się z tym szybciej i łatwiej niż Wam się wydaje

Copy- co tam u Ciebie słychać? Myślałam, że jak się ogarniesz z pisaniem magisterki będziesz tu częstym gościem, ale widzę, że byłam w mylnym błędzie Czyżby Twoje życie uczuciowe było tak absorbujące, że nie masz już czasu dla koleżanek-wizażanek?

Trinette- o Ciebie nie pytam, bo w sumie mam relacje na bieżąco

U mnie ostatnio smutno...
Zmarła moja babcia i chociaż w sumie niczego innego nie można się było spodziewać- miała już ponad 90 lat, ostatnio praktycznie nie opuszczała szpitala- jakoś nie mogę się po tym wszystkim pozbierać...

A tak poza tym to nic nowego.

Buziaki przesyłam!
Stary 2011-06-05, 14:32   #4587
tajlaa
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki jak tutaj cichutko mysłałam ze jak kilka dni mnie nie bedzie to pare stron napiszecie a tu kazda zajęta:P ale czerwiec miesiacem cieżkim jest;/

a ja prace juz poprawilam jutro odbieram ja zobaczymy co to bedzie;p

MOnia chwal sie tu tatuażami jakie chcesz miec;p

Limonka serdecznie Ci wspołóczuje, choc to marna pociecha ale czas leczy rany i łatwiej ci bedzie. daj sobie czasu<przytulam>
Stary 2011-06-08, 21:36   #4588
Trinette
Zakręcony Chochlik

Jestem zła!!! Post mi zniknął!

Napiszę ogólnie.
Plama mi została, choć tak jej nie widać.

Co do inżynierki to rozumiem ten ból, gdy poprawia sie zdania by nie zrobic plagiatu. Jak już miałam dosć i nie rozumiałam zdań, to dawałam mamie by przeczytała, czy to ma sens

Jesli chodzi o tatuaż. Ludzie bardzo różnie je postrzegają. Jak dla mnie - najważniejsze by był w niewidocznym miejscu, bo nie wiadomo, gdzie się bedzie pracować.

Lim rozumiem Twoj ból. Jednak mysl, ze babcia teraz nie cierpi, ze jest w lepszym miejscu. Ja w to wierzę. Prócz tego zawsze pozostaja nam wspomnienia a tego nikt nam nie odbierze

Btw. kupiłam buty na ślub! Moja mama była na 2dni w Wawie. Pojechałyśmy do Centrum Handlowego a następnego dnia do Maximusa. Po 5h w Maximusie nogi chciały ode mnie uciec!
Jednak w końcu je znalazłam! Piekne, niebieskie buciki Na dodatek kupiłam sandaly, z czym też miałam wielki problem - Copy wie o czym mówie. Dzielnie siedziała ze mna z 1h w CCC bo jestem totalnie niezdecydowana jesli chodzi o kupno butow. Nie umiem wejść do sklepu, stwierdzić - te, kupic i wyjsc. Muszę przemyslec wszystko - do czego beda pasowac itp. Procz tego muszą byc wygodne, ładne, zgrabne i funkcjonalne. Podsumowując - to muszą byc dobrze wydane pieniądze, zwłaszcza jeśli nie ma się ich wiele.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (86,1 KB, 14 załadowań)

Walt Disney

Stary 2011-06-08, 21:44   #4589
Trinette
Zakręcony Chochlik

Zapomniałabym prawie Ma do mnie przyjechać w końcu Ag4 Trzymać kciuki bo jutro ma obrone
Także możemy w lipcu spotkanie zrobić, co Wy na to? Kiedy możecie? Copy kiedy obrone możesz miec?

Walt Disney

Stary 2011-06-09, 19:03   #4590
Trinette
Zakręcony Chochlik

Wszystkiego Najlepszego Limonka!!!

Walt Disney

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości