|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
|
#1172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla Tż-ta ![]() Cytat:
pijemy
|
|||||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
malinka gratuluje
![]() i 3mam kciuki za resztę ![]() Kurcze dziewczyny jestem taka zmęczona a nawet nie wiem po czym;/ może to dlatego, że boli mnie brzuch, kręgosłum i piersi na okres;/ ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Idę spać kochane Moje;* dobranoc!
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
FlightlessBird studiujesz filologie polska?? Jak tak to powiedz, jak jest, co robisz na zajeciach, itp.?? Pewnie duzo czytasz??
|
|
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja chciałam powiedzieć, że z moją psinką jest już lepiej. Miałą dzisiaj robione wyniki krwi i są zadowalające jak to powiedział wet Wierze, że będzie coraz lepiej Właśnie grzeje mi nogi![]() A jutro do nauki, a raczej spisywania notatek na zaliczenie, w sumie ostatnie ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
no raczej nie inaczej
![]() dobranoc ![]() Cytat:
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka chyba tylko my zostałyśmy na placu boju
Ale ja też zaraz odpadam
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadłam na chwilę
. Przyszłam się pożegnać. Nie będzie mnie jakiś czas. W końcu urlop to urlop. Do zobaczenia kochane
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oglądam serial "mój" więc jeszcze posiedzę teoretycznie mam wakacje to rano wstawac nie muszęwiecznie_pod_wiatr do usłyszenia i miłego urlopu ![]() ooo i włączył mi się limit tak więc idę się położyć dobranoc
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-09 o 22:51 |
|
|
|
|
#1180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja też uciekam Dobranoc
|
||
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Co tu taka cisza? Chyba wszystkie się leczą po wczorajszej imprezie
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Ja jestem. Mnie już druga impreza ominęła
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Wiecie co byłam przed wczoraj z TŻ o niego. Kurcze już całkowicie odechciało mi się tam jeździć. Nie czuje się tam dobrze. Jego rodzice poza odpowiedzią mi dzień dobry chyba ani słowem się do mnie nie odezwali. W sumie pojechaliśmy po to, żeby zabrać jego mamę i odebrać jego młodszą siostrę z wycieczki. W samochodzie praktycznie cały czas była grobowa cisza jak jechaliśmy, a jak zajechaliśmy na parking pod szkołę i czekaliśmy to wysiadła z samochodu i na dworze stała. A mnie nikt tak nie onieśmiela jak ona. ![]()
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, śliczne moje!
Wczoraj moje kochanie-wyjdę-o-15 zadzwoniło po 17, że wychodzi i że jak chcę to żebym podjechała do miasta i mnie porwie na jakiś obiad. Co prawda przegiął już na samym początku jak wysiadłam z autobusu a go nie było i telefonu nie odbierał, ale się wyjaśniło. Potem Pizza Hut, dostał spinki to poszliśmy od razu na zakupy, wydał duuużo kasy na dwie białe spinkowe koszule i jedną z krótkim rękawem. ale jak wyszedł w przymierzalni w tej białej to nie tylko mi się nogi ugięły... Bo być może do ślubu pójdzie w smokingu, ale chociaż na przebranie ma i powiedział, że w tych spinkach pójdzie, a na wesele zmieni na I love my wife ![]() Gratuluję zaliczeń mu_minko, a może oni też się Ciebie krępują? Albo to taki typ co to z nikim nie rozmawia... Współczuję sytuacji :/
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie to zawsze tak jest jak chodzisz do Tż-ta? Czy tylko wtedy? Może była zmęczona i nie chciało jej się gadać? Albo rzeczywiście to już taki typ człowieka, że nie lubi dyskutować Mimo wszystko ja też poczułabym się niezręcznie. Tym bardziej, że jak były na tej wycieczce to chyba jest co opowiadać... Miałyście kiedyś jakieś spięcie? Opowiedz coś więcej o Waszych relacjach. A z jego ojcem się dogadujesz?Dzień dobry Coś dzisiaj nie jest za ciepło a myslałam, że się trochę poopalam
|
|
|
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego filmiku-to, słodko i romantycznie, ale ja bym tak nie chciała... Zaręczyny sa dla mnie zbyt intymną sprawą, żeby to robić na oczach tłumów i Mój miał zakaz publicznych. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Takie akcje są fajne na filmach, ale w życiu mi by nie odpowiadały.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie zimno dzisiaj.. Zmarzłam w nocy
Musiałam się po same uszy przykryć ![]() Wpadłam się przywitać i wracam do nauki. O 14 jadę na zaliczenie... |
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻ również oświadczył się tylko mi i nie pytał o moją rękę moich rodziców. Takie coś jak na filmie mi się nie podoba. |
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa... któraś się pytała o muzykę-ja w zasadzie ubóstwiam Kaczmarskiego, reszty słucham z mniejszą przyjemnością, nawet po zaespołach za bardzo nie kojarzę :P
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż jeszcze się nie oświadczył, ale wie, że mogłabym go udusić za takie oświadczyny publiczne jak tutaj na filmiku.
Dla mnie to jest prywatna sprawa i wolałabym na osobności
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może powinnać sama coś zagadać, wejść na jakiś temat i zobaczyć jak oni się do tego ustosunkują. Jeżeli odpowie od niechcenia to możesz wtedy sądzić, że nie przepadają za Tobą.Ja bardzo często jak jestem u Tż-ta i zostaje sam na sam z jego ojcem czy mamą to nie odzywamy się ale ta cisza nie znaczy nic złego. Po prostu mi się nie chce gadać i im też Ale ogólnie traktują mnie już jak córkę |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne;*
dastin ciesze się, że z psiną wszystko dobrze a ja się dowiedziałąm przez skypa od mamy, że mamy 4 malutkie szczeniaki! Podobno są prześliczne ![]() wiecznie pod wiatr miłego urlopu i do usłyszenia ![]() mu minka może faktycznie to taki typ człowieka?? Pogadaj o tym z tŻ ![]() A ja się dowiedziałam, że za 2 tygodnie Moja przyszła teściowa do Nas przyjeżdża z 16 letnim bratem Mojego TŻ. Powiem Wam, że z jej wizyty się bardzo ciesze, bo Mojej mamy długo nie widziałąm to chociaż ją zobaczę ale ten brat mnie denerwuje;/ ja tam nie żałuje na niego pieniędzy, ale zawsze jak przyjedziemy i damy mu np 100 zł to on do Nas z tekstem, że chciał 300... I tu pewnie będzie to samo, będziemy chcieli mu coś kupic to on nam powie, że on nosi tylko oryginalne rzeczy...Ja tam się boje, że wybuchne... Już raz mu powiedziałam co o nim myśle i chyba coś sobie wbił do głowy, bo mnie przeprsił. A co do zaręczyn to opowiem Wam coś. Mąż Mojej siostry nie mam mamy, umarła ona jak był malutki. No i pojechali na jej grób niby posprzatać pomnik i nagle mój szwagier uklęknął przed tym pomnikiem i oświadczył się Mojej siostrze. Powiedział, że chociaż mama już długo nie żyje to nadal jest dla niego bardzo ważną osobą i chciał to zrobić przy niej ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ja mam kontakt z teściami bardzo dobry, ale to może dlatego, że znają mnie od małego dzieciaka;p
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wolałabym takie, niże te kinowe. Tylko wiecie, ja jestem dziwna i lubię chodzić na cmentarze[do bliskich, chociaż wolałabym nie mieć nikogo na cmentarzu ]-zawsze się na nich wyciszam...
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do brata Tż-ta jak może jeszcze marudzić, że za mało kasy dostaje Ja bym nic nie dawała bo niby z jakiej racji![]() A co do zaręczyn Twojego szwagra to mimo, że nie są to romantyczne zaręczyny to chyba bym się popłakała ze wzruszenia
|
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(pomijając brata TŻta który mnie w pierwszej chwili o zawał niemal nie przyprawił, bo chłopak słusznej postury jest i się przeraziłam, jak zobaczyłam takiego autochtona idącego w naszą stronę jak wysiedliśmy z autobusu... Ale potem się okazał super facetem, jak cała rodzina ).---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2011-06-10 o 09:50 |
||
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie biją na głowę te z filmiku.
|
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi relacjami z teściami zresztą jak i z innymi ludźmi, to muszą chciaec dwie strony, bo tak jak tylko jedna się będzie starać to i tak nic z tego nie wyjdzie;/
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
No Moja siostra też ryczała jak bóbr... zresztą ja bym też płakała chciało mi się płakać jak to opowiadała
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

pijemy
kiepsko się z tym czuje, ale inaczej nie wyrobie... od poniedziałku zaczynam badania na reprezentacyjnej próbie - ponad 2000 osób, oczywiście później muszę to sama opracować i napisać raport... mam dość i wrażenie, że moje życie straciło wszelkie barwy oprócz szarości... 

tak więc idę się położyć

i powiedział, że w tych spinkach pójdzie, a na wesele zmieni na I love my wife 
Może powinnać sama coś zagadać, wejść na jakiś temat i zobaczyć jak oni się do tego ustosunkują. Jeżeli odpowie od niechcenia to możesz wtedy sądzić, że nie przepadają za Tobą.Ja bardzo często jak jestem u Tż-ta i zostaje sam na sam z jego ojcem czy mamą to nie odzywamy się ale ta cisza nie znaczy nic złego. Po prostu mi się nie chce gadać i im też
jak może jeszcze marudzić, że za mało kasy dostaje