|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Tym razem już naprawdę zmykam. Obiecałam sobie, że pójdę wcześniej spać a tu guzik.
Ja dziś miałam dzień kalafiorowy ...tzn wczoraj ![]() paa
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się co Wam miałam opowiedzieć, była już 21:10, zero klientów, tylko jedna stara baba stoi przy lodówkach
najpierw ochroniarz jej zwrócił uwagę, że już zamykamy, potem ja, potem jeszcze raz koło niej przechodziłam a myślałam że już dawno se poszła, gapię się na nią tak: a ona czy ja się nie orientuję które śmietany są najlepsze a zarazem najtańsze powiedziałam że się nie orientuję, za to wiem na pewno, że sklep jest już nieczynny ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- nie zasypiaj tylko piecz ![]() u nas jest taka śmieszna babka z budce z warzywami, zawsze coś pociska kupujesz np banany a ona: "jabłek pani dać? mamy też brzoskwinie, gruszki", zawsze, zawsze cos wciska ostatnio pytam czy są brokuły, a ona: "nie, ale jest kalafior" już miałam powiedzieć a na uj mi kalafior
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
sweet ludzie są bezbłędni... i potrafia maksymalnie wqrzyć ..
a ja lubie kalafiorka ba uwielbiam i happy poddałas mi pomysł co bede niedługo jeść :Pdobranoc |
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zauważyłam, że zrobiłam się niemiła od tej pracy
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja brokuł zjem ale kalafior mi smierdzi
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy kto pracuje z ludźmi, a zwłaszcza w handlu ma setki historii o szanownych klientach ja nie wiem skąd oni się biorą, niektórzy są prześmieszni dziś się śmiałyśmy z koleżanką tak ogólnie z ludzi, bo ile razy zmieniam rolkę to zawsze! znajdzie się ktoś dla kogo to jest mega problem stulecia Wy też tak marudzicie przy kasach?
|
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się przyzwyczaiłam, że gdzie stane to zawsze się rolka w kasie skończy albo inny problem wyskoczy i stoję najdłużej ![]() Ogólnie, to jak sprzedawca jest miły to i ja jestem miła - pogadam, pożartuje ale jak jest wrednym chamem to i ja sobie pozwole na chamska riposte
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem miłym sprzedawcą ![]() zfochowaną babę musiałam dziś ustawić miała jakąś sałatę w promo za 1,50 a mi z kodu wchodziło 4,99 i mówię jej ładnie, że ta sałata wchodzi mi za 4,99 więc...a ta z pyskiem, że ona ją chce za 1,50!! spojrzałam na nią wzrokiem nr3 i dokończyłam bardzo poowooli to co miałam do powiedzenia ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Uwielbiam jeszcze jak mi o 7 rano za bułkę i mleko dają 100 zł, a jak dostaną wtedy garść monet to foch: :"ale mi pani wydała..." |
|
|
|
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Niesforna_88;274155 26]o ludzie
dla mnie to taki brak szacunku dla ślubu kościelnego...Ja tu nie widze nic złego może chcieli sie pobrac a wyspowiadac sie zawsze można , no pewnie ty nie grzeszysz i idziesz czysta jak łza pod ołtarz |
|
|
|
#4272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej!!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4273 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4274 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny !
![]() Przepraszam, nie bądźcie na mnie złe że się nie odzywam, ale mam mnóstwo obowiązków teraz na głowie, bo praca, studia no i teraz jeszcze wyjazd TŻ. I właśnie mam do Was prośbę o poradę, mój TŻ jest mechatronikiem dostał propozycję pracy za granicą, na stałe teraz lipiec i sierpień byłby na okres próbny a potem już normalnie z tym, że mamy ogromny problem ponieważ mamy mieszkanie już i dodatkowo obok w tej samej klatce mieszka wdowiec- tata TŻ i on już jest dosyć wiekowy i za jakieś 2 lata już będzie potrzebował każdego dnia pomocy. A mój TŻ obiecał, że się zajmie ojcem swoim a teraz nadarzyła mu się okazja i szansa na rozwój, mieszkalibyśmy w Moskwie i ja sama nie wiem co mamy zrobić. I jeszcze się z moją mamą pokłóciłam ! Tak mnie wk..... chcemy z TŻ na naszym ślubie kwartet smyczkowy, a moja mama że to nowo bogackie najpierw myślałam, że żartuje a potem mi sama zaczęła mówić, że to popisywanie się czego to ja jeszcze na ślub w kościele nie wymyśle ! A szczegółem jest, że dla mnie muzyka w kościele jest najważniejsza i jej jakość też bo kończyłam szkołe muzyczna, ale nie. Ona twierdzi, że skrzeczący organista jest świetny ! ![]() Eh... mówie Wam wszystko się teraz pogmatwało ! |
|
|
|
#4275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ![]() no i ten sklep dosyć lubię, bo kasjerki są fajne i inni bardzo często pomagają - np z winem na wesele
|
|||
|
|
|
#4276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kwartet smyczkowy
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
mariaantonowna
Uważam, że powinniście skorzystać z okazji i bez wątpienia wyjechać. Na pewno wrócicie kiedyś i zaopiekujecie się Tatą TŻ. Kwartet smyczkowy- ekstra pomysł!!!! Ja sama mam śpiewaczkę i skrzypaczkę ![]()
|
#4278 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w mojej będą 3 brylanty Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nowobogackie?? no heloł!!! my mamy kwartek śpiewaków (2 mężczyzn, 2 kobiety)DZIEŃ DOBRY
|
|||||
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
Hej
|
#4280 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() ja też mam z brylancikiem obrączkę i myślę, że to dodaje jej uroku
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam taki plan ale kurcze za bardzo mi uderza o obrączkę bo jest dość szeroki i "powyginany"
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba pomniejszę i na lewej będę nosić w takim razie na środkowy mam luźny a z serdecznego to już w ogóle spada
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na lewę rękę to co najmniej o 2 rozmiary musiałabym zmniejszyć Mi nawet z serdecznego prawej spada teraz go obrączka trzyma
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się obawiam czy da się zmniejszyć bez żadnych problemów
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę w kolejce się długo nie stoi, to jest kilka minut, zakupy potrafią ludzie robić 1,5 godziny a postać w kolejce to już masakra dla nich ![]() kiedyś było dość sporo ludzi a ja akurat stałam przy nabiale i coś tam wykładałam i przyszedł taki młody facet i pyta, "czy mogłabym poprosić jakiegoś hmm... menadżera" ( uśmiałam się z niego i powiedziałam że ja mogę być takim menadżerem ![]() ostatnio przyszedł i jak chciałąm drobne to powiedział: czego się nie robi dla menadżera ![]() miło jak się ktoś śmieszny trafi, zazwyczaj słyszę tylko: "otwórzcie tu jakąś kasę!!! |
|
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja na moment zdać tylko sprawozdanie, bo dziś cięzki dzień i będę pózniej ![]() Wczoraj po wielu godzinach oczekiwań w końcu pojawił sie wieczorem kurier z naszymi zaproszeniami. ALE...Jest jedna z błędem To by było na tyle na razie,odezwę sie póżniej i wszystkiego dobrego!!
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem czy jestem fajna, ale tak jak mówisz nakupują 3 wózki, zejdzie im 3h i potem narzekanie że kolejka jakby te 2 minuty miały sprawić że szybciej będzie w domu ![]() tak jak na drodze - widzisz wariata co wszystko wyprzedza i się śpieszy a ostatecznie i tak jesteście o tej samej porze bo korek, bo coś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

...tzn wczoraj 

najpierw ochroniarz jej zwrócił uwagę, że już zamykamy, potem ja, potem jeszcze raz koło niej przechodziłam a myślałam że już dawno se poszła, gapię się na nią tak:
a ona czy ja się nie orientuję które śmietany są najlepsze a zarazem najtańsze 

bo jest dość szeroki i "powyginany"