|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cześć, nadrobiłam po łebkach. Na pewno gratuluje Najce biletów i trzymam kciuki za egazminujące, Hawwa. Też proszę o kciuki za egzaminy TŻ w ten weekend.
We wtorek przed wyjsciem z pracy dowiedziałam sie że musze jechać w środę na cały dzień do Katowic. Więc ominęło mnie spotkanie z dziewczynami, znowu... Wróciłam późno, jeszcze się tłumaczyłam matmę. A w nocy miałam koszmary, o jakiś wydłubanych oczach itp. Jestem niewyspana i głowa mnie boli.Potrzebuję do cyca;( |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Dowiedziałam się nieoficjalnie, że między 13-15.06 jadę do W-wy na szkolenie w sumie za W-wę do Jachranki... mam nadzieję, że nie jest to prawda
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- stef może za dużego cyca nie mam ale mocno tulę
|
|
|
|
#2644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aż zatęskniłam za tym uczuciem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Naj super, że nabyłaś bilety
![]() Byliśmy wczoraj u znajomych i stwierdzam, że ja chcę dzidziusia! Mają pięknego 2 miesięcznego chłopczyka. Istne cudo z małymi słodkimi paluszkami. Ogólnie strasznie pozytywne wrażenie. Młodzi rodzice nie wyglądają na niewyspanych i z kryzysem w związku a uśmiechnięci i zadowoleni. A. wygląda super, 3 kg ma więcej niz przed ciążą. Poród miała ekspresowy, od odejścia wód do pojawienia się dziecka 2,5 h więc nie męczyła się zbytnio. Ogólnie wszystko super się układa. Też bym tak chciała. Poza tym mają wspaniałe 3 pokojowe (moje marzenie) mieszkanie, którego zazdroszczę. No a teraz czas dopić kawę i do nauki. Mam urlop i spędzę go z nosem w książkach. |
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ja też bym już chciała dzidziusia .
W mojej rodzinie już wszystkie dzieci są większe najmłodszy ma 2 lata . Teraz w kolejce jestem już tylko ja i moja kuzynka jeszcze chce mieć jedno dziecko ale chwilową budują dom wiec może po budowie.Ale za to u TŻ sypią się dzieci . Jedna kuzynka urodziła i teraz dowiedziałam się , że jej siostra jest też w ciąży . Jestem ciekawa jak tam ta kuzynka TŻ się czuje miała cesarkę a syn ważył ponad 4 kg . |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Trzymam kciuki za wszytskie panie ![]() Ja też bym chciała maluszka mój Tż ostatnio też patzry tęsknym wzrokiem na dzieci, zwłaszcza kiedy ja mam chrześniaka małego a jego przyjaciele mają swoje niemowlęta
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie jeszcze zapomniałam o moim bracie ale w tym roku raczej się nie zbiorą za dziecko chociaż mogę się mylić .
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, jesteś jeszcze? A co lepiej na paznokcie u stóp? French czy kolor jednolity? Doradź, bo chcę zaraz dzwonić i się umawiać
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w rodzinie najmłodsze dziecko ma lat... 14
Jedna siostra cioteczna jest ode mnie starsza a reszta młodsza i niestety na żadne dzieci nie zanosi się. Tak więc nie mogę realizować się jako ciocia. A chciałabym. Rozpieszczać, poprzytulać i oddać rodzicom jak zrobi kupę
|
|
|
|
#2651 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Oczywiście, że Cię zechce Pamiętajcie wszystkie, że oprócz zlotu u Justyny szykuje się także lipcowa parapetówa u mnie Swoją drogą - podłogi położone, ościeżnice wstawione, już tylko łazienka i drewniana podłoga w pokojach ![]() ![]() Cytat:
A wakacji zazdroszczę ![]() Justyna, Antosia, Med - są kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podjadę po Ciebie do JAchranki i skoczymy gdzieś na coś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale pozytywny post. Strasznie zazdroszczę Twojej koleżance, też bym mogła 2,5h rodzić -nie mam nic przeciwko I dobrze czytać, że Rodzice zadowoleni i WYSPANI ![]() ![]() A ja miałam jakąś koszmarną noc. Bolał mnie brzuch i kręgosłup na przemian. Łaziłam, wierciłam się, kręciłam, już zupełnie nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić z tego bólu. Wiedziałam, że nic się nie dzieje, bo mnie czasem tak boli i poza ciążą, tylko nie aż tak mocno. Autentycznie już nie wiedziałam co robić, popłakałam się z tego bólu, aż w końcu TŻ się obudził i w cudowny sposób mnie uzdrowił Potem stwierdził, że to musiało być ze stresu. Może i tak,bo się denerwowałam tym lekarzem, może sobie nie zdawałam sprawy z tego, że aż tak. A dzisiaj muszę się pouczyć ( ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() A jak się chcesz realizować jako ciocia - serdecznie zapraszam Mam do obsadzenia kilka stanowisk cioć od września
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak przecież wiadomo, że twoja Mrówa to będzie mieć duuuuuużo cioć
|
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie liczy się wielkość, dziękuję
Cytat:
Ale w poniedziałek i piatek mogę od 16:30
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam kupki nie są takie złe
od 14 roku życia pilnowałam wszystkie dzieci w mojej rodzinie no prawie wszytskie, przewijałam, karmiłam, usypiałam itp. Najlepszy był syn mojej kuzynki sposób na to aby dziecko zasnęło : 1.małego wkładało się do wózka i przejeżdżało się przez próg np. tak,żeby trzęsło wózkiem. 2. młody jak się przebudził ale jeszcze miał czas do spania trzęsło się go delikatnie po tyłku , tak bujało za tyłek od razu główna po poduszkę i młody śpi. 3. wsiadało się z nim do samochodu po 1km zasypiał ![]() A jego siostra znowu w samochodzie nie zaśnie . |
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
a córka mojej siostry zasypiała przy odkurzaczu, także zawsze jak jej pilnowałam, to mieli wysprzątaną podłogę
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Synek mojej koleżanki usypia przy suszarce
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Syn mojej koleżanki też usypiał przy suszarce, córka przyjaciółki usypiała w samochodzie
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle sposobów na te dzieci jest
kurcze tragicznie się czuje i nie wiem czy to przez to spanie na raty czy po prostu się przeziębiłam |
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
zatkało mnie po tym artykule http://dziecko.onet.pl/64385,22,41,a...1,artykul.html
|
|
|
|
#2660 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No ja też jestem w ciężkim szoku
Wiedziałam, że poziom edukacji leży i kwiczy w pl, ale że aż tak? Boże ![]() Dlatego tak z zazdrością oglądałam ostatnio na tvn style program "seks nastolatków", gdzie pokazują w UK punkty porad seksualnych, gdzie w załodze jest wykwalifikowany lekarz, trener technik seksualnych i pracownik-terapeuta. Co trzeba z tym zrobić
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ja z moim bratem już bez żenady żadnej rozmawiam o seksie i uczulam na brak pomocy w szkole. Ma 15 lat, pewnie jeszcze żadnych akcji za sobą, ale ważne w tym przypadku, by Polak przed szkodą mądry był
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie czegoś takiego np. w gimnazjum nigdy nie było
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-06-10 o 11:31 |
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Paskudna pogoda u mnie.o 12.30 wychodzę bo na 13 na praktyki. I dziś ostatni dzień semestru letniego. a od poniedziałku sesja. co do artykuł- szokk. Kurde aż strach co będzie jak ja będę mieć dzieci.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-06-10 o 11:35 |
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadłam tylko nadrobić i się przywitać bo przede mną cały dzień nauki Wczoraj z mamą zrobiliśmy generalny porządek w mojej szafie - ninawidze tego, bo zwykle jak mnie nie ma to ona wyrzuca mi ciuchy których myśli że już nie założę a teraz zebrałyśmy się we dwie i mam prawie pustą szafę(wcześniej były w niej nawet koszulki jeszcze z czasów gimnazjum ) A moja mama ma tak, że jak sobie kupuje nowy ciuch to go nosi rok dwa i wywala, tzn. oddaje mi Więc jak jej obiecałam że zrobię ten porządek w szafie to mi dała pełno "nowych", eleganckich ciuchów )) A jutro jadę z tatą na konwencję PO do tej wielkiej Ergo Areny w Gdańsku Nigdy nie byłam na takiej imprezie, ciekawe jak to wygląda "na żywo"
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem skąd takie rzeczy się biorą naprawdę .
U mnie już w podstawówce były rozmowy z ginekologiem . Nawet chyba w ciągu podstawówki 2 razy . W gimnazjum nie pamiętam czy było coś takiego ale w liceum na pewno. Może dużo zależy też od szkoły, otoczenia. |
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeejku... strach się bać naprawdę.... I to nie tylko kurcze tego... jak słyszę o jakiś gimnazjalnych zabawach w "gwiazdę" czy "słoneczko", to mnie ciary przechodzą... To że te dziewczynki biorą tabletki i to w ten sposób ( ) to jedno, a drugie jak one same siebie traktują - bzykanie się z kim popadnie, zdejmowanie simlocków.... no masakra jakaś.... Mam nadzieję, że nam się uda tą naszą Mrówkę tak wychować, żeby umiała odróżnić co jest dla niej dobre, a co złe.... Przecież to trauma na całe życie, jak 15-latka sama z siebie robi wywłokę....
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

Wróciłam późno, jeszcze się tłumaczyłam matmę. A w nocy miałam koszmary, o jakiś wydłubanych oczach itp. Jestem niewyspana i głowa mnie boli.

bo będzie wolna chata na tydzień 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a teraz zebrałyśmy się we dwie i mam prawie pustą szafę(wcześniej były w niej nawet koszulki jeszcze z czasów gimnazjum