|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Ok. Rozumiem. Nie mówmy o tym więcej, dobrze?
|
|
#783 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do wittchena ![]()
|
|
|
#784 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Pandzior wyzbywa się fulincensa?
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- no, na ichniej stronie, nie, ale na ebayu som, coś po 16 funciuf |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na moim pisało, że ponoć męski, ale różnicy nie widzę, miał potrzebne mi przegródki i mieścił dowód rej. samochodu (a dużo portfeli mierzyłam i nigdzie się toto nie kciało zmieścić ![]() za 13 zeta w jakimś sklepiku z różniastymi pierdołami po kilka zeta skóra toto raczej nie jest, ale mi starczy na parę lat
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 10:28 |
|
|
|
|
#786 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ficeu..ale nieładne nabijane plaskikowymi diamentami ....moze bedom inne kiedys bede czaic
|
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
o nieee, miałam ja portfel z wittchena, przetrwał 3 dni
![]() a gdzieś indziej ? no ..chyba kształtem i zamknięciem TŻ się składa jak książka i nei ma zamknięcia ( tylko to n monetki) a mój sie zamyka na zaczask
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba z rok szukałam portfela, który miałby wszystkie poczebne mi przegródki ![]() damski to mi się z czmś takim kojarzy, ale takie to wielgachne strasznie, tego sieu nie da w kieszeni schować ani w małej przegródce torby
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#791 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to zalezy czy ma byc drogi czy tani, czy wariacki czy powazny. powazne i drogie mają w sklepach skórzanych-ochnik, portfele są tez w sklepach z torebkami,walizkami....ta nie są w róznych sklepach z wariackimi rzeczami typu flo...no i na bazarkach ja kupiłam na bazarku za 19 zł i jestem zadowolona
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Hello i papa ![]() Zaraz się zaczyna...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem szcześliwa
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
ale to trocheu bezsęsu, bo te damskie długie się nie zmieszczą w małą przegródkę w torbie. Albo to ja mam jakieś dziwne torby
a w te takie mniejsze damskie się dokumenty od samochodu nie mieszczą ![]() Siema Pin
|
#795 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wybacz, nie mogłam się powstrzymać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A potem takie podejście bruździ w pracy, jak się jest samemu sobie szefem. Bardzo bruździ Tak w ogóle: dzień dobry wszystkim Mówiłam już, że kocham no-spę miłością wielką i płomienną? Świat już jest piękny, można ruszać do życia, tralalalala!
|
|||||||
|
|
|
#796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie chce zbyt drogiego... a u mnie flo chiba nie ma![]() n bazarek nie lubie chodzić bo tam dużo ludzi....
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
noooo skomplikowane bardzo...zreszta była w barze pare lat temu akcja polly_ kupuje portfel ale własnie lukłam na ochnik ze mają tak po 150 zeta...to w sumie nienajgorzej. a wiem! u nas w marketonach "na przejsciach" są takie stoiska z torebkami i tam duzo portfeli jest i w dobrych cenach ![]() i jeszcze timberland-ich buciane sklepy so chyba wszendzie-mają tam portfele
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-10 o 11:16 |
|
|
|
|
#799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę z płaszczki nei wykminiłam jeszcze co jest bardziej eko... czy raz na iles tam ze skóry czy częsciej z tworzywa ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() za 150 zeta to jeszcze nie najgorzej.... kurde... le do Ochnika tak daleeeeko mam
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i eście w marketach można poszukać, sklepikach z torbami ![]() Cytat:
zależy od użytkowania i samego materiału chyba... ja swój poprzedni portfel z tworzywa miałam od początku liceum. I jeszcze się dopsz czyma, ale za mały był
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 11:24 |
||
|
|
|
#801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe po ile byłby w sklepie: "wszystko po 2, 50 "
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
Ja swój portfel kupiłam w obuwniczym
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skarb, ochnikowskie portfele som z takiej miękkiej, cienkiej skórki (te które macałam) strasznie delikatne ![]() ja mam samsonite z wyprzedaży i jestem zadowolona dzień dobry
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby szybko i sprawnie ![]() Cytat:
![]() to ja spadam paaaa
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
mój poprzedni był spoko w szkole, bo taki malutki, że się w kieszeni mieścił. Tylko ciut za mały, bo jak poszłam do roboty to się okazało, że banknoty 100 zeta sieu nie mieszczą ![]() oczywiście dokumenty tachałam osobno, co mnie zaczęło w końcu dżaźnić ![]() Heh, liceum... jeździłam sama do miasta, bez komórki i przeżyłam Też macie czasem wrażenie, że niektórym odpitala na punkcie komórek i sprawdzania innych? Człowiek ledwie wyjdzie z domu, zaraz jest "gdzie jesteś? Co robisz?" Aż mam czasem ochotę odpowiedzieć "A co Cię to Dopsz, że mnie nikt tak nie sprawdza i rodzina dzwoni tylko w nagłych sprawach, bo by mnie szlag trafił, jak widzę co robią znajomi: "Cześć misiaczku, wyjechałeś z domu 10 minut temu, gdzie już jesteś? Jeszcze pare km? Ok, jak dojedziesz to zadzwoń!" "Dziewczyny dzwoniłam już 6 razy do męża, bo pojechał do sklepu dwie ulice dalej i nie odbiera!!!" "idę narwać czereśni za stodołę i biotę telefon, bo jak moje kochanie zadzwoni i nie odbiorę, to będzie awantura" itp ![]() Aha, dzwonienie po pińcset razy też mnie wkułfia - jak nie odbieram, to znaczy, że akurat w tym momencie nie mogę odebrać. Jak będę mogła, to odbiorę albo odpiszę i 15 nieodebranych połączeń albo 10 sms-ów od koleżanki wcale nie przyspieszy sprawy, jak jeden konkretny "oddzwoń"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 11:48 |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

nabijane plaskikowymi diamentami 

ja kupiłam na bazarku za 19 zł i jestem zadowolona

stwierdziłam, że może kiedyś