Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 10:13   #2761
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
alkohol go usypia i spi, ja zostaje sama z robotą, to sie wkurzam

no i git tesciowa też zawsze daje dla męza na droge jedzenia, wiec czuję sie zobowiązana.

ja juz sie cieszę na inne weekendy, bo mamy zaplanowany wyjazd nad jezioro i psie spotkania

w sumie nie wiem czy zrobie wszystko co chcialam, bo mi sie tak nie chce nic ze szok

Trzymam kciuki by wszystko się udało i chęci dopisały

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Może ciąża?

Dla czego jak tylko mam jakieś objawy ze strony układu pokarmowego, od razu wszyscy obstawiają ciążę?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Ariena - nie strasz koleżanki

Mamba- witaj...

u nas dzis brzydka pogoda... niby jeszcze nie pada, ale zimno jak fiks!

no właśnie nie straszcie mnie

Co ja bym biedna zrobiła.....

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:19   #2762
Mamba_2008
BAN stały

Dla czego jak tylko mam jakieś objawy ze strony układu pokarmowego, od razu wszyscy obstawiają ciążę? [/QUOTE]
Bo tak już jest. Ja jak źle się czuję albo zwyczajnie odmówię kawy bo byłaby to moja 3- 4 to od razu wszyscy snują domysły: a może jesteś w ciąży?
A

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

[QUOTE=arnama;27420312]
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Dla czego jak tylko mam jakieś objawy ze strony układu pokarmowego, od razu wszyscy obstawiają ciążę?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

BO tak już jest! Ja jak odmówię kawy nie tłumacząc przy tym od razu, że już kilka wypiłam to od razu lecą pytania, a raczej stwierdzenia: To może w ciąży jesteś?
A mój mąż odpowiada wtedy: No oczywiście że tak z bliźniakami Ma się tą dwururkę Cały On

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Uuuuuuuuuuu! ale namieszałam w tym poście
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:23   #2763
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Bo tak już jest. Ja jak źle się czuję albo zwyczajnie odmówię kawy bo byłaby to moja 3- 4 to od razu wszyscy snują domysły: a może jesteś w ciąży?
A

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość

BO tak już jest! Ja jak odmówię kawy nie tłumacząc przy tym od razu, że już kilka wypiłam to od razu lecą pytania, a raczej stwierdzenia: To może w ciąży jesteś?
A mój mąż odpowiada wtedy: No oczywiście że tak z bliźniakami Ma się tą dwururkę Cały On
Dwururkę
Kiedyś jak miałam 2 dni jakiegoś "zatrucia" z osłabieniem i wymiotami to Teściu już z radości skakał że będzie dziadkiem po raz drugi a teściowa się nie cieszyła wtedy tak mnie wkręcili że pobiegłam po test ciążowy...

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Trochę przytyłam ostatnio i już pół rodziny pytało czy może jestem już dwupakiem babcia klepała mnie po sadełku i pyta sie czy jest tam ktoś w środku
A moja mama co chwilę mi głowę suszy, że by sobie pobawiła... i z ciotką która nie może mieć dzieciaczków powiedziały że już one mi zrobią pranie mózgu żebym zaraz zaszła bo One chcą bawić
Masakra jakaś, no ale póki co cierpliwie sobie z tego żartuję

Stary 2011-06-10, 10:31   #2764
Mamba_2008
BAN stały

Nasi rodzice to by nas najchętniej zamknęli w jakimś pomieszczeniu z tekstem, że nie wyjdziemy dopóki nie zrobimy im wnuka
Stary 2011-06-10, 10:32   #2765
Mustique
Lena

Arnama nie przejmuj sie.. sama będziesz wiedzieć kiedy to twój czas...

ja długo nie maiłąm instynktu, wolałam robić karierę i bawić sie, a na wszelkie zaczepki o dziecko purpurowiałam z nerwów...

a teraz mam dzieci w odpowiednim czasie... przypominają mi stre czase, i wprowadzają mnie w świat marzeń i bajek...
Stary 2011-06-10, 10:41   #2766
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:

Trochę przytyłam ostatnio i już pół rodziny pytało czy może jestem już dwupakiem babcia klepała mnie po sadełku i pyta sie czy jest tam ktoś w środku
A moja mama co chwilę mi głowę suszy, że by sobie pobawiła... i z ciotką która nie może mieć dzieciaczków powiedziały że już one mi zrobią pranie mózgu żebym zaraz zaszła bo One chcą bawić
Masakra jakaś, no ale póki co cierpliwie sobie z tego żartuję
Coś o tym wiem U mnie jest chyba gorzej, bo moi rodzice jeszcze nie są dziadkami i zaczynają na tym punkcie świrować. Ostatnio moja teściowa powiedziała mi, że jesteśmy z mężem d..y krajcowe bo 10 miesięcy mija a My nadal nic
Stary 2011-06-10, 10:47   #2767
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Arnama nie przejmuj sie.. sama będziesz wiedzieć kiedy to twój czas...

ja długo nie maiłąm instynktu, wolałam robić karierę i bawić sie, a na wszelkie zaczepki o dziecko purpurowiałam z nerwów...

a teraz mam dzieci w odpowiednim czasie... przypominają mi stre czase, i wprowadzają mnie w świat marzeń i bajek...

Tylko żeby były w odpowiednim czasie, a teraz? co bym mogła takiemu bachorkowi zaoferować Kurcze aż mnie stres dopadł chyba skoczę po test

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Coś o tym wiem U mnie jest chyba gorzej, bo moi rodzice jeszcze nie są dziadkami i zaczynają na tym punkcie świrować. Ostatnio moja teściowa powiedziała mi, że jesteśmy z mężem d..y krajcowe bo 10 miesięcy mija a My nadal nic

Moi teściowie są dziadkami i niebawem zostaną drugi raz
A moi też dziadkami nie są i mama wypomina: "G. już drugi raz będzie babcia, a ja ani razu " tzn wszystko w formie żartu oczywiście
w dodatku wszystkie znajome które wychodziły za mąż + / - miesiąc koło mnie są juz w ciąży

Stary 2011-06-10, 10:52   #2768
Ariena
Zakorzenienie

Arnama nie bój nic, pewnie jakaś niestrawność.

U nas też wszyscy trują o dziecko, ale teraz to jest niemożliwe ze względów finansowych i mojej "kariery" której nie ma.

Z kolei nie rozumiem mojej siostry która brała ślub w 2009, oboje mają pracę, są po 30 (on to chyba ma 34 nawet) i nic nie robią w tym kierunku. Siostra ma niby argument że nie ma stałej umowy tylko co roku jej dają umowę na czas określony, pracuje w szkolnictwie już dość długo. Niech zmieni szkołę żeby mieć stałą umowę i co za problem skoro ma doświadczenie. W ten sposób nigdy nie będą mieć dziecka, bo niby chcą, no chyba jednak nie chcą.
Stary 2011-06-10, 10:55   #2769
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Arnama nie bój nic, pewnie jakaś niestrawność.

U nas też wszyscy trują o dziecko, ale teraz to jest niemożliwe ze względów finansowych i mojej "kariery" której nie ma.

Z kolei nie rozumiem mojej siostry która brała ślub w 2009, oboje mają pracę, są po 30 (on to chyba ma 34 nawet) i nic nie robią w tym kierunku. Siostra ma niby argument że nie ma stałej umowy tylko co roku jej dają umowę na czas określony, pracuje w szkolnictwie już dość długo. Niech zmieni szkołę żeby mieć stałą umowę i co za problem skoro ma doświadczenie. W ten sposób nigdy nie będą mieć dziecka, bo niby chcą, no chyba jednak nie chcą.
A może mają z tym jakieś problemy, a nie chcą mówić i takie wymówki wymyślają

Stary 2011-06-10, 11:02   #2770
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Tylko żeby były w odpowiednim czasie, a teraz? co bym mogła takiemu bachorkowi zaoferować Kurcze aż mnie stres dopadł chyba skoczę po test

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Moi teściowie są dziadkami i niebawem zostaną drugi raz
A moi też dziadkami nie są i mama wypomina: "G. już drugi raz będzie babcia, a ja ani razu " tzn wszystko w formie żartu oczywiście
w dodatku wszystkie znajome które wychodziły za mąż + / - miesiąc koło mnie są juz w ciąży
No ja będę zadowolona jak nam się po prostu przytrafi. Wtedy nie ma już czasu na zastanawianie, czy się zdecydować, czy nie. Stało się Ja chciałabym mieć dziecko , ale tak jak mówisz co ja mu dam oprócz swojej miłości. Nie mamy swojego kąta, ja pracuje na umowę zlecenie. Jednym słowem lipa
I ze mną jest tak samo Wszystkie moje koleżanki są w ciąży, gdzie się nie obrócę to brzuszek.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
A może mają z tym jakieś problemy, a nie chcą mówić i takie wymówki wymyślają
To też jest możliwe. Ludzie czasami nie zastanawiają się nad tym z jakich przyczyn ludzie nie mają dzieci. Moja koleżanka za każdym razem kiedy słyszy: A może byście się postarali . Od razu ma łzy w oczach

Ostatnio w końcu zaszła w ciążę i od razu było widać radość na jej twarzy, ale co z tego jak krótkotrwałą bo po 5 tygodniach poroniła
Stary 2011-06-10, 11:08   #2771
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
No ja będę zadowolona jak nam się po prostu przytrafi. Wtedy nie ma już czasu na zastanawianie, czy się zdecydować, czy nie. Stało się Ja chciałabym mieć dziecko , ale tak jak mówisz co ja mu dam oprócz swojej miłości. Nie mamy swojego kąta, ja pracuje na umowę zlecenie. Jednym słowem lipa
I ze mną jest tak samo Wszystkie moje koleżanki są w ciąży, gdzie się nie obrócę to brzuszek.

Problem w tym że ja nie chcę mieć dzieci a nie że chcę i nie wiem czy sie zdecydować czy nie Nigdy nie mówię nigdy, ale na chwilę obecną po prostu nie chcę i już. Nawet na przyszłość nie planuję, choć wiem że może nadejść taki dzień że będę pupą trzeć po dywanie i prosić męża by mnie zapłodnił. Raz miałam taki moment jak poszliśmy do kościoła na mszę ze chrztami, że cały czas chciało mi się płakać, bo patrzyłam jak Ci tatusiowie się cieszą i opiekują tymi dziećmi i myślałam sobie że my tak nie będziemy mieli i że nigdy nie zobaczę jak wygląda mix mnie i mojego kochania mąż cały czas mi się przyglądał zdziwiony co mi się dzieje a po wyjściu obgadaliśmy to no i On stwierdził że On chce mieć dzieci, ale nie teraz aaaa... zobaczymy jak się życie potoczy, nie zawsze wszystko można zaplanować. Może się okazać że kiedyś będziemy chcieli, a nie będziemy mogli mieć...
Ale ja sobie wszystko tłumaczę na zasadzie "Co komu pisane" jak dane nam będzie mieć dziecko to zajdę i teraz, pomimo pigułek, i potem, jeśli nie będzie to nawet jak bym chciała teraz zajść to nie zajdę i już

Stary 2011-06-10, 11:11   #2772
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

z boku to może tak wyglądać, ze niby mają warunki to czemu nie, ale nie wiemy czy nie chcą naprawde, czy są inne przeszkody.

Mi też marudza o dziecku, ale sie nie daje, nawet w pracy pytaja kiedy pojde na dłuzsze L4

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:14   #2773
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

To też jest możliwe. Ludzie czasami nie zastanawiają się nad tym z jakich przyczyn ludzie nie mają dzieci. Moja koleżanka za każdym razem kiedy słyszy: A może byście się postarali . Od razu ma łzy w oczach

Ostatnio w końcu zaszła w ciążę i od razu było widać radość na jej twarzy, ale co z tego jak krótkotrwałą bo po 5 tygodniach poroniła

Moja ciotka też nie moze zajść już cuda na kiju próbowali, łącznie z in vitro x2. Mają pieniądze, miłość, dom, oboje kochają dzieci i ciotka wybawiła wszystkie w rodzinie, i biedna własne życie ryzykowała by tylko je mieć, dla mnie to jest nie pojęte jaka to musi być desperacja i jakie emocje kiedy po zapłodnieniu przychodzi okres Jak raz wyszło że "sie przyjęło" to tylko mnie i mojej mamie powiedziała bo tak się bała by nie zapeszyć, no ale znów przyszedł okres i po wszystkim... potem jak sie pozbierała to mi opowiadała że mówiła do brzucha: "tylko się tam trzymaj, nie zostawiaj mamusi, zagnieźdź sie tam porządnie" itp Jak ja jestem twarda i raczej ciężko mnie doprowadzić do łez tak wtedy pękłam i obie zaczęłyśmy płakać...

Stary 2011-06-10, 11:18   #2774
Mamba_2008
BAN stały

A niech sobie marudzą Każdy wie co dla niego doebre i już. Ja mam takie a nie inne plany i wszyscy dookoła mogą sobie gderać
Chociaż wiem jedno że jeśli życie na mojej drodze postawi przeszkodze w postaci niemożności zajścia w ciążę to będę z tym walczyć i nie pogodzę się teorią " Co komu pisane"
Stary 2011-06-10, 11:18   #2775
arnama
Zakorzenienie

Dobra, już koniec z tymi smutami....

GDZIE Karinio i Eve SIĘ PODZIEWAJĄ !?

Bez nich tu nam się jakieś straszne tematy wkradają

CZAS NA POPRAWĘ HUMORU!!!!

HELOUUUUUU!

Stary 2011-06-10, 11:21   #2776
Mustique
Lena

ja wogóle nie maiłąm instynktu, a pojawił sie dopiero jak z Tosią byłam w ciąży...
fakt byłam wtedy na najlepszej drodze do poronienia, ale wtedy odkryłam w sobie to macierzyństwo.

wcześniej dzieciaki mnie przerażały, nie umiałąm z nimi wiecej niż godzinę wytrzymać, i pomimo to ż emiałąm młodsze rodzeństwo i sie nimi opiekowałam to mogłam liczyć na mamę tatę itd... a jak myślałam o ciaży to zazwyczaj koszmary....

wiecie ja pochodze zmałej wsi.. u nas macierzyństwo, slub jest brany pod innym kątem... ja jako 30 letnia stara panna bez dzieci... to już była zgroza... ale dorobiłam się, mam fajnego męża, troje dzieciaków w odpowiednim momencie.. trochę popracowałam , dużo wybawiłam, zwiedziałam świat.. a teraz czas na pieluchy.

chociaż czasem tak dziwnie spotkać koleżanki ze szkoły.. a ja z wózkiem, a one już dzieci do komunii..
Stary 2011-06-10, 11:24   #2777
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

chociaż czasem tak dziwnie spotkać koleżanki ze szkoły.. a ja z wózkiem, a one już dzieci do komunii..
moja klasowa koleżanka już posyłała swoje dziecko do komunii

[*] 11.09.2012
Stary 2011-06-10, 11:26   #2778
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Dobra, już koniec z tymi smutami....

Masz rację koniec z tymi smutami
Ocho ! Mój kot dobiera się do mojego kurczaka!!!
Stary 2011-06-10, 11:26   #2779
motylek1007
Zakorzenienie

ja mam dzis taki luz w pracy ze szok

[*] 11.09.2012
Stary 2011-06-10, 11:29   #2780
Karinio
Zakorzenienie

Cześć

Arnamaaaaaa, już jestem Zanim się zalogowałam nadrobiłam to co pisałyście Apropo dzieci, nas też pytają kiedy, czy planujemy i było pytanie czy mi brzuszek rośnie. Moja macica moja sprawa, dziecko jak będzie to będzie.

Cytat:
Masz rację koniec z tymi smutami
Ocho ! Mój kot dobiera się do mojego kurczaka!!!
Czasami też mozna porozmawiac na poważniejsze tematy To Ci koci głodmór
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:32   #2781
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Cześć

Arnamaaaaaa, już jestem Zanim się zalogowałam nadrobiłam to co pisałyście Apropo dzieci, nas też pytają kiedy, czy planujemy i było pytanie czy mi brzuszek rośnie. Moja macica moja sprawa, dziecko jak będzie to będzie.

Czasami też mozna porozmawiac na poważniejsze tematy To Ci koci głodmór
witajjjjjj! nareszcie jesteś, co Ci sie dzisiaj śniło
Ano można, ale już w dołek zaczynałam wchodzić lepiej głupio pogadać

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

A wiecie
Mnie się dinozaur właśnie z jajka wykluwa

Stary 2011-06-10, 11:35   #2782
Mamba_2008
BAN stały

Ja zaczęłam dzisiaj długi weekend No, ale co z tego jak pogoda za oknem okropna, mąż odsypia nocny powrót do domu z pracy i wieczorem znów jedzie. Jedyne pocieszenie to wieczorny wypad na miasto w celu poruszania tyłkiem na parkiecie
Stary 2011-06-10, 11:40   #2783
Mamba_2008
BAN stały

No głodomór, ale za to nie wyobrażam sobie życia be z tego mojego sierściucha
Stary 2011-06-10, 11:40   #2784
Karinio
Zakorzenienie

Aporpo dziecka,na dole pod okienkiem szybkiej wypowiedzi była tnz pokazuje się reklama, sprawdz jak będzie wyglądać Twoje tzn Nasze dziecko.
Przed chwilą zrobiłam i wyszło:
Gratulujemy będziesz matką/ojcem slicznego dziecka i poniżej zdjecie dziecka robionego na podstawie naszych zdjęć.

Cytat:
Ja zaczęłam dzisiaj długi weekend No, ale co z tego jak pogoda za oknem okropna, mąż odsypia nocny powrót do domu z pracy i wieczorem znów jedzie. Jedyne pocieszenie to wieczorny wypad na miasto w celu poruszania tyłkiem na parkiecie
O prosze takiej to dobrze, fajnie że masz długi weeekend Być może jeszcze się rozpogodzi. To zycze miłego wywijania na parkiecie
Stary 2011-06-10, 11:41   #2785
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Gratulujemy będziesz matką/ojcem slicznego dziecka i poniżej zdjecie dziecka robionego na podstawie naszych zdjęć.
I jak wyszedł potomek?
Stary 2011-06-10, 11:44   #2786
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Aporpo dziecka,na dole pod okienkiem szybkiej wypowiedzi była tnz pokazuje się reklama, sprawdz jak będzie wyglądać Twoje tzn Nasze dziecko.
Przed chwilą zrobiłam i wyszło:

O prosze takiej to dobrze, fajnie że masz długi weeekend Być może jeszcze się rozpogodzi. To zycze miłego wywijania na parkiecie

też kiedyś coś takiego próbowałam robić, ale oczywiście żeby zobaczyć efekt, trzeba było wysłać płatny sms i sobie darowałam

Stary 2011-06-10, 11:48   #2787
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No głodomór, ale za to nie wyobrażam sobie życia be z tego mojego sierściucha
Wyobrażam sobie

Cytat:
witajjjjjj! nareszcie jesteś, co Ci sie dzisiaj śniło
Ano można, ale już w dołek zaczynałam wchodzić lepiej głupio pogadać
Dziękuje za pprzywitanie Cóż za radość
Aaaa, jesli już kierowało się w strone doliny, to faktycznie lepiej zmienić temat na jakiś mniej poważniejszy a zabawniejszy.

Cytat:
A wiecie
Mnie się dinozaur właśnie z jajka wykluwa
Nie wiecie
Jak to???

A i doczytałam, że rano się źle czułaś. UUU, współczuje ale teraz jest już lepiej???

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
I jak wyszedł potomek?
Śliczny, ale to buja na kółkach

Cytat:
też kiedyś coś takiego próbowałam robić, ale oczywiście żeby zobaczyć efekt, trzeba było wysłać płatny sms i sobie darowałam
A no, trzeba ja wysłałam

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
ja mam dzis taki luz w pracy ze szok
No to super Aczkolwiek jak jest sporo pracy, to wtedy czas w pracy szybciej leci.

Cytat:
moja klasowa koleżanka już posyłała swoje dziecko do komunii
Moja kumpela, rówieśniczka też posyła swe dziecie córke do Komuni
Stary 2011-06-10, 11:52   #2788
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrażam sobie

Dziękuje za pprzywitanie Cóż za radość
Aaaa, jesli już kierowało się w strone doliny, to faktycznie lepiej zmienić temat na jakiś mniej poważniejszy a zabawniejszy.

Nie wiecie
Jak to???

A i doczytałam, że rano się źle czułaś. UUU, współczuje ale teraz jest już lepiej???

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Śliczny, ale to buja na kółkach

A no, trzeba ja wysłałam
Już lepiej, dziękuję Cały czas kończę tą rozpoczętą rano bułkę tak sobie małymi kęsami pomału zjadam, suchą i jakoś jest ok

A dino... z automatu z kulkami patrzę co to jest, myślę a wezmę sobie i zobaczę wrzuciłam do szklanki i patrzę na reakcję a tu nic i nic, dopiero doczytałam że po 12 h się akcja porodowa zaczyna, ale już zaczęło pękać
Ale dzieciuch ze mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DINO.jpg (42,8 KB, 9 załadowań)

Stary 2011-06-10, 11:53   #2789
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
--

No to super Aczkolwiek jak jest sporo pracy, to wtedy czas w pracy szybciej leci.
świete słowa przeglądam przepisy i o boze

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
A dino... z automatu z kulkami patrzę co to jest, myślę a wezmę sobie i zobaczę wrzuciłam do szklanki i patrzę na reakcję a tu nic i nic, dopiero doczytałam że po 12 h się akcja porodowa zaczyna, ale już zaczęło pękać
Ale dzieciuch ze mnie
ale boskie to

[*] 11.09.2012
Stary 2011-06-10, 11:59   #2790
Mamba_2008
BAN stały

Fajnie z tym dinusiem Ja wczoraj cały wieczór oglądałam bajki Megamocny, Horton słyszy Ktosia i Gnomeo i Julia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości