|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powrót do NATURALNEGO KOLORU włosów (tylko!)
ja to takich wahań nie mam po tym w jakim stanie jest moja grzywka aktualnie... czekam tylko żeby to ciachnąc bo moje naturalne są śliskie, gładkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów.Offtopowo część III.
![]() |
#844 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=794f4f7fd0b0868ccd574eb 97c8ebd94d2e43545_60bea4f 1edd75;27374689]To jeszcze drugie tyle i bedziesz miec odrost taki jak ja ![]() ![]() ![]() Tymczasem znikam z watku, po wakacjach moze cos wrzuce jak bedzie mi dobrze szlo zapuszczanie ![]() ![]() Widze, ze przechodze identyczną droge co Ty ![]() Super , ze juz masz cale swoje, teraz przy odpowiedniej pielegnacji beda rosly jak na drozdzach, nieobciazone farba i zdrowe. Kilka miesiecy az podrosna szybko minie. Powodzenia w zapuszczaniu i wpadaj do nas ![]() Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2011-06-08 o 22:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Również nie mogę się doczekać tych efektów, ale przede mną jeszcze długa droga żeby wpierw mieć te naturalki ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dziękuje żeby nie zapeszyć, ale fajnie jest mieć tu wsparcie, na pewno dam znać jak tylko oceny mi się pojawią w "internetowym dzienniczku" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, mimo że sie ostatnio prawie wcale nie udzielam to jestem z Wami, staram się podczytywać i dalej trwać w zapuszczaniu
![]() ja ostatnio "zaniedbałam" troche włosy - myję je tylko szamponem, czasem psiknę odżywką w sprayu, nie pamiętam kiedy ostatnio waxa kładłam albo olej kokosowy ![]() ![]() ![]() wkurza mnie grzywka.... a raczej jeden kosmyk włosów, który jest jeszcze za krótki, żeby załozyc za ucho i tak czasem sie uda, czasem nie i mi wtedy wyłazi na twarz ![]() ![]() pocieszam się, że jeszcze z miesiąc i już musi być wystarczająca długość ![]()
![]() Edytowane przez blue_mysecka Czas edycji: 2011-06-09 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
A mnie juz powoli dobija roznica moich kolorow....naturalki bardzo roznia sie od farbowancow bo te to jakis mega sztuczny blond
![]()
#849 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() wrzucam zdjęcia moich odrostów z wczoraj, bo nie wiem czy jutro znajdę na to czas ![]()
![]() |
#850 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie się uczysz? ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Elo Dziewczyny!
Ja również cały czas jestem z Wami i podziwiam Wasze cudne odrosty- a widzę, że co u niektórych coraz dłuuuuższe. Byłam ostatnio u fryzjerki- chodzę do dziewczyny o cudnych, naturalnych długich blond lokach. Ostatni raz byłam u niej jeszcze porą wiosenną, miała taki ciemny odcień, ale teraz pod wpływem słońca zrobiły jej się cudne jasne pasemka. Wygląda to zjawiskowo, dla mnie to taka muza, z której czerpię siłę. Kiedyś ja tez będę miała taki cudny, muśnięty słońcem blond. Odrost już mam duży, fryzjerka powiedziała, że w przyszłe wakacje będę miała już całe swoje naturalne. Podcięłam gdzieś z 5 cm, Mam teraz długość mniej więcej do obojczyka. Tak w skrócie co u mnie ![]() PS Może jakieś fotki wkrótce się pojawią, jak będziecie nalegać ![]() Niech mocne włosy będą z Wami adios! ![]() ![]()
Nie farbuję od 16.10.2010 amen Mój ukochany mężczyzna urządza dla nas gniazdko! ![]() Już za rok oświadczy mi się- brunet o błękitnym spojrzeniu,mój jedyny boski,młody, silny, wierny, o sercu złotym ... mój M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Moj odroscik to jeszcze malenstwo ale postaram sie wrzucic zdjecie, moze cos zauwazycie
![]()
#854 |
Zakorzenienie
|
ja nie obiecuję że wrzucę jutro, bo pogoda taka beznadziejna - a moj aparat w telefonie robi slabe fotki, to jeszcze jak zachmurzone jest i światło słabe to już w ogole nic nie będzie na tych zdjęciach widać
![]() najwyzej po weekendzie coś dodam ![]()
#855 |
Zadomowienie
|
Ja wstawiam już dzisiaj foty, bo nie mogę się doczekać
![]() odrosty zdrowiutkie, a reszta siano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Skarb90 sliczny odroscik
![]() ![]()
#857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To ja też wrzucę dzisiaj mój odrościk ![]() 2 zdjęcie - kolor przy świetle dziennym bez lampy, najbardziej oddaje mój naturalny kolor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A sianko widzę, bo miałam zrobiony taki ''kokon'' ![]() ![]() a Twoje jakie cudne... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
dzieki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Przyczajenie
|
Moje naturalne są gładkie i lśniące. Są też podatne na kręcenie, co mi nie przeszkadza bo są takie fale/loki i zawsze je lubiłam, a teraz po tych eksperymentach moje włosy falują się w ten sposób jakbym je gofrowała jakąś wielką gofrownicą... do tego są splątane, suche i się puszą
![]() Dlatego w przyszłości będę wszystkim odradzała farbowanie. Jedynie właśnie takimi bardziej naturalnymi rzeczami: jak ciemniejsze ktoś chce, to henna, a jak jaśniejsze, to rumianki i inne takie płukanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nie taki odrost długi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo bardzo ładne włoski ![]() W ogóle dziewczyny wy chyba nie widziałyście zniszczonych włosów przez blond... ja miałam tragedie na głowie... Załączam foto ku przestrodze i z dzisiaj, niestety tylko przód bo nie umiem sobie sama zrobić fotki z tyłu ![]() Dzisiaj mija 7 m-ce a zaczynam 8 ! ![]() Chyba już zetne do konca ten blond. Edit odgarnęłam włosy z tyłu ![]()
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2011-06-10 o 08:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Dawno mnie w tym wątku nie było, bo musiałam zająć się uczelnią, ale już wróciłam
![]() Ale piękne macie włosy dziewczyny ![]() A wiecie, że te odrosty jakie teraz macie na głowie, to na zachodzie jest jeden z najmodniejszych sposobów koloryzacji? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
kurcze ale Wy macie wypielegnowane te wloski
![]() moje nie sa takie ladne. Tzn widze ze odrost jest w duzo lepszej kondycji niz te farbowane. wlasnie przyszla moja paczka z allegro z maskami kallosa, nablyszczaczem i plynem ochronnym przed wysokimi temperaturami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, powiedzcie mi Dziewczyny, w jakim kolorze mi najlepiej? ![]() Pierwsza fota jak miałam ufarbowane na brąz, druga jak kolor mi się spierał i trzecia - naturalne ![]() Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2011-06-10 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
sama nie wiem, bo ladna jestes i dwa pasuja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, dołączam do Was, zanim umówię się na wizytę u fryzjera. moje włosy to obecnie porażka! nie mogę patrzeć z lustro. :< ale od początku.
zawsze miałam ciemny brąz. w drugiej klasie gimnazjum przefarbowałam się na granatową czerń. przechodziłam taki dziwaczny okres, ech. ![]() ![]() ![]() wczoraj byłam u cioci-fryzjerki. obcięła mi sporo, bo jakieś 15 cm, ale mówi, że mam nie liczyć, że paleta zejdzie mi w ciągu kilku miesięcy. że to niby dłuższa zabawa i h&s nie załatwi sprawy. ^^ hehe, chciałam, to mam. modlę się tylko, żeby mi coś nie strzeliło do głowy, podczas przeglądania się w lustrze i żebym nie pobiegła do fryzjera z prośbą o nałożenie znienawidzonej czerni. ![]()
![]() |
#869 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Ja też miałam tragedię na głowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() srebrna smugo, piękne naturalki ! ![]() W ogóle jakie już każda z nas ma długie naturalki, pamiętam jak jeszcze niedawno zaczynałyśmy i każda miała odrościk po pare cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i mam nadzieję, że wiesz, że wracamy do naturalnych włosów poprzez chodzenie z odrostem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
xyolax zamowilam z Chantal. Jest do prostowania i ma na chronic przed puszeniem. Co prawda nie prostuje ale modeluje na okraglej szczotce i do tego tez jest przeznaczony. Zrobilam dzis z nim wlosy i musze powiedziec, ze po spacerze z psem fryzura sie niezle trzyma. Nie mam puchu na glowie mimo, ze deszczyk kropil.
Taki zamowilam: http://allegro.pl/prosalon-plyn-do-p...642047268.html ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- odrost jest trendi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.