|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
#10592 |
|
Raczkowanie
|
hmmm... złożyłam wczoraj zamówienie w biurze, kiedy powinnam mieć fakturkę na podglądzie na stronie konsultantki?
sie nie znam na tym ... termin składania jest do dziś, a dostawa 22go.
|
|
|
|
#10593 |
|
Zakorzenienie
|
chyba kiedy one te zamówienia zawiozą. ja jak tydzień temu składałam na biurze we wtorek, to chyba w czwartek miałam fakture wystawioną. (termin internetowo do środy miałam)
|
#10594 |
|
Raczkowanie
|
Witam po raz pierwszy i jest mi bardzo miło znaleźć się w gronie Wizażanek.
Swoją przygodę tutaj rozpoczynam od prośby do Was. Nie mogę "otworzyć" katalogu 12/2006 z powodu powolności... Jeśli któraś z Was ma i byłaby tak miła wysłać mi katalog na maila... Bardzo dziękuję Mój adres: anna.anna0@poczta.onet.pl |
|
|
|
#10595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do K12 to się śle
|
|
#10596 |
|
Raczkowanie
|
dostałam dzisiaj paczke z kat 11
i musze powiedzieć, że ten nowy szmapński senses jest identyczny jak winter sensation, na szczeście mam jeszcze jedną butelke wintera i dziś wieczorkiem dokładnie przetestuję Używałam już kilka razy foot works - płatki peelingujące i muszę stwierdzić że są suuuuuuuuuuper. Stopy są gładziudkie już po pierwszym zastosowaniu Nie mają one, aż tak wygurowanej ceny, bo zawsze mogli by napisać na opakowaniu pl spa i dać cene 29.90
|
#10597 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziewczynki ja mykam do szkoły i mam nadzieje, że jak wróce to będzie katalog 13 tutaaaaj
buziaki ![]()
|
|
#10598 |
|
Zakorzenienie
|
Chce zamówić sobie blyszczyk Extreme Gloss tylko chodzi mi o to ze niewiem który kolor
i właśnie .... czy któraś z dziewczyn może mi napisac czy ten odcien Nectar shine to jest taki własnie pomaranczowo złoty ?? (kiedyś koleżanka taki miała i bardzo ładnie wyglądał na moich ustach ,tyle że nie pamieta jaki to kolor ),i stad moje pytanie
|
|
|
|
#10599 |
|
Rozeznanie
|
Bombko on nie jest pomarańczowo-złoty. Wcale nie ma w nim zlotych drobinek. To bardzo transparentny kolor, prawie przezroczysty.Daje tylko połysk i prawie niewidzialny kolor.
|
|
|
|
#10600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauwazyłam własnie ze mam na płytce takie cieniutkie skórki które nieestetycznie wygladaja... Skoro tak zachwalasz taki produkt to wezme go pod uwage
|
|
#10601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wszystko przez "akcje pozbywamy się"- postawiłam na półce w szafce do kolejki i zapomniałam
|
|
#10602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze i niewiem co mam robić, ona mi powiedziała ze kiedyś był w innym opakowaniu a teraz zmienili ale błyszczyk jest ten sam .Ja go używałam tylko raz dlatego niewiem o jaki kolor chodzi, bo nie bylo tej naklejki na nim.A tak mi sie podobał moje usta były w ładnym kolorku pomaranczowym Może na podstawie tego zdjęcia ktoś pomoże chociaz wiem że słabo widać |
|
|
|
|
#10603 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki! Na dobry początek
Reszta jak wróce z rechabilitacji ![]() ![]() ZObaczcie jaki miś Chyba wszystkie się na niego rzucimy ![]() Tylko cena... Hmm Całuchy
|
#10604 |
|
Zakorzenienie
|
asiuchna , jesteś kochana
dzięki ![]() edit: i już widze za niedługo zaczną sie rekordy w wątku już nas jest 20
|
#10606 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chętnie wzięła zestaw do pielęgnacji paznokci
|
|
|
|
#10607 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie właśnie misiu bardzo podoba. ale sobie go nie wezme, bo mam podobnego w domku
![]() poczekam na reszte zdjęć bo może być ciekawie
|
#10608 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#10609 |
|
Konto usunięte
|
Bombko może to Sand Shine?
|
|
|
|
#10610 |
|
Konto usunięte
|
Bombko może to Sand Shine?
|
|
|
|
#10611 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nawet podoba ten zestaw Arabian Glow, ale ta kosmetyczka taka dziwna
|
#10612 |
|
Zadomowienie
|
Jednak zetsaw odpada. Strong Results mam, więc jakbym wzięła peeling i krem osobno, to bym sporo zaoszczędziła.
To ta ładna kosmetyczka mnie opętała myślą, żeby to brać.
|
|
|
|
#10613 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2742338]Bombko może to Sand Shine?[/QUOTE]
Właśnie nie wiem ... Koleżanka też nie pamięta ale jak nakładałam na usta to wiem na 100% że był odcień pomaranczowy tylko niewiem który to jest w katalogu |
|
|
|
#10614 |
|
Konto usunięte
|
Przpraszam za podwójny post
Nie da rady go usunąć? Jak oceniacie antyperspiranty w sztyfcie avon active?I jak używałyście to może polecicie jakiś zapach?
|
|
|
|
#10615 |
|
Przyczajenie
|
Asienka wracaj bo umre z ciekawosci
![]() ![]()
|
|
|
|
#10616 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam na resztę zdjęć, bo jak na razie zachwyca mnie miś, którego i tak nie wezme
ale myśle, ze może być chętnie zamawiany na prezent![]() edit: reeva ja miałam w szytfcie i nie byłam nimi aż tak bardzo zachwycona. chroniły dobrze przed brzydkim zapachem, ale też w moim przypadku brudziły ubranie.
Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2006-09-19 o 15:28 Powód: dopisek |
|
|
|
#10617 |
|
Rozeznanie
|
dziekuję, asiuchna
jesteś boska ![]() miś w katalogu wygląda fajnie ![]() te sztyfty faktycznie brudza ubranie |
|
|
|
#10618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rowniez uzywam od dluzszego juz czasu ale w kulce i fakt dobrze chronia przed poceniem ,maja delikatny zapach ale brudza ubrania niestety.....Jednak i tak ciagle kupuje Moi faworyci to Breathe i Pure |
|
|
|
|
#10619 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2742375]Przpraszam za podwójny post
Nie da rady go usunąć? Jak oceniacie antyperspiranty w sztyfcie avon active?I jak używałyście to może polecicie jakiś zapach? [/QUOTE]Niezbyt dobre, ale lepsze niz kulki. Kulka to dla mnie jakieś nieporozumienie. Sztyft ma dośc ostro zakończoną tę "szyjkę", z której wychodzi i drapie skórę. Na dodatek kruszy się. Jak się nim posmarowałam, a byłam w bluzce na ramiączkach i czarnych spodniach, to po jakimś czasie miałam okruszki tego sztyftu własnie na spodniach. Grr.... A czy nie brudzi ubrań ? Raczej brudzi. Co do ochrony to jest przeciętna w stronę słabej, a ja nie mam problemów z potliwością. Podsumowując, nie poleciłabym ich nikomu. |
|
|
|
#10620 |
|
Zadomowienie
|
Avomaniaczki moje kochane
Liczba przegladajacych u mnie w tej chwili 39 Ależ ta Asiucha nieczuła, zostawiła Nas z pierwszymi stronami katalogu Ale bym ja chyba "zmacała" na maxa i za te zajawki Czekamy z niecierpliwościa na wiecej...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

termin składania jest do dziś, a dostawa 22go.
i musze powiedzieć, że ten nowy szmapński senses jest identyczny jak winter sensation, na szczeście mam jeszcze jedną butelke wintera i dziś wieczorkiem dokładnie przetestuję 

i właśnie .... czy któraś z dziewczyn może mi napisac czy ten odcien Nectar shine to jest taki własnie pomaranczowo złoty ?? (kiedyś koleżanka taki miała i bardzo ładnie wyglądał na moich ustach ,tyle że nie pamieta jaki to kolor ),
zauwazyłam własnie ze mam na płytce takie cieniutkie skórki które nieestetycznie wygladaja... Skoro tak zachwalasz taki produkt to wezme go pod uwage