Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 07:15   #3601
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Sztuczka - tak wchodziłam wczoraj na wątek licząc, że zobaczę zdjęcia z Twjego wypadu do salonu, ale nic nie było...wchodze więc z samego rana a tu taaaaaaka niespodzianka. Jak dla mnie w każdej Ci pięknie ale moim zdaniem najpiękniej wyglądasz uwaga: demetrios !!! - mi ta ostatnia bardzo się podoba i wyglądasz jak prawdziwa księżniczka Śliczny welon Ci panie dobrały do pierwszej sukni. Dlaczego moim zdaniem demetrios?? wiem że chyba bardziej podoba Ci się orea sposa, prawda? Ale no sama nie wiem jak to ująć....urzekła mnie po prostu. Myślę, że tiulowe doły są stworzone dla Ciebie Oczywiście w pierwszej też wyglądasz nieziemsko...oj trudny wybor przed Tobą.... Zgadzam się co do drugiej - no ale przymierzyłaś i już teraz wiesz, że empire odpadają

Dobra uciekam na zajęcia, papa

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 07:15   #3602
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Piątkowy dzień doberek!!! Jak ja uwielbiam piątki To nic, że w pracy, ważne, że piąteczek

jestem tego samego zdania

sztuczka, moim zdaniem we wszystkich sukniach wygladasz ślicznie, ale najładniej w numerze 1
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 07:52   #3603
__Paulinka__
Zakorzenienie

dzien doberek Dziewczynki

PIATEEEEEK!!!!!!!!!!!! jejeje ide, robie swoje i wracam do Was mam cale 3 dni wolnego ( w poniedzialek znowu mają swieto)

do później paaa
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:15   #3604
tusia_m
Zakorzenienie

Witam

Gosza_m - dziękujemy za szczegółową relację z wesela "od kuchni" Dobrze wiedzieć na co zwrócić uwagę (np. na podziękowania kucharce).

Tenebrosko, kochana,przeogromnie się cieszę, że doszliście do porozumienia i wszystko u Was w jak najlepszym porządku Zresztą nie mogło być inaczej Czasem najprostsze rozwiązanie (rozmowa) jest najlepsze.
To fantastycznie! gratuluję zdanych egzaminów (i to z tak dobrym wynikiem!). Teraz będziesz miała już z górki.

Owca z Bananowca - Witaj droga Owieczko! Dawno Cię tu nie było. Ale dobrze, że już do nas wróciłaś.

Sztuczka - Po pierwsze kochana to chcę powiedzieć, że śliczna z Ciebie dziewczyna ! To tak na wstępie
1 suknia - pięknie się w niej prezentujesz! Jedynie co, to podszyłabym gorset, żeby nie prześwitywał i obniżyłabym kokardkę - i będzie bajka
2 suknia - bardzo mi się w niej podobasz, ale wg mnie nadaje się ona, tak jak mówicie, na galę. Zbyt wieczorowa.
3 suknia - dla mnie ta suknia zbyt Cię przytłacza (tzn. te wszystkie zdobienia i świecidełka). Masz delikatną urodę, więc dla mnie ta suknia jest nazbyt ozdobna. Ale wiem jedno - w księżniczkach (pod warunkiem, że będą skromniejsze od tej) będziesz się pięknie prezentować !

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:32   #3605
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
skąd ta ost suknia ?
Nie wiem czy chodzi Ci o ostatnią z tych co kilka wstawiłam czy ostatnią ogółem. W sumie obie są Mon Cheri. Ta ostatnia przy pierwszym poście to model Jolie. Nawet ją mierzyłam. Można ją jeszcze dostać choć to model z 2009 ale był dość popularny. A ta ostatnia to model Kelsey tej niestety nigdzie nie udało mi się znaleźć.

Tak w ogóle to dzień dobry dziś pogoda się już całkiem zepsuła pada non stop. Fajnie że nie jest gorąco ale mogło by nie padać

Paulinka dziś po 16a u mnie 17 wybije mam wkońcu 3 z przodu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-06-10 o 08:33
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 09:02   #3606
Madziuniusia
Zakorzenienie

Sztuczka- a moim zdaniem tylko i wyłącznie pierwsza.
Stary 2011-06-10, 09:05   #3607
jagata
Wtajemniczenie

Sztuczka... kurczę.. trudny wybór... z Ciebie taka piękna babeczka, że w każdej sukni mi się podobasz
Oczywiście dla mnie faworytką jest pierwsza suknia, ale to ze względu na moją miłość do falban. Jednak patrząc co do Ciebie najbardziej pasuje, to wg mnie suknia nr 3

Czy któraś z Was zna dobrą stronę internetową z prognozą pogody? Planujemy jednodniowy wyjazd w góry - Tatry i nie wiemy czy warto się w ten weekend pchać.
Stary 2011-06-10, 09:43   #3608
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

Czy któraś z Was zna dobrą stronę internetową z prognozą pogody? Planujemy jednodniowy wyjazd w góry - Tatry i nie wiemy czy warto się w ten weekend pchać.
Jak planujecie Tatry to najlepiej sprawdźcie prognozy na stronie TOPR-u
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 09:53   #3609
D0tk4
Zadomowienie

Sztuczka_Magiczka dla mnie najladniej w pierwszej. Pozniej druga, choc troszke za skromna. Trzecia nie podoba mi sie w ogole. Za duza, za swiecaca. Nie moj typ i jakos moim zdaniem przytlacza wszystko inne. Ale pierwsza b. ladna

Wczoraj widzialam sie z moja znajama Slowaczka i ogladalysmy rozne slubne gadzety Pokazala mi kamerzyste, ktorego chce miec i sie zakochalam! Jesli macie ochote to tu jest strona : http://www.videofotostudio.sk/ . Gdybym nie miala swojego juz zaklepanego, to bym moze i brala :P Choc w sumie za 1 dzien chce 2 tys euro, co jest mega kasa! Ale moim zdaniem filmy robi za-je-bi-ste!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:01   #3610
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Sztuczka_Magiczka dla mnie najladniej w pierwszej. Pozniej druga, choc troszke za skromna. Trzecia nie podoba mi sie w ogole. Za duza, za swiecaca. Nie moj typ i jakos moim zdaniem przytlacza wszystko inne. Ale pierwsza b. ladna

Wczoraj widzialam sie z moja znajama Slowaczka i ogladalysmy rozne slubne gadzety Pokazala mi kamerzyste, ktorego chce miec i sie zakochalam! Jesli macie ochote to tu jest strona : http://www.videofotostudio.sk/ . Gdybym nie miala swojego juz zaklepanego, to bym moze i brala :P Choc w sumie za 1 dzien chce 2 tys euro, co jest mega kasa! Ale moim zdaniem filmy robi za-je-bi-ste!
w pierwszym filmiku przepiękna piosenka

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:02   #3611
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Heja

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Piątkowy dzień doberek!!! Jak ja uwielbiam piątki To nic, że w pracy, ważne, że piąteczek
Haha bez kitu - piąteczek Kiedyś mój tata dostał od kolegi z pracy takiego słodkiego gifa na kompie, że było zdjecie chomiczka, który zacnie poruszał noskiem na znak niuchania () i był podpis: "Czuję piąteczek" hehe i był taki czas że każdy sobie ogladał tego chomiczka w czwartek po południu jak już faktycznie było czuć piąteczek

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja uważam, że w pierwszej najlepiej wyglądasz
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
We wszystkich sukniach wyglądałaś pięknie. Najbardziej w tej 3, ale cena powalająca. Najmniej w tej Oskarowej jak to twoja mam określiła , i ta pierwsza ładna, tylko mi sie nie podobają prześwitujące gorsety. Na zdjęciu z modelka nie widać, żeby była prześwitujący, a na tobie dopiero wyszło, że jest inaczej. Aha juz doczytałam, że chcesz mieć podszyty ten gorset to ok . A szarfę da się ściągnąć?
Dzięki Tak, gorset jak coś to podszyjemy Oj widzę, że nie do wszystkich z Was przemawia ta szarfa Mnie ona właśnie urzekła i jeśli zdecyduję się na tę suknię to oczywiście zostanie szarfa, tylko że ŚLIWKOWA (jak już zresztą wspominałam :p)

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Sztuczka - tak wchodziłam wczoraj na wątek licząc, że zobaczę zdjęcia z Twjego wypadu do salonu, ale nic nie było...wchodze więc z samego rana a tu taaaaaaka niespodzianka. Jak dla mnie w każdej Ci pięknie ale moim zdaniem najpiękniej wyglądasz uwaga: demetrios !!! - mi ta ostatnia bardzo się podoba i wyglądasz jak prawdziwa księżniczka Śliczny welon Ci panie dobrały do pierwszej sukni. Dlaczego moim zdaniem demetrios?? wiem że chyba bardziej podoba Ci się orea sposa, prawda? Ale no sama nie wiem jak to ująć....urzekła mnie po prostu. Myślę, że tiulowe doły są stworzone dla Ciebie Oczywiście w pierwszej też wyglądasz nieziemsko...oj trudny wybor przed Tobą.... Zgadzam się co do drugiej - no ale przymierzyłaś i już teraz wiesz, że empire odpadają

Dobra uciekam na zajęcia, papa
Dziękuję Neniu Mnie też się podobał bardzo ten welonik i ogólnie sama sobie się w welonie podobałam Super sprawa - nie byłabym w stanie zrezygnować z welonu na rzecz choćby najpiękniejszego stroika, woalki, kwiata czy innej ozdoby No demetrios to taka "konkretna sukieneczka" Cudna, fason przepiękny (poniżej wklejam Ci jeszcze jak fajnie się prezentowała z welonem i z tyłu ) i rewelacyjny gorset, piękny dekolt - gdyby to był mój rozmiar to super by mi mój wątły biust uwydatniła No, ale jak mówiłam, marzę o bardziej romantycznym niż księżniczkowym looku Poza tym 4020zł za kieckę to dla mnie za dużo (wiem, że może i rodzice by mi ją kupili, ale tak bardzo mi pomagają i tak, że nie chcę ich obciążać) a dla przykładu ta falbankowa jeszt prawie 2 razy tańsza - ok. 2070zł :p Może zauważyłaś a może nie, ale pisałam, że zamówiłam z Radomia do przymiarki tę moją avatarkową i coś czuję, że to może byc TA ...albo falbankowa

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
sztuczka, moim zdaniem we wszystkich sukniach wygladasz ślicznie, ale najładniej w numerze 1
Dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0023.jpg (101,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0032.jpg (63,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0031.jpg (127,9 KB, 49 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:14   #3612
moooniaaaa
Zakorzenienie

Sztuczka, 3 jest ekstra tylko gorset ma okropny! Dól jest przepiękny Ale góra wszystko psuje Mamy podobny gust, więc przyznam że czekałam na foty z Twojej przymiarki
I tak samo jak Ty uważam,że dół tiulowy/falbankowy to góra dużo skromniejsza.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:16   #3613
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny ja widzę,że niektóre z Was mają już suknie.
Szybkie jesteście

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:18   #3614
melod_y
Zakorzenienie

sztuczka- pięknie Ci też w tym welonie A takie mam pytanie. bez problemu pozwalano Ci zdjęcia robic?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:20   #3615
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ja mierzyłam welon jak bylam u LF, ale dla mnie to taki kawałek firanki zwisał z głowy
więc zostaje przy kwiatku, jak wczesniej planowałam
rzucać będe bukietem albo podwiązką
ja mam tak samo welon - NIE

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie bójcie się częściowo rozpuszczonych włosów!

Ja na każdą większa imprezę sobie coś takiego robię i to najwygodniejsza fryzura na świecie. A włosy mam bardzo długie i gęste. Uwielbiam tańczyć i jeszcze nigdy włosy nie przyklejały się do pleców,nie wisiały jak strąki!
ja też mam na każdą imprezę takie fryzurki dlatego na ślub będę też miała podobną. Częściowo rozpuszczone włosy rulez

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja dostalam @ w niedziele jak chodzilismy po gorach..:/ na szczescie bylam na to przygotowana :P to chyba sie zarazilysmy od siebie
kurcze kurcze... mam nadzieję, że i ja się zarażę bo mi wypdada na następny weekend a jestem starszą na weselu :/ więc wolałabym nie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hejo
Jak Wam ostatnio pisałam - byłam dziś na pierwszej przymiarce w Lisie Ferrerze Razem z mamunią i tatkiem, który dzielnie obfocił mnie w każdej sukni (mierzyłam w sumie 4, ale jedną założyłam bo mama chciała i wyglądałam w niej obrzydliwie :p) także zaczynamy!

No, także tego...
...można już kamieniować
jak dla mnie rewelacja numer 1 świetnie, jak stworzona dla Ciebie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:26   #3616
E87
Wtajemniczenie

Dzieki Sztuzka mysle ze w lipcu wybiore sie na pierwsze przymiarki! Ale pogoda senna dzisiaj jest... a ja mam tyle do roboty...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:40   #3617
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja widzę,że niektóre z Was mają już suknie.
Szybkie jesteście
bo my takie niecierpliwe jesteśmy z tego co naliczyłam to suknie mają już 4 dziewczyny

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

kurcze dziewczyny ale ja mam za✂✂✂isty tydzień... jeszcze w tamtym tygodniu miałam nie ciekawą sytuację ocenową i w ogóle kupę rzeczy do zaliczenia. Myślałam że zdobycie niektórych zaliczeń i dopuszczeń do egzaminów będzie graniczyło z cudem a tu wszysto na + 4 i 5 podostawałam jeszcze we wtorek pisałam takie głupie zaliczenie z panią dziekan... a wiadomo taka ma wygórowane oczekiwania. Dała nam pytania z działów które nie przerabialiśmy ale to był test i udało mi się zdać hihi ale mi się mordka cieszy

Stary 2011-06-10, 11:12   #3618
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

kurcze dziewczyny ale ja mam za✂✂✂isty tydzień... jeszcze w tamtym tygodniu miałam nie ciekawą sytuację ocenową i w ogóle kupę rzeczy do zaliczenia. Myślałam że zdobycie niektórych zaliczeń i dopuszczeń do egzaminów będzie graniczyło z cudem a tu wszysto na + 4 i 5 podostawałam jeszcze we wtorek pisałam takie głupie zaliczenie z panią dziekan... a wiadomo taka ma wygórowane oczekiwania. Dała nam pytania z działów które nie przerabialiśmy ale to był test i udało mi się zdać hihi ale mi się mordka cieszy
No to super!!!
Ja też zawsze wolałam testy, bo nawet jak szłam na żywioł, to i tak zdawałam i zwykle wcale nie na tą najniższą trójczynkę
Jakoś mi się zawsze dobrze w odpowiedzi strzelało
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 11:22   #3619
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Witam

Gosza_m - dziękujemy za szczegółową relację z wesela "od kuchni" Dobrze wiedzieć na co zwrócić uwagę (np. na podziękowania kucharce).

Sztuczka - Po pierwsze kochana to chcę powiedzieć, że śliczna z Ciebie dziewczyna ! To tak na wstępie
1 suknia - pięknie się w niej prezentujesz! Jedynie co, to podszyłabym gorset, żeby nie prześwitywał i obniżyłabym kokardkę - i będzie bajka
2 suknia - bardzo mi się w niej podobasz, ale wg mnie nadaje się ona, tak jak mówicie, na galę. Zbyt wieczorowa.
3 suknia - dla mnie ta suknia zbyt Cię przytłacza (tzn. te wszystkie zdobienia i świecidełka). Masz delikatną urodę, więc dla mnie ta suknia jest nazbyt ozdobna. Ale wiem jedno - w księżniczkach (pod warunkiem, że będą skromniejsze od tej) będziesz się pięknie prezentować !
Właśnie! Gosza - ja również dziękuję za wyczerpującą relację
Tusiu już tu smarowałam, że mnie się wysokość szarfy podoba Już była propozycja z Waszej strony co by ją obniżyć, ale moim zdaniem to już nie byłoby to samo - podoba mi się, że podkreśla talię = nogi pozostają niezmiennie długie Hehe Druga tak jak mówicie hehe No tiulowa jest cudo, ale zdobne, to fakt... No i skromniejszą księżniczkę - jak Wy to mówicie - właśnie będę mierzyła - to ta moja wvatarkowa 5 minut temu oddzwaniała pani z salonu, że "pani Kamilo zamówiłam dla pani tą suknię serduszko " hehe no i idę na jej przymiarkę w środę

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Sztuczka- a moim zdaniem tylko i wyłącznie pierwsza.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Sztuczka... kurczę.. trudny wybór... z Ciebie taka piękna babeczka, że w każdej sukni mi się podobasz
Oczywiście dla mnie faworytką jest pierwsza suknia, ale to ze względu na moją miłość do falban. Jednak patrząc co do Ciebie najbardziej pasuje, to wg mnie suknia nr 3
Dzięki Choć nie przeceniałabym aż tak mojej urody
Stary 2011-06-10, 11:24   #3620
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość

Dzięki za opinię Super, że masz kompankę do planowania ślubu, obmyślania bajerów weselnych i innych No i w sumie można było się domyślić, że Słowaczka ma zbliżone tradycje do naszych - w końcu też Słowianie hehe

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Sztuczka, 3 jest ekstra tylko gorset ma okropny! Dól jest przepiękny Ale góra wszystko psuje Mamy podobny gust, więc przyznam że czekałam na foty z Twojej przymiarki
I tak samo jak Ty uważam,że dół tiulowy/falbankowy to góra dużo skromniejsza.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
sztuczka- pięknie Ci też w tym welonie A takie mam pytanie. bez problemu pozwalano Ci zdjęcia robic?
Dziękuję Właśnie ten ostatni welon który mierzyłam do tiulowej taki fajny delikatny był - brzegi miał falowane i jakieś malutkie błyskotki, super był, bardzo mi się podobał I fotki spokojnie można było robić - sama widzisz, że były "oporowo" (moja koleżanka ze stażu tak mówi ) pstrykane, zupełnie na legalu cyfróweczką Mojego Daddy'iego dzieła Postanowiłam chodzić tylko i wyłącznie po salonach w których można focić, bo gdybym miała założyć suknię i nie mieć siebie w niej później na fotce to nie potrafiłabym się na spokojnie zdecydować Tu w Lisie Ferrerze wszysko elegancko, traktują klientkę na poważnie i z szacunkiem, jak powiedziałam że ślub za rok w lipcu ale po prostu chcę już niedługo się zdecydować żeby później mieć czas na inne drobiazgi to ekspedientka mi przytakiwała, że pewnie, fajnie tak na spokojnie itd.

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
jak dla mnie rewelacja numer 1 świetnie, jak stworzona dla Ciebie
Dziękuję

Widzę, że generalnie zdania są dość podzielone Generalnie 1 lub 3 W większości Wasze wybory są chyba uzależnione od tego, czy preferujecie falbanki czy tiul ^^ No, albo zależy to od tego też, czy już przyzwyczaiłyście się do myśli, że od zawsze marzyłam o tiulowej sukni ala baletniczka ^^

PS. TŻ mi właśnie napisał, że przyszły moje baletki (zamówiłam na zajęcia taneczne dla zdrowia i wygody stópek ) i napisał mi słodko, że będę baletnicą Kochany
Stary 2011-06-10, 11:28   #3621
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że generalnie zdania są dość podzielone Generalnie 1 lub 3 W większości Wasze wybory są chyba uzależnione od tego, czy preferujecie falbanki czy tiul ^^ No, albo zależy to od tego też, czy już przyzwyczaiłyście się do myśli, że od zawsze marzyłam o tiulowej sukni ala baletniczka ^^
wiesz mi np się podobają straasznie księżniczki. Ale np moim zdaniem lepiej Ci w tej falbankowej. Ale co tu dużo gadać. Jednej podoba się jedno drugiej co innego. Ważne żebyś czuła to coś w sukni którą wybierzesz.

Stary 2011-06-10, 11:49   #3622
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
wiesz mi np się podobają straasznie księżniczki. Ale np moim zdaniem lepiej Ci w tej falbankowej. Ale co tu dużo gadać. Jednej podoba się jedno drugiej co innego. Ważne żebyś czuła to coś w sukni którą wybierzesz.
Gratuluję Kiciu, że tak dzielnie i sprawnie rozprawiłaś się z sesyjką Super
A no widzisz Każdy ma w sumie różne swoje "widzimisię" W falbankowej czułam się cudownie, jeszcze doszedł "efekt pierwszego razu" hehe także siłą rzeczy mam do niej teraz sentyment Ostatnia przeboska, ale zbyt hardcorova z tymi kryształkami no i cena nie dla mnie
Chciałam tylko jeszcze dodać, że naprawdę jestem pod wrażeniem obsługi - ekspedientka była naprawdę bardzo miła, co prawda nie wychwalała mnie ale najważniejsze że nie krytykowała moich wyborów, jak coś proponowała a ja mówiłam, że nie bardzo to nie naciskała i ogólnie wiecie - taka etyczna Sądzę, że w całej Lisie Ferrerze mogą mieć po prostu z góry takie standardy zachowań narzucone Domyślam się, że w każdym innym salonie LF w Polsce zostaniecie przyjemnie obsłużone
Stary 2011-06-10, 11:49   #3623
kindziulindzia
Zakorzenienie

tenebroska wiedziałam, że będzie dobrze!! Bardzo się cieszę, że się ułożyło

sztuczka pięknie wyglądasz w tej pierwszej i trzeciej i taka śliczna z Ciebie dziewczyna
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:13   #3624
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tenebroska wiedziałam, że będzie dobrze!! Bardzo się cieszę, że się ułożyło

sztuczka pięknie wyglądasz w tej pierwszej i trzeciej i taka śliczna z Ciebie dziewczyna
Fenk ju Tak się zastanawiałam czy zakryć sobie facjatę, ale w tym przypadku gorzej by się Wam oceniało czy kieca do mnie pasuje czy nie - bo wiadomo, że nie tylko do budowy ciała musi być okey Cieszę się więc, że Was nie wystraszyłam
Stary 2011-06-10, 12:33   #3625
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Fenk ju Tak się zastanawiałam czy zakryć sobie facjatę, ale w tym przypadku gorzej by się Wam oceniało czy kieca do mnie pasuje czy nie - bo wiadomo, że nie tylko do budowy ciała musi być okey Cieszę się więc, że Was nie wystraszyłam
ja też nie zasłaniałam twarzy bo do samej figury może pasować ale do twarzy też musi . Zresztą taka laska z Ciebie że nie trzeba zasłaniać. ja nawet usłyszałam opinię że " promienieję szczęściem"

Stary 2011-06-10, 12:34   #3626
melod_y
Zakorzenienie

dzisiaj piątek
czekam na relacje z przymiarki bosssskiej Gloriiii
A w między czasie zakuwam z filozofii.. jak ja chcę mieć ten egzamin już za sobą :/

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:37   #3627
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie zasłaniałam twarzy bo do samej figury może pasować ale do twarzy też musi . Zresztą taka laska z Ciebie że nie trzeba zasłaniać. ja nawet usłyszałam opinię że " promienieję szczęściem"
Ojej... a ja gdzieś widziałam Twoje zdjęcie bez buźki.. tak mi się wydaje Możesz specjalnie dla mnie zapodać jeszcze raz ? Pliiiis

Haha ja widocznie zbyt mało promienna jestem xD bo nie usłyszałam takiej opinii
Stary 2011-06-10, 12:38   #3628
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dzisiaj piątek
czekam na relacje z przymiarki bosssskiej Gloriiii
A w między czasie zakuwam z filozofii.. jak ja chcę mieć ten egzamin już za sobą :/
ja próbuję się uczyć z chemii żywności... jeeezu głupie witaminki i ich wzory

Stary 2011-06-10, 12:40   #3629
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej... a ja gdzieś widziałam Twoje zdjęcie bez buźki.. tak mi się wydaje Możesz specjalnie dla mnie zapodać jeszcze raz ? Pliiiis

Haha ja widocznie zbyt mało promienna jestem xD bo nie usłyszałam takiej opinii
specjalnie dla Ciebie tylko mam welon a nie związane wlosy bo zapomniałam gumki i troch dziwnie to wygląda

tu na wątek wstawiałam bez zasłonięcia bo potem kasowałam a tam na innym wątku już wstawiłam na stałe

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-06-10 o 22:12
Stary 2011-06-10, 12:48   #3630
bluesky89
Zakorzenienie

Witam Was
Sztuczko, 1 i 3 dla mnie rewelacja Gdyby nie gorset 3 tak jak dziewczyny piszą, to byłoby cudeńko
Kiciu, gratuluje pozdawanych egzaminów

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości