|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie czyli każdy ma jakiegoś bzika :D Część XXXIII
Cytat:
Tak samo mi na ten wypad nad morze na te 3 dni jakieś 200zł poszło z czego troszkę ponad połowa to na dojazd i nocleg. Byłoby mniej gdybyśmy same gotowały ale dziewczyny lubią kupne żarcie typu pizza itd, wiec się nie wyrywałam. Przecież te 200zł raz na jakiś czas każdy jest sobie w stanie odłożyć, z czegoś innego zrezygnować i pojechać odpocząć. A i tak każdy się musi doszukać w takim wyjeździe nie wiadomo czego. |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a tu się zgadzamy
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc w cenie jest zawsze prowizja dla nich. Jak się samemu bukuje samolot i hotel to można dużo zaoszczędzić. Niektóre kraje są w ogóle tańsze. A jak się zbierze grupę znajomych i pojedzie razem autem, i wynajmie wspólnie domek czy 2+2 to już w ogóle.
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie cieszy, że teraz są zniżki na pociagu dla studentów te 51%, bo to naprawdę spora oszczędność Tak samo do Rzeszowa z Warszawy - bilet koztuje 24zł IR albo 26zł TLK. 450km. Autobus jak jedzie to niecałe 300km i 42 zł studencki bilet... A z tanich krajów to Węgry i Chorwacja. Basny albo morze, tu i tu jest fajnie i tanio ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rajstopy to uwielbiam kryjące, czarne, śliwkowe, szare ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
jechałam autobusem, z dwiema przesiadkami. A jeszcze w Warszawie musiałam przejechać taksówką, miałam mało czasu na przejechanie ze wschodniego na stadion, a był jakiś remont, nic nie kursowało (w drugą stronę był Obama ale pojechałam tak, że nie musiałam nigdzie przejeżdżać
Za to facet w busie mówił że podobno 2h wyjeżdżał w warszawy)Tak w ogóle to pierwszy raz w życiu byłam w Warszawie ![]() Niestety wyszło tak drogo, na niektórych trasach w ogóle nie ma szkolnych zniżek, studenckiej niestety jeszcze nie mam ![]() Następnym razem jadę stopem ![]() A Saming, nie chce się aż tak ujawniać skąd W każdym razie miałam do przejechania jakieś 540km. (nie licząc małego wydłużenia trasy, bo jechałam potem przez Olsztyn)A jeszcze 15 km z mojej wsi do miasta. I licząc to wszystko właśnie tyle wyszło
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2011-06-10 o 13:04 |
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpiałam jeansów, uwierały mnie. W trzeciej gimnazjum zaczęłam chodzić w jeansach z rozszerzanymi nogawkami. Dopiero w liceum - rurki, legginsy itp. Teraz natomiast jestem na etapie, gdzie nosiłabym cały czas szorty i spódniczki, spódniczki i szorty - na przemian ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Pudrowy u kogoś może być
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Ja mam głównie czarne, niebieskie (wszelkie odcienie, od turkusu, po granat i mój ukochany chabrowy) i czerwone ubrania ![]() Z reszty kolorów po trochę, jeszcze sporo brązu i żółtego ![]() Nie mam za to w ogóle różu, no i bardzo mało zieleni (tylko taka ciemna, w jasnej fatalnie wyglądam ) i bardzo mało białego (chyba tylko kimono i ze dwie eleganckie bluzki )Ech no i kocham połączenie czerni z czerwienią.
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2011-06-10 o 13:11 |
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niebieskich mam sporo, bo to mój ulubiony kolor Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-06-10 o 13:16 |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś ubierałam się prawie tylko na czarno
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
Witam nową koleżankę Byłam dzisiaj w teatrze, ostatnio byliśmy na lepszym przedstawieniu ale te też mi się podobało Blondi nie jesteś jedyna, ja też tęsknię za ciepłem
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, rozumiem, spoko.
Ja jadąc pierwszy raz na studia, to też płaciłam normalny bilet bo nie miałam legitymacji studenckiej a na tej trasie nie ma zniżek dla uczniów. Bo uczniowie są bogatsi od studentów Co prawda uczniem już nie jestem ale i tak mnie to wkurza trochę i bulwersuje bo uważam, że to strasznie nie fair, i że uczniowie powinni mieć takie same zniżki jak studenci. Zwłaszcza, że studiowanie jest dobrowolne a podstawówka i gim - obowiązkowa.
|
|
|
|
#167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najbardziej lubię biel, niebieskości a zwłaszcza chabrowy, szary, czerwień a tak to na ogół kolorowe, dużo kwiecistych, paski, grochy
|
|||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj narobiłyście mi ochotę na torebkę, ale mój portfel to dno więc nic nie kupię.
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Chabrowy kolor jest piękne
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
A przez Ciebie mam teraz ochotę na koralową spódniczkę ![]()
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam jechać pociągiem, z samego Krakowa kosztowałoby mnie to już 110-120zł Czyli więcej, niż płaciłam za całość trasy autobusem...Ale co mnie zdziwiło, na trasie Olsztyn- Warszawa facet dziewczynie przede mną powiedział, że studentom też nie przysługuje u niego zniżka. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Z tego wszystkiego uznaję tylko paski, ale na zasadzie że mam jedną bluzkę z czarno-białe A no i jeszcze jedną we wszystkich możliwych kolorach, taką na ramiączkach, idealną na plażę. A poza tym chyba nic... ani kwiatków, ani groszków, ani więcej pasów Za to lubię jakieś ciekawe nadruki Przypomniało mi się jak dostałam od kolegi koszulkę z kuflem i strzałką z podpisem "ten obok stawia piwo"
|
|
#171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj mnie też ![]() Moi rodzice wyjeżdżają zawsze, od ślubu w zasadzie, co roku. W tym roku jadą do Jastarni, na kemping, do przyczepy nad samą zatoką. Wpadnę do nich na parę dni na pewno Ale powiem wam że taka przyczepa nad morzem na kempingu jest tak droga, podejrzewam że za tą kasę mogli by spokojnie pojechać na wakacje do Włoch czy Chorwacji, ale oni nie chcę. Polskie może, zatoka, lasy, kemping, ja ich trochę rozumiem Tak się nie mogę doczekać Cytat:
) ale obawiam się że nie wypali mi nic w tym roku bo erasmus będzie albo nie będzie, to się okaże.Cytat:
Cytat:
Ale moje rozwiązanie jest takie: namiot i jazda. Pole namiotowe to zawsze dyszka gdzieś od osoby, jesteśmy wolni, możemy wszystkie decyzje spontanicznie podejmować, i jest tanio ![]() Cytat:
dobrze że chociaż to mnie nie kusi
|
|||||
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Wcieram aloes
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a nasze bajoro kłóci mi się z czymś innym Żaglówek już nie darzę taką miłością jak deski ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Ja zaraz nałożę resztkę waksa. W sumie miał pomagać na wypadanie, nie wypadają prawie wcale ale wątpię, żeby to była jego zasługaFacet dzwonił, nie ma rozmowy, bo oferta jest już nieaktualna
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam rodzice mi powiedzą że zaś przewalam pieniądze. Zaczęli nam dawać 50 zł kieszonkowego, ale sama mam sobie opłacać za to jakieś składki w szkole itd. Powiedziała mama ze raz będą gorsze miesiace a raz lepsze pod względem płacenia w szkole. Takk jasne , jakoś ma mam od 3 miesięcy te same gorsze. W tym miesiacu musze zaplacić zakończenie roku szkolnego 10 zł, 7 zł prezenty na urodziny w klasie, 30 zł prezent przyjaciółki. I co , nic mi nie zostaje
a mój brat znowu nic nie płaci i tym sposobem sobie uzbierał już niezła sumę. Ja oczywisćie bez grosza przy duszy....
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mega! Ja w sumie pływam już tylko na mazurach, bo po tylu latach (żeglarza mam od 8 lat) plywanie po małych zbiornikach mnie nudzi ![]() a mi z kolei windsurfing nie leży. Lubie duży szybki jacht i pływanie na maksa tylko nie każda załoga akceptuje moje poglądy także chwilę zajmuje zawsze zanim ludzie docenią moje umiejętności, bo zawsze najpierw jest taka mina: --> aa, może się kopsne i Ci sfrografuje, ale to nic ciekawego kompletnie ale mam sesje, także każde zajęcie jest doskonałe byle by sie nie uczyć
|
|
|
|
|
#176 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moi zwykle spędzają wakacje nad polskim morzem, ale zdarza się, że we wrześniu zaliczają jeszcze coś w bonusie za granicą jutro wyjeżdżają do Sopotu na 3 tygle i to prawda, wycieczki wcale nie muszą być drogie, a nad morzem nie trzeba od razu przepuszczać fortuny... my w sierpniu walimy do Chorwacji, ale jako że zaplanowaliśmy to już wcześniej to po prostu odłożyliśmy na to kasę wcześniej , a nie na ostatnią chwilę jak to robi część znajomych - płacz, że nie ma skąd wziąć na wakacje, a wcześniej żyli ponad stan wg mnie kwestia organizacji Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a 27 to już nie upał. u mnie dziś 22 i uważam , że jest bardzo przeciętnie.. mam długie spodnie ![]() ja też ![]() na szczęście mam pomarańczową , to mi po części rekompensuje uf, to mój najdłuższy post od miesięcy
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja patent mam dopiero od 2 albo 3 lata, cholera nie pamiętam! Jak ja mam pływać tylko na mazurach jak mam te 500km do przejechania? Czasami wolę częściej a na małych, tam mam szansę góra dwa razy w roku (chociaż jak już jestem, to tydzień nie wychodzę z wody no, poza nocą)Ja kocham prędkość na desce, ślizg, startowanie z wody... Ech Ale w sumie to ja lubię wszystko sporty wodne, nawet zwykły rower Wiesz co, nic w necie ani w sklepach mi się nie podoba, dlatego jestem ciekawa Twoich
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2011-06-10 o 14:05 |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Oh Blondi gratuluję długości posta
![]() A co do temperatury to ostatnia mi odpowiadała
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maryho juz cię widzę jak dyrygowałaś swoją załogą, mysleli że tu taka slodka, nieśmiała blondyneczka, a tu kapitan z jajami ![]() dobra, bigos z młodej kapusty zrobiony, ziemniaki dochodzą, obiad mam już z głowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

marzę o tym żeby jeździć po świecie i oglądać piękne miejsca. Podróże niesamowicie otwierają człowieka. Polska taka zaściankowa pod wieloma względami między innymi dlatego że ludzie nigdzie nie wyjeżdżają, o zagranicy to już nie wspomnę.
Ja to jestem nią zauroczona i ostatnio bardzo często w niej śmigam 

Za to facet w busie mówił że podobno 2h wyjeżdżał w warszawy)
Nie cierpiałam jeansów, uwierały mnie. W trzeciej gimnazjum zaczęłam chodzić w jeansach z rozszerzanymi nogawkami. Dopiero w liceum - rurki, legginsy itp. Teraz natomiast jestem na etapie, gdzie nosiłabym cały czas szorty i spódniczki, spódniczki i szorty - na przemian 

Co prawda uczniem już nie jestem ale i tak mnie to wkurza trochę i bulwersuje bo uważam, że to strasznie nie fair, i że uczniowie powinni mieć takie same zniżki jak studenci. Zwłaszcza, że studiowanie jest dobrowolne a podstawówka i gim - obowiązkowa.
Ale moje rozwiązanie jest takie: namiot i jazda. Pole namiotowe to zawsze dyszka gdzieś od osoby, jesteśmy wolni, możemy wszystkie decyzje spontanicznie podejmować, i jest tanio ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)